| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 544 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Prş 21.02.2008 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
ben geçen hafta perşembe günü 3. sezon 1. bölümü izledim,tek kelimeyle harikaydı.zaten aynı gece tekrar yayınlandı,sonra hafta sonu da yayınlandı.izlemeye doyamadım yani. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 21.02.2008 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
3. sezon finali için tek kelimelik değerlendirme: iğrenç.
insan bir şeyleri açıklığa kavuşturur değil mi sezon finalinde. ya da en sonunda 'tak' diye kalırsın. hiç olmadı bunlar. hiç beğenmedim ben bu bölümü. bölümün bitimine göre de rahatlıkla şu yorumu yapabilirim: 4. sezon geliyor arkadaşlar. hatta bir yerden "pb 6 sezon olacak" diye bir şey de duydum, umarım doğru değildir. iyice suyunu çıkardılar çünkü dizinin. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 21.02.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi dün gece geç vakitlerde izlerken maçtan kalma sevinç ve alkol bünyede fazlasıyla vardı o yüzden bir daha izleyeceğim; ama ben de pek bir şey anlamadım yani o bölümden. Nehir'in bahsettiği tak diye kalma durumu filan hiç yok. Öyle olmayınca da finalin tadı çıkmıyor. Sadece kimin nereye yol aldığı belli oldu o kadar.
Bir daha izleyeceğim ama öyle sanıyorum ki en az Heroes 1. sezon finali kadar kötü bir final oldu bu. Fakat ben diziyi halen daha severek ve heyecanla takip edenler tarafındayım; bunu belirteyim. Bir bölüm bu görüşümü değiştirmez, ne kadar suyu çıkarsa da çıksın bu herifleri izlemeyi seviyorum..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 21.02.2008 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
ben seviyorum prison break'i. 20 sezon yapsınlar yine de izlerim hatta ama ilk iki sezonun kalitesi bu sezonda yoktu. 6 sezon olursa bir düşünün, ne kadar zorlama olacak...
özellikle sezon finaline sinir oldum ben Cantstandya, aklımda whistler ile ilgili bir sürü soru var, spoiler olmasın diye yazmıyorum buraya  _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 21.02.2008 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
Spoylır denen illet benim en büyük korkularımdan biridir, izlemediğim bir şey için bir spoylıra tanık olunca çok fena kaçıyor şevkim; o yüzden almamak konusunda olduğu kadar vermemek konusunda da dikkatli olmaya çalışıyorum.. : ) Bu arada, yok mu şunun tek kelimelik bir Türkçe karşılığı yahu? Spoylır kelimesi içimi bir acayip ediyor böyle, sanki bıçak tabağa sürtünce çıkan iğrenç sesi duymuş gibi oluyorum.
Dediğin şey bende de var evet. Yani ben de hem sezon finaline sinir oldum hem de Whistler hakkında onlarca soru var kafamda. Adam gittikçe olayın merkezine doğru kayıyor. Whistler'ın bu merkeze doğru kayışı ile Scofield'ın olayı kişiselleştirmeye başlaması, bence en belirleyici ve karşımıza en sık çıkacak şeylerden biri olacak. Şu noktada Linc oğluyla hasret gidermek mi desem, yoksa biraz nefes almak mı desem; onun gibi bir şey istiyormuşa benziyor ama hiç belli olmaz tabii. T-Bag ilk bölümdeki ayakkabı parlatıcılıktan nerelere kadar geldi o da ilginç; ama herif zaten katıksız sinsi bir o. çocuğu olduğundan ondan her şey beklenir elbette.
Mahone biraz yola giriyor demiştim ama onun da ne yalancı olduğunu bir kez daha hatırlamış olduk böylece. En üzüldüğüm ise Sucre oldu. Delikanlı adam, bunları haketmiyor açıkçası.. : ) _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Pts 03.03.2008 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
yeni sezon mayıs'ta olacakmış, şaşırtıcı... kesin bilgidir. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pts 03.03.2008 1:42 Mesaj konusu: |
|
|
Yahu nasıl Mayıs? Çok erken değil mi? Ara vermeden çekimlere devam etmiş olmaları haricinde hiç bir şey gelmiyor aklıma. Hocam bir link filan versen de gönüllerimize su serpsen diyorum.. Bu arada mayısın kaçı olduğu belli mi acaba? Yahu eğer böyleyse çok çok güzel bir haber bu. Bir çok güzel dizi geldi geçti eyvallah, halen daha da devam edenleri var, ama bu kadar ihtirasla beklediğim dizi sayısı fazla değildir. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Sal 04.03.2008 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | Yahu nasıl Mayıs? Çok erken değil mi? Ara vermeden çekimlere devam etmiş olmaları haricinde hiç bir şey gelmiyor aklıma. Hocam bir link filan versen de gönüllerimize su serpsen diyorum.. Bu arada mayısın kaçı olduğu belli mi acaba? Yahu eğer böyleyse çok çok güzel bir haber bu. Bir çok güzel dizi geldi geçti eyvallah, halen daha da devam edenleri var, ama bu kadar ihtirasla beklediğim dizi sayısı fazla değildir. |
http://www.filmkultur.net/NewsRead.asp?@=149&/%E2%80%9Cprison-break%E2%80%9D-4-sezon-mayis%E2%80%99ta-basliyor.html
açmaya üşenenler için özet: hani var ya dizideki sucre. o açıklamış. demiş ki, yeni sezon mayıs ayı içinde başlayacak
bunun nedeni, "iki haftada bir bölüm verme" ve "sezonu 13 bölümde bitirme" rezilliklerini telafi etmek olsa gerek  |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Cmt 15.03.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
valla perşembe günü izlediğim bölüm galiba hazırlıkların bittiği bölümdü.herhalde haftaya sonadan kaçacaklardır. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

Kayıt: Aug 26, 2004 Mesajlar: 1643 Nerden: Istanbul&Sakarya
|
Tarih: Pzr 16.03.2008 3:26 Mesaj konusu: |
|
|
| nehirmavi demiş ki: | | yeni sezon mayıs'ta olacakmış, şaşırtıcı... kesin bilgidir. |
Cidden saçma bir şekilde 13 bölümde bitirdikleri 3. sezonun sonunda biraz olsun güzellik yapmak için erken başlayacaklar sanırım bencede.
Umarım güzel bir 4. sezon izleriz ve dizinin daha da boku çıkmadan sonuna geliriz. _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 660 Nerden: Karşıyaka&Trabzon
|
Tarih: Pzr 16.03.2008 12:02 Mesaj konusu: |
|
|
Bence gayet de on numara bir son yapmışlar.Tabiki de bir sezon sonu bölümünde insanların kafasında bir sürü soru işareti olması çok doğaldır.Tabi şu var ki 13. bölümde alelacele bitirmeleri pek hoş olmamış. _________________ Please don't worry now that i have gone
i've gone beyond to see the truth |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Pzr 16.03.2008 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
Benim cümlemdeki düşüklük nedeniyle bölümün saçma bittiği anlaşılmış ama asıl saçma olan şey aslında sezonun 13. bölümde bitmesiydi.  _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

|
Tarih: Pts 17.03.2008 2:36 Mesaj konusu: |
|
|
Hocam aslında yorumumu son bölümü sert eleştirenlere ithaf etmiştim de sen de devrik cümle kurbanı oldun  _________________ Please don't worry now that i have gone
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Pts 17.03.2008 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
Olsun yinede cümleme açıklık getirmemi sağladın sende. İyi oldu yinede.  _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Pts 17.03.2008 21:11 Mesaj konusu: |
|
|
| kahverengi_adam demiş ki: | Hocam aslında yorumumu son bölümü sert eleştirenlere ithaf etmiştim de sen de devrik cümle kurbanı oldun  |
aa, benim o
benim hatam, bu sezonda 1 ve 2. sezonların tadını aramam. yoksa hala güzel bir dizi pb. sadece, çok şey bekliyorum ve beklentilerim karşılanmadı bu sezonda. son bölüm çok aceleye gelmiş, önceki sezon finalleri gibi değil. ilk sezon finalinde aklımızdaki bizi heyecanlandıran tek soru "Acaba başarabilecekler mi?", ikinci sezon finalinde "Aa, burası da neresi ki, neler bekliyor ki bu güzel insanı, acaba buradan da mı kaçacak?" sorularıydı; iki sezon finalinde de çok heyecanlanmıştık ve aklımızda temel sorular vardı. şimdi, sonradan uydurulan birkaç şeyi merak ediyoruz sadece ve eskisi gibi bir heyecanla değil. bu yüzden iğrenç dedim ve hala sözümün arkasındayım, evet, iğrençti pb standartlarına göre hatta heroes ilk sezon finalinden bile daha kötüydü ille bir kıyaslama yapmam gerekiyorsa
ben beğenmedim sen beğendin, olabilir şeyler bunlar neyse, mayıs'ı bekliyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

|
Tarih: Sal 18.03.2008 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
Hacı ben heroes'u izlemedim ama bence sonradan da uydurma olsa baya ilginç bir sondu 3'ün finali.Biz arkadaşlarla baya kafa patlattık ulan ne iş diye
Saygı duyarım o zaman ne diyim Mayısta göreceğiz. _________________ Please don't worry now that i have gone
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 18.03.2008 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
Heroes-prison break'in erken bitmeleri yazarlar grevi yüzünden oldu. Heroes sezon finali bencede ilkinden zayıftı. Prison break'in ise daha izlemedim ve şimdiden bilmek istemiyorum. _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 18.03.2008 2:54 Mesaj konusu: |
|
|
Aynı kıyaslamayı önceki sayfada ben de yapmıştım; "Neredeyse onun kadar kötü diyeceğim" gibi bir şey demiştim sanırım. Dönüp bakmaya üşendim valla şimdi. Ama biraz geriye yaslanıp düşününce yok; Heroes 1. sezon finali kadar kötü bir şey kolay kolay gelmez bu aleme. Prison Break'i sevdiğimiz için bu denli eleştiriyoruz ama biraz da insaflı olmak lazım gelir sanırım..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Prş 08.05.2008 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
| heroes da lost da full izledim ama hiç biri prison break gibi değil |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Cum 09.05.2008 15:58 Mesaj konusu: |
|
|
sezon finali çok iyiydi.ayrıca saranın ölmediğini de anlamış olduk. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
|