Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Prison Break
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Prison Break
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
marzaleka

MesajTarih: Prş 21.02.2008 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben geçen hafta perşembe günü 3. sezon 1. bölümü izledim,tek kelimeyle harikaydı.zaten aynı gece tekrar yayınlandı,sonra hafta sonu da yayınlandı.izlemeye doyamadım yani.
nehirmavi

MesajTarih: Prş 21.02.2008 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3. sezon finali için tek kelimelik değerlendirme: iğrenç.
insan bir şeyleri açıklığa kavuşturur değil mi sezon finalinde. ya da en sonunda 'tak' diye kalırsın. hiç olmadı bunlar. hiç beğenmedim ben bu bölümü. bölümün bitimine göre de rahatlıkla şu yorumu yapabilirim: 4. sezon geliyor arkadaşlar. hatta bir yerden "pb 6 sezon olacak" diye bir şey de duydum, umarım doğru değildir. iyice suyunu çıkardılar çünkü dizinin.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Cantstandya

MesajTarih: Prş 21.02.2008 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vallahi dün gece geç vakitlerde izlerken maçtan kalma sevinç ve alkol bünyede fazlasıyla vardı o yüzden bir daha izleyeceğim; ama ben de pek bir şey anlamadım yani o bölümden. Nehir'in bahsettiği tak diye kalma durumu filan hiç yok. Öyle olmayınca da finalin tadı çıkmıyor. Sadece kimin nereye yol aldığı belli oldu o kadar.

Bir daha izleyeceğim ama öyle sanıyorum ki en az Heroes 1. sezon finali kadar kötü bir final oldu bu. Fakat ben diziyi halen daha severek ve heyecanla takip edenler tarafındayım; bunu belirteyim. Bir bölüm bu görüşümü değiştirmez, ne kadar suyu çıkarsa da çıksın bu herifleri izlemeyi seviyorum.. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nehirmavi

MesajTarih: Prş 21.02.2008 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben seviyorum prison break'i. 20 sezon yapsınlar yine de izlerim hatta Very Happy ama ilk iki sezonun kalitesi bu sezonda yoktu. 6 sezon olursa bir düşünün, ne kadar zorlama olacak...
özellikle sezon finaline sinir oldum ben Cantstandya, aklımda whistler ile ilgili bir sürü soru var, spoiler olmasın diye yazmıyorum buraya Very Happy
Cantstandya

MesajTarih: Prş 21.02.2008 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spoylır denen illet benim en büyük korkularımdan biridir, izlemediğim bir şey için bir spoylıra tanık olunca çok fena kaçıyor şevkim; o yüzden almamak konusunda olduğu kadar vermemek konusunda da dikkatli olmaya çalışıyorum.. : ) Bu arada, yok mu şunun tek kelimelik bir Türkçe karşılığı yahu? Spoylır kelimesi içimi bir acayip ediyor böyle, sanki bıçak tabağa sürtünce çıkan iğrenç sesi duymuş gibi oluyorum.

Dediğin şey bende de var evet. Yani ben de hem sezon finaline sinir oldum hem de Whistler hakkında onlarca soru var kafamda. Adam gittikçe olayın merkezine doğru kayıyor. Whistler'ın bu merkeze doğru kayışı ile Scofield'ın olayı kişiselleştirmeye başlaması, bence en belirleyici ve karşımıza en sık çıkacak şeylerden biri olacak. Şu noktada Linc oğluyla hasret gidermek mi desem, yoksa biraz nefes almak mı desem; onun gibi bir şey istiyormuşa benziyor ama hiç belli olmaz tabii. T-Bag ilk bölümdeki ayakkabı parlatıcılıktan nerelere kadar geldi o da ilginç; ama herif zaten katıksız sinsi bir o. çocuğu olduğundan ondan her şey beklenir elbette.

Mahone biraz yola giriyor demiştim ama onun da ne yalancı olduğunu bir kez daha hatırlamış olduk böylece. En üzüldüğüm ise Sucre oldu. Delikanlı adam, bunları haketmiyor açıkçası.. : )
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nehirmavi

MesajTarih: Pts 03.03.2008 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni sezon mayıs'ta olacakmış, şaşırtıcı... kesin bilgidir.
Cantstandya

MesajTarih: Pts 03.03.2008 1:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu nasıl Mayıs? Çok erken değil mi? Ara vermeden çekimlere devam etmiş olmaları haricinde hiç bir şey gelmiyor aklıma. Hocam bir link filan versen de gönüllerimize su serpsen diyorum.. Smile Bu arada mayısın kaçı olduğu belli mi acaba? Yahu eğer böyleyse çok çok güzel bir haber bu. Bir çok güzel dizi geldi geçti eyvallah, halen daha da devam edenleri var, ama bu kadar ihtirasla beklediğim dizi sayısı fazla değildir.
nehirmavi

MesajTarih: Sal 04.03.2008 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cantstandya demiş ki:
Yahu nasıl Mayıs? Çok erken değil mi? Ara vermeden çekimlere devam etmiş olmaları haricinde hiç bir şey gelmiyor aklıma. Hocam bir link filan versen de gönüllerimize su serpsen diyorum.. Smile Bu arada mayısın kaçı olduğu belli mi acaba? Yahu eğer böyleyse çok çok güzel bir haber bu. Bir çok güzel dizi geldi geçti eyvallah, halen daha da devam edenleri var, ama bu kadar ihtirasla beklediğim dizi sayısı fazla değildir.

http://www.filmkultur.net/NewsRead.asp?@=149&/%E2%80%9Cprison-break%E2%80%9D-4-sezon-mayis%E2%80%99ta-basliyor.html
açmaya üşenenler için özet: hani var ya dizideki sucre. o açıklamış. demiş ki, yeni sezon mayıs ayı içinde başlayacak Very Happy

bunun nedeni, "iki haftada bir bölüm verme" ve "sezonu 13 bölümde bitirme" rezilliklerini telafi etmek olsa gerek Smile
Başa dön
marzaleka

MesajTarih: Cmt 15.03.2008 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla perşembe günü izlediğim bölüm galiba hazırlıkların bittiği bölümdü.herhalde haftaya sonadan kaçacaklardır.
ChiCcO

MesajTarih: Pzr 16.03.2008 3:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nehirmavi demiş ki:
yeni sezon mayıs'ta olacakmış, şaşırtıcı... kesin bilgidir.

Cidden saçma bir şekilde 13 bölümde bitirdikleri 3. sezonun sonunda biraz olsun güzellik yapmak için erken başlayacaklar sanırım bencede.

Umarım güzel bir 4. sezon izleriz ve dizinin daha da boku çıkmadan sonuna geliriz.
kahverengi_adam

MesajTarih: Pzr 16.03.2008 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence gayet de on numara bir son yapmışlar.Tabiki de bir sezon sonu bölümünde insanların kafasında bir sürü soru işareti olması çok doğaldır.Tabi şu var ki 13. bölümde alelacele bitirmeleri pek hoş olmamış.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ChiCcO

MesajTarih: Pzr 16.03.2008 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim cümlemdeki düşüklük nedeniyle bölümün saçma bittiği anlaşılmış ama asıl saçma olan şey aslında sezonun 13. bölümde bitmesiydi. Very Happy
kahverengi_adam

MesajTarih: Pts 17.03.2008 2:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hocam aslında yorumumu son bölümü sert eleştirenlere ithaf etmiştim de sen de devrik cümle kurbanı oldun Very Happy
ChiCcO

MesajTarih: Pts 17.03.2008 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olsun yinede cümleme açıklık getirmemi sağladın sende. İyi oldu yinede. Very Happy
nehirmavi

MesajTarih: Pts 17.03.2008 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kahverengi_adam demiş ki:
Hocam aslında yorumumu son bölümü sert eleştirenlere ithaf etmiştim de sen de devrik cümle kurbanı oldun Very Happy

aa, benim o Very Happy
benim hatam, bu sezonda 1 ve 2. sezonların tadını aramam. yoksa hala güzel bir dizi pb. sadece, çok şey bekliyorum ve beklentilerim karşılanmadı bu sezonda. son bölüm çok aceleye gelmiş, önceki sezon finalleri gibi değil. ilk sezon finalinde aklımızdaki bizi heyecanlandıran tek soru "Acaba başarabilecekler mi?", ikinci sezon finalinde "Aa, burası da neresi ki, neler bekliyor ki bu güzel insanı, acaba buradan da mı kaçacak?" sorularıydı; iki sezon finalinde de çok heyecanlanmıştık ve aklımızda temel sorular vardı. şimdi, sonradan uydurulan birkaç şeyi merak ediyoruz sadece ve eskisi gibi bir heyecanla değil. bu yüzden iğrenç dedim ve hala sözümün arkasındayım, evet, iğrençti pb standartlarına göre Very Happy hatta heroes ilk sezon finalinden bile daha kötüydü ille bir kıyaslama yapmam gerekiyorsa Razz
ben beğenmedim sen beğendin, olabilir şeyler bunlar Very Happy neyse, mayıs'ı bekliyoruz.
Başa dön
kahverengi_adam

MesajTarih: Sal 18.03.2008 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hacı ben heroes'u izlemedim ama bence sonradan da uydurma olsa baya ilginç bir sondu 3'ün finali.Biz arkadaşlarla baya kafa patlattık ulan ne iş diye Very Happy
Saygı duyarım o zaman ne diyim Mayısta göreceğiz.
illnino

MesajTarih: Sal 18.03.2008 2:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Heroes-prison break'in erken bitmeleri yazarlar grevi yüzünden oldu. Heroes sezon finali bencede ilkinden zayıftı. Prison break'in ise daha izlemedim ve şimdiden bilmek istemiyorum.Smile
Cantstandya

MesajTarih: Sal 18.03.2008 2:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aynı kıyaslamayı önceki sayfada ben de yapmıştım; "Neredeyse onun kadar kötü diyeceğim" gibi bir şey demiştim sanırım. Dönüp bakmaya üşendim valla şimdi. Ama biraz geriye yaslanıp düşününce yok; Heroes 1. sezon finali kadar kötü bir şey kolay kolay gelmez bu aleme. Prison Break'i sevdiğimiz için bu denli eleştiriyoruz ama biraz da insaflı olmak lazım gelir sanırım.. Smile
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 08.05.2008 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

heroes da lost da full izledim ama hiç biri prison break gibi değil
Başa dön
marzaleka

MesajTarih: Cum 09.05.2008 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sezon finali çok iyiydi.ayrıca saranın ölmediğini de anlamış olduk.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız