| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Cum 14.03.2008 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
hevesine hayran kaldım uğur, inşallah benimde istanbulda olduğum bi zaman buluşma olur  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
CityOfAngeLs

|
Tarih: Pzr 16.03.2008 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
ya abi ben istiyorum ki herkez katılsın 5 veya 6 sene sonra turkrock.com u tıkladımız zaman bize sadece log olarak anısı kalmasın fotolarımız olsun vidiolarımız olsun va ben arkadas kazanmaya calısıyorum allah kısmet ederse bir buluşma daha düzenlicez.  _________________ NoOneThere |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 17.03.2008 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
o azmi sende görüyoruz uğur  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 97 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Pts 17.03.2008 10:23 Mesaj konusu: |
|
|
azimli sıçan duvarı deler atasözü geldi aklıma birden.  _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pts 17.03.2008 11:49 Mesaj konusu: |
|
|
| manicdepresif-immo demiş ki: | azimli sıçan duvarı deler atasözü geldi aklıma birden.  |
Laf var icraat yok sende de bir ara sağda solda vardı buluşma fotoları duruyormu acaba hiç merak etmemiştim bak aklıma getirdi arkadşa şimdi  |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Prş 20.03.2008 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | | manicdepresif-immo demiş ki: | azimli sıçan duvarı deler atasözü geldi aklıma birden.  |
Laf var icraat yok sende de bir ara sağda solda vardı buluşma fotoları duruyormu acaba hiç merak etmemiştim bak aklıma getirdi arkadşa şimdi  |
diyorsun demek
eh hadi o zaman can gel buluşalım... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
redhotcp

|
Tarih: Cmt 22.03.2008 1:22 Mesaj konusu: |
|
|
immo senle kim buluşur be .p _________________ Açlık ve gözyaşı burdalar.Adalet nerde kaldı? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 22.03.2008 4:40 Mesaj konusu: |
|
|
itiraf ediyorum, 2-3 defa buluşmuşluğum var  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cum 04.04.2008 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün sevgili dostum serdal geldi sohbet ettik arada bir tane taşınabilir harddisk kakaladım ayak üstü özlemişim adamı be _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Cmt 12.04.2008 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | Bugün sevgili dostum serdal geldi sohbet ettik arada bir tane taşınabilir harddisk kakaladım ayak üstü özlemişim adamı be |
evet burası can'ın anı defteri oldu en nihayetinde  _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cmt 12.04.2008 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
Sen serdalı ne tanırsın adam buluşmaların en arıza tipiydi yani beni her ziyarete geleni yazarsak ohoo yani turkrock un kapasitesi yetmez. Gerekli mesajı alan aldı o yazımda  _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
TheCeLL

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 1:38 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | Sen serdalı ne tanırsın adam buluşmaların en arıza tipiydi yani beni her ziyarete geleni yazarsak ohoo yani turkrock un kapasitesi yetmez. Gerekli mesajı alan aldı o yazımda  |
Mesajı aldım heralde ben.. Her ziyarete geliyodum demi lan her buluşmanın ekürisiydim  _________________ hayatta üç ses önemlidir
para sesi , su sesi.. bi de olmaz olsun karı sesi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
buluşalım artık beah... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pts 21.04.2008 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
26 nisan 2008 gece taksim buluşması yapmaya karar verdik sevgili dostum immo ile. Gündüz herhangi bir fantezi yapmayıp gece takılıp sabahlayacaz alkol su gibi akacak varsa bize takılmak isteyen buyursun yazsın haliyle ortam +18 olacak ona göre _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Pts 21.04.2008 2:06 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | 26 nisan 2008 gece taksim buluşması yapmaya karar verdik sevgili dostum immo ile. Gündüz herhangi bir fantezi yapmayıp gece takılıp sabahlayacaz alkol su gibi akacak varsa bize takılmak isteyen buyursun yazsın haliyle ortam +18 olacak ona göre |
lan gece gece judas priest dinliyordum farem hareket etti gaza gelipte...
hah ne demiş bu gene ha doğru demiş yahu, 18+ olmayanları da 18 gibi göstertiriz tabi o konuda sorun yok bence. ayrıca bir de şey diyeceğim ben faantazi kısmına takıldım, ölüyü diriyi can gözü bize can töbe töbe... neyse hadi bekleriz herbirinizi...
not: gece boyunca blues, rock'n roll, progressive rock, hard rock, heavy metal, glam metal, speed metal, power metal, thrash metal ve envaye çeşit metal türüyle halil pazarlama hizmetinizde... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pts 21.04.2008 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
Yahu 18 benim içinde sorun değil ama bara girerken amcam kimlik dediğinde adamın nesini gösterecez töbe töbe neyse o gece full dağıtma olacak tek bildiğim o  _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
Black_Wolf

|
Tarih: Pts 21.04.2008 2:09 Mesaj konusu: |
|
|
| manicdepresif-immo demiş ki: | | gabriyeli demiş ki: | 26 nisan 2008 gece taksim buluşması yapmaya karar verdik sevgili dostum immo ile. Gündüz herhangi bir fantezi yapmayıp gece takılıp sabahlayacaz alkol su gibi akacak varsa bize takılmak isteyen buyursun yazsın haliyle ortam +18 olacak ona göre |
lan gece gece judas priest dinliyordum farem hareket etti gaza gelipte...
hah ne demiş bu gene ha doğru demiş yahu, 18+ olmayanları da 18 gibi göstertiriz tabi o konuda sorun yok bence. ayrıca bir de şey diyeceğim ben faantazi kısmına takıldım, ölüyü diriyi can gözü bize can töbe töbe... neyse hadi bekleriz herbirinizi...
not: gece boyunca blues, rock'n roll, progressive rock, hard rock, heavy metal, glam metal, speed metal, power metal, thrash metal ve envaye çeşit metal türüyle halil pazarlama hizmetinizde... |
bende isterim bende isterim...
kuzen size iyi eğlenceler yaw. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 21.04.2008 5:33 Mesaj konusu: |
|
|
1 hafta sonrasına atamazmısınız bu buluşmayı? hani bende katılsam diyorum  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pts 21.04.2008 10:02 Mesaj konusu: |
|
|
Valla fitil ateşlendi bir kere atma konusu zor ya _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Pts 21.04.2008 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | 26 nisan 2008 gece taksim buluşması yapmaya karar verdik sevgili dostum immo ile. Gündüz herhangi bir fantezi yapmayıp gece takılıp sabahlayacaz alkol su gibi akacak varsa bize takılmak isteyen buyursun yazsın haliyle ortam +18 olacak ona göre |
evet tarih bu değişmiyor bu tarih efenim, neden çünkü ben ertesi günü ankara'ya kısa bir tatile çıkıyorum...
hadin gari beklerim hepinizi... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
|