| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 04.08.2007 16:22 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | machinemade god isimli alman metalcore grubu rock station festivali için kesinleşen ilk yabancı grupmuş, devamı gelecekmiş. |
Devamı gelecekmiş derken,bunun dışında Metalcore grubu olmayacak değil mi? Anti-Metalcore insanlar da var.(Mesela ben... ) _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Cmt 04.08.2007 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
Şu festival full metalcore grubu dolsa hatta lamb of godda gelse de senin yüzünü görsem  _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 05.08.2007 12:04 Mesaj konusu: |
|
|
Ankara hele İ.Melih Gökçek sağolsun susuzluktan mahvolurken daha fazla facia kaldıramaz,yetkililer daha fazla Pokemon Metal getirmesinler.  _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
chucker-

|
Tarih: Pts 06.08.2007 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
Ölürüz pokemonlar için
Pikaçuuuuuuuuu
Lamb of God gelsin Ruin'i çalsın gitsin  |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 07.08.2007 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
lamb of god'a tam anlamıyla metalcore demek hatadır bana göre. en basitiyle , chucker söyledi diye aklıma geldi , ruin'i dinlerken bile metalcore diyemiyorum. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
chucker-

|
Tarih: Sal 07.08.2007 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
| onlar kendilerine pure amerikan metal diyor kabul etmek lazım metalcore'dan çok daha fazlası var müziklerinde çünkü. |
|
| Başa dön |
|
 |
anadoluss

|
Tarih: Pts 13.08.2007 18:09 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı :Mesajınız kişisel sataşmalarınız sebebi ile silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
|
|
| Başa dön |
|
 |
triad

|
Tarih: Çrş 05.09.2007 0:15 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | machinemade god isimli alman metalcore grubu rock station festivali için kesinleşen ilk yabancı grupmuş, devamı gelecekmiş. |
yıllar önce rockstationa başvuran türk metalcore ya da hardcore grupları tarzlarının uygun olmadığı için geri çevrilmişti. ama yabancı grup olunca akan seller duruyor belli ki. gerçi çook uzun zamandır ilgilenmiyorum o festivalle. belki şimdi sırf metalcore punk falan olmuştur bilemiyorum. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Çrş 05.09.2007 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
As I Lay Dying in son albümü An Ocean Between Us çıktı..bence yaptıkları en iyi albüm olabilir gerçekten çok kaliteli..bu tarzın ve grubun fanlarına duyurulur _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tim_Lambesis

|
Tarih: Pzr 16.09.2007 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
| bence de cok iyi bir album olmuc yeni bassist len-bravo |
|
| Başa dön |
|
 |
Katatonik

|
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 28.09.2007 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
sıkı metalcore takipçisiyim. thrash-death-hardcore gibi birçok türü içinde harmanlayan güzel bir tür metalcore. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
nostril

|
Tarih: Pzr 30.03.2008 21:38 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği hakaret ve küfür
içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız.
Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Coreality

|
Tarih: Pts 07.04.2008 19:41 Mesaj konusu: |
|
|
gayet güzel bir tür Metalcore
en fazla dinlediğim tür diyebilirim bu aralar The Agony Scene'e takmış durumdayım _________________ Close your eyes, pray for plagues,
Cleanse this Earth, bring our dooms day...
www.myspace.com/thedeathbeforeterror |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 09.04.2008 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
Evet,son albümleri get damned fena değil. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
Metalcore grupları genelde 2 senede bir albüm çıkarıyor. En son 2005 sonu ve 2006 da metalcore bombardımanına tutulmuştuk. Bu sene ve 2009 başlarında da aynısı olacak. Heaven Shall Burn, Bullet for my Valentine,Ill Nino çoktan albüm çıkardı bile. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
acos

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 22:37 Mesaj konusu: |
|
|
*İlk başta Emo İle Metalcore'u bir ayırmak lazım diye düşünüyorum.
*Ayrıca bu işi iyi yapanlar ve iyi yaptığını zannettiğimiz gruplar var. Mesela Bullet'ın bateristi tam bir felaket adam kayıtlarda aynı anda bilgisayar desteği ile hi-hat cross trampet ve çeşitli zillere vururken aynı anda rayt gidende bir adam.
*Seviyorum çok güzel işler çıkıyor ama bir türlü canlı performansda çoğunda hiç albüme yaklaşmıyorlar. Özellikle en beyendiğim Trivium konserlerde çok kötüler. Tabi bu bizim ulaşıp edindiğimizmateryallerle görüp dinlediğimiz kadarı.
Bende görmedim yazıyormu ama kısmen bu tarzı sevenlere Unearth Dinlemelerini tavsiye ediyorum. Tadından yenmez bir grup _________________ İnferno Reload - Lead Gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gidişle her sene bi tarz herhalde
popcore falan
Dinlemem bu tarzı ama dinleyenede saygılıyım. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Tugsy

Kayıt: Aug 21, 2008 Mesajlar: 30 Nerden: M.Ereglisi / Tekirdag
|
Tarih: Prş 21.08.2008 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
Metalcore başlığını gördüm ve yazmadan geçmeyeyim dedim.H
Adı geçmeyen gruplara değineyim biraz.
Demon Hunter: Amerika'dan çıkmış bir başka grup.Türlerini Christian Metalcore olarak lanse ediyorlar.Storm the Gates of Hell ve The Triptych albümleri tavsiyemdir.Baya kaliteli bir grup.
Threat Signal: 2006'da Under Reprisal adında bir albüm yayınladılar.Rationel Eyes'a da klip çektiler.Brutal-Scream giden şarkıda aniden giren clean vokal üzerine kurulu.Yer yer Industriale kaçıyorlar.
DevilDriver: ex-Coal Chamber vokali Dez Fafara'nın grubu.Death Metal' yakın bir soundları var.The Fury Of Our Maker’s Hand gerçektende yardırmasyon albüm.
Divine Heresy: Adeta yıldızlar karması gibi bir kadroya sahipler.Death Metal/Metalcore çizgisinde bir müzikleri var.İlk dinlediğimde hasta kaldım diyebilirim.2007'de bir albüm çıkardılar ve gerçekten dinlenesi bir albüm.Davula dikkat diyorum. _________________ MM Web Zine
Safsataya , ikiyüzlülüğe ve samimiyetsizliğe prim vermeyin... |
|
| Başa dön |
|
 |
Psychosocial

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
Lamb Of God Post-Trash/Groove Metal yapıyo belirteyim  |
|