| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
necroshine

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cmt 01.03.2008 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
Buna hokeyde unutulmaz an diyelim. Hokeyle de pek alakası yok gerçi. Bir insanın başına gelebilecek en utanç verici olaylardan biridir sanırım ama kopmama engel olamadı..
http://www.youtube.com/watch?v=xeBrjaohiJU&eurl= _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
sin-pecado

|
Tarih: Cmt 01.03.2008 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
muahaha yazık kıza valla yazık _________________ Ibanez RG 2570 & Ibanez RG7620 |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 02.03.2008 4:25 Mesaj konusu: |
|
|
Chronos efendi üşendi ama gece gece yaran şu linki ben ekliyorum..
http://www.youtube.com/watch?v=9CNIPs-NdaA&eurl=
Pek muhterem hocamla Sevilla maçı için aynı temennilerdeyim..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Pzr 02.03.2008 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
Hoca amma ayrıntıya girmiş arkadaş yau
"...ve kalecimüüüz bir panter misali doksana dahi giden topuuu...
...god bless you"
amin  |
|
| Başa dön |
|
 |
CHRONOS

|
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 22:39 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün, Kurtköy semalarında..
 _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Prş 17.04.2008 11:35 Mesaj konusu: |
|
|
Videolara çok güldüm ya hoca kopardı.O kıza da acıdım,üstüste zor anlar... Sahaya giren adamlara da her zaman uyuz olmuşumdur.Bizde en son İstanbul-Altay maçında olmuştu zamanında diye hatırlıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
|
| Başa dön |
|
 |
sin-pecado

|
Tarih: Pts 21.04.2008 15:07 Mesaj konusu: |
|
|
Videoyu izleyince aklıma geldi ,
Maçların Trt Radyo (kısa dalga) dan yayınlandığı zamanlarda , 'Şimdi mikrofonlarımız İzmir'de' anonsu geldiğinde , merkez (Ankara) stüdyodan İzmir'e bağlanılır ve...
Abidin Aydoğdu başlar...
(Fonda seyircilerden gol sesi veya benzer sevinç sesleri gelir)
- Güzel İzmir'in bu bahar meltemlerini , Kordon'dan İzmir Halkapınar Stadına doğru üflediği bu güzel günde (ulan hadi kim attı golü) , Ali'nin sağdan ceza sahasına doğru topla yaptığı koşu (rakip takımdan Ali - sıçtık , yedik golü diyorsun) , defansın belkemiği Müjdat tarafından kesilerek (eee , gol sesi neden) yanındaki Nezihi'ye verildi , Nezihi tam Oğuz'u görmek üzereyken araya Hüseyin girdi (hay a.q.) ama cabası nafile kaldı , Oğuz'un ara pasına (yürü beee) Rıdvan , ceza sahasının sağ tarafından topu ayağının içi diye tabir edilen yer ile , Kordon'dan esen bu bahar melteminin üzerimizde bıraktığı serin etkinliğin şiddetinin ters açısıyla (ulaaaaannnn) topu filelerle kucaklaştı ve Fenerbahçe , Altay deplasmanında 1-0 öne geçti derken , Oğuz ara pas Aykut ve gooollllll
2 oldu , ben size ilk golü kısaca (hastir) özetlerken Fenerbahçe 2. golü attı...
Ve uzar gider... _________________ Ibanez RG 2570 & Ibanez RG7620 |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Sal 22.04.2008 12:33 Mesaj konusu: |
|
|
euro-88 sovyetler-hollanda final maçı
van basten ne çakmıştı be peheeey hey
aha bu gol;
http://youtube.com/watch?v=wy1EJG-lRAE&feature=related
(bkz: 25 haziran 1988 hollanda sscb maci) _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Sal 22.04.2008 15:59 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten harika bir gol,unutulacak gibi değil. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
spatyom

|
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Prş 24.04.2008 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
Futbolda unutulmaz an dediğin budur:
http://youtube.com/watch?v=1XuEGHHoZGM
10 defa izlemeden güne başlamıyorum. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 24.04.2008 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıkması durumunda Ronaldinho'yu getirme sözü veren Maliye Bakanı Unakıtan, ''Bu sözümüzü yerine getirmek için çalışmalar yapıyoruz" dedi.
18.4.2008
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, ''Ziyaret için gittiğim Rio de jenerio'da güzel top oynayan çocuklar gördüm. Brezilya'nın Ankara Büyükelçisinden ismi Ronaldinho olan birini bulmasını rica ettim. O da bulacağını söyledi. Biz sözümüzü tutarız, yeter ki Eskişehirspor Süper Lig'e çıksın'' dedi. _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 25.04.2008 2:53 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Linc2_Go61w
Unutulmaz, unutulmamalı.. Bilet faciasından sonra kendime getirdi biraz.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
sin-pecado

|
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cum 25.04.2008 5:44 Mesaj konusu: |
|
|
benim futbolda unutamadığım en önemli an,96 senesinde kaybettiğimiz şampiyonluk maçı.beraberliğin bile bizi şampiyon yapacağı maçta,hem de
avni akerde 1-0 öne geçmemize rağmen oğuz ve aykutun golleriyle yıkıldık.fenerbahçe resmen kupayı avuçlarımızın içinden alıverdi.içim hala acıyo ya _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 25.04.2008 10:15 Mesaj konusu: |
|
|
sin-pecado süper video çok güldüm... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 09.05.2008 11:47 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz içerlenmiş ve sert bir şekilde yazacağım sanırım.
Real Madrid - Barcelona maçında sahaya çıkan Real'i alkışlayan Barca'lıların fotoğrafları tüm dünyada kare kare yayınlanıyor. Büyük medenilik! Yeni moda oldu şimdi bu, İngiltere'de yapılınca ezik medyamız "Biz de yapalım mı?" şeklinde anketler, kamuoyu yoklamaları düzenlemişti hatırlayacağınız gibi. Hemen yapmalıyız çünkü orada olan her şeyi. Antu'nun da çok hoş bir cevabı olmuştu ya neyse.
Yok arkadaş böyle bir şey! Neyin alkışlaması bu zaten hiç anlayamam. Neyse onu geçtim; üzerinde konuşulmaya bile değmez kanımca. İki şovenistin tüm sezon verilen emeklerin ne uğrunda verildiğini, dökülen göz yaşlarını ve bunca yıllık rekabeti hiçe sayarak birbirinin götlerini yalamasından başka bir şey değildir bence.
Ama bir de şuna bakalım hep beraber:
http://www.ntvspor.net/pages/23574.asp
Dramatikliğinin yanı sıra, bir o kadar da unutulmaz ve harika bir andır benim için. Videosu var mı bilmiyorum. Hakkın olan şeyin yokluğu artık "burasına" kadar gelince, el oğlu bunu böyle arıyor. Yalakalığın ve şovenistliğin, kendini böbürlendirmenin kare kare belgelendirildiği şu dünyada, böyle müthiş bir olayın tek kare fotoğrafı var. Yazık. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
|