| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
myankara

|
Tarih: Sal 12.02.2008 21:43 Mesaj konusu: |
|
|
yeni haberlerinizi bekliyoruz...  _________________ www.ankarock.com - Ankarada müzisyen olmak ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
NuMetalFan

Kayıt: May 15, 2005 Mesajlar: 579 Nerden: Hacettepe Konservatuvar
|
Tarih: Cmt 16.02.2008 13:38 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ DjinnStylo.Net > DjinnStylo Resmi Web Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
pink_acid

|
Tarih: Sal 19.02.2008 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
MERHABALAR ARKADASLAR ... ONUMUZDE KESINLESMIS OLAN KONSERLER VAR .. BILDIRMEK ISTERIZ ..
- 22 SUBAT '08 @ BRONX - UNISTAR ISTANBUL KONSERI
- 24 SUBAT '08 @ IF PERFORMANCE HALL - ANKARA UNIVERSITESI VETERINERLIK FAKULTESI PARTISI
- 29 SUBAT '08 @ TUNALI GOLGE - RADYO HACETTEPE PARTISI
- 1 MART '08 @ MANHATTAN - RUJ & Nukleer Baslikli Kiz KONSERI
BUNLAR BI AKSILIK OLMAZSA ONUMUZDE KI KONSER TARIHLERI .. HERKESI BEKLERIZ .. SEVGILER & SAYGLAR ... _________________ NükLeeR BAşLıKLı KıZ _ vOkaL _ ........ N.B.K'nin YENI KAYITLARI COK YAKINDA http://www.nukleerbasliklikiz.com da |
|
| Başa dön |
|
 |
pink_acid

|
Tarih: Sal 19.02.2008 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
1 MART CUMARTESI @ MANHATTAN - SAAT 21:45
 _________________ NükLeeR BAşLıKLı KıZ _ vOkaL _ ........ N.B.K'nin YENI KAYITLARI COK YAKINDA http://www.nukleerbasliklikiz.com da |
|
| Başa dön |
|
 |
RBC

|
Tarih: Çrş 20.02.2008 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
ruj - nbk güzelmiş,iddalıymış, kaçırılmayacak cinstenmiş  _________________ sertsessiz (Bas) (Alternatif Ska/Rock)
http://www.myspace.com/sertsessiz
Konser ve Organizasyonlarınız için: Gizem TÖZÜM 0 555 654 67 78 |
|
| Başa dön |
|
 |
desdurberkay

|
Tarih: Çrş 20.02.2008 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
bunuda koymakda fayda var:)
 _________________ ..BeRkAy...NÜKLeeR BAŞLIKLI Kız...Basmalı gitar.. http://www.nukleerbasliklikiz.com |
|
| Başa dön |
|
 |
mystere

|
Tarih: Cum 22.02.2008 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
N_B_K

|
|
| Başa dön |
|
 |
desdurberkay

|
Tarih: Cmt 01.03.2008 14:57 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar dün gerçekleşen organizasyondaki,bizden kaynaklanmayan teknik aksaklık silsilesinden dolayı,kendi adımıza gelen herkesden özür dileriz.bu güne kadar bir çok farklı şehirde,bir çok farklı sahnede teknik aksaklıkla karşılaşmışdık ama dün resmen best of geçişi yaşadık.haliyle moreller biraz bozuldu bizim sahnede.bu gece manhattanda benzer şeylerle karşılaşmıyacağımızı umut ediyoruz....görüşmek üzere:) _________________ ..BeRkAy...NÜKLeeR BAŞLIKLI Kız...Basmalı gitar.. http://www.nukleerbasliklikiz.com |
|
| Başa dön |
|
 |
cihany

|
Tarih: Cmt 22.03.2008 5:01 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar selamlar ;
20 mart'ı geçtik artık yeni organizasyon haberlerinizi bekliyorum. hatta albüm bekliyorum
umarım bol bol istanbul programınız da olur.
süpersinizzzzzzz yok bir benzeriniz... [/size][/size] |
|
| Başa dön |
|
 |
SkyDestRoyer

|
Tarih: Cmt 22.03.2008 6:11 Mesaj konusu: |
|
|
Albümü bekliyoruuzzz..  |
|
| Başa dön |
|
 |
N_B_K

|
Tarih: Pzr 23.03.2008 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
MERHABALAR ARKADASLAR .. BURAYA YAZMAYI IHMAL ETMISIZ .. 20 MART'TA GERCEKLESICEK OLAN SIVAS KONSERI 31 MART'A ERTELENDI !!! .. GELMEYI PLANLAYAN ARKADASLARDAN, HABER VERMEKDE GECIKTIGIMIZ ICIN OZUR DILERIZ ...
31 MART'TA SIVAS-AKM'DE SAAT: 18.00'DE KI KONSERE SIVAS'DA OLAN BUTUN HERKESI BEKLERIZ:)
GORUSMEK UZERE .. SEVGILER & SAYGILAR .. _________________ !!! NÜKLeeR BAŞLIKLI KIZ !!!
http://www.nukleerbasliklikiz.com ---- http://www.myspace.com/nukleerbasliklikiz |
|
| Başa dön |
|
 |
cattt

|
Tarih: Pzr 23.03.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
| N_B_K demiş ki: | MERHABALAR ARKADASLAR .. BURAYA YAZMAYI IHMAL ETMISIZ .. 20 MART'TA GERCEKLESICEK OLAN SIVAS KONSERI 31 MART'A ERTELENDI !!! .. GELMEYI PLANLAYAN ARKADASLARDAN, HABER VERMEKDE GECIKTIGIMIZ ICIN OZUR DILERIZ ...
31 MART'TA SIVAS-AKM'DE SAAT: 18.00'DE KI KONSERE SIVAS'DA OLAN BUTUN HERKESI BEKLERIZ:)
GORUSMEK UZERE .. SEVGILER & SAYGILAR .. |
Beklemekten vazgeçmiştim...
Kolay gelsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
cihany

|
Tarih: Sal 25.03.2008 4:01 Mesaj konusu: |
|
|
31 mart sivas yhaw ben ona kesin gelemicem
başka programınız olduğunda bizi unutmazsınız diiiimi
bir program daha kaçırmaya tahammülüm yok )) |
|
| Başa dön |
|
 |
pink_acid

|
Tarih: Cum 28.03.2008 4:23 Mesaj konusu: |
|
|
ARKADASLAR MERHABA .. BU SIVAS OLAYINDAN GRUP OLARAK HIC BIR SEY ANLAMAMAKLA BERABER, SON ANDA KENDI ARALARINDA MADDI ANLASMAZLIKLAR YASAYAN UNIVERSITE YETKILILERINDEN, YAPILACAK OLAN ORGANIZASYONUN TEKRARDAN IPTAL EDILDIGINI KONSERE 3 GUN KALA OGRENDIK .. BU KACINCI OLACAK FARKINDAYIZ AMA SIVAS'DA KI KONSERIMIZE GELECEK OLAN ARKADASLARDAN TEKRARDAN COK COK OZUR DILERIZ ... KESKE BIZIM ELIMIZDE OLABILSEYDI..
SANIRIM UZUN BI SURELIGINE SIVAS DEFTERINI KAPATTIK GIBI GORUNUYOR ...
DILERIZ DAHA IYI ORGANIZE EDILMIS BASKA ORGANIZASYONLARDA GORUSURUZ ...
HEPINIZE SEVGILER & SAYGILAR _________________ NükLeeR BAşLıKLı KıZ _ vOkaL _ ........ N.B.K'nin YENI KAYITLARI COK YAKINDA http://www.nukleerbasliklikiz.com da |
|
| Başa dön |
|
 |
cattt

|
Tarih: Cum 28.03.2008 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
| pink_acid demiş ki: | ARKADASLAR MERHABA .. BU SIVAS OLAYINDAN GRUP OLARAK HIC BIR SEY ANLAMAMAKLA BERABER, SON ANDA KENDI ARALARINDA MADDI ANLASMAZLIKLAR YASAYAN UNIVERSITE YETKILILERINDEN, YAPILACAK OLAN ORGANIZASYONUN TEKRARDAN IPTAL EDILDIGINI KONSERE 3 GUN KALA OGRENDIK .. BU KACINCI OLACAK FARKINDAYIZ AMA SIVAS'DA KI KONSERIMIZE GELECEK OLAN ARKADASLARDAN TEKRARDAN COK COK OZUR DILERIZ ... KESKE BIZIM ELIMIZDE OLABILSEYDI..
SANIRIM UZUN BI SURELIGINE SIVAS DEFTERINI KAPATTIK GIBI GORUNUYOR ...
DILERIZ DAHA IYI ORGANIZE EDILMIS BASKA ORGANIZASYONLARDA GORUSURUZ ...
HEPINIZE SEVGILER & SAYGILAR |
Artık umudu kesmiştik zaten çünkü burda bi kere ertelenen bi etkinliğin bi daha gerçekleşmesine imkansız gözüyle bakıyoruz;siz rahat olun biz alıştık artık...Yeni kayıtlarınızı bekliyoruz,başka bi ilde iyi bi organizasyonda görüşebilmek ümidiyle
Esen kalın efem....  |
|
| Başa dön |
|
 |
p_god

|
Tarih: Sal 01.04.2008 3:46 Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar arkadaşlar..
Kurulduğu günden beri NBK, gelmiş geçmiş her üyesiyle hep NBK nın daha çok ilerlemesi için uğraştı. Ve ben, Özgür, NBK yı kuran ilk çekirdek zamanından beri davul çalıyorum bu aile ile. Son zamanlarda hayatımda oluşan, ve ne NBK ile ne de benimle alakası olan sebepler dolayısı ile, NBK dan ayrılmak zorundayım. En az kendim kadar çok inandığım kardeşlerimin geleceklerindeki başarılarından hiç ama hiç şüphem yok.
Yolun açık olsun NBK..
Hepiniz ile çok güzel zamanlar geçirdik... Birlikte düşlediğimiz herşeyi ve hatta daha fazlasını gerçekleştirmeniz dileği ile; hoşçakalın... _________________ N/A |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
|
| Başa dön |
|
 |
Linebacker91

|
Tarih: Sal 01.04.2008 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
ne bu şimdi 1 nisan şakası falan mı?  |
|
| Başa dön |
|
 |
erd

|
Tarih: Sal 01.04.2008 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
Bir süredir görüşemiyorduk ve böyle birşeyin haberini aldığımda da şok oldum gerçekten. Özgür'ün de dediği gibi bu grubun her elemanı grubu kendinden çok düşündü, ben de grubun geleceğini düşünerek ayrılmıştım ve o yaz Ege'nin gelişiyle doğru kararı vermiş olduğumu düşündüm hep. Şimdi grubu birlikte kurduğum arkadaşlarımdan birinin daha gruptan kopması beni ayrı üzdü Nükleer Başlıklı Kız'a da, Özgür ve Ege'ye de çok çok başarılar... NBK'nın başarısı hepimiz için çok önemli ve NBK istediği takdirde dilediği yerlere gelecektir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|