Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Davul Üzerine (Aksamlar, Mikrofonlar, Elektro Davul vb.)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Davul Üzerine (Aksamlar, Mikrofonlar, Elektro Davul vb.)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
qismah

MesajTarih: Sal 19.02.2008 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

meraba arkadaşlar... crash ride almayı düşünüorm.istanbul samatya zil setim var.crashli ritimlerde bazen crash arkayı tam doldurmuyor.ride a bagetin kenarıyla vurduğumdada çok boğuyor.zaten tek alto kullanıorm.crash ride da kullanım açısından daha kolay olucak.hangi modelleri önerirsiniz?burda istanbul zillerini getiren birine sordum 18 inç ride işini görür dedi.vezir ve empire serileri var dedi.siz ne önerirsinz.istanbul dışında bi marka almak zor olur.bu yüzden istanbul düşünüorm. teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Royal_Flush

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

traditional derim ben. Ve eğer çok sert tuşeli çalan biri değilsen grandmaster diamond series işini çok iyi görür. tınıları çok sıcak. Fiyat açısından da rahatlık tabi Smile

Martensite - Davul
Başa dön
qismah

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

traditional agop mu mehmet mi? kaç inç önerirsin?bide önerdiğin zil crash-ride olarak mı geçiyor yoksa ride olarak mı?
Başa dön
Royal_Flush

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mehmet. ride olsa gerek, crash ride diye hatırlamıyorum.

Martensite - Davul
Başa dön
qismah

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pki kaç inç önerirsin?18 inç fln önerirsen var mıdır acaba?çnkü her serisinde yok die biliorm ben....çok teşekkrler
Başa dön
Royal_Flush

MesajTarih: Çrş 20.02.2008 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şimdi kaç önersem yalan aslında. tarzı da bilmiyorum, ses isteğini de. bence en doğrusu ufak bir marka-model listesi oluşturup gidip denemen olur. ama dediğim gibi çok yıpratıcı çalmıyorsan grandmaster-diamond'ı es geçme derim.

Martensite - Davul
Başa dön
Royal_Flush

MesajTarih: Pzr 24.02.2008 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

göbeği çatlamış zile kaynak atan bir yer var mı?

Martensite - Davul
Başa dön
hsyn94

MesajTarih: Prş 13.03.2008 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba ben crash veya chine zil almak istiyorum 1 adet alchemy ro art crashım war çok da memnunum fakat bir sonrakilerde agopa devammı edeyim yoqsa mehmeti dha ii die terettüteym ltfen yardm edn
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Death-Lead

MesajTarih: Pts 24.03.2008 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Davullarla beraber verilen zillerden sonra belli başlı markaların en ucuz serisini bile alsan insana çok güzel gelir. Taaaki belli bi kalite zille çalana kadar.. Yani elindeki alchemy lerden memnun olabilirsin ama agop veya mehmet radiant aldıktan sonra ilk işin hemen elindeki eski zillerini elinden çıkarmaya çalışmak olacaktır..

Bütçende iyiyse Mehmet radiant yada agop alabilirsin. İkiside kendine göre kalitelidir.. Sana tavsiyem sert çaldığın için yine özellikle söylüyorum china yı 16 dan büyük alma Very Happy

Eğer bütçen çok aşırılara çıkmıyosa samatya al gitsin.. Yada royal_Flush u dinle.
Japon Fender Strat 83 Usa Mod -- Usa Washburn c64se -- Marshall Mg100dfx -- Boss Ds1 -- Boss Sd1 -- Boss Cs3 -- Dod Corrosion Metal -- Mxr DoubleShot -- Sansamp GT2 -- İbanez DE7 -- Orginal Dunlop Cry Baby -- Crs Dibox
Başa dön
tembel_hayvan

MesajTarih: Cum 28.03.2008 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

elektronik davulu midiyle bilgisayara bağlamak ve bilgisayardaki vst'leri -misal battery- kontrol etmek adım adım nasıl yapılır, anlatabilecek var mı?
Başa dön
Linebacker91

MesajTarih: Pzr 30.03.2008 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

play along falan yapmayı düşünüyorsan her elektro davul desteklemiyor...
davulunu marka/model şeklinde yazarsan elimden geldiği kadar açıklamaya çalışırım...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tembel_hayvan

MesajTarih: Pzr 30.03.2008 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Linebacker91 demiş ki:
play along falan yapmayı düşünüyorsan her elektro davul desteklemiyor...
davulunu marka/model şeklinde yazarsan elimden geldiği kadar açıklamaya çalışırım...

cevap için teşekkürler. davulun modeli roland td-3.
Başa dön
pick-up

MesajTarih: Sal 29.04.2008 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Boss GT-8 bile 100 küsür sayfaya gelmiş pehhh biz hayla 30'lu sayfalardayız Very Happy
Başa dön
tembel_hayvan

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tembel_hayvan demiş ki:
elektronik davulu midiyle bilgisayara bağlamak ve bilgisayardaki vst'leri -misal battery- kontrol etmek adım adım nasıl yapılır, anlatabilecek var mı?

arkadaşlar cevap verebilecek biri var mı? davulun modeli roland td-3.
Başa dön
nrn_drum

MesajTarih: Cum 09.05.2008 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zildjian zbt pro set almayı planlıyorum zildjian için giriş seviyesi bi zil oldugunu biliyorum fakat bunun sustain ve stuffed bakımından beni çok eksik bırakırmı bunu merak ediyorum veya sabian B8 olabilir . hangisini tercih etmem gerekir (aradıgım özellikler bakımından)

ilginize şimdiden teşekkür ederim ...

Stick Swinger

-Melih-
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Royal_Flush

MesajTarih: Cum 09.05.2008 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nrn_drum demiş ki:
zildjian zbt pro set almayı planlıyorum zildjian için giriş seviyesi bi zil oldugunu biliyorum fakat bunun sustain ve stuffed bakımından beni çok eksik bırakırmı bunu merak ediyorum veya sabian B8 olabilir . hangisini tercih etmem gerekir (aradıgım özellikler bakımından)

fabrikasyondan uzak durmanı öneririm ama malum bütçemiz el yapımı şeylere yetmeyebiliyor. ZBT biraz parlak bi zil. B8i tercih ederim (kişisel olarak) ama denemeden almamakta fayda var

Martensite - Davul
Başa dön
nrn_drum

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 3:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Royal_Flush demiş ki:
nrn_drum demiş ki:

fabrikasyondan uzak durmanı öneririm ama malum bütçemiz el yapımı şeylere yetmeyebiliyor. ZBT biraz parlak bi zil. B8i tercih ederim (kişisel olarak) ama denemeden almamakta fayda var

deneme şansı umarım çıkar fakat büyük ihtimal ile internet üstünden alacagım . bu arada ben bu kulaklık monitörler hakkında bişi sormak istiyorum wireless bi şekilde direk mixer a mı baglanır yoksa herhangi bi adaptörü varmıdır. soru afaki sorulmus bi soru gibi gelebilir fakat tamamen bu konu hakkında 0 seviyesinde olmamdandır Smile
Başa dön
pick-up

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi hangi şehirde yaşıyorsun?Ankara'da isen Zuhal Müzik var.Orası sabian ve İstanbul Mehmet satıyor.Bir ara masterwork satıyorlardı ama sonra satmayı bıraktılar.İstersen çok uygun bir fiyata alabileceğin en iyi zil olan masterwork alırsın.Ben şahsen crashlerini ve hi-hatlerini seviyorum.Ama bir türlü ride'larını sevemedim.Yada yine o fiyatın daha altına İstanbul Mehmet samatya zil seti alabilirsin.Ya ben anlamıyorum.Tüm dünya'nın kullandığı zilleri üreten bir ülkeyiz.Niçin gidip yabancı zil markalarının zillerini alıyoruz =D Ben zildjian zbt pro alma abi çok kötü hemde en alt model olmasına göre pahalı =) Sabian B8'de bir süre sonra seni rahatsız edeceği içinde alma =D Ben kendi adıma sana Amedia,İstanbul Agop(özellikle),İstanbul Mehmet,Masterwork,Turkish gibi zilleri öneririm.
Başa dön
nrn_drum

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pick-up demiş ki:
Abi hangi şehirde yaşıyorsun?Ankara'da isen Zuhal Müzik var.Orası sabian ve İstanbul Mehmet satıyor.Bir ara masterwork satıyorlardı ama sonra satmayı bıraktılar.İstersen çok uygun bir fiyata alabileceğin en iyi zil olan masterwork alırsın.Ben şahsen crashlerini ve hi-hatlerini seviyorum.Ama bir türlü ride'larını sevemedim.Yada yine o fiyatın daha altına İstanbul Mehmet samatya zil seti alabilirsin.Ya ben anlamıyorum.Tüm dünya'nın kullandığı zilleri üreten bir ülkeyiz.Niçin gidip yabancı zil markalarının zillerini alıyoruz =D Ben zildjian zbt pro alma abi çok kötü hemde en alt model olmasına göre pahalı =) Sabian B8'de bir süre sonra seni rahatsız edeceği içinde alma =D Ben kendi adıma sana Amedia,İstanbul Agop(özellikle),İstanbul Mehmet,Masterwork,Turkish gibi zilleri öneririm.

istanbul zillerinin kalitesi konusunda sana katılıyorum . normalde ank da kalıyorum fakat zil edinemeyecek kadar kısa bi zaman sonra yurtdısına cıkacagım ve gidecegim yerden düşündügüm bi kaç ekipmanı almayı planlıyorum . eger durumları biraz zorlarsam 700$ civarına Sabian HHX set alabilecegim bu makul bi fiyat oldugunu düşünüyorum ( tabi sizlerede danısmak isterim ) bunun yerinde cidden rahatlıkla önereceginiz ziller varsa ( daha uygun fiyata ve türk markası ) tabi döndükten sora buradan alırım bu arada joey jordison snare almayı planlıyorum bu konudaki tavsiyelerinizide almak isterim

teşekkürler ...
Başa dön
vas

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 0:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HHX serisi zil alabileceksen bence başka zillere bakma derim. Dünyanın kullandığı zilleri yapıyoruz ne gerek var denmiş ama gerçekten sabianın üst seri zillerini kullanınca insan aradaki farkı görüyor. Benim hem AA serisi hemde Turkish zillerim vardı ve gerçekten kalite farkını çok bariz bir şekilde görebiliyordum. Turkishler kötüydü demiyorum ama AA'ların yanında sönük kalıyorlardı.

Bu arada joey jordison trampeti denedin mi? Yani çelik olduğu için ben pek sıcak bakamıyorum. Pearl markasını zuhal gerçekten yurtdışına çok yakın hatta aynı fiyata satıyor. O yüzden yurtdışından trampet getirmekle uğraştığına değmez. Bence ayrı bir trampet alacaksan Eric Singer (akıllara ziyan bir trampet), Dennis Chambers veya masters mapple trampetleri düşün. Joey jordisondan daha pahalı trampetlerdir ancak emin ol arada dağlar kadar fark vardır.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36  Sonraki
34. sayfa (Toplam 36 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız