Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - evil cats(punk rock/alternatif)-Ankara
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

evil cats(punk rock/alternatif)-Ankara
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceset_

MesajTarih: Pzr 30.03.2008 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

10 numara Çalıyorsunuz böyle devam.
glasgowkiss

MesajTarih: Pts 31.03.2008 0:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle forumdaki olumsuz eleştirilerin hepsine katılıyorum hepsini okudugumu söyleyemem ama gözüme çarpanlar yeterli oldu..

Sargozcu arkadaşım benim söylemek istediklerimi kabaca anlatmış..
insanlar sizleri izlerken, kendimden ve masadaki arkadaşlarımdan bahsediyorum, tamamen sizi dalga konusu olarak gördükleri için eğleniyorlar.

Grupta sadece, rahatsız etmeyen kişi vokal ve yeterince işini yerine getiriyo.

Davulcu dediğin yeri gelir tuşe ayarlar, slow şarkının nerdeyse sadece vokalinin kaldıgı yerinde, gümbürgümbür calmaz, azcık oturur evinde sarkıları iyi dinler..
Gitarist dediğin gitar calmayı bilir, öle eline gitar alıp, altına da bi odrive pedalı alıp tab calısmakla olmaz bu işler..
Basscı dedigin grubun direğidir, çalışması çok çalışması gerekir..

kısacası bar gibi mekanlarda, canlı müziğin amacı, insanların sahnede gördükleri şeyin en az banttan calan şeyler kadar eglenceli olmasını gerektirir..Eğer diyosanız ki biz böyle iyiyiz, insanları eğlendiriyoruz, amaç da o deil mi zaten..

o zaman gidin sirkte soytarılık yapın, haksızsam söyleyin..

usagi_ demiş ki:
kötü olabilirler ama sizin anlıyamadığınız bir şey varki oda bu kızların kendilerine olan muhteşem özgüvenleridir..yapılan müzik kötu olabilir teknik olarakta zayıf olabilirler ama unutmayınki hepimiz bir zamanlar bundan daha beter durumdaydık...pişmek dediğimiz kavramda bu yollardan geçerek sağlanıyor...iyi yada kötü eleştiri yapıcağınız zaman oturup bi mantıklıca düşünün...evilcats grubunda bu özgüven devam ettikçe çok daha iyi olacaklarına inanıyorum ve sonuna kadarda destekçileriyim......

evilcats rulzzzz..!

...saygılar...

Her insan herhangi bi konuda kendine güvenip bişeyler yapmaya kalksaydı, halimiz ne olurdu sen de bi düşün istersen tekrar..

Bir zamanlar kötüydük lafına katılıyorum, ama birzamanlar teknik anlamda rezil durumdayken, sahneye cıkıp da insanları eglendirmeye çalışıp kendimizle dalga geçirmedik..

Herşey pratiğe* bakar, çalışmanız lazım, insanlara kendinizi güldürmeyin, alkışları cidden hakedicek müzik yapın..
Oturun ders alın ne blim, cok stüdyo yapın bişi yapın, ben mi öğretcem size bunları..

* not:arkadaşların koca eleştiride praktis kelimesine takılmış olmalarından ötürü, kelimeyi, grubun bassçısı hanımefendinin tavsiyesi üzerine, pratik olarak değiştiriyorum ve bu hatamdan ötürü tüm TurkRock.com camiasından özür diliyorum..Smile Allah kimseye nasip etmesin böyle hatalar:)

En son glasgowkiss tarafından Sal 01.04.2008 1:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
glasgowkiss

MesajTarih: Pts 31.03.2008 0:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sizin için üye oldum, tanıdığınız biriyim..en azından kendi nick'imle size yapmacık tavırlar sergilemiyorum;)
amacım yapıcı olmak
böylesi daha etkili olur.
Başa dön
sertsessiz

MesajTarih: Pts 31.03.2008 1:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

glasgowkiss demiş ki:
Herşey praktis'e bakar, çalışmanız lazım, insanlara kendinizi güldürmeyin, alkışları cidden haketcek müzik yapın..
Oturun ders alın ne blim, cok stüdyo yapın bişi yapın, ben mi öğretcem size bunları..

görünüşe göre göre öyle olacak, vakit ayırıp yazdıklarına bakılırsa hakkaten çözmüşsün bu amatör grup mevzuunu sen, ne var ki biz buna karar veremiyoruz çünkü tutup fake nick almışsın, her şeyi oturup özetlemişsin, ama ne? özgüven sıfır.

sanırım masamdakiler sizle dalga geçiyordu, gidip sirkte gösteri yapın gibi sözleri de grup senin özgüven seviyene insin diye sarfetmişsin, ama forum adabı diye bir şey var. masanda oturanlar çıkan a grubuyla veya b grubuyla dalga geçse bile bunlar alenen yazılacak şeyler değil, önceki arkadaşın eleştirilerine "kabaca" dedikten sonra gidip sirkte gösteri yapın demen işin çok ayrı bir boyutu, bu ne bir öneri ne de bir eleştiri, sen ayıbı kendine etmişsin.

bir ara bir "grupta kimin görevi ne olmalıdır" diye bir başlık açıp nacizane fikirlerini ayrıntıyla yaz da, hep beraber feyz alalım.

şapka çıkartıyorum yazılarına.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RBC

MesajTarih: Pts 31.03.2008 3:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

glasgowkiss demiş ki:

Herşey praktis'e bakar

"Praktise bakmak" ..vay be.. baba bir praktis çek.. hatta "i like this praktis praktis, üçyüz beşyüz ups ups Smile "

yapma gözünü seveyim az özen gösterin Türkçe'ye, bak o kadar yazını okudum en sonda bunu yazmışsın artık önceki yazdıklarını ciddiye bile almam,samimiyeti kalmadı mesajın. gerçi mesajın genelinde de bir samimiyetiz hava var ama ciddiye almadığım için, ben tepki vermeye değer bulmuyorum mesajın içeriğini.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
glasgowkiss

MesajTarih: Pts 31.03.2008 3:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

önemli olan oradaki imla değil, bunu anlamak lazım öncelikle;)
Başa dön
ezgyy

MesajTarih: Pts 31.03.2008 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

praktis?hey guy what do you mean?? pratik,idman,alıştırma? Laughing madem tanıyoruz haftaya cumartesi gel de seninle azcık türkçe praktis yapalım.hatta düzgün eleştiri praktis yapalım. Wink böyle bizim için sahte bi isimle üye olmaya kasmasaydın keşke.zahmet etmişsin.eleştirilerin için her cumartesi nedjimadayız. Cool
evilcats_gokcee

MesajTarih: Pts 31.03.2008 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

glasgowkiss demiş ki:
sizin için üye oldum, tanıdığınız biriyim..en azından kendi nick'imle size yapmacık tavırlar sergilemiyorum;)
amacım yapıcı olmak
böylesi daha etkili olur.

nick ine ve yazı tarzına bayıldım dostum!kendine ozel bi durusun war.
glasgowkiss

MesajTarih: Sal 01.04.2008 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eleştirilere hep böyle cevaplar mı verirsiniz siz?Smile
praktis yanlış bi kullanım kabul ediyorum, ingilizce düşünüp türkçe yazmış olmamdan kaynaklamış olsa gerek, ama tekrar belirtiyorum yazıyı imla hatası yapmamış olmak için değil, eleştiri yapmak için yazdımWink
saygılar
Başa dön
ipeeeeek

MesajTarih: Sal 01.04.2008 1:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vokalin hastasıyım Razz Very Happy her ne kadar buraya uye olmasada söölim dedim ((:
sertsessiz

MesajTarih: Sal 01.04.2008 4:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

glasgowkiss demiş ki:

praktis yanlış bi kullanım kabul ediyorum, ingilizce düşünüp türkçe yazmış olmamdan kaynaklamış olsa gerek

onun yerine dokuz defa düşünüp bir kere yaz. tanıdığın kişilerle yüzyüze konuşmayı dene ki vaktini de boşa harcamamış olursun misal.

ezgyy demiş ki:
eleştirilerin için her cumartesi nedjimadayız.

nasıl yani, her cumartesi nedjimada sirk mi var? Razz
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
glasgowkiss

MesajTarih: Sal 01.04.2008 5:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sertsessiz demiş ki:
glasgowkiss demiş ki:

praktis yanlış bi kullanım kabul ediyorum, ingilizce düşünüp türkçe yazmış olmamdan kaynaklamış olsa gerek

onun yerine dokuz defa düşünüp bir kere yaz. tanıdığın kişilerle yüzyüze konuşmayı dene ki vaktini de boşa harcamamış olursun misal.

ezgyy demiş ki:
eleştirilerin için her cumartesi nedjimadayız.

nasıl yani, her cumartesi nedjimada sirk mi var? Razz

güzel espiri..
ama işin kötü yanı, bu gerceklerin sen de farkındasın..Smile laf olsun savunulsun, savunulcak bişey yok ki burda. Eleştiri bu:)
Başa dön
sertsessiz

MesajTarih: Sal 01.04.2008 5:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir eksik gördüğüm zaman gidip söyleyebiliyorum kendimi buralarda rezil etmem tutup da.

öyle eleştiri olmaz.
evilcats_gokcee

MesajTarih: Prş 03.04.2008 0:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet madem tanıyorsun bızı gel yuzyuze konus Smile bosuna uye olmaylada vakit kaybetmemis olursun.
ceset_

MesajTarih: Prş 03.04.2008 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Meyve Ver Ağacı Taşlarlar Kızlar Yola devam Very Happy
infradark_drummer

MesajTarih: Prş 03.04.2008 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evil cats in davulcusuna laf söyleyen arkadaş şöle sölim.....ilerde onu izlediğin zaman bu lafları ettiğinden pişman olucaksın ve kimliğini gizlemek saçma demekki bu arkadaşlarla bi çıkarın varki o yüzden arkadaşlık yapıp kimliğini gizleyerek konuşuyosun....bu bir eleştiri ise adam gibi eleştri yapılması lazım bu şekildeki konuşma bi eleştri deil onları kötülemektir...konuşma tarzını dikkat !!!!
egwine

MesajTarih: Prş 03.04.2008 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba Evilcats, ara ara foruma girdiğimde görüyordum başlığınızı, youtube'da izleme fırsatım oldu, içimden yazmak geldi size. Bir gün izlemeye de gelirim umarım, müziği seviyorsunuz, dilerim daha da güzel şeyler yaparsınız kızlar, görüşmek üzere müzikle kalın Smile

www.myspace.com/candyrocknroll
http://www.myspace.com/fizitronic
Başa dön
sargozcu

MesajTarih: Cmt 05.04.2008 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevgili kardeşim glasgowkiss;
gördüklerimi sen de görüyorsun, aynı samimiyet ile dile getiriyorsun ama hala eleştiri kabul edemez insanlarla karşı karşıyayız. İşin garip tarafı grup elemanlarından çok başka başka insanlar cevap yazıp savunuyorlar ve bilmiyorlar ki gerçek ikiyüzlüler onlar.

Ayrıca o davulcuyu izleyip pişman olacağımızı söyleyen infradark_drummer nickli arkadaşta kesin ya o kıza yazıyordur ya da davul dersi veriyordur ona.(adını bilmediğim için o diyorum kusura bakma)

umarım dediğin gibi olur infradark_drummer ve o davulcu arkadaş çaldığında insanlar zevkle oturup "müzik" dinler. Ama hala şahsi önerim; insanlara kaliteli soundlar sunana kadar ortalıkta olmasınlar ve gerçekten biyerlerde çalıp insanları eğlendirebilecek kıvama geldiklerinde( bunu sirk eğlencesi olarak değil, müziğe doyurmak olarak söylüyorum) gidip hep beraber izleyelim.

Diyeceklerim bu kadardır.
Bunu bir düşünürler umarım...
evilcats_gokcee

MesajTarih: Pzr 06.04.2008 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sargozcu demiş ki:
sevgili kardeşim glasgowkiss;
gördüklerimi sen de görüyorsun, aynı samimiyet ile dile getiriyorsun ama hala eleştiri kabul edemez insanlarla karşı karşıyayız. İşin garip tarafı grup elemanlarından çok başka başka insanlar cevap yazıp savunuyorlar ve bilmiyorlar ki gerçek ikiyüzlüler onlar.

Ayrıca o davulcuyu izleyip pişman olacağımızı söyleyen infradark_drummer nickli arkadaşta kesin ya o kıza yazıyordur ya da davul dersi veriyordur ona.(adını bilmediğim için o diyorum kusura bakma)

umarım dediğin gibi olur infradark_drummer ve o davulcu arkadaş çaldığında insanlar zevkle oturup "müzik" dinler. Ama hala şahsi önerim; insanlara kaliteli soundlar sunana kadar ortalıkta olmasınlar ve gerçekten biyerlerde çalıp insanları eğlendirebilecek kıvama geldiklerinde( bunu sirk eğlencesi olarak değil, müziğe doyurmak olarak söylüyorum) gidip hep beraber izleyelim.

Diyeceklerim bu kadardır.
Bunu bir düşünürler umarım...

elestiri duzgun yapıldıgında elestırıdır Exclamation senınde 2.msjın hayırlı ossun.sırkımıze gel bunu kutlayalım Wink
evilcats_gokcee

MesajTarih: Pzr 06.04.2008 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

egwine demiş ki:
Merhaba Evilcats, ara ara foruma girdiğimde görüyordum başlığınızı, youtube'da izleme fırsatım oldu, içimden yazmak geldi size. Bir gün izlemeye de gelirim umarım, müziği seviyorsunuz, dilerim daha da güzel şeyler yaparsınız kızlar, görüşmek üzere müzikle kalın Smile

o zmn bi cumartesi aksamı bekleriz =) bnde last night kaydınızı dınlemıstım.begenmıstım. Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35  Sonraki
32. sayfa (Toplam 35 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız