| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gunsnroses

|
Tarih: Pts 10.09.2007 2:11 Mesaj konusu: |
|
|
david allefson-megadeth:kerry king'in slayer'dan ayrılıp megadethle birkaç hafta takılması hakkında konuşuyor;
http://www.youtube.com/watch?v=8rLw_Ro1IUo _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gunsnroses

|
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

Kayıt: Oct 20, 2005 Mesajlar: 877 Nerden: Karaborsa\\\'dan
|
Tarih: Çrş 12.09.2007 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşım. Bu arada İstanbulda DVD'ye ulaşanlar bilgilendirirlerse minnettar kalıcam. _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Pzr 16.09.2007 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
ben bu arada destruction ve annihilator'ı göremedim.thrash metal deyince öncü gruplardandır bunlar yahu.neyse umarım headbanger journeyman'den daha iyi olur. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

|
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Sal 01.04.2008 16:06 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | | aykan80 demiş ki: | | Bu gruplar derken Vio-lence'i dışarıda tutuyorsun umarım.. |
Pfff,ayırırken arada kaynamış,unutmuşum.Tabii ki Vio-lence dışarıda...Düzelttim.Benim asıl derdim Post-Thrash,Metalcore vs... Pokemonlarıyla...  |
Genel anlamıyla bir belgese olacaksa, günümüz gruplarının, tarza sadık olsun olmasın önemli deği lama etkileşim içerisinde olanların da olması mantıklı bir seçim bence. Neyin nereye nasıl türediğinin, neyin çıkış noktası olduğunun gösterilmesi gerek. Bu açıdan grup çeşitliliği mantıklı bence. Sonuçta bu filmde yer almaları "Evet bunlar gerçek Trash!!!" gibi bir iddia barındıracağını sanmıyorum. _________________ Satılık Ibanez S 2170 SE
http://www.myspace.com/odienband
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

|
Tarih: Prş 05.06.2008 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
Yahu ne oldu bunun DVDsi hala çıkmadımı. Yalan mı oldu ne oldu anlamadım. _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 17.10.2008 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün izledim, özellikle Amerika kısmı gayet güzel olmuş. Eksik yanları tabii ki olacaktır sonuçta herkese değinme imkanları yok ama kabul edilemez bulduğum şeyler de var. Mesela Alman Thrash'ini ele aldıkları yerlerde 5 saniyeliğine Destruction elemanlarını; Kanada'yı ele aldıklarında ise Annihilator, Razor ve Sacrifice gibilerinin sadece ve sadece 2 saniyeliğine "albüm kapaklarını" gördüğümüz bir yapımda neredeyse her 5 dakikada bir Corey Taylor denilen herifin hangi grubu nasıl bulduğuna ve müziğini nasıl etkilediğine (!) dair söylemlerini görmek e yuh be kardeşim dedirtti bana açıkçası.
Sanırım belgeselin en sivri çıkışlarını yine Mustaine yapıyor ve bence haksız ilan edilemeyeceği şeyler söylüyor. Vio-Lence'den Killian'a da bol bol söz vermişler ama müzikleri hakkında hiç bir şey göstermediler ama dediğim gibi büyük 5'liyi ele almak zorunda oldukları bir yapımda diğer gruplardan kısmak zorunda kalıyorlar işte. Velhasıl her daim açıp izlenebilecek ve ah ah eski günler denilebilecek vasatın üzerinde vakit geçirten bir yapım. Phil Anselmo'da amma ağır abi olmuş arkadaş, neredeyse Headbanger's Journey'de o deriler içerisindeki Black Metal'ci abimiz gibi takılmış. Grubun ismini de hatırlayamadım iyi mi.
Bitirdikten sonra feci halde Among the Living çekti canım, günlerce dinlemek istiyorum.
Koliler açılsın, CD dönmeye başlasın! _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|