| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
obican

|
Tarih: Çrş 26.03.2008 14:26 Mesaj konusu: ist: satılık H&K Edition Blonde, Jackson DK2, PAF Pro |
|
|
Merhaba
Önce bilmeyenler için amfiyi anlatayım. Amfi 2 kanal. 50 watt diye geçiyor ancak 65 diyenler de var. Çoğu 50 watt amfiden daha yüksek çıkıyor sesi. 12" Celestion Rockdriver var üzerinde, arkasi kapalı. Clean ve Drive kanallari aynı Eq yu paylasiyor ancak volumeleri ayri. Ayrıca Master Volume ve Master Reverb var. Footswitch takılabilir, ancak amfinin yanında gelmiyor. Fx loop ve kulaklık çıkışı mevcut.
Harika bir clean kanalı var, mutlaka denemelisiniz. Ayrıca clean kanalın kendi volumeunu açıp masterdan kısarsanız lambalı amfileri andıran, çok sıcak bir overdrive elde ediyorsunuz. Drive kanalı oldukça tok ve dolu. Marshall parlaklığını beklemeyin, çok farklı bir driveı var. Esnek bir amfi olduğunu söyleyebilirim.
Amfiyi takas yoluyla aldım ve malesef bir amfiyi daha karşılayacak bütçem olmadığı için satıyorum. Zamanında (2001) Marshall G50R-CD modeli ile bunun arasında çok kararsız kalmıştım ve Marshall'ı tercih etmiştim. Eğer Hughes&Kettner'i almış olsaydım tahminen hala kullanıyor olurdum, ne kadar iyi bir amfi olduğunu çok uzun zaman sonra anladım. Hem ev için hem de sahne için oldukça elverişli bir amfi.
Fiyat 480$'dır ve oldukça temiz sayılabilir. Dış kaplamasında bir miktar kir var, ancak bu renk bir amfide çok doğal ve çıkarması oldukça zor. Potanzlarda, kolonda falan hiç bir sorun yoktur, zaten bakımdan geçirip öyle satıyorum. Pazarlık yoktur. Amfi tünelde Guitar Music Shop'tadır, istediğiniz gibi gidip deneyebilirsiniz. Tavsiyem, Marshall MG50 gibi modelleri düşünüyorsanız kesinlikle bu amfiyi bir deneyin.
DK2 900YTL. köprüde PAF Pro, ortada ve üstte J135 Jackson Single manyetik ile vereceğim.
Elimde çok temiz olmayan bir Dimarzio Paf Pro var. 80ytl istiyorum. Bir de Fast Track var, ona da 80ytl istiyorum. Tüm montajları ücretsiz yaparım.
Bir de gitarın üstüne monte edilen wah devresi var, booster gibi birşey. USA Jackson Fusion'dan çıkma. Çok isteyen varsa veririm, fiyat belirlemiyorum.
En son obican tarafından Prş 10.04.2008 20:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
obican

|
Tarih: Sal 01.04.2008 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
acele paraya ihtiyacım olduğundan amfinin fiyatını bir süre için 480$ a çekiyorum. behringer, marshall mg falan düşünenler, bir de bunu düşünün  |
|
| Başa dön |
|
 |
symbolc99

|
Tarih: Sal 01.04.2008 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
resim gonderebilirmisin??ciddi ilgileniyorum!! _________________ Ass Kickers : Jackson Kevin Bond Signature RR with EMG 85 -- Skull Vol.Knob & Epiphone Les Paul CUSTOM with Alnico & Jackson JDR Concept Japan 96 with EMG 81-85 |
|
| Başa dön |
|
 |
tuncaaa

|
Tarih: Sal 01.04.2008 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
hoca ben amfi aldım die mi yapıyosun bunu neyse iyi satışlar _________________ Sadece ucuz olduğu için ihtiyacınız olmayan bir şeyi almak...
yada ekipmanla uğraşmaktan gitar çalamamak...
satılık Shure SM57 http://turkrock.com/ftopic91408.html |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Çrş 02.04.2008 4:58 Mesaj konusu: |
|
|
| resimleri yarın öğlen gibi koyacağım. |
|
| Başa dön |
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Çrş 02.04.2008 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
cok cok iyi bir amfi. cok agir olmamasi saga sola konsere tasirken ciddi avantaj saglar. ben de yeni amfim gelmiyor olsa ilgilenebilirdim.. _________________ Satilik Maxon OD-9 Pro+ ve Seymour Duncan Booster / Takaslık Keeley Ultra Mod DS-1 : http://www.turkrock.com/ftopic89807.html |
|
| Başa dön |
|
 |
acatalepsyst

|
Tarih: Çrş 02.04.2008 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sağlam amfidir Hughes & Kettner.
Bende de Attax serisinden Club Reverb modeli mevcut. 65 watt. Yani gözü kapalı güvenebileceğiniz,reviewlerde 10 üzerinden 9.5 almış bir amfidir. 50-65 watt katagorisinde hemen hemen hiç bir amfi eline su dökemez bu aletlerin, teğet geçemez.
Kezzap gibidir,zehirdir tonları.
Alacak akadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum. _________________ ONE MORE LIE : www.myspace.com/onemorelie
<br />Drum Machiner was here. |
|
| Başa dön |
|
 |
symbolc99

|
Tarih: Çrş 02.04.2008 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
peki sadece metal muzik yapan biri için nasıl bir amfidir??? pedal ile kullanacagım drıve...ne dusunuyor yada oneriyorsunuz?? _________________ Ass Kickers : Jackson Kevin Bond Signature RR with EMG 85 -- Skull Vol.Knob & Epiphone Les Paul CUSTOM with Alnico & Jackson JDR Concept Japan 96 with EMG 81-85 |
|
| Başa dön |
|
 |
acatalepsyst

|
Tarih: Çrş 02.04.2008 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
Harici bir gain ya da distortion için hiç ama hiç bir distortion pedalı na ihtiyacı yoktur bu amfinin.. Zaten amfi neden alınır ki üzerinde ki distortion iş görmüyosa?
Bende metal müzik için kullanıyorum. Kütür kütür tonalr.
Hatta Pentagram Unspoken Albumu ve Death in Symbolic albümündeki tonları yakaladığım için almamda büyük etken oldu bu tonlar.
İnsanlar sırf marka diye gider marshall alırlar anlam veremiyorum. Marshall a çamur atmak değil amaç. Ama o efsanevi marshall tonları bu tarz combo amfilerde elde edilemez.
Keşke sağlam bir distrubotoru olsa Hughes & Kettnerin.. Herkes bi mıncıklasa aleti. Ton görse insanoğlu.
Netice itibariyle Hughes & Kettnerin kendi distortionu çok yeterli ve ölümcül görüyorum. Şahsi fikrim _________________ ONE MORE LIE : www.myspace.com/onemorelie
|
| Başa dön |
|
 |
acatalepsyst

|
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Prş 03.04.2008 4:09 Mesaj konusu: |
|
|
amfinin kendi driveını ben metal için çok da yeterli bulmuyorum açıkçası, yani pantera tonları falan çıkmaz. clean kanalı ise muhteşem olduğu için pedallarla çok iyi anlaşacaktır. eğer denemek isteyen varsa tünelde guitar music shopta amfiyi deneyebilir.
hard rock, blues falan çalacaklar için ise harika bir amfi bence. sahnede adam gibi ses verecek kadar güçlü, evde çalışma için yeterince kısılabiliyor, belinizi ağrıtmadan her yere taşınabilecek kadar da hafif. |
|
| Başa dön |
|
 |
acatalepsyst

|
Tarih: Prş 03.04.2008 4:26 Mesaj konusu: |
|
|
Hmm ben daha çok Attax serisi gibi olabileceğini düşünmüştüm. Inanılmaz bir drive söz konusu. Edition Blonde u çok fazla denemedim ama genelde H&K lerin driveları yeterli diye bilirdim.
Şu da varki belinizi ağrıtacak kadarda ağır bir amfi bendeki Attax.
Edition Blonde u alacak arkadaşa hayırlı olsun. _________________ ONE MORE LIE : www.myspace.com/onemorelie
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Prş 03.04.2008 4:32 Mesaj konusu: |
|
|
çok saolasın
attaxlardan çok farklı ya drive olarak, pek sevmiyorum attax drive hatta ben.
bu arada fotorğafları çektim ama çok yorgunum yatıyorum şimdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
ozzy_fender

|
Tarih: Prş 03.04.2008 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
bende senin serinin drive ını sevmiyorum
hepsinin tadı ayrı _________________ K-line Custom Shop Stratocaster
Hughes & Kettner Tour Reverb Combo / Analog pedallar |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Pzr 06.04.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
| ilana jackson dk2 ekliyorum. laptopun sarji bitiyor aksam bilglerini girerim. yapim yili 99-2000 gibi. temiz degil. bir miktar hasar var. agaci ve klavyesi oldukca iyi. harika bir rezonansi var, akor bastiginizda klavye elinizde zangir zangir titriyor. manyetiksiz vermeyi dusunuyorum. fiyat 700$, pazarlik bir miktar vardir. bugunlerde internet baglantimda sorun var, hemen cevap veremeyebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Pts 07.04.2008 0:31 Mesaj konusu: |
|
|
Jackson DK2 detayları:
gitar tahminen 99-2000 civarında yapılmış, üzerindeki donanımdan ve seri nosundan böyle bir tahmin yürütüyorum. ben daha yeni aldım, başka bir gitarı gözüme kestirdiğim için satıyorum. jacksonlar konusunda kendimi bilgili ve tecrübeli görüyorum ve diyebilirim ki çaldığım en rahat dk2 lerden biri. gitarın rezonansı muhteşem, tuşenize harika tepki veriyor. cangır cangır çalınmaya müsait, tam bir hard rock ve heavy metal gitarı.
gitar üzerinde bir takım hasarlar ve aşınmalar var. öncelikle resimlerde de dikkatınızı çekecektir, alt köşede bir vuruk var. fatih usta tarafından müdahele edildi, boyanın daha fazla kalkması mümkün değil, ancak görsel olarak biraz göze batıyor. ayrıca sapın arkasında da kullanım izleri var, elin terini çektiği için sık kullanılan bölgelerde biraz ton değişimi var. kulaklarda ve kilit sisteminde en ufak bir sorun yok. köprünün bazı vidalarını önceki sahibi değiştirmiş, şu an tamamen sorunsuz ve kolay kolay akort kaçırmayan bir köprüye sahip. elektrik aksamını ise tamamen ben elden geçirdim, orda da hiç bir sorun yok. potanzlarda hışırtı türü bir sorun yok. jack çıkışında hafif temassızlık var, onu da bu haftaiçi hallederim.
japon jacksonları bilenler doğrulayacaktır, genelde gitarın klavye ağacı ne kadar koyu renkte klavyesi o kadar rahat olur. bu gitarda ise fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere 2 metre mesafeden abanoz zannedilecek bir ağaç var. gövde rengi ise bence oldukça güzel, sahnede kaybolmayan ve dikkat çekici bir rengi var. evde dururken gitarla alakası olmayan babamın bile dikkatini çekmişti ilk aldığımda.
gitarın üzerindeki teller yeni, dadarrio .10 set var. şu an gitarın üzerinde dimebucker, performerdan çıkma jackson bir single ve duncan classic stack var. duncanları vermeyi kesinlikle düşünmüyorum, teklif dahi etmeyiniz bir set dimarzio ayarlayabilirim belki.
güncelleme: köprüye paf pro takıyorum, singlelar ise J135 Jackson.
fiyat olarak 900YTL düşünüyorum, pazarlık payı vardır. takas pek düşünmüyorum, ihtiyacım olan pek birşey yok. pedalmış, amfiymiş falan bunları tamamladım diyebilirim çok enteresan bir takas teklifi olanlara kapım açık, bas gitar da olabilir bu arada.
gitar genelde istanbulda kozyatağındadır. tünelde veya kadıköyde de deneme imkanı vardır.
En son obican tarafından Prş 10.04.2008 22:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Sal 08.04.2008 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
| dk-2 650$ oldu. |
|
| Başa dön |