Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Almanya'da yangın: 9 Türk öldü
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Almanya'da yangın: 9 Türk öldü
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 04.02.2008 20:30    Mesaj konusu: Almanya'da yangın: 9 Türk öldü Alıntıyla Cevap Ver

http://www.ensonhaber.com/Dunya/108080/Almanyada-yangin:-9-Turk-oldu.html

almanyada dün gece şüpheli bi şekilde türklerin bulunduğu bi binada yangın çıktı. azöce atv'de izlediğim kadarıyla bina eskiden neo-nazilerin üssü niteliğindeymiş. ve binanın birçok yerinde 'türklere ölüm' şeklinde yazılar bulunuyormuş. emin olmadankonuşmak istemiyorum ama bence kundaklama var. ki zaten yangının çıktığı ilk anlarda binanın önünde 1 dazlak polisler tarafından kelepçelenerek götürülmüş.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Pts 04.02.2008 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. Bu insanlık dışı ayıbı gerçekten dazlaklar yaptıysa yazıklar olsun!
illnino

MesajTarih: Sal 05.02.2008 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alman hükümeti Türklere en büyük ayrımcılığı yaparsa böyle kundaklama olaylarının da başlaması normal......
aksuvar

MesajTarih: Sal 05.02.2008 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ludwigshafen denilen kentte neo nazi yanlısı gençler yoğun bir şekilde mevcut...bu olayın araştırılması gerekir...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gorona_arxebo

MesajTarih: Sal 05.02.2008 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugünde başka bi şehirde yangın çıkmış. gene türklerin olduğu bi bina heralde ama emin değilim. 16 yaralı varmış.
Josephking_1903

MesajTarih: Sal 05.02.2008 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu nazilerin hepsine rumble militia dan "no nazis" eserini armağan ediyorum, dünyanın en gereksiz, en gerizekalı ideolojilerinden biridir herhalde bu nazizim saçmalığı...
kimliklerini saklayacak kadar da korkak kişiliklerdir ayrıca, geçen sene almanya da miting tarzı bişiler yapmışlar, alayının yüzleri gözleri kapalı, güneş gözlükleri, maskeler falan var, haberlerde izlemiştim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gorona_arxebo

MesajTarih: Sal 05.02.2008 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün almanyanın çeşitli yerlerinde 3 yangın çıktı. üçüde sanırım türk mahallesinde. bakalım neler yumurtlayacaklar
buzz

MesajTarih: Sal 05.02.2008 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Josephking_1903 demiş ki:
bu nazilerin hepsine rumble militia dan "no nazis" eserini armağan ediyorum, dünyanın en gereksiz, en gerizekalı ideolojilerinden biridir herhalde bu nazizim saçmalığı...
kimliklerini saklayacak kadar da korkak kişiliklerdir ayrıca, geçen sene almanya da miting tarzı bişiler yapmışlar, alayının yüzleri gözleri kapalı, güneş gözlükleri, maskeler falan var, haberlerde izlemiştim...

faşist olmaktan utandıkları halde faşist olan insanlar Confused
gorona_arxebo

MesajTarih: Sal 05.02.2008 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

utandıklarını sanmıyorum. onlar çoktan utanma organlarını çöpe atmışlar.

dişe diş kana kan, intikam intikam. nerdesiniz nihal atsızın torunları diye cazgırlık yapmak istemiyorum ama ileri gitmesinler daha fazla.

bu yangınların başbakanın almanyaya gidecek olmasından hemen önce gerçekleşmeside garip.
kosovian

MesajTarih: Sal 05.02.2008 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gazetelerde çıkmıştı.nazist çeteler muhtemelen kundaklamıştır binayı muhtemelen.ölenlere allah rahmet eylesin...
aksuvar

MesajTarih: Çrş 06.02.2008 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

binanın 1-2 sokak arkasında pis türkler hepinizi yakacağız gibilerinden duvar yazıları var...ayrıca yangından kurtulan (kız çocuğuydu herhalde) birisi binaya yanan birkaç şey attığını gördüğünü söylemiş...haberlerde dinledim bugün....
gorona_arxebo

MesajTarih: Çrş 06.02.2008 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bina 2 sene öncede molotoflu saldırıya uğramış. eskiden o binanın altında nazilerin lokali varmış, dertleri o olabilir.
aksuvar

MesajTarih: Çrş 06.02.2008 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gorona_arxebo demiş ki:
bina 2 sene öncede molotoflu saldırıya uğramış. eskiden o binanın altında nazilerin lokali varmış, dertleri o olabilir.

ha evet öyle bir şey daha vardı...unutmuşum yazmayı...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
strinzi

MesajTarih: Çrş 06.02.2008 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki şüpheli yangında 9 Türk'ün hayatını kaybetmesinin ardından Ay Yıldız Team adlı Hackerlar, Alman internet sitelerini çökertti.

Ay Yıldız Team adlı grup Alman bankaları, kamu kurum ve kuruluşları, 100'ün üzerinde internet sitesini hackledi. www.sp-schuster.de, www.arminius-apotheke-berlin.de, www.mediconomia.com , www.tattoother.com/
www.familievoss.net/, www.manfredbenedikt.de, www.manfredbenedikt.de sitelere zarar verildi. Ay Yıldız Team adlı hackerlar, 200 bin euroluk zarar verdiklerini belirterek, saldırıların önümüzdeki günlerde devam edeceğini bildirdi.

Hacklenen sitelerde Ay Yıldız Team 57. Alay, Mustafa Kemal Atatürk ve 'Bundan ötesi ya istiklal ya ölüm' notları yer aldı.

Kaynak İHA
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HC-Freedy

MesajTarih: Çrş 06.02.2008 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar.
pempe_sarrap

MesajTarih: Çrş 06.02.2008 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alman turistlere daha doğrusu bütün yabancı bayan turistlere taciz, tecavüz, zorla fuhuş yaptıran bir milletiz, hatırlamak lazım sanırım. Faşizm birtek nazilerde değil malesef bizde de var. Böyle garip ölümden beter şeylerin yaşandığı bir ülkenin diğer ülkeler tarafından sevilmesini beklemek hayalperestlik olur bence.

Tamam tabii ki oradaki hayatını yitiren insanların, hatta doğmamış bir bebeğin hiçbir suçu yoktu; öldürülmemeleri gerekiyordu kesinlikle ancak ülkemizde tacize-tecavüze uğrayan hatta pazarlanan yabancı uyruklu kişiler de o yangında ölenler kadar masum.

Bizi barbar olarak görüyorlar (bence kısmen haklılar -malesef-) ve istemiyorlar bizi ne ülkelerinde, ne Avrupa'da ne de Avrupa Birliği'nde. Ama bunun nedenini "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" diyerek değil, biraz da kendimize bakarak düşünmeliyiz bence. Bu ülkede de ölen çok yabancı oldu, ölmekten beter olan da.

Yangınlarda hayatını yitiren herkesin ailesine sabır diliyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gorona_arxebo

MesajTarih: Çrş 06.02.2008 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu olay üzerine yorum yapsak saırım daha sağlıklı olacak. adamlar 10 insanımızı yaktılar. almanlar şimdi 'hepimiz türküz' diye bağırsınlar. biz hepimiz ermeniyiz derken bizi eleştirenler almanlardan özür dahi beklemesin.

alman gazetelerinde çıkan haberlerde bizim onlara güvenmediğimiz yazılmış. heyet göndermemiz zorlarına gitmiş. neyinize güvenelim sizin..
seththeking

MesajTarih: Prş 07.02.2008 1:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güven sanıyorum ki sağduyulu Alman'lar çıkacak ve bu olayı en uygun şekilde protesto edeceklerdir.
arkhanson

MesajTarih: Cum 08.02.2008 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

strinzi demiş ki:
Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki şüpheli yangında 9 Türk'ün hayatını kaybetmesinin ardından Ay Yıldız Team adlı Hackerlar, Alman internet sitelerini çökertti.

Ay Yıldız Team adlı grup Alman bankaları, kamu kurum ve kuruluşları, 100'ün üzerinde internet sitesini hackledi. www.sp-schuster.de, www.arminius-apotheke-berlin.de, www.mediconomia.com , www.tattoother.com/
www.familievoss.net/, www.manfredbenedikt.de, www.manfredbenedikt.de sitelere zarar verildi. Ay Yıldız Team adlı hackerlar, 200 bin euroluk zarar verdiklerini belirterek, saldırıların önümüzdeki günlerde devam edeceğini bildirdi.

Hacklenen sitelerde Ay Yıldız Team 57. Alay, Mustafa Kemal Atatürk ve 'Bundan ötesi ya istiklal ya ölüm' notları yer aldı.

Kaynak İHA

Very Happy
hocam bu haberlere inanmamak lazım.. çoluk çocuğun yaptığı işler onlar.
ayrıca ne zamandan beri dövme sitesi, çiçekçi sitesi kamu kurum ve kuruluşu oluyor ki?
olsa olsa 50 euro zarar vermişlerdir ne 200 bini Very Happy
bu arada yanlış anlama sakın, sana bir şey söylemiyorum, benim lafım o veletlere Smile
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 08.02.2008 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öle hemen bi "türk-alman" çatışması altında bir gerilim yaratmaya gerek yok, vakti zamanında bazı akrabalarımın ve annemin orada yaşamış olmasından dolayı az-çok türk-alman ilişkilerini biliyorum, almanyada şu nazi denyolarının dışında öyle türk düşmanlığı yapan bir kesim yok, zaten o nazilerin ne bok oldukları belli değil, onlar almanlar dışında bütün yabancılara kıllar ki hitler alman asıllı bir şahıs değildi, nasıl bir çelişki bu anlamak mümkün değil, her neyse...
duyarlı almanlar zaten bu yangından dolayı son derece üzgün durumdalar
Arrow http://www.ntvmsnbc.com/news/434892.asp
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız