| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
masterofpuppetsasd

|
Tarih: Prş 03.04.2008 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
| _Tj_ demiş ki: | | Bende sahibinden sitesinden aldım fotoyu.Satılıp satılmadığını bilmiyorum PS4 ün akort kaçırmasından korktuğum için sabit köprü tercih edecem heralde.Aslında bununla ilgilide bilgi verirsen sevinirim.PS4 (japon) ne sıklıkta akort kaçırır? |
Ps4'lerin üzerindeki jt500'ler pek sevilmiyor genelde.Biri kendimin olmak üzere üç tane ps4 çaldım. Çaldığım iki tanesinden biri felaket akord kaçırırken diğeri stabil sayılırdı. Kendi gitarımın üzerindeki jt500 değildi o yüzden birşey söyleyemiyeceğim. Tremolonun iyi ayarlanmaması ile ilgili bir sorun aynı zamanda bu. Deneyip görmek lazım. _________________ http://www.turkrock.com/ftopic80495.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Prş 03.04.2008 19:19 Mesaj konusu: |
|
|
| masterofpuppetsasd demiş ki: | | _Tj_ demiş ki: | | Bende sahibinden sitesinden aldım fotoyu.Satılıp satılmadığını bilmiyorum PS4 ün akort kaçırmasından korktuğum için sabit köprü tercih edecem heralde.Aslında bununla ilgilide bilgi verirsen sevinirim.PS4 (japon) ne sıklıkta akort kaçırır? |
Ps4'lerin üzerindeki jt500'ler pek sevilmiyor genelde.Biri kendimin olmak üzere üç tane ps4 çaldım. Çaldığım iki tanesinden biri felaket akord kaçırırken diğeri stabil sayılırdı. Kendi gitarımın üzerindeki jt500 değildi o yüzden birşey söyleyemiyeceğim. Tremolonun iyi ayarlanmaması ile ilgili bir sorun aynı zamanda bu. Deneyip görmek lazım. |
İlgilendiğin için çok sağol. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kont_De_La_Fere

|
Tarih: Prş 03.04.2008 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
@_Tj_
Arkadaşım nedir bu herkesin floyd rose'dan korkusu, akordu stabil tutmuyorsa sabitlenip oldukça başarılı olunabilir, ayrıca floyd rose'un tüm eksileri de bertaraf edilir, el için daha rahat bir sabit köprüye ulaşılır.
Saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
acumenis

|
Tarih: Prş 10.04.2008 3:58 Mesaj konusu: |
|
|
| yıllardır hayat ettigim jackson gitarımı 1.5 hafta once edindim sonunda sl1t aldım klavyesi bukadar rahat, manyetikleri bukadar basarılı( single lar okadar deil ama h super) sustaini bukadar yuksek bi gitr daha once calmadım. daha iyileri kesinlikle wardır ama bu gitar tam benim icin yapılmıs diyebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
acumenis

|
Tarih: Prş 10.04.2008 4:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Kont_De_La_Fere demiş ki: | @_Tj_
Arkadaşım nedir bu herkesin floyd rose'dan korkusu, akordu stabil tutmuyorsa sabitlenip oldukça başarılı olunabilir, ayrıca floyd rose'un tüm eksileri de bertaraf edilir, el için daha rahat bir sabit köprüye ulaşılır.
Saygılar |
ben floyd rose pek kullanmadıgım icin floyd rose sus olanını tercik ettim sustainleri daha iyi oldugu icin. ama kullanılıyorsa bircok avantajı da vardır. tercih meselesi |
|
| Başa dön |
|
 |
masterofpuppetsasd

|
Tarih: Prş 10.04.2008 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
| acumenis demiş ki: | | yıllardır hayat ettigim jackson gitarımı 1.5 hafta once edindim sonunda sl1t aldım klavyesi bukadar rahat, manyetikleri bukadar basarılı( single lar okadar deil ama h super) sustaini bukadar yuksek bi gitr daha once calmadım. daha iyileri kesinlikle wardır ama bu gitar tam benim icin yapılmıs diyebilirim. |
Lafta kalmış bunlar. Resim isterim ben.  _________________ http://www.turkrock.com/ftopic80495.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 532 Nerden: Ankara-Eskişehir
|
|
| Başa dön |
|
 |
svaltio

|
Tarih: Pts 14.04.2008 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
| selam. dk2t'lerin hepsi japon yapımımı ? bir de dk2t'ler arasındaki fiyat farkları sadece kullanılan renktenmi oluşuyor. mesela trans black rengi ile crimson swirl arasında fiyat farkı var.. crimson swirl daha kaliteli demek doğrumu ? |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Pts 14.04.2008 2:19 Mesaj konusu: |
|
|
| desen işçiliğinden dolayı oluşan bir fiyat farkı var. onun haricinde aynı sene üretilen bir dk2t diğerinden daha kaliteli ise tek sebebi öyle denk gelmesidir. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIGH-VOLUME Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 14.04.2008 2:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Jackson'ların bass gitarları hoşuma gidiyor nedense.Özellikle beyaz olanları.Sanırım David ve Rex'ten kalma bir beğeni. |
|
| Başa dön |
|
 |
svaltio

|
Tarih: Pts 14.04.2008 2:38 Mesaj konusu: |
|
|
| teşekkür.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kucukseytan

|
Tarih: Sal 15.04.2008 8:16 Mesaj konusu: |
|
|
selam .. Jackson'ın dk2s modelini kullaniyorum bi suredir
genel anlamda memnunum gitarimdan ama sanki duncan desng manyetikleri gitar icin yetersiz gibi neckteki single zaten sustainiac ondan pek verim alamiyorum ama single tonlarınıda seviyorum bu manyetigi DE iptal edip komple biseyler takmaya niyetim var, genelde istedigim cok farklı bi sound degil ama heavy&hardrocktan bluesa kadar bir çok sey çalmaya çalışıyorum simdiden fikirleriniz için tesekkürler .. |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Sal 15.04.2008 8:22 Mesaj konusu: |
|
|
| alta jb, üste little 59. ortaya da classic stack falan olur. gitarında 2 tane de mini switch için boşluk kalacak. bunları da çeşitli şekillerde değerlendirebilirsin. yerinde olsam bir tanesini orta manyetiği ters faza almak için kullanırım, kendi jacksonımda da bu şekilde kullanıyorum ve özellikle clean tonlarda çok güzel oluyor. öteki için de çalma tarzına göre uygun birşey bulunabilir. mesela neck ve bridge manyetiklerini beraber çalıştırmak için kullanabilirsin, little 59u single a dönüştürmek için kullanabilirsin, gitarı 2 volume 1 ton haline getirip sonra da köprü manyetiğini ton potanzına bağlamak veya devre dışı bırakmak için kullanabilirsin, mesela bu sayede alt manyetik normalken neck manyetiğinin tonu kapalı olabilir. çok farklı şekillerde değerlendirebilirsin o switchleir, önemli olan neye ihtiyaç duyduğun. |
|
| Başa dön |
|
 |
kucukseytan

|
Tarih: Sal 15.04.2008 8:33 Mesaj konusu: |
|
|
| Bir cok teknik konu hakkında fazla bi bilgim yok ama araştıracağım tesekkürler ilgine |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Sal 15.04.2008 11:18 Mesaj konusu: |
|
|
| kucukseytan demiş ki: | selam .. Jackson'ın dk2s modelini kullaniyorum bi suredir
genel anlamda memnunum gitarimdan ama sanki duncan desng manyetikleri gitar icin yetersiz gibi neckteki single zaten sustainiac ondan pek verim alamiyorum ama single tonlarınıda seviyorum bu manyetigi DE iptal edip komple biseyler takmaya niyetim var, genelde istedigim cok farklı bi sound degil ama heavy&hardrocktan bluesa kadar bir çok sey çalmaya çalışıyorum simdiden fikirleriniz için tesekkürler .. |
Evet duncan design ilk başlarda yeterli gibi geliyor, benim dk2 eds gitarımda da stoklar var, modifiye gerekiyor artık .. köprüye bende bi jb düsünüyorum, daha sonra orta ve neck manyetikle ilgilenirim .. _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
kucukseytan

|
Tarih: Sal 15.04.2008 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
Benim stocklar cok tiz ornegin ..
En son kucukseytan tarafından Sal 13.05.2008 20:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
acumenis

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Goreshredder demiş ki: | Ben de Ayrıca nerden nasıl aldığını da öğrenmek isterim  |
resmi koymaya usendim ama http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170184302451 burdan bakabilirsin. nasıl aldıgıma gelince buyuk bi macerayla amerikadan getirttim. Enistem gitmisti bakacgunlugune chicagoya. orda bulamadı gitarı bende ebayden bulup baska sehirde kendisine gonderttim o da aldı geldi. ama bayaa zorlu oldu. |
|
| Başa dön |
|
 |
crackocain

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
Bunu nereye atayım bilemedim ama en uygun burası sanırım.
Facebook'daki Jackson Guitars page'ine göndermiş elemanın biri yeni gitarını, ordan gördüm bende. Custom Shop belgeleriyle birlikte attığı için faydalı olabilir diye düşündüm...
http://www.jcfonline.com/forums/showthread.php?t=82019 _________________ Ref: NFF, wahshe, halilpazarlama, leprosy_info, shnicx, canovski, wape, fender_vintage, metallihead, killthepain, hipertansiyon, agmed |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
Her ne kadar V kasaları sevmesemde, bu gitar cok güzel duruyor, eleman iyi almıs gitarı .Güle güle kullansın  _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
ciyzis_kirayzs

|
Tarih: Prş 15.05.2008 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
flying v olsa daha guzel olurdu ama yıne de rüya gibi gitar hem de 7 tel daha ne olsun. _________________ Schecter C-7 Hellraiser
Jackson DK2 -- SD Invader
Cort x2 -- EMG 81 85
Boss GT8 |
|
| Başa dön |
|
 |
|