Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 04.04.2008 0:33 Mesaj konusu: KSÜ DE SKANDAL YAĞMURU
KsÜ Ünİversİtesİnde Bazi İdarecİler Ve Bazi ÖĞr.grv.tarafindan Çok BÜyÜk Bİr Tezgahlar DÖnmektedİr.
Ünİversİtelerde ÖĞrenİm GÖren TÜm ÖĞrencİlerİn Kayit İŞlemlerİnden Mezunİyete Kadar Olan BÜtÜn Bİlgİlerİ
Web Otomasyonu İle Yapilmaktadir.
----ksÜ DÖnen Tezgahlar----
1)sİsteme Ayni Dersİ İkİ Defa Yazinca Sİstemİn Kabul Etmesİ:
Bİr KİŞİ Ayni GÜn Ayni Saatte BaŞlayan Farkli Bİr Dersİ Alamazsa Mezun Olamaz Ve 1 Sene Sonra O Dersİ Alirsa Mezun Olabİlİr.ders ÇakiŞmasi YÜzÜnden Sene Kaybi YaŞayan ÖĞrencİlerİn Sayisi Çok Fazladir.
Fakat Ayni Dersİ İkİ Defa Sİsteme Yazarsak Sİstem Farkli Ders İÇİn Ayni Saatte Olan Ayni İkİ Dersİn Sadece Bİrİnİ Atmaktadir.
Fakat DİĞer ÖĞrencİlerİn Otomasyonunda İse Bu Ders İkİ Defa YazilmiŞ Olarak GÖzÜkmektedİr.
Bu Sayede De Ünİversİtedekİ Bazi KİŞİler Çikar SaĞlamiŞ Olmaktadir.geÇen Yillarda Da Bu SuÇ İŞlenerek Bazi KİŞİlerİn Mezun Olmasi SaĞlanmiŞtir.
Cuma GÜnÜ Ders Programina BaktiĞimda Bİr Dersİn Cumartesİ GÜnÜ 01:00 Da BİttİĞİnİ Farkettİm:
Bu Sİstem Oynamasiyla 1. Sinifa Gİden KsÜ Personelİ Bİr ÖĞrencİnİn Üst Yariyildan Ders Almasina Olanak SaĞlamiŞtir.
3)sİstem DÜzeltme Tarİhİnİn Bİtmesİne RaĞmen Sİsteme MÜdahele Edİlmesİ:
17/02/2008 Sİstem DÜzeltme Haftasinin Son GÜnÜ İdİ.otomasyonu İnternetten Takİp Ettİm.
18/02/2008 De Sİsteme EnstİtÜ Sekreterİ Tarafindan 12:00 Siralarinda Yasal Bİr İzİn Olmadan MÜdahale EdİlmİŞtİr.
Bu Bİlgİlerİ ÖĞrendİkten Sonra Daha Önce ÖĞrenİm GÖrdÜĞÜm İstanbul Ünİversİtesİnİn Sİstemİne Aİt Buna Benzer Belgelerİ İnceledİm Ve Ayni Durumu
Farkettİm.ve Bu Belgede De Bİr Ders İkİ Defa YazilmiŞ.not Ortalamasinin DÜŞmesİne Sebep OlmuŞ Fakat Bu Defa Da Ayarlama YapmiŞlar.
Bu YÜzden Bu Durum BİrÇok Ünİversİtede Hatta Avrupadakİ Ve DÜnyadakİ Ünİversİtelerde De Olabİlİr.ÇÜnkÜ Erasmus Ve Sokrates
Gİbİ ÖĞrencİ DeĞİŞİm Programlari Netİcesİnde Ülkemİze Gelen ÖĞrencİlerİn Ve TÜrkİye Den Yurt DiŞina Gİden ÖĞrencİlerİn
ÖĞrencİ İŞlemlerİ Bu Ve Buna Benzer Sİstemler Vasitasiyla Yapilmaktadir.
Bu ÖĞr.grv.lİlerİ Personel YÜkselme Sinavina GÖzetmen Olarak Gİrmektedİr
Bu Sinavda Teknİker Ünvani Alan Teknİsyenler YaklaŞik 700 Ytl Olan MaaŞlari 1100 Ytl Kadar Çikmaktadir.
Tabİkİ TÜm Sinava Gİrenlerİ TÖhmet Altinda Birakacak DeĞİlİm Fakat Bunu Kendİlerİ Yapmaktadir.bu ÖĞr.grv.lİlerİ Personel YÜkselme Sinavina GÖzetmen Olarak Gİrmektedİr
Bu Sinavda Teknİker Ünvani Alan Teknİsyenler YaklaŞik 700 Ytl Olan MaaŞlari 1100 Ytl Kadar Çikmaktadir.
Tabİkİ TÜm Sinava Gİrenlerİ TÖhmet Altinda Birakacak DeĞİlİm Fakat Bunu Kendİlerİ Yapmaktadir.
İlk Konumda Ünİversİtelerde YaŞanan Sorunlari Ve Bu Sorunlarin DİĞer Ünİversİtelerİmİzde Ve DÜnyadakİ BİrÇok Ünİversİtede OlabİleceĞİnden BahsetmİŞtİm. Bazi ÖĞr.grv.lerİ Ve İdarecİlerİn Tezgahlarini Ve Burdan Ellerİne GeÇen Kara Paralarin AÇiklamasini YapmiŞtim.
Şİmdİ İse DİĞre Konuyla BaĞlantili 2. Konu Olarak Yenİ Bİlgİler Vermek İstİyorum.
HarÇ Ücretİ ÖdedİĞİmİz Ünİversİtelerden KsÜ NÜn Otomotİv
BÖlÜmÜ ÖĞretİm Grv Y.gÜltekİn 2.sinifa GeÇen ÖĞrencİlerden
ÇeŞİtlİ Sebeplerİ Bahane Ederek Ve Makbuz Vermeden Para Toplamaktadir.
Ne Kadar Para Toplanmakta Ve Hangİ Sebeplerle ? Bunlari Siralamak İstİyorum:
1) 3.dÖnem Derslerİnden Meslekİ Becerİ Dersİnden Ders HİÇ YapilmamiŞtir.Ödevde HazirlanmamiŞtir. Ve TÜm ÖĞrencİlere Aa Notu VerİlmİŞtİr.y.gÜltekİn E Merak Edİp SorduĞumuzda
Bİz Sİze Ne YapacaĞinizi Sonra SÖyleyeceĞİz DenİlmİŞtİr. Konuyu Eskİ ÖĞrencİlerden AraŞtirdik:
GeÇen Sene 2.siniflarin Sadece Bİrİnden 2300 Ytl ToplanilmiŞ Ve Bu Parayi ÖĞr.grv. Lerİ AlmiŞ. Ve Senelerden Berİ Burada GÖrev Yapan Bu KİŞİler Paraya Para Dememektedİr.ÇÜnkÜ ÖĞrencİlerİ Soyup SoĞana Çevİrmeden Mezun Etmeyeceklerİ İÇİn ÖĞrencİler Para Vermeye Mecbur Birakilmaktadir.
2)ÖĞr.grv. Lerİnden Alİ ParlakyİĞİt Te ÖĞrencİlere Ders Kİtabini Makbuz Vermeden Kendİ Satmaktadir.yaklaŞik Bu Kİtap Her Sene 180 Tane Satilmaktadir.fİyati 10 Ytl Nİn Üzerİnde Olan Bu Kİtaplardan Senelerden Berİ Yolunu Bulmaktadir.kİtabi AraŞtirdim.teknİk Resİm Kİtabi Ve Denİzlİdekİ Pamukkale Ünİv. E Aİt.
K.maraŞ Nere Denİzlİ Nere Ordan Oraya Kİtap Mi Gelİr.
Yakin İllerdekİ Ünİversİtelerİn Kİtaplari Mevcuttur.neden Onlardan Alinmiyorda Ta Denİzlİ Den Aliniyor.
Ayrica Makbuz Verİlmİyor DemİŞtİm Ve Bu Kİtaplarin Ben Ne Bİlİm K.maraŞta Kİ Matbaa Da Basilip BasilmadiĞini Yanİ Korsan OlmadiĞini .basim Kalİtesİne De Baktim Ve Lekelİ Ve İtİnasiz Ucuz Bİr Matbaa İŞİne Benzİyor Hatta Matbaa Da DeĞİl Fotokopİcİ İŞİ Kabida OzalİtÇİlerde Yapilabİlİyor. . Matbaalara Sordum Bİlgİ Aldim Yapsaniz Kİtabi Dİye 200 Tanesİnİ 1000 Ytl Cİvarinda Dedİler
Fotokopİcİlere Sordum 600-700 Ytl Dedİler. 2000 Ytl Toplaniyorsa 1000-1300 Ytl Buradan Temİn Edİlİr.
--not: Bu Kİtabi Derste Fazla Kullanmadik Rafa Kaldirdik.20 Sayfa Konu İŞledİk 200 Sayfalik Kİtaptan.---
3)bu ÖĞr. Grv. 2. Sinifin Son Haftasinda Kendİlerİne Yakin Olan Bİr ÖĞrencİyİ SeÇerek ÖĞrencİlerden Para İstemektedİrler.
KİŞİ BaŞi 200 Cİvarinda Para İstemelerİnİn Sebebİ İse Okulda BÖlÜme Bİr Şey AlinacakmiŞ .
Sadece Bİr Siniftan 2500 Ytl Cİvarinda Para Toplaniliyor.
Para Verenlerİn İsİmlerİnİ ÖĞr.grv. Y.gÜltekİn İn Vesİkalik Resİmlerİmİzİn BulunduĞu Lİstede Kontrol Edİlİyor Para Vermeyen Ve 2 . Sinifi Bİtİrenlerİ Yaz Staj Dosyasi BekledİĞİnden
Genelde ÖĞrencİler Mecburİyetten Ve Bİr Sene Daha HarÇ Ücretİ Ödememek Ve Artik Bu KİŞİlerden Kurtulmak İÇİn Parayi ÖdÜyorlar.
Not: Bu Hocalarin Okula Aldiklari Bİr Toplu İĞne Yok.
Herkes Mezun Olup Gİdene Kadar Alinacak Dİyorlar Ondan Sonra Da Asla BİrŞey Almiyorlar.
Ayrica Okula BİrŞey Alinacaksa Makbuz KarŞiliĞinda Ünİv. Para Toplasin (parada Toplayamaz)baĞiŞ Toplasin Veren Versİn Vermeyen Vermesİn Sonra Da Devlet Malzeme Ofİsİ Okula AraÇ GereÇ Akliniza Ne Gelİrse Ünİversİtelere Sunuyor. Ama Bu KİŞİler
Bİz Para Toplayip İstedİĞİmİz Yerden Kdv. Ve Ödv. Ödeyerek Pahaliya Alicaz Dİyorlarsa O Zaman Kusura Bakmasinlar Kendİ Ceplerİnden Alsinlar.genÇlerİn Ceplerİnden Ellerİnİ Çikarsinlar.
Kendİ Cebİnden 5 KuruŞ Çikarsinlarda GÖrİm Bu Dolandiricilari.
4)vurgunlar Bİtmİyor ÇÜnkÜ İlk Konumda Sİstemdende BahsetmİŞtİm. Bu KİŞİler Ve Bazi İdarecİ Ve GÖrevlİler Sİstemde 2. Siniflarda BİrÇok Teknİsyene Kademe Atlatarak Para Almaktadir
Not:2. Sinifin 4 . DÖnemİnde Olmaktadir.
Yaz Okulunda Da DÖnmektedİr.
Ünİversİte Hayatinda Sinifta Kalanlar Okuldan Ayrilanlar Evİnden Aİlesİnden KaÇanlar Kendİsİnden Haber Alinamayanlar Çok OlmuŞtur Hatta Psİkolojİsİ Bozulup İntİhar Edenlerde
KsÜ De Bu Olaylara Sebep Olacak Durumlarda YaŞanmaktadir
Okula GeldİĞİmİz İlk Zamanlar ÖĞr.grv.lerİ Tarafindan ÖĞrencİlere AŞiri Baski Yapiliyordu.
Sinavlara Gİrİyoruz 1 Hafta Sonra Notlarin AÇiklanmasi Gerekİyor Fİnale Kadar Hatta Fİnalden Sonra Not Olarak Ta DeĞİl Harflİ Olarak (bb , Dd Gİbİ )ÖĞrenİyoruz.ve Yasal İtİraz Hakkimiz Yok Oluyor.hocaya SorduĞumuzda Bunu Bİzİm İyİlİĞİmİz İÇİn Notlarin Ayarlanmasi İÇİn Yanitini Aliyoruz.fakat Aksİde DÜŞÜnÜlebİlİr.hocanin GÖzÜne Batan Bİrİsİnİ Sinifta Birakmak İÇİn YaptiĞida Akla Uygun Gelmektedİr.ve DÜŞÜndÜĞÜm Gİbİde Oldu Gayet BaŞarili ArkadaŞlarim Sinifi Bİle GeÇemedİ.
Fakat Sinifi GeÇen Bazi KİŞİler Vardi Ve Sinifi GeÇmesİ İmkansizdi.
ÇÜnkÜ Dersler Çok Zordu Mesela Matematİk Dersİnde Matrİs Ve Logarİtmadan Sinav Olduk. Herkes 5-10-15-20 Gİbİ Notlar Aldi
Fakat Matematİk Bİlgİsİ Bİle Olmayan 3 KİŞİnİn Notlarini Kontrol Ettİm Ve K.maraŞ In Plaka Kodu 46 VerİldİĞİnİ GÖrdÜm
Ve Bu KİŞİlerden Bİrİ Ve Ayni Zamanda KsÜ Personelİ Sinif 1. Oldu 670 Ytl Olan HarÇ Ücretİnİ 180 Ytl ÖdemİŞtİr.
YaklaŞik 45 KİŞİlİk Olan Siniftan 15 KİŞİ 2. Sinifa GeÇmİŞtİr.fakat Bİrİncİ Sinifta Kalanlar Hocanin GÖzÜne Batanlar OlduĞu İÇİn Ve 2.sinifta Hocanin YaptiĞi Kanunsuzluklara KarŞi Gelebİlecek KİŞİler OlduĞundan BirakilmiŞtir.
Bu TÜrkİye İÇİn KÖtÜ Bİr Olaydir Fakat Hoca Derste Sinifin Az KİŞİ Olmasindan Çok Mutlu OlduĞunu ÇoĞu Kez Dİle Getİrerek Durumun Sebebİ Hakkindakİ DÜŞÜncemİ DoĞrulamaktadir.İlk Konumda Ünİversİtelerde YaŞanan Sorunlari Ve Bu Sorunlarin DİĞer Ünİversİtelerİmİzde Ve DÜnyadakİ BİrÇok Ünİversİtede OlabİleceĞİnden BahsetmİŞtİm. Bazi ÖĞr.grv.lerİ Ve İdarecİlerİn Tezgahlarini Ve Burdan Ellerİne GeÇen Kara Paralarin AÇiklamasini YapmiŞtim.
Şİmdİ İse DİĞre Konuyla BaĞlantili 2. Konu Olarak Yenİ Bİlgİler Vermek İstİyorum.
HarÇ Ücretİ ÖdedİĞİmİz Ünİversİtelerden KsÜ NÜn Otomotİv
BÖlÜmÜ ÖĞretİm Grv Y.gÜltekİn 2.sinifa GeÇen ÖĞrencİlerden
ÇeŞİtlİ Sebeplerİ Bahane Ederek Ve Makbuz Vermeden Para Toplamaktadir.
Ne Kadar Para Toplanmakta Ve Hangİ Sebeplerle ? Bunlari Siralamak İstİyorum:
1) 3.dÖnem Derslerİnden Meslekİ Becerİ Dersİnden Ders HİÇ YapilmamiŞtir.Ödevde HazirlanmamiŞtir. Ve TÜm ÖĞrencİlere Aa Notu VerİlmİŞtİr.y.gÜltekİn E Merak Edİp SorduĞumuzda
Bİz Sİze Ne YapacaĞinizi Sonra SÖyleyeceĞİz DenİlmİŞtİr. Konuyu Eskİ ÖĞrencİlerden AraŞtirdik:
GeÇen Sene 2.siniflarin Sadece Bİrİnden 2300 Ytl ToplanilmiŞ Ve Bu Parayi ÖĞr.grv. Lerİ AlmiŞ. Ve Senelerden Berİ Burada GÖrev Yapan Bu KİŞİler Paraya Para Dememektedİr.ÇÜnkÜ ÖĞrencİlerİ Soyup SoĞana Çevİrmeden Mezun Etmeyeceklerİ İÇİn ÖĞrencİler Para Vermeye Mecbur Birakilmaktadir.
2)ÖĞr.grv. Lerİnden Alİ ParlakyİĞİt Te ÖĞrencİlere Ders Kİtabini Makbuz Vermeden Kendİ Satmaktadir.yaklaŞik Bu Kİtap Her Sene 180 Tane Satilmaktadir.fİyati 10 Ytl Nİn Üzerİnde Olan Bu Kİtaplardan Senelerden Berİ Yolunu Bulmaktadir.kİtabi AraŞtirdim.teknİk Resİm Kİtabi Ve Denİzlİdekİ Pamukkale Ünİv. E Aİt.
K.maraŞ Nere Denİzlİ Nere Ordan Oraya Kİtap Mi Gelİr.
Yakin İllerdekİ Ünİversİtelerİn Kİtaplari Mevcuttur.neden Onlardan Alinmiyorda Ta Denİzlİ Den Aliniyor.
Ayrica Makbuz Verİlmİyor DemİŞtİm Ve Bu Kİtaplarin Ben Ne Bİlİm K.maraŞta Kİ Matbaa Da Basilip BasilmadiĞini Yanİ Korsan OlmadiĞini .basim Kalİtesİne De Baktim Ve Lekelİ Ve İtİnasiz Ucuz Bİr Matbaa İŞİne Benzİyor Hatta Matbaa Da DeĞİl Fotokopİcİ İŞİ Kabida OzalİtÇİlerde Yapilabİlİyor. . Matbaalara Sordum Bİlgİ Aldim Yapsaniz Kİtabi Dİye 200 Tanesİnİ 1000 Ytl Cİvarinda Dedİler
Fotokopİcİlere Sordum 600-700 Ytl Dedİler. 2000 Ytl Toplaniyorsa 1000-1300 Ytl Buradan Temİn Edİlİr.
--not: Bu Kİtabi Derste Fazla Kullanmadik Rafa Kaldirdik.20 Sayfa Konu İŞledİk 200 Sayfalik Kİtaptan.---
3)bu ÖĞr. Grv. 2. Sinifin Son Haftasinda Kendİlerİne Yakin Olan Bİr ÖĞrencİyİ SeÇerek ÖĞrencİlerden Para İstemektedİrler.
KİŞİ BaŞi 200 Cİvarinda Para İstemelerİnİn Sebebİ İse Okulda BÖlÜme Bİr Şey AlinacakmiŞ .
Sadece Bİr Siniftan 2500 Ytl Cİvarinda Para Toplaniliyor.
Para Verenlerİn İsİmlerİnİ ÖĞr.grv. Y.gÜltekİn İn Vesİkalik Resİmlerİmİzİn BulunduĞu Lİstede Kontrol Edİlİyor Para Vermeyen Ve 2 . Sinifi Bİtİrenlerİ Yaz Staj Dosyasi BekledİĞİnden
Genelde ÖĞrencİler Mecburİyetten Ve Bİr Sene Daha HarÇ Ücretİ Ödememek Ve Artik Bu KİŞİlerden Kurtulmak İÇİn Parayi ÖdÜyorlar.
Not: Bu Hocalarin Okula Aldiklari Bİr Toplu İĞne Yok.
Herkes Mezun Olup Gİdene Kadar Alinacak Dİyorlar Ondan Sonra Da Asla BİrŞey Almiyorlar.
Ayrica Okula BİrŞey Alinacaksa Makbuz KarŞiliĞinda Ünİv. Para Toplasin (parada Toplayamaz)baĞiŞ Toplasin Veren Versİn Vermeyen Vermesİn Sonra Da Devlet Malzeme Ofİsİ Okula AraÇ GereÇ Akliniza Ne Gelİrse Ünİversİtelere Sunuyor. Ama Bu KİŞİler
Bİz Para Toplayip İstedİĞİmİz Yerden Kdv. Ve Ödv. Ödeyerek Pahaliya Alicaz Dİyorlarsa O Zaman Kusura Bakmasinlar Kendİ Ceplerİnden Alsinlar.genÇlerİn Ceplerİnden Ellerİnİ Çikarsinlar.
Kendİ Cebİnden 5 KuruŞ Çikarsinlarda GÖrİm Bu Dolandiricilari.
4)vurgunlar Bİtmİyor ÇÜnkÜ İlk Konumda Sİstemdende BahsetmİŞtİm. Bu KİŞİler Ve Bazi İdarecİ Ve GÖrevlİler Sİstemde 2. Siniflarda BİrÇok Teknİsyene Kademe Atlatarak Para Almaktadir
Not:2. Sinifin 4 . DÖnemİnde Olmaktadir.
Yaz Okulunda Da DÖnmektedİr.
Ünİversİte Hayatinda Sinifta Kalanlar Okuldan Ayrilanlar Evİnden Aİlesİnden KaÇanlar Kendİsİnden Haber Alinamayanlar Çok OlmuŞtur Hatta Psİkolojİsİ Bozulup İntİhar Edenlerde
KsÜ De Bu Olaylara Sebep Olacak Durumlarda YaŞanmaktadir
Okula GeldİĞİmİz İlk Zamanlar ÖĞr.grv.lerİ Tarafindan ÖĞrencİlere AŞiri Baski Yapiliyordu.
Sinavlara Gİrİyoruz 1 Hafta Sonra Notlarin AÇiklanmasi Gerekİyor Fİnale Kadar Hatta Fİnalden Sonra Not Olarak Ta DeĞİl Harflİ Olarak (bb , Dd Gİbİ )ÖĞrenİyoruz.ve Yasal İtİraz Hakkimiz Yok Oluyor.hocaya SorduĞumuzda Bunu Bİzİm İyİlİĞİmİz İÇİn Notlarin Ayarlanmasi İÇİn Yanitini Aliyoruz.fakat Aksİde DÜŞÜnÜlebİlİr.hocanin GÖzÜne Batan Bİrİsİnİ Sinifta Birakmak İÇİn YaptiĞida Akla Uygun Gelmektedİr.ve DÜŞÜndÜĞÜm Gİbİde Oldu Gayet BaŞarili ArkadaŞlarim Sinifi Bİle GeÇemedİ.
Fakat Sinifi GeÇen Bazi KİŞİler Vardi Ve Sinifi GeÇmesİ İmkansizdi.
ÇÜnkÜ Dersler Çok Zordu Mesela Matematİk Dersİnde Matrİs Ve Logarİtmadan Sinav Olduk. Herkes 5-10-15-20 Gİbİ Notlar Aldi
Fakat Matematİk Bİlgİsİ Bİle Olmayan 3 KİŞİnİn Notlarini Kontrol Ettİm Ve K.maraŞ In Plaka Kodu 46 VerİldİĞİnİ GÖrdÜm
Ve Bu KİŞİlerden Bİrİ Ve Ayni Zamanda KsÜ Personelİ Sinif 1. Oldu 670 Ytl Olan HarÇ Ücretİnİ 180 Ytl ÖdemİŞtİr.
YaklaŞik 45 KİŞİlİk Olan Siniftan 15 KİŞİ 2. Sinifa GeÇmİŞtİr.fakat Bİrİncİ Sinifta Kalanlar Hocanin GÖzÜne Batanlar OlduĞu İÇİn Ve 2.sinifta Hocanin YaptiĞi Kanunsuzluklara KarŞi Gelebİlecek KİŞİler OlduĞundan BirakilmiŞtir.
Bu TÜrkİye İÇİn KÖtÜ Bİr Olaydir Fakat Hoca Derste Sinifin Az KİŞİ Olmasindan Çok Mutlu OlduĞunu ÇoĞu Kez Dİle Getİrerek Durumun Sebebİ Hakkindakİ DÜŞÜncemİ DoĞrulamaktadir.
Tarih: Cum 04.04.2008 0:49 Mesaj konusu:
Şunca yazıyı bir üniversite öğrencisi olarak hiç üşenmeden, utanmadan ve dahası sıkılmadan BüYüKLü kÜçÜkLü yazmışsın ya; bence sen o üniversiteyi bitirmiş kadar olmuşsun birader. Tez verile diploman.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind..
Olan olaylardan daha vahimdir senin bu yazı tarzın. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@
Şunca yazıyı bir üniversite öğrencisi olarak hiç üşenmeden, utanmadan ve dahası sıkılmadan BüYüKLü kÜçÜkLü yazmışsın ya; bence sen o üniversiteyi bitirmiş kadar olmuşsun birader. Tez verile diploman..
valla sadece ilk bikaç cümlede öyle bişey var sandım. aşağı çektikçe aynısını görünce, aynı yazdığını yazacaktım ... _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız