| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
-EcS-

|
Tarih: Cmt 02.02.2008 18:22 Mesaj konusu: |
|
|
Jack'in ki daha bir flashforward sanki artık nasıl bir tanımsa bu
Eskiden flashbackler vardı, birbirinden bağımsızdı adada gerilirken bunları izleyip rahatlardık, şimdi flashforwardlar da soru işaretleri ile kafamızı yoruyor iyice. Hadi hayırlısı, ilk bölümden belli zorlu bir 16 hafta bekliyor bizi  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 03.02.2008 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
Bluejean'in verdiği LOST dergisini mutlaka okuyun. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
maneuver

|
Tarih: Pts 04.02.2008 3:54 Mesaj konusu: |
|
|
ooff simdi izledim bende,canlandim,kendime geldim yaaaaw,hayatima renk geldiii ... ve yakinda bu dizi yuzunden kafayı siyiracagimi da anladim,ama olsun heyecanliydi hakkaten...belli ki bu sekilde devam edicek yani flashback degil, flashforward'lar artik adada ki yasamla baglantili,bu "makarayi ileriye sarmak" olayi biraz sinirimi bozuyor, ama hic olmasa back'lardan daha eglenceli...ve yine others'lar,sesler,ada,gelecek,yenii oyuncular ve bir yigin isaretleri...bence iyi bir baslangic,bekledigimize degidi
Haaa bu arada mutlaka herkez bir yerden indiriyor LOST 4'u ve izliyor,ben burdan izledim ve cok keyif aldım,kesintisiz ve kaliteli goruntu,sadece uye olmaniz gerekiyor, iyi seyirler lost jenerasyonu hihihihhhihihihihihii http://www.fullsinemam.com
Dipnot:prime saatlerinde yogun talepten dolayi LOST 4 kilitleniyor,23:30 civari yakalayabildim baglantiyi! _________________
√V''^√~√V^√V'^~---~√V''^√~√V^√V'^~---√
En son maneuver tarafından Prş 27.03.2008 4:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
maneuver

|
Tarih: Pts 04.02.2008 4:42 Mesaj konusu: |
|
|
| deerrudolf demiş ki: | | serox demiş ki: | Modlar tetikte olsun veren olursa hemen silinsin hatta  |
Moderatörler de 4. sezonu bekliyor yahu.  |
spoiler actarus'un ki gibiyse kabul  _________________
√V''^√~√V^√V'^~---~√V''^√~√V^√V'^~---√ |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Sal 05.02.2008 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
vallahi içimde kocaman bi boşluk varmışta dolmuş gibi rahatladım.gayet güzel başladı 4.sezon.ilk üç sezonunda ilk bölümleri çok çarpıcıydı bu bölüm onların yanında biraz sıradan kalsada senaryo öyle bi yere geldiki ileriki bölümlerde çok karışacak ortalık...
heycanla cumaları bekliyoruz artık  _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 05.02.2008 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
4. sezon çok az sürecek. o kötü oldu işte. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
ecolips

|
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Sal 05.02.2008 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
benim fikrim penny ve ekibinin adayı bulup deasmonda ulaşmaya çalışmaları ve diğer adaya yeni gelenlerle karşılaşmaları.büyük kaos çıkacak sanırım böyle bişey olursa adada ama 4.sezondan en büyük beklendtim micheal .pnesini bulup evire çevire iyi bir sopadan geçirmeleri tüm ada ahalisinin
bu sezonun kısa sürmesi evet kötü ama flashbackler yerine bizi flasforwardlar bekliyor bu sezonda daha hızlı akan bir senaryo ve daha çok atraksyonlar göreceğiz gibi geliyo bana. _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
maneuver

|
Tarih: Cmt 09.02.2008 6:44 Mesaj konusu: |
|
|
Tanriiim ...yaaw az once Lost 4/2 (Confirmed Dead)bolumunu seyrettim...hala soktayim, akilalmaz seyler oldu,dicem senaryoyu yazanlar grevi biraksin...yoksa devami icin nasil bekliyecez hakkaten bilmiyorum...boyle kurgu bir insan beyin'in urettigini gercekten homosapiens'ler icin gurur verici olmali ...neyse helikopterle gelenler penny ve ekibi degill,okyanusun ortasindan gemiden havalanan helikopter'den 4 kisilik bir ekip cikiyor,Lost curcunasina katilan yeni kahramanlarimiz: fizikci Daniel Faraday,medyum Miles, antropolog Charlotte,pilot Lapidus ,bunlarin kim olduklari hakkinda flashback’lerden ogreniyruz... ama asil gorevleri ortaya cikinca bir sok daha yasiyacaksiniz adadakiler ve ekip catismasi, Oceanic Flight 815'in, Ben lavugu'un etrafinda dolasan beyin firtinasi yasayacaksiniz...bana kizmayin,sadece bunlar sesli dusunduklerim,aklimi alan bir yigin sorular...ozetle yep yeni ve bir o kadar adrenalin dolu bir Lost bulmacasi...kesinlikle ilk 3'ne gore cook cook daha hizli ve heyecanli...hastayim ben Lost'a ,seviyorum leeen  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
limonata

|
Tarih: Pts 11.02.2008 19:39 Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu yeni gelen elemanlar işi iyice karıştırdılar üstelik hiçbirisini sevmedim ben özellikle de Miles'ı böyle bu hayalet avcısı modu bir bu eksikti ada da dedirtti. Benjamin'e olan hayranlığım arttı bir ada da bu kadar bilgiye nasıl shaip oluyorsun sen ve herşeyi nasıl aklında tutuyorsun iyi bir hafıza örneği. Ama şu varki o helikopterin hiç havalanıcağını düşünmüyorum. _________________ Más allá de ha pegado lejos |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Pts 11.02.2008 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
| limonata demiş ki: | | Ama şu varki o helikopterin hiç havalanıcağını düşünmüyorum. |
locke o helikopteride kavaya uçururmu acaba adam ne görse patlatıyo deli  _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 20.02.2008 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
| limonata demiş ki: | | Bence bu yeni gelen elemanlar işi iyice karıştırdılar üstelik hiçbirisini sevmedim ben özellikle de Miles'ı böyle bu hayalet avcısı modu bir bu eksikti ada da dedirtti. Benjamin'e olan hayranlığım arttı bir ada da bu kadar bilgiye nasıl shaip oluyorsun sen ve herşeyi nasıl aklında tutuyorsun iyi bir hafıza örneği. Ama şu varki o helikopterin hiç havalanıcağını düşünmüyorum. |
-----------------------SPOILER------------------------------
fizikçi'den yeni dolaplar çıkabilir diye düşünüyorum. aklım onda kaldı. ayrıca sayid gemiye gidip neler olacak, ben'in casusu nerden çıktı?
başka bir soru daha... roketin 31 dakika geç kalınmasının, adanın diğer platformda olmasıyla mı alakalı?
veyahut, adadan kurtulan 6 kişi haricinde diğer lostielere neler oluyor hayret bişey?
----------------------SPOILER--------------------------------
iyice sıyırdım ya ben. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
rojbin

|
Tarih: Cum 22.02.2008 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
| ben izliyemedim hiç derslerim bu sene agır ama yazın izlemeyi düşünüyorum bütün dünyayı etkisi altına almış çok merak ediyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
SupHomie

|
Tarih: Prş 28.02.2008 21:39 Mesaj konusu: |
|
|
dördüncü sezon güzel gidiyor bayağı ama sanırım 13 bölümmü ne olcakmış sezon. _________________ I gave you my soul , you left me dying...
................................................. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Cum 29.02.2008 1:47 Mesaj konusu: |
|
|
Bundan sonra sezonların toplam 16 bölüm olacağını yapımcıları açıklamışlardı.
-----------------------SPOILER------------------------------
S4e4'ün sonunu gördükten sonra Kate'e acayip gıcık oldum.
Adadan 6 kişi kurtulduğunu bildiğimize göre , diğerleri (örneğin locke ve sawyer) adada kalmaya karar vermiş olabilirler.
-----------------------SPOILER------------------------------ _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ... |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cum 29.02.2008 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
Kara haber tez duyulur
Lost'un kalan yayın takvimi şöyle;
Sezon4- Bölüm5-----28 Şubat 08----- The Constant (bugün izliyoruz )
Sezon4- Bölüm6----- 6 Mart 08----- The Other Woman
Sezon4- Bölüm7-----13 Mart 08----- Ji Yeon
Sonra 6 hafta ara
Sezon4- Bölüm8----- 24 Nisan 08----- Meet Kevin Johnson
Bundan sonrası ise belli değil. _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Cum 29.02.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
eveeet dizi s4e05 ile kendini aşmıştır.resmen ağlayacaktım sonlara doğru.lost tarihinin en güzel bölümlerinden biriydi.kafam bir milyon oldu o ayrı  _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Cmt 01.03.2008 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
S4e5 - insanı dumur eden bölümlerden biri daha...
Biriktirip öyle izleyeyim diyorsanız gaflete düştüğünüzü belirtmek isterim  _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Pzr 02.03.2008 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
| futurist demiş ki: | Kara haber tez duyulur
Lost'un kalan yayın takvimi şöyle;
Sezon4- Bölüm5-----28 Şubat 08----- The Constant (bugün izliyoruz )
Sezon4- Bölüm6----- 6 Mart 08----- The Other Woman
Sezon4- Bölüm7-----13 Mart 08----- Ji Yeon
Sonra 6 hafta ara
Sezon4- Bölüm8----- 24 Nisan 08----- Meet Kevin Johnson
Bundan sonrası ise belli değil. |
şöyleymiş
official revised abc lost season 4 schedule
episode 5: feb. 28
episode 6: march 6
episode 7: march 13
episode 8: march 20
............
break
............
episode 9: april 24
episode 10: may 1
episode 11: may 8
episode 12: may 15
episode 13: may 22 (season finale)
bu da demek oluyor ki maalesef 13 bölüm  _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
maneuver

|
Tarih: Sal 04.03.2008 2:01 Mesaj konusu: |
|
|
aynen arkadaslar,lost 4/5 bolumunu izledikten sonra beynim tam bir kaos icinde beyin firtinasi yasiyorum su an...onu birakin tip uzmanlari beyni genc tutmak icin iste muzik aletleri calin,yok yabanci dil ogrenin,yok bulmaca cozun...geec geec Lost beyninizi kivama getirir millet,garanti en az 30 yas genclesir dusunceleriniz,kivrimlar cogalir...lost matrix trilogy'yi bile gecicek gibi geliyor bana...4.sezon lost revolutions oldu kesinlikle  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
|