| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
saxon

Kayıt: Nov 21, 2005 Mesajlar: 341 Nerden: hem kusursuz cinayetler çağından hem de rüzgarlı deniz kıyısından...
|
Tarih: Pts 02.10.2006 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
yapmacıklık anlamsız elbet...neysen o'sun...
asosyal insanların toplum içerisinde daha zorluk yaşayacağını düşünürsek işte söz alma babında yahut düşündüklerini ifade etme anlamında...
sıkıntı yaşadıkları yaşayacakları açık...
üzerinde durulması gereken yahut benim durduğum bir mevzu asosyal bi insanın çevresindeki kişilerin dostlarının yardımıyla daha da sosyalleşebilmesi...kişilik sorunudur...ama zamanla paylaşımla asosyal insanın dünyasına girilerek bişekilde sosyallik yakalanabilir... _________________ while my guitar gently weeps doğal olarak her daim beatles:))) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
buzz

|
Tarih: Sal 03.10.2006 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
ya aslında olay tamamen ortamla ilgili yani kişinin bulunduğu ortamda dostluk kurabileceği tipte insanlar varsa pek te bir aktif olabilir ama çevresindeki insanlar tabiri caizse kafa dengi değilse kişi pek te muhabbet kuramaz dolayısıyla asosyal olabilir _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
hazzall

|
Tarih: Pts 23.10.2006 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
JosephPetrozza Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 23.10.2006 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
asosyallik bence karakter olayı değil,tamamıyla piskolojik bi sorun.... _________________ Pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin ruhuyuz, o ucuz formayı o velede etiketini koymadan diken komşu teyzenin ruhuyuz, sözün özü 'halkın takımı'yız. |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Pts 23.10.2006 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bence tercihte olabilir..yani açıkcası birkaç dostum olmasa kendimi işime okuluma uğraşlarıma verirdim..cünkü onların dışında yaşanılıcak bir sosyal cevre yok pek etrafımızda.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cz

|
Tarih: Sal 24.10.2006 17:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Toplumun iğrençliği insanı Asosyal yapar bence |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_85 Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 13, 2006 Mesajlar: 1666 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Prş 02.11.2006 3:35 Mesaj konusu: |
|
|
cz'ye göre bütün toplumlar iğrenç
asosyallik psikolojik bir sorundur. teoman'da asosyalmiş, hatta sosyal olmak için içiyormuş bayılıom o adamın sarhoşken konuştuklarına
saygılar _________________ 4 aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin? nereye gidersen git, öleceğin yerdesin!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
mysticofblood

|
Tarih: Cmt 04.11.2006 19:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Asosyallik bence de psikolojik bir sorun;ancak bu sorunun temelinde yatan bence toplumsal takıntılarımız, ailevi baskılar, egitim vs.. Aslında tarsılacak cok uzun ve derin bir konu.. |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Cum 10.11.2006 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
insanlarla fazla kalınca boğuluyorum ama onlarsızda yapamıyorum galıba neyım ben asosyal mı eger asosyalsem evet ben asosyalım ve halımdende memnumum dıceğim tek sey bu olurdukonu hakkında heralde. _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
gokcen

|
Tarih: Pts 13.11.2006 5:20 Mesaj konusu: |
|
|
teknoloji başlıbaşına bir nedendir _________________ getting harder to pretend is ok with me |
|
| Başa dön |
|
 |
Pwng

|
Tarih: Cmt 02.02.2008 8:21 Mesaj konusu: |
|
|
| pitch-dark demiş ki: | Asosyallik ve sosyallik arasında çok ince bir çizgi vardır aslında.İnsan ne tamamen asosyaldir ne de tamamen sosyal..
Sosyal olmak deyimi genelde gezmek,tozmak,ortam yapmak vs.gibi algılanabiliyor.Fakat aslında bu kavram biraz daha geniş bir alanı kapsamaktadır.Hayatın kimi dönemlerinde insan daha önceki faaliyetlerine ilgisiz kalabilir,kabuğuna çekilmek isteyebilir fakat bu durum kalıcı olduğunda psikolojik bir problem halini alır.
Asosyalliğin önemli bir nedeni de kişinin çok hızlı yaşamış ve hayatını kısırlaştımaya ihtiyaç duymuş olması olabilir.
Fakat böyle durumlarda evde kös kös oturmaktansa birey internet yolu ile ya da gazete dergi,kitap,tv,radyo yolu ile kendisini güncelde tutabilir ve bu düşüşü engelleyebilir.Fakat buradaki en vah dedirtecek sorun,aynı dünyayı paylaştığı "insan"denen varlıktan uzaklaşmaya başlamasıdır.
Sanırım ben de mixed-social bir insan oluyorum.Ama boş kaldığımda mutlaka birşeyler bulurum kendime.Mesela 1 ay hiç sinemaya gitmiyorum.Kimi dostlarımdan uzak tutuyorum kendimi.Ama şuan yine başladım hızlı yaşamaya,öğrenmeye..Ruh durumuna göre değişen bir kavramdır diyor sözümü bitiriyorum.Yaşasın antisosyaller,seviyorum onları! |
Bende seni seviyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pts 04.02.2008 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
ya bi de evde oturmak şöyle bişey benim kendimi en rahat hissettiğim yer kendi evimdir ne bileyim tamam bi yerlere çıkmak gezmek tozmak iyi de ben kendimi en rahat evimde yanlız kalınca hissediyorum
bu asosyallik mi yani sizce _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksyek

|
Tarih: Pts 04.02.2008 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
buzz arkadaşm kendini evinde rahat hissetmenle falan asosyalliğin bi alakası yok o zevk meselesi ya bnce asosyallik ruhsal sorunlarla alakası ki insanların çoğunda ve bazı dönemlerinde olabilir bu durum.insanlara karşı bi uzaklık insan içine çıktında kendini rahatsız hissetme ne bilim çevreden kendini soyutlamayla alakalı bi durum illa her zaman insan içine çıkılcak dye bşey yok belki bazen insan yüzü hatta insan sesi bile duymak görmek istemio işte bu noktada asosyallik devreye giriyo(bazen de iyi oluo ama ya bu asosyallik falan  |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Çrş 06.02.2008 5:05 Mesaj konusu: |
|
|
Asosyal insanları yadırgayamıyorum. _________________ "iki dakikalık nefret"
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
xgzmx

|
Tarih: Cmt 09.02.2008 17:47 Mesaj konusu: |
|
|
sürekli evde oturmak,tembellik yada piskolojik bir sorun.. _________________ .ıllı. sil ġözüиüп чalиızlıκlaяıпı .ıllı. |
|
| Başa dön |
|
 |
mat-rock_musty

Kayıt: Sep 07, 2004 Mesajlar: 626 Nerden: rixos manzaralý kampüsten
|
Tarih: Pzr 10.02.2008 0:35 Mesaj konusu: |
|
|
Tabiki herşey insanın kendinde bitiyor szöüne inansakta çevre insanı kendini göremeyecek kadar kendine hapsedebilir,yakınındaki insanların çocukların iyilikleri için uygulamalardır ençok çocuğu özgüveninden yoksun bırakan ve doğal olarakda asosyal yapan. _________________ <div>Başkalarının izinde yürüyenler geride iz bırakamazlar</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 22:27 Mesaj konusu: asosyallik |
|
|
Tahmin ettiğim veyahutta anlayabildiğim kadarıyla toplum fobisi olan, toplumla iç içe olmayı tam bir başarı ile tatbik edemeyen, insanlara isteklerini rahat bir şekilde açıklayamayan..vs bir insan olduğumu kabul ediyorum... Lakin bu sorunu zamanla aşacağımı düşünüyorum. Yüzde yüz asosyal olduğum söylenemez galiba. _________________ Bir kereye mahsus
En son bir_kereye_mahsus tarafından Prş 21.02.2008 22:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Pzr 10.02.2008 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
insanın bazen asosyal olası gelmiyo değil. son 1 haftadır eve kapandım ders ve internetten başka uğraşım olmuyodu ki bundan sonra olacak gibi görünüyo. tek başıma çok güzel bi tatil geçirmiş gibi hissediyorum. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
blindfold

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
bence o hayatı fazla uzatma derim çünkü girdap gibi ders ve internet olayı hele bide öss ye hazırlanıyosan adamı bitirir.... _________________ ...!!!!solak gitaristler birleşelim!!!!....... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Pts 11.02.2008 0:51 Mesaj konusu: |
|
|
yok bu geçici bi dönemdi. bu hafta 7 sınavım var, onlar içindi bu özen  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
|