Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 19.10.2007 20:06 Mesaj konusu: tanıtım: vokal müzik stüdyosu trabzon
evet herkesin beklediği, trabzondaki ilk ve tek akustik stüdyo açıldı. tüm trabzon müzisyenlerine hayırlı uğurlu olsun. haydar'ın başarılı çalışmaları sonucunda, artık bizde akustik stüdyoda çalışabilicez _________________ Çok yorgunum, beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman. Beni o limana çıkaramazsın...
ilk olarak şunu söyleyeyim.. oradaki baterinin zileeri berbat haydar abinin kendi deyimiyle--tencere kapağı-- eğer gidecekseniz kendi zillerinizi götürün. ben öyle yapıyorum saygılar..
trabzonda 2 sene öncesine kadar hiçbir stüdyo yoktu, elektro davullu stüdyo açildi, kimse memnun olmadi, herkes elestirdi, simdi ise trabzonda ilk defa akustik studyo aciliyor, yine begenilmiyor. meger trabzonda ne kadar cok profesyonel muzisyen varmis... _________________ Çok yorgunum, beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman. Beni o limana çıkaramazsın...
ziller stüdyo ilk açıldığında öyleydi haklısın...
ancak yurtdışından özel üretim zil getirttik ayrıca bu zillerin dispritörlüğünü yapıyoruz... diğer zillerin aksine bu zillerin sesi darbe yedikçe güzelleşiyor tencere kapağı tabirine uyamıcak kadar güzel sesler çıkıyor
tekrar deneyin lütfen
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız