| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
brandonrocker

|
Tarih: Cmt 16.02.2008 18:54 Mesaj konusu: |
|
|
| studio_adan_zye demiş ki: | kızlar aldırmayın bu laflara giderek gelişiyo ve eğlendiriyosunuz zamanla çok daha iyi olcaksınız....sız kendinizi bildikden sonra kimin ne didiğinin bi önemi yok....yolunuz açık olsun.....
| solocu666 demiş ki: | ela ela ela eh eh eh under my umbrella süperdi
murat netten daha fazla eğlendirdiniz başarılar dilerim görüşmek üzere... |
çok süper yaa.....bayıldım bu lafa.... |
baya eğlenmişsiniz işte burada ne kadar güzel siz müzik yerine standup yapsana kızlar en iyisi daha çok tutar burada kişisel bir saldırı yok müzik adına bir tartışma var gereksiz sözler heba ederek yüceltmeye çalışmayın insanları derim ben |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ezgyy

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 0:54 Mesaj konusu: |
|
|
yaptığımız müzik de gayet tutuo hiç merak etme gereksiz sözler heba ederek forumumuza yazma bence sen de.ya da eleştiri nasıl yapılır onu öğren,ondan sonra bekleriz yorumlarını.
tenedos'ta çok eğlendik=) gelen,dinleyen,alkışlayanlara ve bizden önce çıkan no sanity grubuna tekrar teşekkürler  _________________ evil cats-bass
i got cat class and i got cat style |
|
| Başa dön |
|
 |
_JiMi_

Kayıt: Oct 08, 2006 Mesajlar: 203 Nerden: Ankara/Dil ve Tarih-Cografya Fak.
|
Tarih: Pzr 17.02.2008 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
eminim eğlenmişsinizdir ben uğrarım dedim ama gelemedim işlerim yoğun bu aralar başka zamana artık  _________________ Hit The Fukin' Floor ! |
|
| Başa dön |
|
 |
evilcats_gokcee

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 13:51 Mesaj konusu: |
|
|
bizimle eglenen basta NO SANITY grubu olmak uzere herkese tesekkurler:) eglendik. _________________ evil cats-backwokal/gitar punk cat rulz..! |
|
| Başa dön |
|
 |
anarki87

|
Tarih: Pts 18.02.2008 16:29 Mesaj konusu: |
|
|
aaa bana teşekkür yokmu neler yaptım sizin için ışıkçınız ve fotoğrafçınız olarak.. amma nankör çıktınız haaa..!!!!! _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
evilcats_gokcee

|
Tarih: Pts 18.02.2008 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
erman a cok tesekkur ederiz ısıkları sureklı kapattıgı ıcın!  _________________ evil cats-backwokal/gitar punk cat rulz..! |
|
| Başa dön |
|
 |
infradark_drummer

|
Tarih: Prş 21.02.2008 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
güzel konserdi didoşdan bize bi şarkı göndermesini istedik sağolsun göndermedi... seviyoz sizi başarılar isyerinden süresiz izin aldım artık izlemeye gelirim nedjimaya  _________________ InfradarK_davul |
|
| Başa dön |
|
 |
sargozcu

|
Tarih: Prş 21.02.2008 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
brandonrocker ın dediklerine tamamen katılıyorum. Belki istekli olabilirler bu arkadaşlar hiçbir fikrim yok o konuda ama gerçekten çok kötüler. Siz forumda onları pohpohladıkça onlar kötü kalmaya devam edecekler. Bu yüzden herkes gerçek düşüncelerini yazsın ki onlar da kendilerini geliştirme fırsatı bulsunlar. Evet insanlar eğleniyor ama niçin eğleniyor onu da yazın. Çok tripte ama gerçekten kötü çalan davulcularını izledikleri için kendilerince eğleniyorlar, kötü sahne duruşunu görüp eğleniyorlar. Ben daha fazla saymayayım. Eğer gerçekten bu insanalrı seviyorsanız gerçek fikirlerinizi yazın ki onlar da bundan faydalansınlar.
Ayrıca bu grubu nejima veya tenados nasıl kabul etti çıkmalarına anlamış değilim. Umarım bir dahaki ankaraya geldiğimde sizi orada yine aynı kötülükte görmem. _________________ "allah insanı müzikle terbiye etmesin" |
|
| Başa dön |
|
 |
evilcats_gokcee

|
Tarih: Prş 21.02.2008 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
sargozcu nun turkrock taki tek yorumunu bize yapması dolayısıyla cok seVınclıyız =) adeta bzm ıcın uye olmus  _________________ evil cats-backwokal/gitar punk cat rulz..! |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Cmt 23.02.2008 13:07 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi;
Sizi birkaç kez dinledim o kadar.Fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü beğenmediğiniz yorumları adamın ağzına sokuyorsunuz geri.Fakat yorumlara böyle aşağlayıcı ve sert tepkiler vermektense durumu açıklamanızı öneririm.Saygılar... _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
ezgyy

|
Tarih: Cmt 23.02.2008 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
yorum yapan kişinin amacına uygun tepkiler weriyoruz=) önceki sayfalara bakarsanız dikkate aldığımız birçok olumsuz eleştiriyi de görceksiniz.ama işin içinde art niyet warsa,adam sırf bizim için üye oluosa dikkate alamayız bunu tabiki neyse konu uzamasın,teşekkürler. _________________ evil cats-bass
|
| Başa dön |
|
 |
dergah

|
Tarih: Cmt 23.02.2008 16:07 Mesaj konusu: ... |
|
|
bi ülkede herkes eleştirmen olursa böyle olur... _________________ CHEERS davul |
|
| Başa dön |
|
 |
ezgyy

|
Tarih: Cum 07.03.2008 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
Evil Cats 7 mart cuma her hafta olduğu gibi 20.00-23.30 saatleri arasında nedjima sahnesinde,ayrıca dünya kadınlar günü we dawulcumuz tuğçenin doğumgünü sebebiyle 8 mart cumartesi akşamı 20.30'da tenedos sahnesinde.bekleriz herkesi=)  _________________ evil cats-bass
|
| Başa dön |
|
 |
ezgyy

|
Tarih: Cum 14.03.2008 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
yarından itibaren artık cumartesi akşamları yine 20.00-23.30 saatleri arasında nedjima sahnesindeyiz  _________________ evil cats-bass
|
| Başa dön |
|
 |
infradark_drummer

|
Tarih: Pts 17.03.2008 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
bu forumda bazen saçmasapan laflar dönüyo bu grup elemanlarından doğan bişi değil eleştriyi düzgün şekilde yapamayan arkadaşlar tarafından oluyor yorum yapmıcam ama izmirden izlemeye gelicem evil cats i...başarılar diliyorum.... _________________ InfradarK_davul |
|
| Başa dön |
|
 |
brandonrocker

|
Tarih: Pts 17.03.2008 10:30 Mesaj konusu: |
|
|
| sargozcu demiş ki: | brandonrocker ın dediklerine tamamen katılıyorum. Belki istekli olabilirler bu arkadaşlar hiçbir fikrim yok o konuda ama gerçekten çok kötüler. Siz forumda onları pohpohladıkça onlar kötü kalmaya devam edecekler. Bu yüzden herkes gerçek düşüncelerini yazsın ki onlar da kendilerini geliştirme fırsatı bulsunlar. Evet insanlar eğleniyor ama niçin eğleniyor onu da yazın. Çok tripte ama gerçekten kötü çalan davulcularını izledikleri için kendilerince eğleniyorlar, kötü sahne duruşunu görüp eğleniyorlar. Ben daha fazla saymayayım. Eğer gerçekten bu insanalrı seviyorsanız gerçek fikirlerinizi yazın ki onlar da bundan faydalansınlar.
Ayrıca bu grubu nejima veya tenados nasıl kabul etti çıkmalarına anlamış değilim. Umarım bir dahaki ankaraya geldiğimde sizi orada yine aynı kötülükte görmem. |
eyvallah sargozcu öyle olmuyo çocukta yaparım kariyerde diye bağırmak |
|
| Başa dön |
|
 |
usagi_

|
Tarih: Pts 17.03.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
kötü olabilirler ama sizin anlıyamadığınız bir şey varki oda bu kızların kendilerine olan muhteşem özgüvenleridir..yapılan müzik kötu olabilir teknik olarakta zayıf olabilirler ama unutmayınki hepimiz bir zamanlar bundan daha beter durumdaydık...pişmek dediğimiz kavramda bu yollardan geçerek sağlanıyor...iyi yada kötü eleştiri yapıcağınız zaman oturup bi mantıklıca düşünün...evilcats grubunda bu özgüven devam ettikçe çok daha iyi olacaklarına inanıyorum ve sonuna kadarda destekçileriyim......
evilcats rulzzzz..!
...saygılar... _________________ Televizyon ve pop kültürüyle beynim yıkanıyor...İmdaaaaaat!?!?! <br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
RBC

|
Tarih: Pts 17.03.2008 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
| usagi_ demiş ki: | kötü olabilirler ama sizin anlıyamadığınız bir şey varki oda bu kızların kendilerine olan muhteşem özgüvenleridir..
|
efendim bunu ilk defa yapacam :
+1 hatta rep.  _________________ sertsessiz (Bas) (Alternatif Ska/Rock)
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |
architect

|
Tarih: Pts 17.03.2008 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
güzel kızlarıma laf yok..
onların cesareti yeter...
BAŞARILAR.. _________________ tüm formların en yaşlı ve huysuz adamı ReSiT BaBa...... |
|
| Başa dön |
|
 |
ezgyy

|
Tarih: Sal 18.03.2008 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler=) cat punk rulz! evet..
EvilCats her cumartesi nedjimada  _________________ evil cats-bass