Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 24.03.2008 0:39 Mesaj konusu:
halilpazarlama demiş ki:
abi sesten öte karizması yeter gruba bi eleman bulmuştuk ses süperdide işte saçlar kısa boy yok oduncu gömleğiyle gezen bi elemandı olmadı olamadı glamde sahne duruşu çok önemli yeri geldimi tayt bile giymek lazım sebastian bu konuda ekol olmuş bir adam.
sebastian bach, karizma, aynı cümlede?
ya bach amcanınki de ayrı bir karizma sayılabilir tabi, ama ben buna denyo karizması derim anca. _________________ Vitam Impendere Vero
abi sesten öte karizması yeter gruba bi eleman bulmuştuk ses süperdide işte saçlar kısa boy yok oduncu gömleğiyle gezen bi elemandı olmadı olamadı glamde sahne duruşu çok önemli yeri geldimi tayt bile giymek lazım sebastian bu konuda ekol olmuş bir adam.
sebastian bach, karizma, aynı cümlede?
ya bach amcanınki de ayrı bir karizma sayılabilir tabi, ama ben buna denyo karizması derim anca.
neden karizma değil ? veya kim karizma sana göre ? örnek ver mesela ? _________________ satılık takaslık BOSS AC3 Akustik Dalga motor http://www.turkrock.com/ftopic86872.html
Tarih: Sal 25.03.2008 23:19 Mesaj konusu:
benim gözümde rock kelimesinin tam karşılığı skid row'dur. karizma kelimesinin tam karşılığıda sebastian _________________ çocuklara ölümü anlatmak imkansızdır !
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız