Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - emreaydın
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

emreaydın
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 107, 108, 109  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
panik_431

MesajTarih: Sal 26.02.2008 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HC-Freedy demiş ki:
Kral tv TOP 20

20 numara emre aydın - afilli yanlızlık Smile
19 numara ankaralı namık - babam
18 numara fatih kısaparmak - ......

Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Laughing Laughing Laughing

Kral Tv herkese hitab ediyor. herkes memnun kalsın diye ortaya karışık yapıyor. Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rocknsebo

MesajTarih: Çrş 27.02.2008 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HC-Freedy demiş ki:
Kral tv TOP 20

bu bi olcu olamaz kesinlikle.Zamanı geldı ahyko da cıktı krala haluk leventte cıktı ferıdun duzagacda.He sakaysa onu bılemem. Smile ama bu bi olcu dııl krala veya powerturke cıkması.Nse konuya devam edlım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DEJ-A

MesajTarih: Prş 28.02.2008 8:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HC-Freedy demiş ki:
Kral tv TOP 20

Very Happy Very Happy Very Happy
Fakat ordaki TOP yazısı herhangi birşey ifade etmiyor.Bazıları da kral tv yüzünden eleştiriyor.Sonuçta teoman da çıkıyor orda,şebnem ferah ta.Millet eleştirmek için kaynak arayışına girmiş açıkcası.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hande_sh

MesajTarih: Prş 28.02.2008 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şebnem Ferah´ın Kral TV´de çalması demek de başka kesimlere farklı müzik zevklerini sevdirmek olarak adlandırılır çünkü. Bakış açılarındaki farklılık burdan geliyor demek ki. Konu emreaydın olunca komik, Şebnem Ferah olursa bi amaca hizmeten. Oh yahu, klavyesi olan yazıyor demek bu olsa gerek =)
Başa dön
kenji

MesajTarih: Prş 28.02.2008 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kral tv meselesi saçma olmuş harbiden:s

ama olayın asıl acı tarafı şu. ikiside kral tv de çıkmasına rağmen insanlar ea yı duyunca emrem diye bağırıyor, aynı insanlar fd yi duyunca saygıdan buz kesiyor.
Başa dön
DEJ-A

MesajTarih: Prş 28.02.2008 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hande_sh demiş ki:
Şebnem Ferah´ın Kral TV´de çalması demek de başka kesimlere farklı müzik zevklerini sevdirmek olarak adlandırılır çünkü. Bakış açılarındaki farklılık burdan geliyor demek ki. Konu emreaydın olunca komik, Şebnem Ferah olursa bi amaca hizmeten. Oh yahu, klavyesi olan yazıyor demek bu olsa gerek =)

Sen şimdi bana mı laf atıyosun.Klavyesi olan yazıyor ama gözlüğü olmayan göremiyor heralde.İyi oku mesajımı,ayrıca her portalda gözün kapalı emre aydın ı savunmayı bırak.Seversin anlarım,fanısındır anlarım,ama her mesaja bir karşılık vermek zorunda değilsin.Ben o mesajda Emre Aydın a laf atmaktansa daha çok koruma işine girdim( sevsem de sevmesem de dinlesem de dinlemesem de) Sonuçta nede olsa kimde olsa doğru eleştiriler yapmak ta fayda var.Sende bundan sonra anlayışlı cevaplar ver.
Başa dön
hande_sh

MesajTarih: Cmt 01.03.2008 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sakinleşelim... Kimseye laf sokmuyorum ben. O benim işim değil. Kaldı ki ben emreaydın değilim. Onu böyle savunma hakkı da kendisine ve yaptığı işe duyduğum saygıdan ileri gelir. Birilerine laf soktuysam eğer söylediklerimle bu Top meselesini ortaya getiren arkadaşa olur. Bilmem anlatabildim mi?
Başa dön
DEJ-A

MesajTarih: Cmt 01.03.2008 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hande_sh demiş ki:
Sakinleşelim... Kimseye laf sokmuyorum ben. O benim işim değil. Kaldı ki ben emreaydın değilim. Onu böyle savunma hakkı da kendisine ve yaptığı işe duyduğum saygıdan ileri gelir. Birilerine laf soktuysam eğer söylediklerimle bu Top meselesini ortaya getiren arkadaşa olur. Bilmem anlatabildim mi?

Biliyordum böyle diyeceğini...Belki konu biraz taşacak ama....
DEJ-A=Fakat ordaki TOP yazısı herhangi birşey ifade etmiyor.Bazıları da kral tv yüzünden eleştiriyor.Sonuçta teoman da çıkıyor orda,şebnem ferah ta.Millet eleştirmek için kaynak arayışına girmiş açıkcası.
Şebnem kelimesini ben söyledim.
hande_sh=Şebnem Ferah´ın Kral TV´de çalması demek de başka kesimlere farklı müzik zevklerini sevdirmek olarak adlandırılır çünkü. Bakış açılarındaki farklılık burdan geliyor demek ki. Konu emreaydın olunca komik, Şebnem Ferah olursa bi amaca hizmeten. Oh yahu, klavyesi olan yazıyor demek bu olsa gerek =)

Şebne Ferah örneğini veren benim.Şebnem Ferah hakkındaki yorumunu yapıp,klavyesi olan yazıyor diyorsun.Yani hiç çarpıtma lafın bana.
Uzattığım için özür dilerim.Ama mesajlarımızı düşünerek yazmakta fayda var.emreaydın dan devam.
Başa dön
Pleione

MesajTarih: Cmt 01.03.2008 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://forum.emreaydin.org

Resmi site neden sürekli kapanıyor? Genelde "Sayfa Görüntülenemiyor" yazısı çıkıyor. Çok az girebiliyorum. www.nuwandatr.com adresindeki siteler de açılmıyor.
Başa dön
hande_sh

MesajTarih: Pzr 02.03.2008 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kapalı değil şu anda resmi site. En azından şu an için, şu an itibariyle gayet açık ve kullanımdadır.
Başa dön
Pleione

MesajTarih: Pzr 02.03.2008 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kapalı olmadığını biliyorum ama sık sık "Sayfa Görüntülenemiyor" yazısıyla karşılaşıyorum.

Başa dön
Mulkiyeli

MesajTarih: Pzr 02.03.2008 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu sorunla diğer sitelerde de karşılaşıyor musun Pleione?
ben de bahsettiğin sorunla karşılaşıyorum ama sadece emreaydının sitesinde değil diğer sitelerde de oluyor. bağlantı problemidir deyip geçiştiriyorum. ama site kapalı değil, şu anda ben dahil pek çok kimse siteye girebiliyor.. Wink
Başa dön
rocknsebo

MesajTarih: Pts 03.03.2008 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Walla sanatcının fanlarına dogruda olsa laf yetıstırmek zor oluyo fan olup olamamayı bı kenara bırakalım yanlıssa bırlıkte duralım konunun ustunde ama fanız diye sanatcının her yaptıgı dogru olucak diye bısey yok kesınlıkle.Emre Aydın krala cıkmıs cıkmamıs bu bıseyı degıstırmez ki sebnem ferah ın cıkması veya cıkmaması hayko bile cıktı krala.Kral tv bi muzık kanalıdır Istısna bile olsa rock koyabılıyolar tabii...
Smile
Pleione

MesajTarih: Pts 03.03.2008 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

www.grgdn.com
www.emreaydin.org
www.goksel.web.tr
www.mangafan.web.tr
www.gripinfan.com
www.asyaradyo.com
www.gripin.org

Bu sitelerde karşılaşıyorum aynı hatayla.
Bu kadar çok sitede, aynı anda saatlerce ne gibi bir bağlantı problemi olabilir? Diğer siteler çalışırken... Sitelerden kaynaklanan bir hata olmalı. IE ve Firefox'ta denedim değişiklik yok.
Başa dön
nuwanda

MesajTarih: Pts 03.03.2008 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar,

Öncelikle belirtmek isterim ki www.grgdn.com, www.gripin.org ve www.asyaradyo.com emre aydın - göksel veya manga fan'dan ayrı serverlarda bulunan sitelerdir. Dolayısıyla ayrı serverlarda bulunan sitelerin ortak hataları vermesi olası birşey değildir. Özellikle Emre Aydın Resmi Web Sitesinin serverinin uptime oranı %99.9'dur. Güncelleme veya Bakım günleri dışında kapalı kaldığı görülmemiştir. Türk Telekom'un veya kullandığınız bağlantının bölgedeki sorunlarından kaynaklanan bir erişememe sözkonusudur veya internet explorer 7'nin gelişmemişliğinden herkes gibi siz de yakınabilirsiniz Smile Bence siteyi açmayı Firefox'ta deneyin... Yine de server ile ilgili bir bakım yapacağım.

Sevgiler
kenji

MesajTarih: Çrş 05.03.2008 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sabahlamak istediğimiz kafa bir forumdu emreaydin.org; bugün bu hale nasıl getirdiniz bilmiyorum nuwanda, kutlarım Smile

bugün n'olmuş: tartışmaya girdiğim başlıktaki mesajlar gitmiş. bugün n'olmuş: forum emrenin yazdığına inanamayacağım vaziyette komik bir hal almış.
Başa dön
ByTar

MesajTarih: Çrş 05.03.2008 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HC-Freedy demiş ki:
Kral tv TOP 20

ankaralı namık ı sallayın da emre aydın ın fatih kısaparmak ın altında olması ne gibi bi şaşırtıcı durum belirtiyo? yani üstünde de olabilirdi oy verseydiniz. şarkı çıkalı ne kadar zaman olmuş zaten ki doğal bişey bu durum. anlayamadım!?
Pleione

MesajTarih: Prş 06.03.2008 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nuwanda demiş ki:
Selamlar,

Öncelikle belirtmek isterim ki www.grgdn.com, www.gripin.org ve www.asyaradyo.com emre aydın - göksel veya manga fan'dan ayrı serverlarda bulunan sitelerdir. Dolayısıyla ayrı serverlarda bulunan sitelerin ortak hataları vermesi olası birşey değildir. Özellikle Emre Aydın Resmi Web Sitesinin serverinin uptime oranı %99.9'dur. Güncelleme veya Bakım günleri dışında kapalı kaldığı görülmemiştir. Türk Telekom'un veya kullandığınız bağlantının bölgedeki sorunlarından kaynaklanan bir erişememe sözkonusudur veya internet explorer 7'nin gelişmemişliğinden herkes gibi siz de yakınabilirsiniz Smile Bence siteyi açmayı Firefox'ta deneyin... Yine de server ile ilgili bir bakım yapacağım.

Sevgiler

Açıklaman için teşekkürler. IE'den giremediğim zamanlar Firefox'tan giriyorum genelde ama şu anda Firefox da açmıyor. Anasayfa açılıyor, forumu açmıyor.

Ya benim yapabileceğim bir şey var mı bunun için? Sürekli girememekten bıktım artık.
Başa dön
rocknsebo

MesajTarih: Cum 07.03.2008 1:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ByTar demiş ki:
HC-Freedy demiş ki:
Kral tv TOP 20

ankaralı namık ı sallayın da emre aydın ın fatih kısaparmak ın altında olması ne gibi bi şaşırtıcı durum belirtiyo? yani üstünde de olabilirdi oy verseydiniz. şarkı çıkalı ne kadar zaman olmuş zaten ki doğal bişey bu durum. anlayamadım!?

O işin esprısı arkadasım Smile Arkadas esprısıne yapmıs herhalde onu.
ByTar

MesajTarih: Cmt 08.03.2008 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne cem yılmazlar varmış da haberimiz yokmuş taparim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 107, 108, 109  Sonraki
99. sayfa (Toplam 109 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız