| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anarshiist

|
Tarih: Cum 29.02.2008 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
| ...hic olmamasi olabilir, bunun nedeninide sormazsiniz heralde! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
cem_darwin

|
Tarih: Cmt 01.03.2008 14:27 Mesaj konusu: kadın ve hayvandan insan geçişteki rolü |
|
|
| arkadaşlar bence kadınlar tarihten beri hep ikinci planda unutulduklarından dolayı olabilir insanlar ta hayvandan insana geçişi sırasında kadınların rolü dha büyüktür insanlığın temel taşıdır aslında kadın beyni erkek beyninden daha büyüktür örneğin hayvarlar gibi cinselliği yaşadıkaları zamanlarda kadınlar yavaş yavaş erkeklerden kaçar lar ve böylece daha az cinsellik ve daha az çocuk oluyordu az çocuk oluncada daha değer veriliyordu ve yavaş yavaş bu değer hayvanları insanlaştırdı bunun temeli yine kadına dayanır veya bir başka açıdan bakarsak insanlar aleti bulurken yine kadınuğrana buldu sırf kadına daha ii görünmek için kadın fiziksel güce sahip olmadığı için hayvandaninsana geçiş yaparken arka planda kaldı ve hepöyle sürdü tarih boyunca fakat günümüz çağında iş tam tersi oldu ve artık kadından her şeyde olabiliyor filizofta teşekkür ederim |
|
| Başa dön |
|
 |
cihilgin-mere

|
Tarih: Sal 15.04.2008 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
bir kadın filizofluğu kaldıramaz  |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksyek

|
Tarih: Cum 02.05.2008 23:00 Mesaj konusu: |
|
|
kadınlarınya da kızların dedikodu,o nabmış vay efendim şu kız nabmış,işte biri birisinin sevgilisiyle görmüş aa olamaz hehe dürbün gibiler ya şahsen ben de kızım ama nebilim çoğu kızların yaptığı muhabbet aynı biri birini kıskanır yok aşktır yok ayrılmış ertesi gün barış bıkkınlık veriyo ama şöyle bi neden de var:kadınlar genelde bastırılmıştır,yani gerilerde hep erkeklerden daha geri planda kalmıştır ve e birzamanlar diri diri toğrağa veriliyolar ister istemez etkilenir yani insan kadınlar zaten dünyada sığıntı gibi ve bi çok konuda erkeklerden daha az haklara sahip eşitlikmiş hehe hiç bi konuda kadın erkek eşit değil hep geri plan hep geri plan heh konuşuyo işte kızın biri saf ya falan önemsememek ve bunun gibi biçok nedenden ötürü kadın filozoflarımz az bi de cidden kadınlar saf ve gereksiz aslında nefes alıp vermeleri bile saçma ya ama bu açıkladığım kadın modelinin dışındakiler ki azdır bunlar ama vardır elbet işte onlar üstüne alınmasın |
|
| Başa dön |
|
 |
cem_darwin

|
Tarih: Pts 19.05.2008 18:24 Mesaj konusu: |
|
|
çok gereksiz bir açıklama bir şey yazarken dalga geçmesen dioormm yani ne anlamaya çalışmışsın bi daha yaz desem bakarak yazmazsın yani:) _________________ ben cem tanrısız ama reailst evrimci |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Sal 20.05.2008 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
| cem_darwin demiş ki: | | çok gereksiz bir açıklama bir şey yazarken dalga geçmesen dioormm yani ne anlamaya çalışmışsın bi daha yaz desem bakarak yazmazsın yani:) |
sen de diormmm yapamıyorummmm gibi kelimelere kullanmadan yazsan daha güzel olur değil mi:D _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cem_darwin

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 10:37 Mesaj konusu: |
|
|
Yazacak bir şey bulamayınca yaza yaza bunumu yazdın gerçekten yazmasaydın türkçeyi yanlış kullandığımın farkında olmayacaktım insanlar uzaya çıktı fordcan sen daha insanların açık yönlerini bulup başkaları karşısında küçük düşürüp kendinde sanki adammışsın gibi göstermeye çalışıyorsun tamamen çocukça hareketler biraz daha büyü yazmaya çalıştıklarımı belki o zaman anlarsın şimdi anladınmı kardeşim... _________________ ben cem tanrısız ama reailst evrimci |
|
| Başa dön |
|
 |
burck

|
Tarih: Pts 02.06.2008 11:42 Mesaj konusu: |
|
|
Abi şimdi ayda bi kere saçmalayacak falan, çekilmez ki o
Şaka bi yana kadınlar o zamanlar bu zamanlardakinden daha bi geri planda. Dolayısıyla hiç de filozof olmayı düşünmemiştirler bile. Düşünen olduysa da çok sürmemiştir
Kız: Baba ben filozof olcam.
Babası: A ah hiç kız filozof olur muymuş ??!
Bi de kızlara evrimsel olarak daha gelişmiş bakılıyor. Kesinlikle yalan. Filozofları yok lan  _________________ Fender Kick Side Chorus 2x10 Watt.
http://www.turkrock.com/ftopic90414.html |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Pts 02.06.2008 12:21 Mesaj konusu: |
|
|
| burck demiş ki: | Abi şimdi ayda bi kere saçmalayacak falan, çekilmez ki o
Şaka bi yana kadınlar o zamanlar bu zamanlardakinden daha bi geri planda. Dolayısıyla hiç de filozof olmayı düşünmemiştirler bile. Düşünen olduysa da çok sürmemiştir
Kız: Baba ben filozof olcam.
Babası: A ah hiç kız filozof olur muymuş ??!
Bi de kızlara evrimsel olarak daha gelişmiş bakılıyor. Kesinlikle yalan. Filozofları yok lan  |
   _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
cem_darwin

|
Tarih: Pts 02.06.2008 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
kalitesiz bir tartışma ortamı yaratmışsınız canı sıkılıan bir şeyler yazmış daha mantıklı ve yararlı şeyler beklemek gerek. _________________ ben cem tanrısız ama reailst evrimci |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cum 18.07.2008 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
erkekler düşünür kadınlar konuşur şaka bi yana, kadınların yapıcak daha önemli şeyleri vardır; çoluk çocuk büyütmek gibi  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
Blondie79

|
Tarih: Cum 01.08.2008 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
| ByTar demiş ki: | erkekler düşünür kadınlar konuşur şaka bi yana, kadınların yapıcak daha önemli şeyleri vardır; çoluk çocuk büyütmek gibi  |
Bu ve benzer dusunceler den dolayi kadin filozof sayisi bu kadar az,kendini ustun ve tek dusunebilen varlik olarak goren erkek tarih boyunca boyle tutum izlemistir.
Kadindan ustun tarafinin sadece fiziksel oldugunu hep gozardi etmistir ya isine oyle gelmistir ya da farklisini dusunememistir, bu fiziksel ustunlugunu de hep kullanmistir .
Boyle bir baski altinda caglar boyunca tutulan zavalli kadinlar, sonradan da acaba dusunemiyorlar mi ,sadece dedikoduyu bilirler ,bizler dusunuruz onlar ev isi ve cocuk baksin tarzinda laflara maruz kalirlar(bkz.turkrock-bilim ve felsefe basligi)
Kadin filozoflarin azligi bu dunya duzenin erkeklere gore kurulmus olmasi dinlerden tutun da politikaya kadar.
Her sey sizler icin beyler tadini cikarin.
Her guzel seyin bir sonu vardir. _________________ Youtube,youtube,youtube... |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cum 01.08.2008 18:17 Mesaj konusu: |
|
|
çocuk büyütmenin ne kadar kutsal bi vazife olduğunu söylemeye çalıştım! çocuk yetiştirmenin babadan çok annenin işi olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. ayrıca bunun felsefeden çok daha önemli olduğunu da vurguladım. feminist komplekslere girmene gerek yok. rock forever mieeeen  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
Blondie79

|
Tarih: Cum 01.08.2008 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
| ByTar demiş ki: | çocuk büyütmenin ne kadar kutsal bi vazife olduğunu söylemeye çalıştım! çocuk yetiştirmenin babadan çok annenin işi olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. ayrıca bunun felsefeden çok daha önemli olduğunu da vurguladım. feminist komplekslere girmene gerek yok. rock forever mieeeen  |
Yazımın herhangı bır yerınde femınıst ogelere yer vermedım ,oyle olsaydi cok daha farkli olurdu.
Erkekler dusunur kadinlar konusur cumlesinde nasil anlayabilirm ki soylemeye calistigin kutsal vazifeyi?
yess ROCK FOREVERRR
 _________________ Youtube,youtube,youtube... |
|
| Başa dön |
|
 |
cem_darwin

|
Tarih: Cum 01.08.2008 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
sizi erdemli ve gerçekçi olmaya davet ediyorum arkadaşlar kadınların yani annelerin dünyanın hakimi oldukları bir gerçektir düzendir bu kadar bencil bakmamalıyız olaya birazcık tarihi araştıran tanrısız zamanları tanrıyı yaratmadığımız zamanları daha iyi anlarsınız ince3 bir dokunuş oldu bu sanırım anlayan için tabi... _________________ ben cem tanrısız ama reailst evrimci |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cum 01.08.2008 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
| Blondie79 demiş ki: | | ByTar demiş ki: | çocuk büyütmenin ne kadar kutsal bi vazife olduğunu söylemeye çalıştım! çocuk yetiştirmenin babadan çok annenin işi olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. ayrıca bunun felsefeden çok daha önemli olduğunu da vurguladım. feminist komplekslere girmene gerek yok. rock forever mieeeen  |
Yazımın herhangı bır yerınde femınıst ogelere yer vermedım ,oyle olsaydi cok daha farkli olurdu.
Erkekler dusunur kadinlar konusur cumlesinde nasil anlayabilirm ki soylemeye calistigin kutsal vazifeyi?
yess ROCK FOREVERRR
 |
yeesss lets rock yeaaaa
şaka bi yanayı okumadın heralde. bu klişe makara olsun diye söylenmiş bi cümledir. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
Blondie79

|
Tarih: Cum 01.08.2008 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
| ByTar demiş ki: | | Blondie79 demiş ki: | | ByTar demiş ki: | çocuk büyütmenin ne kadar kutsal bi vazife olduğunu söylemeye çalıştım! çocuk yetiştirmenin babadan çok annenin işi olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. ayrıca bunun felsefeden çok daha önemli olduğunu da vurguladım. feminist komplekslere girmene gerek yok. rock forever mieeeen  |
yess ROCK FOREVERRR
 |
yeesss lets rock yeaaaa
şaka bi yanayı okumadın heralde. bu klişe makara olsun diye söylenmiş bi cümledir. |
peki oyle olsun,yeter ki herkes senin gibi makara olarak soylese  _________________ Youtube,youtube,youtube... |
|
| Başa dön |
|
 |
|