Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Roland Cube-30 hakkında
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Roland Cube-30 hakkında
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Nickoteen

MesajTarih: Cum 21.12.2007 14:11    Mesaj konusu: Re: roland cube 30 DikkaT! Alıntıyla Cevap Ver

estabet demiş ki:
*beyler bakın eger sustain yani seslerin uzaması önemliyse sizin için cuba 30 da dip gürültüsünü kesmek için konulmuş ve iptal edilemeyen bi olay var ve bu sesleri kesiyosustain tunda sona kadar dinletmio.sustain için 100 lira daa verin ve 30x alın veya fender fln

Arkadaşa katılıyorum:) Bi tane 30x satıyorum. ilgilenen özel mesaj atsın
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ornapsen

MesajTarih: Çrş 16.01.2008 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir yerde fiyatı 500 ytl diyor bu kadar pahalı mı bu amfiler Shocked . istanbulda fiyatlar böyle mi yani ?? cube 30 için diyorum..

birde cube 20 diye bir ürün var. özellik olarak aynı mı acaba ?
Başa dön
ornapsen

MesajTarih: Sal 29.01.2008 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

30X VE 20X arasında watt haricinde bir fark var mı?. 500 ytl fazla geldi. 20 lik 350 ytl. ama bir kere alıp iyisini de almak istiyorum. evde çalıcam ama ses kalitesi tabiki çok önemli. o yüzden kalite ve özellik olarak aynı ise 20 lik yeterli diye düşünüyorum. tabi arada fark varsa 30 u alırım dediğim gibi bir kere alacağım. eğer 20 lik tatmin etmezse tekrar bir anfi alma şansım yok param da yok.
Başa dön
Eldrun

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

X serisi bana gereksiz geldi.Fiyatı da çok pahallı. 400-500TL ye ne amfiler var.

Satılık Behringer Ekolayzır 40TL
Başa dön
oziwan

MesajTarih: Prş 13.03.2008 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben üç aydır Cube 30x kullanıyorum ve analog set up ımda var.En ufak bir sorunla karşılaşmadım.

Yazılanları okuyunca açıkçası çok şaşırdırm.Sanki Cube bir amfi değil de prosesörmüş gibi bir izlenim oluşmuş.Bu fiyata alınabilecek Marshall MG30DFX de dijital efektler kullanılan bir amfi.Aynı şekilde ibanez de.Bu fiyata Carvin beklemeyin.Ayrıca all tube bir amfi bile alsanız analog set up alacaksınız,bu nedenle bu efektlere fazla kafayı takmanın bir anlamı yok.

Ben amfimden memnunum ama tabii ki ileride bir all tube amfi alacağım,profesyonel bir amfi olduğunu iddia edemem.
Ozzfish

MesajTarih: Prş 13.03.2008 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cube 30 kullanıyorum ben de memnunum genel olarak ama şöyle bir dezavantajı var eğer pedal kullanacaksanız kalite duymak istiyorsanız ekipmanınızı aux in den giriyrsunuz herşey çok güzel ama alet sadece hoparlor vazifesi görüyor üstündeki hiç bişey kullanılmıyor. Fakat ben efektleri eq ayarları ile oynicam dediğinizde normal imputtan giriyorsunuz ve teneke metalik bir sesle karşılaşıyorsunuz. Aslında üstünde gelen modellemeler güzel fakat ta ki bir sansamp triac, gt2 ve benzeri modellemeleri duyana kadar Smile

Ama gene de açık ara Marshall Mgler ve Ibanezlerden iyi diyebilirim. X modellerini ben de gereksiz buluyorum
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oziwan

MesajTarih: Cum 14.03.2008 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ozzfish demiş ki:
cube 30 kullanıyorum ben de memnunum genel olarak ama şöyle bir dezavantajı var eğer pedal kullanacaksanız kalite duymak istiyorsanız ekipmanınızı aux in den giriyrsunuz herşey çok güzel ama alet sadece hoparlor vazifesi görüyor üstündeki hiç bişey kullanılmıyor. Fakat ben efektleri eq ayarları ile oynicam dediğinizde normal imputtan giriyorsunuz ve teneke metalik bir sesle karşılaşıyorsunuz. Aslında üstünde gelen modellemeler güzel fakat ta ki bir sansamp triac, gt2 ve benzeri modellemeleri duyana kadar Smile

Ama gene de açık ara Marshall Mgler ve Ibanezlerden iyi diyebilirim. X modellerini ben de gereksiz buluyorum

Üstündeki tonları ben de kullanamıyorum artık ama umurumda değil.Çünkü analog set upım var,sadece reverbi açıyorum bu da bana yeter.

Belirttiğin prosesörlerden kötü olması ise doğal,Cube serisi ve aynı sınıftaki rakip amfilerdeki efektlerin hepsi tanıtım amacıyla hazırlanmış düşük kalitede efektler.Ancak Cube serisindeki efektler Boss ve COSM teknolojisi gibi avantajları nedeniyle biraz daha iyi.Ancak GT8 den bile memnun kalmayan bir prosesör düşmanı olarak size önerim üzerindeki efektler için amfi tercih etmemeniz.Çünkü en iyi efekt amfiden değil analog pedallardan alınır.
Başa dön
cem_lead

MesajTarih: Cum 14.03.2008 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Roland almakla en iyisini yapmışsın.. 30 wattlık bir amfide en üst performansı bu amfide alırsın ayrıca efektleri baya iyi...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Johny

MesajTarih: Sal 18.03.2008 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1.5 yıldır kullanıyorum ve kesınlıkle satmayı dusunmuyorum cok cok yeterlı bı alet
hap

MesajTarih: Cum 02.05.2008 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu aletlerde kulaklık çıkışı yokmu ben göremiyorum?
Başa dön
emirizmir

MesajTarih: Cum 02.05.2008 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende Cube 30 var ama evde çalınmıyor ses yüksekliğinden birkaç kere çalıdım.Aslında bir microcube em olsun derken birde baktım Microcube rx çıkmış haydaa.

Pilli 4X4 inch hoparlör ,stereo , ritim makinası var.Ve bildiğiniz microcube .

Photoshop falan değil kendi sitesinde var ilginç millettle 4X12 var ,Bende de 4X4 var hemde poweramplı gibi muhabbetler yapılabilir.
Johny

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 5:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mıcrocube den en az 100 ytl fazlaolur bunun fıyatı sonucta mıcro amaclı bıseye 350-400 lıra vermek pek akıl karı degıl
Johny

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 5:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

musıcıanfrıends ten baktım sımdı fıyatlara mıcrocube 125 usd rx modelı ıse 230 usd ona gore tr fıyatını hesaplayın artık Very Happy
InFlamesWeTrust
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 19.05.2008 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence micro cube var ve dehşet bir amfi piyasada ondan iyi bir cube 30x ya da 60x olabilir marshall ı alan tam saçmalık etmiş olur
Başa dön
sinan3002

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben 30x almayı dusuyodum bu uzerindeki efektler nasıl acaba ? bazilari oyuncak diyor da.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız