| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
maneuver

|
Tarih: Prş 06.03.2008 1:53 Mesaj konusu: |
|
|
| Daishuman demiş ki: |
şöyleymiş
official revised abc lost season 4 schedule
episode 5: feb. 28
episode 6: march 6
episode 7: march 13
episode 8: march 20
............
break
............
episode 9: april 24
episode 10: may 1
episode 11: may 8
episode 12: may 15
episode 13: may 22 (season finale)
bu da demek oluyor ki maalesef 13 bölüm  |
hadi yaaa...pffff bunu bize yapmasinlar ya abicim,bak simdi olmadi,sabitimi kaybetmis denklem gibi oldum...hepimiz oyle olucaz yaaa, uufff umarim final iyi olur,aynen 4/5 teki gibi  _________________
√V''^√~√V^√V'^~---~√V''^√~√V^√V'^~---√ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
seventh

|
Tarih: Cum 14.03.2008 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
ÇOK PİS SPOİLER
son bölümüyle yine ters köşeye yatırdı bizi lost.malesef jin'in öldüğünü öğrendik.çok üzüldüm sonları yine çok dramatikti.micheali görmek şok etkisi yaptı(gerçi biliyoduk çıkacağını)uzun zamandır bekliyodum bu sahneyi.sayid çok pis bakıyodu ama işallah tenhada kıstırırda iyi bi sopa çeker namussuza  _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cum 14.03.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
| lost tnt adlı yeni bir kanalda gösterilmeye başlıcakmış.d-smart,uydu ve kabloluda tnt... |
|
| Başa dön |
|
 |
SupHomie

|
Tarih: Cmt 15.03.2008 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
güzel bi bölümdü(s4e7),önceki bölüm(s4e6) biraz kadir inanır filmi gibiydi  _________________ I gave you my soul , you left me dying...
................................................. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

Kayıt: Aug 26, 2004 Mesajlar: 1646 Nerden: Istanbul&Sakarya
|
Tarih: Pzr 16.03.2008 3:36 Mesaj konusu: |
|
|
2 tane çok net bilinmeyen açıkladılar son bölüm S4 B7'de bu gerçekten güzel oldu. Ama yine her zaman ki gibi şok bir şekilde bitirdiler bölümü.
20 Mart'ta çıkacak olan bölüm Daishuman'ın da dediğine göre sezon arası olacak 24 Nisan'a kadar. Prison Break'inde olmadığı bir dönemde çok kötü olacak bu ama beklemekten başka bir çare gözükmüyor maalesef.  _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Pzr 16.03.2008 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
Umarım bir kişiye bağlı kalmayan, güzel bir bölüm olur bu aradan önceki son bölüm. _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Pzr 16.03.2008 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
Sneak Peek'i oldukça heyecanlıydı umarım arafinalde öyle olur _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pts 17.03.2008 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
Yahu arkadaş; amma karıştı be. Artık gemiyi profilden çekerken gözüken "Kahana" isminde bile bir şeyler aramaya başladım. Bu arada; Sun'ın kucağında tuttuğu o enteresan varlığın şekli, benim bugüne kadar izlediğim filmler/diziler içerisindeki doğum sahnelerinin ardından annelerin kucağa aldıkları arasında en acayip olanıydı. Gözleri, üzerindeki pislikler.. Tek kelimeyle harikaydı ve %100 doğaldı.
Ama şunu söylemek isterim; 2 hafta önceki bölümde Desmond ile Penny'nin konuşmasındaki romantizmi allayıp pullayarak o bölümü Geleceğe Dönüş ile kıyaslama gafletine giren bazı kişiler olmuştu (Bu forumdaki insanlardan bahsetmiyorum). Geleceğe Dönüş kıyaslamasına cevap bile vermem de; bence bu bölümde Sun ile Jin'in arasında geçen konuşmadaki romantizm, gerçek romantizmdi işte.. Desmond ile Penny'ninkinden çok daha derindi.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 18.03.2008 2:36 Mesaj konusu: |
|
|
| forsytia demiş ki: | | lost tnt adlı yeni bir kanalda gösterilmeye başlıcakmış.d-smart,uydu ve kabloluda tnt... |
Normal antende ulusal yayınada başladı. İzleyemeyenler için büyük fırsat. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
erginnn

Kayıt: Sep 19, 2007 Mesajlar: 294 Nerden: Ank. üni : Mağara adamı
|
Tarih: Pzr 23.03.2008 10:53 Mesaj konusu: |
|
|
8. bölüm coşturdu artık.. bakalım 9. da neler olacak... Her hafta farklı şeyler oldu ve birbirinden alakasız.. Nasıl toparlanacak Bilmiyorum.. _________________ Dinle : www.myspace.com/erginkrc
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Pzr 23.03.2008 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
ben pek sevemedim son bölümü.çok ani oldu herşey aceleye gelmiş bir bölüm gibi ortada kaldı birçok şey.üstünede birbuçuk ay ara var anasını satayım  _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4129 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Pzr 23.03.2008 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
Evet son bölüm de pek çekici değildi ancak yine de bekliyoruz işte her hafta ne olacak diye. _________________ <div><a href="\\\http://www.myspace.com/atalayant/\\\">http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Pts 24.03.2008 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
Son bölüm birazda ara-final olduğu için daha fazla beklentiler içinde olduğumuzdan bize vasat geldi sanki..Nitekim Michael'in hikayesini de gösterdiler ki gerekli birşeydi. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Pts 24.03.2008 5:18 Mesaj konusu: |
|
|
Son bölümlerde sıklıkla yapılan her hafta farklı bir karakterin hikayesinin anlatılması olayında bu hafta karşımızda bizi 2 bölüm önce bir anda gemide Kevin Johnson adıyla ortaya çıkan Michael vardı. Bu bölümden sonra elimizde Michael'ın hikayesinden başka hiç birşey geçmedi bu açıkçası beni de pek sarmadı. O yüzden bende bu aradan önceki son bölümü vasat buldum diyebilirim ama işler yine iyice birbirine girdi. _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
maneuver

|
Tarih: Çrş 26.03.2008 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
lost'un 4/ 8 de bitti...tam gaz tepe takla ne guzel gidiyorduk,cok de heyecanliydi...simdi 9. bolum icin gercekten 24 nisana kadar mi beklicez...bu kadar ara vermemeliler yaa ,sezon finalin'den yani 13. bolumden sora ara verselerdi ...tuhhh...umarim son dakka bir degisiklik olurr,bizden once haberi olan yazsin  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
fulya_m_o_r

|
Tarih: Çrş 26.03.2008 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
04x05'in yakınına bile yaklaşamayacak olsa da en azından adanın, görevini tamamlamayanların ölmesine izin vermediğini gördük. Bir de Michael muammaydı iyi oldu aslında. Ama bitişini sevmedim pek, gereksiz bir cliffhangerla bitti. _________________ Don't regret the rulez i broke, when i die bury me in smoke!
www.personal-insult.com |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1369 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
Tarih: Prş 03.04.2008 12:49 Mesaj konusu: |
|
|
24 Nisana kadar nasıl bekleyeceğiz çok merak ediyorum olay iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı  _________________ > Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitar - Geri Vokal <
http://www.nora.anatolianrock.com/ , http://www.myspace.com/noratr
YENİ BESTELERİMİZ SİTELERİMİZE EKLENMİŞTİR !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
maneuver

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 2:46 Mesaj konusu: |
|
|
1 hafta kaldi ama beklemek gercekten bunaltici...ayrica zirt pirt verdikleri aralarla heyecanli bekleyislerimin icine ettiler...evet tnt de de yayinda,ama dublajli alismak gercekten zor,kulagi tirmaliyor,dusunsenize polat alemdar'in(nefret ettigim bir dizi ve karakter) sesi bu sefer jack'in sesi olmus...onu birakin sawyer'in taktigi ince esprili lakaplari,hurley'in "dude" ve "moruk" agiz takintisini yok etmisler... evet biraz spoiler oldu, ama isyanim var uleen sabitim denklemim mahvoldu  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 18.04.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
Sawyer dün Uğur Dündar'ın konuğuydu, bu gecede BEYAZ ŞOV'a çıkacakmış. Kaçırmayın. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
|