Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Okan Sönmez, 20 yasinda lösemi (kan kanseri) hastasi, Gata Tip Fakültesi'nde yatiyor,hayatta kalmak icin hergün en iki ünite trombosite ihtiyaci var.Ama kan grubu B rh (-) (negatif) oldugu icin ailesi kan(daha dogrusu trombosit) verecek donör bulmakta zorlaniyor.
Babasi Hayrettin Sönmez insanlarin
ilgisizliginden yakiniyor. Isyeri olan Istanbul
Büyüksehir Belediyesine yaptigi basvuruya 30 bin çalisan
arasindan sadece 3 kisi cevap vermis.Oglunu yasatabilmek icin
varini yogunu ortaya koyuyor. Eger siz veya bir tanidiginiz
B rh (-)negatif); kana sahipse Lutfen
Hayrettin
Sönmez'e ait 0535 744 87 10 numarali telefonu arayin .
Not: Trombosit kanin pihtilasmasina yol acan bir
maddedir.
Kisi trombosit verdikten 3 gün sonra
yeniden trombosit verebilir.Saglikli bir
insan yilda 24 kez trombosit
verebilir.
Kandaki trombosit ayriştirilmasi işlemi
yaklaşık 50 ile 70 dakika arasinda
sürmektedir.
Not:Bu msj alıntıdır arkadaşlar bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.Acil şifalar diliyorum arkadaşımıza ailesine de sabır diliyorum. _________________ Onursal Tuncer Organizatör Sniff Organizasyon
Bu biraz geç kalınmış bir başlık olmuş benim sözlükden hatırladığım kadarıyla bundan 4 yıl önce vefat etmişti Okan Sönmez yani geri dönüş yapsanızda artık bir önemi olmayacak. Ama hala kan'a ihtiyacı olan birsürü lösemi hastası var. _________________ Más allá de ha pegado lejos
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız