| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anger_is_a_gift Çilekeş vokalisti

|
Tarih: Cmt 09.08.2003 5:32 Mesaj konusu: Çilekeş |
|
|
e hadi  _________________ fell the funk blast
En son anger_is_a_gift tarafından Cmt 20.03.2004 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
KayaFEST'te biz izleyemediysek de, çok olumlu şeyler duyduk performansınız hakkınızda...
Selamlar ve başarılar... _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Pts 11.08.2003 1:10 Mesaj konusu: |
|
|
| hakikaten ya forum sıfırlandı ya aynı şeyleri tekrar yazarsam kendimi aptal gibi hissederim herhalde. ama biyerden başlamak lazım. büyük ihtimal 19-21 eylüldeki bursa rock festivaline gelicez ve büyük ihtimal ilk canlı performansınızı orda izliycez. hayal kırıklığına uğramamak dileğiyle.! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 11.08.2003 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
ehhh.şimdi ne desem ki.demomuz var sayılır ,tam çıkarcaktık ki albüm anlaşmasıyla karşı karşıya kaldık.bu yüzden artık demo çıkarmayı düşünmüyoruz.1 sene soora albüm alırsınıs artık swallowed sana da teşekkürler.birgün mutlaka birlikte çalarız tekrar.ankara cats,sende tekrar yazarsan sevinirim.çünkü ben okuyamadım,fikirleriniz bizim için önemli gerçekten:) üzülmeyin arkadaslar son kez sıfırlandı ne de olsa,artık yazışırız hep belaaber.off bursa çok güsel olcakmış gibi görünüo hade bakalım hayırlısı  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
Domino

|
Tarih: Pts 11.08.2003 2:23 Mesaj konusu: |
|
|
forumlar silinmeden okumustum yazilanlari hakkinizda ve merak ettim muziginizi . album cikartacaginiz dogru mu ne kadar bekleyecegiz bunu
kimlerle calismayi dusunuyorsunuz albumde ve sonrasinda
sizi ne zaman ve nerde canli izleyebiliriz? istanbulda konser olacak mi? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 11.08.2003 2:49 Mesaj konusu: |
|
|
albüm 1buçuk seneyi bulcak heralde.ama prodüktörler ve şirketle ilgili henüz bişey söylememiz doğru değil resmi sözleşmelerden önce.ama daha sonra bu bilgileri ilk burda söyleriz diye tahmin ediyorum.zamanı gelince tabi.yakınlarda istanbul konseri görünmüyo en son 3 haziranda fanta genc yetenekler aramızda yarışması finali için parkormanda çalmıştık.önümüzde 19-20 eylül bursa rock festivali var hangi gün çıkacağımız kesinlik kazanmadı.onun dışında ankara'da hala her perşembe limon bar'da programa devam ediyoruz.şimdilik limon tatilde 22 eylülde açılacak.konser haberlerini ilk olarak burda duyuruyoruz zaten.ilgin için teşekkürler..görkem _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
faust Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 11.08.2003 21:09 Mesaj konusu: re-selam |
|
|
Merhab yenidenn yaw desenize yazdıklarımın hepsi boşuna gitti.
Neyse umarım herşey iyi gidiyordur chilekesh'te.
Bu arada yazımın konusu web sitenizle ilgiliydi.
Bakın gerçekten sizi merak eden bisürrü insancık vardır.Kendinizi onlardan haberdar etmenin de en iyi yolu da bu bence.Bu işe biraz hız kazandırın artık bence.
Neyse kolay gele herkese selam. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 12.08.2003 2:26 Mesaj konusu: |
|
|
tesekkür ederim beğendiğin için.linkin park daha cok calmak isteriz ama turntable'ımız olmadığı için kısıtlıyız bu konuda.ama yeni sezonda somewhere i belong ekledik listeye umarım onu da beğenirsin.çarşamba çalıyoduk,metropolis limonu bırakınca manga cumaya gecti,bizde persembeye.cumartesi john doe devam edecek,ve yine benimle beraber onlar benim yıllardır hayranlıkla izlediğim bi gruptu,o yüzden john doe'ya vokal yapmak boynumun borcudur y.o.k.'un demo kaydını dağıtamıyoruz ama önümüzdeki hafta büyük ihtimal fanta'nın yarışmasıyla ilgili complation cd'si çıkıcak,o cd'de y.o.k.'un konser kaydını bulabilirsin ....faustcum internet sitesi gelio çok yakında sen merak etme az kaldı  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 12.08.2003 2:43 Mesaj konusu: |
|
|
sen ankaracats'de oynuyomusun yoksa evt ali dil tarihte okuyo.ben bilkent konservatuvarda keman bölümündeyim ama sanırım bu sene bırakıyorum :kemancı bunlar özel konular şimdi bi kerelik yazmış oliiim herkes görsün ama son olsun daha önce runaway,points of authority,in the end de calmıştık ama nedense unuttuk artık yeni sezonda limon'un eski günlerdeki gibi dolup taşmasını umut ediyorus bekleris  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
hububat

|
Tarih: Sal 12.08.2003 12:02 Mesaj konusu: .... |
|
|
| chilekesh i limondan tanıyorum ...başarılı buluyorum sizleri...keşke arasıra cover sınırlarını zorlamak adına keman da kullansanız...kolay gelsin hepinize... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
limon açılana kadar bi etkinlik yok malesef.sonrasında da bursaya bekliorus herkesi.keman konusuna gelince neden olmasn?fethiyeden erken kaçtık abi çünkü paramız kalmamıştı ve acıkmıştık ankaraya gidelim de bi yemek yiyelim dedik duyduk ki 84'de çok iiymiş fethiyede..canım biz zaten biliyoruz sizi  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
jibi

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 2:07 Mesaj konusu: |
|
|
sayin Anger
bende grubunuzu limon barda dinledim gercekten cok basarili buldum ve basarilarinizin devamini dilerim... Sizinle bulusabilecegimiz bole bi ortami yaratan turk rock yoneticilerine de saygilar...
keshlerim chilekeshlerim jibiniz sizi yalar... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 2:37 Mesaj konusu: |
|
|
walla foruma şöyle bi baktım,farkettim ki forumlar sıfırlandıktan sonra benden baska kimse gelmemiş gruptan sen bursada mı olcaksın yoksaa?way be jübüküm de geliyomuş konsere.eheeheheeeeyt.olm özelden konuşalım  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
chi Çilekeş gitaristi

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
ben geldim..  _________________ brasil |
|
| Başa dön |
|
 |
cemanga

|
Tarih: Prş 14.08.2003 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
Forumlar sıfırlandıktan sonra tekrar merhabalar chilekesh tayfası...bende takılacam artıkın buralarda.ahanda sağda nickname ve logo bilem yapmışım.bi tatil olayından sonra tekrar ankara ve limon.görüşeceğiz beyler  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bijen

|
Tarih: Cum 15.08.2003 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
Helal olsun Kaya Festi dağıtmışsınız )süpermiş )biz gelemedik ama sizin adınıza çok sewindik:))Chilekesh Rulez! _________________ D.Bijen Rahimi |
|
| Başa dön |
|
 |
peacefire

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
| [i]Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 3:41 Mesaj konusu: |
|
|
bijen.üstadım seni buralarda görmek ne güsel tesekkür ederz
peacefire beğendiğin için saol ama 1 sene sonra albüm piyasaya çıkacağı için ve şu anda şarkıların haklarıyla ilgili konularda sınırlı olduğumuz yayınlayamıyoruz.ancak sanırım 1 hafta içinde fanta genç yetenekler aramızda yarışmasının cd'si piyasaya çıkıcak.orda ilk şarkı olarak Y.O.K.'un canlı performansını dinleyebilirsin.hatta sadece sen değil herkes dinleyebilir sevgiyle kalın _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
peacefire

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 19.08.2003 2:21 Mesaj konusu: |
|
|
tesekkür ederiz.güzel gruplar var cd'de.yarışma finalinden alınan kayıtlar.stand up'çılar da pek komik yersen  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
|