| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
polly838

|
Tarih: Prş 28.02.2008 1:32 Mesaj konusu: |
|
|
| duu_rock demiş ki: | | polly838 demiş ki: | ulkemızın eurovısıon dakı cızgısı ne kı bana bı sole
oyle bı cızgı yok .ayrıca bu sarkı bes para etmez bı hafta bıle kafa yorduklarını sanmıorum bole ulke temsıl edılmez .ıfade edılmek ıstenen de reklam zatn .ayrıca sıyaset konusuo dedıgınde kımın vatandası o ulkede coksa o kazanıo bu kadarcık |
ülkenin eurovision çizgisi değil..grubun ve bizlerin çizgisi..bize düşen ifade edbilmek...mvö kendine yakışır ve olması gereken gibi bir şarkı yazdı..laylay lom şarkılarla biryere gelinmez bir şekilde dünyadaki olaylara tepkimiz böyle yerlerde böyle şarkılarla dile getirmeliyiz..bu benim fikrim..kimseyi ırgalamz..ama artık bilinçlenmek gerek.. | [b
sadece bılınclenmek gerek kısmına katılıorum[/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Prş 28.02.2008 8:25 Mesaj konusu: |
|
|
iyi ne güzel... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
polly838

|
Tarih: Prş 28.02.2008 12:11 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ yaş 24 |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1122 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Cum 29.02.2008 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
Şarkı Mvö'sinin herhangi bir albümünde hit olabilecek çok şahane bir parça olabilir belki ama,yarışma şarkısı olabilir mi,orası tartışılır... _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cum 29.02.2008 13:51 Mesaj konusu: |
|
|
| dün akşam harun tekin müjde arın programındaydı ve çok güzel konuştu adamlar bu işe yarışma olarak değilde her yıl yayınlanan ve milyonlarca kişinin seyrettiği bir tv showu olarak görüyolar....sonuçta gelecek olan eleştirileri pek taktıkları yok yani... |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Cum 29.02.2008 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
öbür şarkılar çok dandik ya..cidden komik..müzik yarışıyor olsa biz 1. idik... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
lie_earth

Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 16 Nerden: uzaqq memlektlrdn
|
Tarih: Pzr 02.03.2008 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
bence derece almamız biraz zor şarkı güzel aslında ama mor ve ötesi'nin canlı performansları hiç ii deil:S elinde gitar sahnede bööle oo:S iğrenç olur o zmn yaww _________________ <div>gökyüzü söyler bana... >&&< :/ broken inside!</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul

|
Tarih: Pzr 02.03.2008 12:23 Mesaj konusu: |
|
|
| lie_earth demiş ki: | | bence derece almamız biraz zor şarkı güzel aslında ama mor ve ötesi'nin canlı performansları hiç ii deil:S elinde gitar sahnede bööle oo:S iğrenç olur o zmn yaww |
canlı performans olayı beni de düşündürüryor hep şarkı tartışıldı ama ben bu adamların sahne performansını hiç beğenmiyorum, bu olayı bir tv şov olarak görmeleri iyi bir yaklaşım fakat bu tv şovunda Türkiyeyi temsil ettiklerini unutmasınlar, umarım 1-2 sahne şovu düşünmüşlerdir ya da 1-2 atraksiyon hiç fena olmaz.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
pusucukurt

|
Tarih: Çrş 12.03.2008 9:58 Mesaj konusu: |
|
|
Bana Göre Mor VE ötesi Bu işi Götürür Şarkı Biyana Bırakalım Turkçe Söylemek En iyisiydi Ve Türkçe Söyleyerek Katılmalarıda Hoşuma Gitrti
Şarkıyı beğenmeyen arkadaşlar Eurovisiondaki Katıldıgımzı Diğer şarkıalr Çokmu iyidi??? _________________ Ne Sevdam Oyun Ne Sevdiğim Oyuncak Sensizlik Zor Sensizlik Ağır Bana |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Cum 21.03.2008 21:02 Mesaj konusu: |
|
|
klip çekilmiz ..ana tema 40 hokkabaz..ve ilginç makyajları var..yayınlanıca göreceğiz... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cmt 29.03.2008 9:55 Mesaj konusu: |
|
|
| klibi ben beğendim hatta şarkıdan bile daha çok hoşuma gitti diyebilirim.başarılı olmuş. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Cmt 29.03.2008 11:06 Mesaj konusu: |
|
|
http://youtube.com/watch?v=3WvwLXLTYBM
bende klibi beğendim. başarılı olurlar inşallah _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cmt 29.03.2008 13:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Ezel Akay yönetmiş galiba.Fena olmamış... |
|
| Başa dön |
|
 |
Crazysolo

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
| herhangi bir rock parçası olmuş hiç şansımız yok... |
|
| Başa dön |
|
 |
limonata

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
Ben tuhaf şekilde çok beğendim şarkıyı bence çok güzel olmuş dereceleri ne olur bilemiyorum çokda önemli olduğunu düşünmüyorum ama eğer mor ve ötesi ingilizce şarkı söyleyip kendi tarzından çıksaydı ozaman daha kötü olurdu kendi kariyerleri için.
Zaten kazanmasını için bir şarkının güzel olmasından daha fazlasına ihtiyacı olduğunu hatırlatmak isterim. _________________ Más allá de ha pegado lejos |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Prş 24.04.2008 19:19 Mesaj konusu: |
|
|
Valla bilmiyorumda burdaki bi çok arkadaş gibi müzisyenim...Bir enstruman çalıyorum sahne alıyorum yani ciddi ciddi müzikle uğraşan bi adamım...Mor ve Ötesini de takip etmişliğim var...
Bu bilgilere dayanarak bu şarkı bana mor ve ötesinin herhangi bi şarkısından farklı gelmedi türk müzik kanalı listelerinde bile bi derece elde edebileceğini düşünmüyorum...Allah yardımcıları olsun belki de ben bu işten anlamıyorum....
Hatırlıyorum da 1. lik 3. lük ve 4.lük aldığımız şarkılar beni acayip gaza getirmişti aha bu demiştim...ama athena dan sonra bu duyguyu bi daha hiç yaşamadım... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul

|
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
Bir daha ne duydum ne de gördüm, bu yarışmayı da zaten takip etmem ama, Şebnem Paker'in şarkısı "Dinle"yi ilk dinlediğim andan itibaren hep çok sevmişimdir. Gerçi belki 20 kere bile dinlemişliğim yoktur ama güzel şarkı bence hakikaten. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Pts 28.04.2008 20:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | | Bir daha ne duydum ne de gördüm, bu yarışmayı da zaten takip etmem ama, Şebnem Paker'in şarkısı "Dinle"yi ilk dinlediğim andan itibaren hep çok sevmişimdir. Gerçi belki 20 kere bile dinlemişliğim yoktur ama güzel şarkı bence hakikaten. | al bendedn de kadar...internette ilk aradığım mp3 dür... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
db

Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 134 Nerden: Geri Donusum Kutusundan
|
|
| Başa dön |
|
 |
|