Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Forumlara Kısıtlama getirilsin yada kaldırılsın
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Forumlara Kısıtlama getirilsin yada kaldırılsın

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DARK-LORD

MesajTarih: Cum 03.10.2003 1:07    Mesaj konusu: Forumlara Kısıtlama getirilsin yada kaldırılsın Alıntıyla Cevap Ver

Bilmiyorum benim gibi düşünen varmı ama giderek saçma sapan konuları forumlarda görmeye başladım.Hepsi birbirinin tekrarı içeriği bom boş en önemlisi ufak tefek isim değişikliği ile tekrar karşımıza çıkarılıyor her defasında.Ben hatırlamıyorum artık müzikle vb. şeylerle ilgili bilgiye dayanan, insanların birbirinden birşey öğrenmek için soru soran yok yok yok. Şimdi nerde olmak isterdiniz,görünmez olsaydınız ne yapardınız,burcunuz özellikleri falan filan içimden hepsine bol bol size ne demek geliyor. O söyledikleriniz insanların ruhsal durumlarıdır bırakın bizimle kalsın.Yada aklıma en uygun fikir geliyor sitenin adını değiştirelim gitsin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Swansong

MesajTarih: Cum 03.10.2003 1:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kardeşim ekmek paramızla oynama lütfen ya, forumlar kaldırılsa biz eve nasıl ekmek götürücez Smile ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anarchist

MesajTarih: Cum 03.10.2003 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arz ve talep meselesi talep olmazsa böyle başlıklarda açılmaz forumlar bir kere sıfırlandı ama buda tahta değil ki her kirlendiğinde silesin.sen yazmazsan o yazmazsa şu yazmassa zaten bir süre sonra ortadan kalkar diye düşünüyorum ama bilmem ne derece doğru ne derece yanlış...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Swansong

MesajTarih: Cum 03.10.2003 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forumlar olmadan paylaşım nasıl olacak, tamam sitenin iyi bir içeriği var, güzel ama forumsuz iyi olacağını zannetmiyorum.

Saçmasapan forum konularından rahatsız olanlar kendileri güzel, işe yarar, mantıklı, bilgilendirici başlıklar açar, yazılar yazarlarsa zaten herşey kendiliğinden düzelir.
Başa dön
rocksurfer

MesajTarih: Cum 03.10.2003 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Swansong a sonuna kadar katılıyorum . Forumlara devam Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 04.10.2003 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anarchist
nerde senin restart düğmen.Hani biraz sansürcü bir yapın varmış gibi geldi de.. ben bu foruma rock müziğe duyduğum ilginin yanısıra her telden bölümü için geliyorum.
Mahcem

MesajTarih: Cmt 04.10.2003 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anarchist demiş ki:
arz ve talep meselesi talep olmazsa böyle başlıklarda açılmaz forumlar bir kere sıfırlandı ama buda tahta değil ki her kirlendiğinde silesin.sen yazmazsan o yazmazsa şu yazmassa zaten bir süre sonra ortadan kalkar diye düşünüyorum ama bilmem ne derece doğru ne derece yanlış...

Olay budur. Yangına körükle gitme yeter, o yanar bir süre sonra söner.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
anarchist

MesajTarih: Sal 07.10.2003 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaş ben burda tamamen kaldırılsın demedim farkındaysan içeriğini düzeltmek bizlerin elinde dedim ben sunu söyleyeceğim her telden bölümünde yök yasası diye bir konu açmıştım dikkatini çektiyse bu konu hepimizi ilgilendiriyordu ama daha acalı iki hafta geçmeden bi baktım bizim konu 2. sayfada...burda bunu anlatmaya calışıyorum geyik yapmak için açılmış onlarca site var.hiç yapılmasın demiyorum ama yöneticilerinde dediği gibi burası boş vakitleri doldurmak için açılmış bir site değil bunun sansürcülükle bir alakası yok tabii ki espri vs. yapılıcak ama yöneticilerinde her gün başlık kilitlemekten bıktığı kanaatindeyim sadece biraz anlayış gösterelim...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
rest

MesajTarih: Sal 07.10.2003 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sirf geyik yapmak icin foruma girmeyi dogru bulmuyorum, bir konu uzerinde tartismak gorus bildirmek cok daha zevkli ve faydali elbette. Ama arada bir geyik de gider tabi ki.. Zaten millet artik birbirinin nickini taniyor, o kadar da absurd oldugunu dusunmuyorum..

anarchist hazir seni gormusken sorayim su avatarindaki hayvan nedir ya cok merak ediyorum her goruste.. kedi mi? kediyse alttaki kahverengi parca ne?
anarchist

MesajTarih: Çrş 08.10.2003 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iki tane öpüşen kedi var orada...
Atalay

MesajTarih: Pts 13.10.2003 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zaten her tarz muhabbet için bir ana bölüm var. Kimse de gidip teknik bir bölüme "haydi çocuklar aşıya" diye bir forum açmıyor. İş de olacak eğlence de. Hepsinin yeri belli.
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 13.10.2003 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rest
kesinlikle katılmıyorum.. benim her telden harici geyik yaptığım yer var mı?
ayrıca zaten her telden kelimesi ile geyik arasında ne fark var ki?
rocksurfer

MesajTarih: Sal 14.10.2003 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atalay demiş ki:
Zaten her tarz muhabbet için bir ana bölüm var. Kimse de gidip teknik bir bölüme "haydi çocuklar aşıya" diye bir forum açmıyor. İş de olacak eğlence de. Hepsinin yeri belli.

Katılıyorum. Forumlara devam Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SwaLLoweD
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Sal 14.10.2003 1:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Açıkçası internette geyiğin anlamını kavrayanlardan değilim... Tamam gece çıkarsın dışarı arkadaşlarla, saçma sapan geyiklerin kralını çevirirsin.. Ama internette olay biraz farklı.. Yani yazılı bir şey sonuçta bu.. Yazıyla anlatım yapıyorsan, çok ince dokundurmalar, iki kere okuduğunda anlaşılacak zekice tasarlanmış espriler olması lazım... Ben böyle düşünüyorum.. O yüzden de her telden kısmında pek geyik yaptığımı göremezsiniz...

Buna rağmen "madem geyik var, sil at hepsini toptan" mantığını kavrayamadım? Smile.. Atalay doğru söylemiş... Daha paylaşıma açık konular başta olmak üzere pek çok şey bulunabiliyor forumlarda... Böyle iyidir.. Devam..
Mahcem

MesajTarih: Sal 14.10.2003 1:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sürekli ciddi de olmaz, bunun tatlı bir dengesi bulunur, arada bir kafa yaparsın, bazan olur ciddi meselelere dalarsın. Ama sürekli çakı muhabbeti de olmaz, yoksa çok kabız bir ortam olur burada. Zaten bir süre sonra dengeler yerini buluyor.

Mesela dil kullanımı meselesinde çok kastık milattan sonra, hatta bir ara forumda yeni mesaj gözlenmez oldu zira atılan mesajların %90'ı ofsayta düştüğü için siliniyordu. İlk baştan millet biraz inledi, ahladı pufladı ama sonra olayın önemini idrak etti. Şimdi biz yöneticileri beklemeden kendileri uyarıyorlar birbirlerini. Bu dayanışmayı görmek o kadar gurur verici ki...

Ben ayrıca yaşı küçük olup da ilk başlarda çoluk çocukluğunu bariz belli eden birçok katılımcının şu geçtiğimiz bir iki ay içerisinde bile tavırlarının ağırlaştığını gözlemledim. Tabii forumun nabzını bilmeyen bazı yenigelenler var, onlar biraz ani girişler yapıp sırıtıyorlar ama böyle şeyler olur, onlar da zamanla araziye uyum sağlarlar (ya da giderler).

Ben şahsen şu anki gidişten gayet memnunum, if it's not broken, don't bloody fix it. Vakti geldikçe fine-tuning'ler yaparız. Yalnız forumu sürekli gözetim altında tutmak gerekiyor, yoksa aradan çok zıpır ve ani zararları olabilecek başlıklar açılıyor (intihar, adam öldürdünüz mü? Uyuşturucu, hadi bakalım... gibi) Bunlar çok önemli anında müdahele gerektiren konular, kaçırılmaması gerekiyor, dolayısı ile önemli bir zaman alıyor yöneticilerin gününden. Öyle oluyor ki bazan hiç işim olmadığı halde Pazar günü kalkıp büroya geliyorum, ya da laptopu eve götürüyorum. Bazan arkadaşlara davet ediliyorum, orada laf arasında iki dakika girip bakıyorum ne var ne yok asayiş Mahcemal mi diye...

Zor iş vesselam, ama zamanla katılımcılarda bilinç yerleştikçe işimiz daha kolaylaşacak diye umuyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Swansong

MesajTarih: Sal 14.10.2003 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mahcem abinin tespitleri gayet doğru, gayet yerinde.

Ben net ortamında paylaşımı seviyorum, site forum harici de gayet güzel mesela ama forumlar olmasa zinhar girmezdim. Çünkü forumlarda birşeyler öğrenebiliyor, birşeyler öğretebiliyorum. Paylaşım dedim ya, işin en güzel tarafı bu... Normal siteden okuyorum, haberleri alıyorum falan filan ama paylaşım yok işte... Ama forumlarda kafama takılan birşeyi sorabiliyorum, başkalarının tecrübelerinden, bilgilerinden faydalanabiliyorum. Yeri geldi mi geyik yapıyorum, gülüyorum; bazen yanlış olduğunu düşündüğüm birşeye müdahale edip düzeltmeye çalışabiliyorum. Her biri birbirinden değişik karakterde insanla iç içe olup, bir nevi yeni bir ortama giriyorum ve sevdiğim bir konu üzerinde ( işbu sitede rock/metal ) paylaşıma girebiliyorum. Velhasıl söylemek istediğim benim açımdan forumlar olmasa hiç iyi olmazdı.

E tabi zorluğu da var, asayiş BERKemal mi diye kontrol etmek gerekli devamlı, bir nevi bazıları kirletsin biz temizleyelim, ama sevdiğim bir ortamı güzelleştirmek adına yaptığım için bu zorluğun bile ayrı bir tadı var...

p.s. "paylaşım" kelimesini amma çok kullanmışım Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız