Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Bence boyle bir tur var. o da dillinger escape plan in icra ettigi. az evel metalcore basligina bir yazi yazdim sonra bu tur aklima geldi. ismi nereden cikti bilmiyorum ama bu tarz icin: post-nwoahm diyebilirim ben. siz isterseniz demeyin. new wave of american heavy metal e gore cok daha degisik muzik turlerinin de icinde bulundugu bir tur. jazz falan.
bu muzigin dinleyicileri icin atheist sizce mathcore mudur?
Tarih: Pts 07.04.2008 21:01 Mesaj konusu:
böyle bir tarz var.
Metalcore'un daha tekniği ve karışık olanıdır. Tıpkı Grindcore gibi bu müziğide yapmak her yiğidin harcı değildir. Arkadaşında dediği gibi The Dillinger Escape Plan bu türü en iyi yapan gruplardandır. _________________ Forum Kurallarına aykırı olmayan imza.
Altar çok yalan ya. Mathcore da dikkat çeken şey ritmik olmayan aşırı teknik müzik. Dilinger Escape Plan en bilineni, sokarsanız Converge bu türün en iyisidir. Psyopus, #12 Look Like You, Heavy Heavy Low Low da iyidir. _________________ www.jellybon.com ; )
Tarih: Prş 06.11.2008 15:09 Mesaj konusu:
neden olabilir sence aşırı teknik ve karışık bi müzik bi zaman sonra insanın kafasını şişiriyor =D tabi zevkler farklı... _________________ Forum Kurallarına aykırı olmayan imza.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız