Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - gitar boyama desen resim stciker vs.
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

gitar boyama desen resim stciker vs.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ilahimorluk

MesajTarih: Pts 10.12.2007 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar gitarın ufak tefek boyanacak yerlerini nerede yaptırabilirim?

Ankaradayım işini iyi yapan bildiğiniz birileri var mı?

Kenan Usta yapmıyormuş...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zetiman

MesajTarih: Pts 10.12.2007 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Flareos demiş ki:
@erren

klavyedeki bindingi siz sonradan mı yaptınız... sonradan yapıldıysa nasıl yaptınız

"binding" nedir??
Başa dön
Erren

MesajTarih: Çrş 19.12.2007 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ciddi mi bu soru anlamamakla beraber...
Tuşenin etrafındaki beyaz şeyden bahsediyor...
Başa dön
dodok

MesajTarih: Çrş 19.12.2007 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar şuanda enstruman temizlik ve bakım ürünleri üzerine kurulan sitemizde yakında enstruman tamir ve yapım ürünleride bulabileceksiniz.

www.dodokcuk.com adresinden detayları takip edebilirsiniz...
Royal_Flush

MesajTarih: Sal 19.02.2008 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

plastik maket kitleri için kullanılan stickerları (suya koyup yüzeye yapıştırılan) gitara gövdesine uygulayan var mı? çabuk soyulup gider mi?
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Sal 19.02.2008 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Royal_Flush demiş ki:
plastik maket kitleri için kullanılan stickerları (suya koyup yüzeye yapıştırılan) gitara gövdesine uygulayan var mı? çabuk soyulup gider mi?

Onların ismi "decal". Dekal şeklinde okunuyor. Smile Trus rod kapağına uygulamıştım birkeresinde. Hemen çıktı. Daha sonra üzerine biraz vernik uyguladım ve kalıcı oldu. Gitarın gövdesi üzerinde denemedim.
Royal_Flush

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 0:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

masterofpuppetsasd demiş ki:
Onların ismi "decal". Dekal şeklinde okunuyor. Smile Trus rod kapağına uygulamıştım birkeresinde. Hemen çıktı. Daha sonra üzerine biraz vernik uyguladım ve kalıcı oldu. Gitarın gövdesi üzerinde denemedim.

teşekkür ederim arkadaşlar bilemeyebilir diye yazmadım. Seneler senelerdir, kuşaklardır evde uçak maketleri yapılır ve kullanılmayanlardan mevzul miktrda fazlalık var elimde. Çoğu hoş şeyler, acaba olur mu diye düşündüm. Dayanamadım uyguladım, ellerin temans etmediği yerlerde gayet hoş oldular ama evet, üstüne kalıcılığı sağlayacak bir şey şart. Örnek olarak; manyetiklerin arasına iroc cross koydum, temans olmadığı için uzun süre dayanır diye düşünüyorum.
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 3:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Royal_Flush demiş ki:
masterofpuppetsasd demiş ki:

teşekkür ederim arkadaşlar bilemeyebilir diye yazmadım. Seneler senelerdir, kuşaklardır evde uçak maketleri yapılır ve kullanılmayanlardan mevzul miktrda fazlalık var elimde. Çoğu hoş şeyler, acaba olur mu diye düşündüm. Dayanamadım uyguladım, ellerin temans etmediği yerlerde gayet hoş oldular ama evet, üstüne kalıcılığı sağlayacak bir şey şart. Örnek olarak; manyetiklerin arasına iroc cross koydum, temans olmadığı için uzun süre dayanır diye düşünüyorum.

İlginçtir bende trus rod kapağına zamanında iron cross koymuştum. Smile
Gitar üzerinde değiştirilebilir parçalara uygulanabilir. Örneğin attığım vernik direk gloss denilen şeffaf katmandı. Yani parlak vernik. biraz bile değişiklik yaratmadan güzelce korudu.
Monster_YGT

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O dediğiniz çıkartmaları nereden temin edebiliriz?
Birde yapıştırdığım yere vernik attım demişsin,
peki berkay ben bu olayı gövdeye yapsam sadece çıkartmayı yapıştırdığım bölgeyi mi vernikliyeceğim yoksa bütün gövdeyi mi ?
Başa dön
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Monster_YGT demiş ki:
O dediğiniz çıkartmaları nereden temin edebiliriz?
Birde yapıştırdığım yere vernik attım demişsin,
peki berkay ben bu olayı gövdeye yapsam sadece çıkartmayı yapıştırdığım bölgeyi mi vernikliyeceğim yoksa bütün gövdeyi mi ?

Decal istiyorsan plastik model alıcaksın. İstediğin tarz ve şekilde bulman için plastik modelleri , daha doğrusu uçakları tankları ve ona göre ülke armalarını iyi bilmen gerek. Ama buldun diyelim gövde üzerinde ne gibi bir etki yaratır bilemiyorum denemedim çünkü. Gitarın cilasının üzerine vernik atmak sağlıklı birşey değil kafamda çünkü vernik uyumsuzluk gösterip gitarın asıl cilasından farklı bir ton ortaya çıkarabilir.
Royal_Flush

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

puzzleların üzerine sıkılan sprey vernik olabilir mi acaba. çok daha ince bir katman yaratır gibi geldi. gerçi en güzeli gövdeye yapmamak yine. ne olur ne olmaz.
raistlin17

MesajTarih: Prş 28.02.2008 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitari ''pickguard"li olan arkadaslara bir onerim var.Zamaninda kendim yaptim ama simdi bulamiyorum resimleri...

Bir yerlerden seffaf pickguard satin alabilir veya kestirebilirsiniz.Daha sonra uygulamak istediginiz grafik,desen,sekil vs'yi pickguardin altina ozenli bir sekilde uygularsiniz.Daha sonra da stickerim sokuldu,boyam bozuldu vs gibi dertleriniz olmaz.Desenli pickguardlar var ne gerek var boyle bir seye diyebilirsiniz ama gel de bul onlardan Turkiye'de :)Hem bu sekilde siz istediginiz deseni ya da sekli uygulayabilirsiniz.Plexiglass satan ve kesim yatan atolyeler var onlara seffaf pickguard kestirebilirsiniz.Hatta H-S-H dizilimli arayan varsa bende bir tane mevcut Smile
deadlyman

MesajTarih: Cum 29.02.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buda benim el emeğim..
Ankaradan arkadaşlara fazla kompleks olamyan şekiller konusunda yardımcı olabilirim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
baran_16

MesajTarih: Cmt 01.03.2008 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşımın gitarın da cila kalkması var yani gitarın boyası üzerinde duruyor ama cilası kalkmış bu sorunu yaptırabileceği ankarada bi yer varmı
Başa dön
ibanezzz

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

beyler benimde basım varda onu bi gitar tamir yerinde boyatmak istiyorum ama kendim boyasam daha ii mi olur diyorum acaba bide gitarı söküolar fln sakat iş gitarın sadece tellerini çıkartmak yetio gibi gelio bana bide boya türü noolcak onu merak ediom açıkçasıVery Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ibanezzz

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar şu gövde kazıma işi nası oluo bi anlatsanıızzz:D
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
baran_16

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitarın sivri kısımlarında hafiften cila kalkması var yani mat bi şekilde gözüküyo o kısımlar.. bide yine sivri kısımlarda hafiften boya kalkması var ağaç gözüküyo bunu nasıl kapatabiliriz ankarada yapan biryer varmı??? arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Başa dön
Royal_Flush

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ibanezzz demiş ki:
arkadaşlar şu gövde kazıma işi nası oluo bi anlatsanıızzz:D

aman hocam öyle badana boya işi değil bu kazımaktan cilaya kadar rizkli bir iş. boşver sen işi bilen birinde boyat, risk alma bence.
Rfidan

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 20:17    Mesaj konusu: gitar boyama Alıntıyla Cevap Ver

sevgili arkadaşlar.
boya konusunda sıkıntı çekiyorum..20 gün ugraşarak yaptığım gitarı sözde boyacı 20 dakkikada ''halletti''. çok canım sıkıldı ..bana boya konusunu öğretecek birini arıyorum. hepinize saygılar

aşağıdaki linkten yaptığım gitarları görebilirsiniz

http://stratocasteryapm-fidan.blogspot.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
baran_16

MesajTarih: Cum 25.04.2008 16:50    Mesaj konusu: Re: gitar boyama Alıntıyla Cevap Ver

gitarın sivri kısımlarında hafiften cila kalkması var yani mat bi şekilde gözüküyo o kısımlar.. bide yine sivri kısımlarda hafiften boya kalkması var ağaç gözüküyo bunu nasıl kapatabiliriz ankarada yapan biryer varmı??? arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız