| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
GORGOROTH666

|
Tarih: Cmt 23.02.2008 20:50 Mesaj konusu: |
|
|
Garip bir seçim şarkı da hoş ama eurovizyondan batıcak buna eminim .
çünkü bildiğiniz gibi jüri yabancı ve adamlarında türkçe öğrenmek gibi bir niyetleri yok.
yani bu yılda olmaz bu iş seneye kalsın hesabı  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
polly838

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 3:18 Mesaj konusu: |
|
|
babazula olsaydı _________________ yaş 24 |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
hakat ya neden babazula kimsenin aklına gelmiyo ki gerçi gelse de kabul ettirmezler onu _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Pts 25.02.2008 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
şarkı güzel ama sonuçta işin içinde siyaset var..
ama hiç belli olmaz . sertb erener e de yapamaz edemez demişlerdi.. _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Pts 25.02.2008 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
ya türkçe olması düşündürüyor beni şarkıya lafım yok :S _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Pts 25.02.2008 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
| GORGOROTH666 demiş ki: | | ya türkçe olması düşündürüyor beni şarkıya lafım yok :S |
olacaksa türkçe olmalı..birazda onlar bizi anlamaya çalışsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul

|
Tarih: Sal 26.02.2008 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
hiç olmazsa ülke imajına zarar verecek bir durum yok ortada hatta tam aksine bence gayet iyi temsil edilecek ülkemiz bu gurupla _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Sal 26.02.2008 2:04 Mesaj konusu: |
|
|
diyorsun. bu yönden güzel peki kazanma şansımız ne kadar yüksek sizce ?? _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
impala

|
Tarih: Sal 26.02.2008 9:52 Mesaj konusu: |
|
|
| GORGOROTH666 demiş ki: | | diyorsun. bu yönden güzel peki kazanma şansımız ne kadar yüksek sizce ?? |
Kazanmaktan kasıt 1. likse imkansız.. _________________ ..ve yol biter...
-Hey ahbap; niye düştün yollara, kaçılacak yer yok ki!
-Olmasın ne çıkar, yoruyorum ya peşimdekini... |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Sal 26.02.2008 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
evet 1.likten bahsetmiştim ama ilk 10 a gireriz diye düşünüyorum.  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
jokermg

Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 2941 Nerden: Güllerin İçinden
|
Tarih: Sal 26.02.2008 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
Normal bir MVÖ parçası.
Eurovision'a da yakışır. Bu yarışmadan fazla birşey beklemeye gerek yok. Biz niye büyütüyoruz ki gözümüzde?
Hayırlısı olsun.
MG _________________ Gitar - Bas • www.muratgulersoy.com • "Little Zeyno" • "Akdeniz'de Bir Roman" |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Sal 26.02.2008 16:06 Mesaj konusu: |
|
|
| GORGOROTH666 demiş ki: | | diyorsun. bu yönden güzel peki kazanma şansımız ne kadar yüksek sizce ?? |
önemli olan ne 1.lik ne sonunculuk..zaten buda kimsenin umrunda değil..politik oyunların döndüğü bir platformda kaçıncı olursak olalım bir şey ifade etmiyor bence..önemli olan çizgimizi bozmadan oraya çıkmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek..o yarışmayı kimsenin salladığı yok..orada müzik değil siyast yarışıyor..ama tabiki yinede eurovision olmalı.. uluslararası bir eğlence sonuçta.. |
|
| Başa dön |
|
 |
polly838

|
Tarih: Sal 26.02.2008 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
ulkemızın eurovısıon dakı cızgısı ne kı bana bı sole
oyle bı cızgı yok .ayrıca bu sarkı bes para etmez bı hafta bıle kafa yorduklarını sanmıorum bole ulke temsıl edılmez .ıfade edılmek ıstenen de reklam zatn .ayrıca sıyaset konusuo dedıgınde kımın vatandası o ulkede coksa o kazanıo bu kadarcık _________________ yaş 24 |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 26.02.2008 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
Haha inanilmaz derecede ironik buldugum sey 3 yil önce bu forumda Rimi Rimi sarkisi katilacagi zaman "Bunlar bizi temsil edemez, söyle mukemmel bir rock grubunu yollayin, örnegin Mor ve Ötesi!" deniliyordu ve simdi su basligi görunce baya guldum. Alin size Mor ve Ötesi! _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Sal 26.02.2008 22:42 Mesaj konusu: |
|
|
| polly838 demiş ki: | ulkemızın eurovısıon dakı cızgısı ne kı bana bı sole
oyle bı cızgı yok .ayrıca bu sarkı bes para etmez bı hafta bıle kafa yorduklarını sanmıorum bole ulke temsıl edılmez .ıfade edılmek ıstenen de reklam zatn .ayrıca sıyaset konusuo dedıgınde kımın vatandası o ulkede coksa o kazanıo bu kadarcık |
ülkenin eurovision çizgisi değil..grubun ve bizlerin çizgisi..bize düşen ifade edbilmek...mvö kendine yakışır ve olması gereken gibi bir şarkı yazdı..laylay lom şarkılarla biryere gelinmez bir şekilde dünyadaki olaylara tepkimiz böyle yerlerde böyle şarkılarla dile getirmeliyiz..bu benim fikrim..kimseyi ırgalamz..ama artık bilinçlenmek gerek.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cattt

|
Tarih: Çrş 27.02.2008 3:20 Mesaj konusu: |
|
|
| CedriX demiş ki: | | Haha inanilmaz derecede ironik buldugum sey 3 yil önce bu forumda Rimi Rimi sarkisi katilacagi zaman "Bunlar bizi temsil edemez, söyle mukemmel bir rock grubunu yollayin, örnegin Mor ve Ötesi!" deniliyordu ve simdi su basligi görunce baya guldum. Alin size Mor ve Ötesi! |
Hayat bu kadar tuhaf işte  |
|
| Başa dön |
|
 |
cattt

|
Tarih: Çrş 27.02.2008 3:34 Mesaj konusu: |
|
|
| aksuvar demiş ki: | http://www.youtube.com/watch?v=KfzJw0L_3To
bu herifler gitseydi keşke... |
Harbiden bu elemanlar gitseymiş,bayıldım valla
Ayrıca "bıkmış" elemana çok fena bayıldım...
Iıı en iyisi konuyu saptırmayayım  |
|
| Başa dön |
|
 |
seththeking

|
Tarih: Çrş 27.02.2008 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
| jokermg demiş ki: | Normal bir MVÖ parçası.
Eurovision'a da yakışır. Bu yarışmadan fazla birşey beklemeye gerek yok. Biz niye büyütüyoruz ki gözümüzde?
Hayırlısı olsun.
MG |
yılların hasretini bi sertap dindiremedi ki. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@ |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 455 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Çrş 27.02.2008 21:08 Mesaj konusu: |
|
|
Mor ve Ötesi'nin Eurovision yalakalığı uğruna kendi çizgilerini terk etmedikleri için onları tebrik ediyorum. Fakat yaptıkları şarkının bizi orta sıralardan daha yukarı çıkaramayacağını düşündüğümü de belirtmek istiyorum. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|