Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Dean Kullanan var mı ?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Dean Kullanan var mı ?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
soogar

MesajTarih: Cum 28.03.2008 19:55    Mesaj konusu: Dean Kullanan var mı ? Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar dean marka gitar kullananız var mı ? yeni bir gitar almayı düşünüyorum bu gitarlar hakkında bilen biri bilgi verirse çok sevinirim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cobain67
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 28.03.2008 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metal ya da metale yakın tarzlar çalıyorsan taş gibidir taş...
soogar

MesajTarih: Cum 28.03.2008 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saol hocam yorumun için o konuda az çok benimde bilgim var ama kullanan birinden yardım almak başka tabi bi gitarı tanımak için zaman gerekli.. mesela dolma sap özelliği var diyolar.. bu benim klavyede rahat dolaşmama engel olur mu ? vs.. + ve - leri neler?
Başa dön
Unscarred

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dean razorback kullandım bir süre şuan dean o-flame kullanıyorum.. rahatlık kişiden kişiye değişir.. birkaç kişiye rastladım nasıl çalıyosun o gitarı diyen hiç beğenmeyen.. ama benim için şuanda daha iyisi yok.. beni rahatsız eden tek şey üzerindeki flame'ler.. sırf bu yüzden satıp dean 79mlf alıcam.
Başa dön
samedii

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 3:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende Dean V Noir XT kullanıyorum. öncelikle belirteyim cogu insan için begenilmeye bilir. yok şurası cok buyuk yok surası şöyle falan derler ama ben gercekten cok ısındım. ilk denedigimde yargadım ama şu an farkettim ki gitar tam bana göre yapılmış. Benimki v kasa olmasına ragmen cok rahat bir çalımı var. klavyesi gayet iyi ben cok rahat çalıyorum. şunuda sölemek isterim ki eskiden cok koyu bir jackson hayranıydım ama şu an yeni bir gitar almak istesem kesinlikle dean alırım.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız