Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Lamb of God
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Lamb of God
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
disturbed_one

MesajTarih: Pts 28.01.2008 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LOG87 demiş ki:
disturbed_one demiş ki:
ajans12 demiş ki:
ağzı olan konuşuyo.
Herkes fikrini sunmakta özgür kardeşim.
Sunulan fikrinde sağlam bi alt yapısı olmak zorunda ama kardeşim.Sonuçta önüne gelen herkes,log'a veya başka bi grubun müziğine,dinlemeden,denemeden,yanlızca kulaktan duyma bi şekilde b*k atarsa ağzının payını vermek zorunda kalırım Mad Kusura bakma ama yanlızca kendi adıma değil,burda bu grubu savunan bi çok kişinin zevkine laf söylemiş olur ve bunun yanlış bişey olduğunu söylememe gerek yok artık sanırsam Wink Ayrıca müzik dinlemek öyle kolay iş değildir arkadaşlar.Bu grubun müziğini coverlayan tıpkı benim gibi bi çok insan bu müziği,özen göstererek ve araştırarak dinliyo.Son olarak,lamb of god tarafından yapılan bu müzik çok büyük bi külfettir.Her grup bu kadar teknik bi oluşumun altına eline sokamaz!
Ama bu senin kastettiğin türde bir eleştiri değil.Sonuçta arkadaş Lamb of God'un berbat,iğrenç,kaka diye nitelendirmemiş,dinleyenleri hakkında bi yorum getirmemiş.Sadece kendi düşüncesini söylemek,grubu eleştirmek o grubun 'dinlenilemez' diye nitelendirildiğini göstermez.

Darius Miles'ın düşüncesine ben de katılıyorum.As the Palaces Burn albümü bana da kendini tekrar eden bi albüm gibi gelmişti.Ashes of the Wake'de kısmen de olsa bu aşılmıştı.Bu iki albümdeki şarkıları ayırmakta kafama kazımakta çok zorlandığımı hatırlıyorum.Ama Sacrament'de aşmış elemanlar.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 28.01.2008 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

as the palaces burn albümü ritim gitarlar açısından kendini tekrar eden bir albümdür.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
LOG87

MesajTarih: Sal 29.01.2008 0:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Darius_Miles demiş ki:
yıllardır lamb of god dinliyorum, bu benim görüşümdür arkadaşım. albüm kritiğimde de bunlardan bahsetmiştim zamanında.

http://dariusbl00dtears.blogspot.com/2007/11/lamb-of-god-as-palaces-burn2003.html

buna isteyen katılır isteyen katılmaz tabiki.
Dostum öncelikle şunu sorcam ve yanıtı zaten belli.Bi metal core albümünün nasıl bi gitar riff'ine sahip olmasını bekliyosun,olay şu ki rifflerin tekrarlanması diye söz ettiğin şey birincisi bi metal core albümündeki beklentilere ve albümden herhangi bi şarkı'nın akışına karşı olumlu bi yapıdır,ikincisi ise rifflerin eşitlendiği yerlerde,diğer enstrümanların ön plana çıkmalarına bi olanak sağlanmasıdır,yani riffler zaten hayvani.Çünkü dostum bir metal core albümünün,deli derecede gaz olması yardırması gerekir ki kesinlikle başarıyolar.Bu bi progressive metal albümü veya bi melodic death metal albümü değil sonuçta.Sonuç olarak riffler,farklı sektirmeler ve aynı tondan çıkmadan yaratılan,farklı ambiyanslarla oluşmuş,slidelar ve screamler eklenmiş tüm riff kalıplarına.Diğer gülünç bi konu ise,randall'ın(randy) blythe'n yarattığı o agresiflik akan,insanı alıp tekme tokat dövüp,kendine aşık eden sonra yerine bırakan sözlere VASAT demen gerçekten kahkahalarla gülünesi bi durum Laughing Her düşünce yapısına hitap eden bi anlatım tarzı bu ki kusursuza yakın bi söz yapısı var denebilir.Özellikle 11th Hour şarkısını her dinleyişimde tüylerim diken diken olur ve gidip bush'u öldüresim gelir Very Happy Bence albüm başından sonuna kadar,bi grubun ikinci stüdyo albümü olmasını da göz önünde bulundurarak Wink kusursuza yakın bi yapısı olduğunu söyleyebilirim.Her şarkısı 4*4'lük ve 1000'lerce kez dinlesemde sıkılmayacağım bi albüm,sen bu grubu yıllardır dinlemiş olabilirsin fakat ben bu grupla yatıp kalkıyorum dostum fark burda olsa gerek Wink
Spacetimereality

MesajTarih: Sal 29.01.2008 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LOG87 demiş ki:
Diğer gülünç bi konu ise,randall'ın(randy) blythe'n yarattığı o agresiflik akan,insanı alıp tekme tokat dövüp,kendine aşık eden sonra yerine bırakan sözlere VASAT demen gerçekten kahkahalarla gülünesi bi durum Laughing

Mesela senin çok sevdiğin Tas Kebabını (sevmiyorsan da öyle farzet) başkaları vasat bir yemek olarak bulursa (hatta sevmiyorsa) buna da kahkahalarla gülüyor musun? Smile

"Kendine aşık eden sözler", "vasat sözler", hepsi göreceli şeylerdir, çok takılmamak lazım Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 29.01.2008 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şöyle söyleyeyim. bir albüm inceleneceği vakit diğer albümlerle kıyaslama yapılarak bir kanaate varılabilir. sözler konusunda, bir kıyaslama mevcut. atpb albümü lamb of god'ın yeni çalışmalarına göre kötüdür, hem liriksel hem de müzikal açıdan.

forumlarda senin gibi fan'lere çok rastlıyorum. bunlar olağan şeyler, bir grubu eleştirip de fan'leri tarafından topa tutulmak. bunlar kapalı düşüncelerdir. burda iyi - kötü her şey söylenir, eleştiriye açık olmak lazım.

bunun haricinde sana tavsiyem lamb of god haricinde diğer müzik gruplarını dinlemen olacak. görülüyor ki sırf lamb of god endekslisin. bu senin müziğe bakış açını genişletecek. bunları düşünüyorum, eğer bunları hazmedemiyorsak tartışmayalım bile.
LOG87

MesajTarih: Sal 29.01.2008 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Darius_Miles demiş ki:
şöyle söyleyeyim. bir albüm inceleneceği vakit diğer albümlerle kıyaslama yapılarak bir kanaate varılabilir. sözler konusunda, bir kıyaslama mevcut. atpb albümü lamb of god'ın yeni çalışmalarına göre kötüdür, hem liriksel hem de müzikal açıdan.

forumlarda senin gibi fan'lere çok rastlıyorum. bunlar olağan şeyler, bir grubu eleştirip de fan'leri tarafından topa tutulmak. bunlar kapalı düşüncelerdir. burda iyi - kötü her şey söylenir, eleştiriye açık olmak lazım.

bunun haricinde sana tavsiyem lamb of god haricinde diğer müzik gruplarını dinlemen olacak. görülüyor ki sırf lamb of god endekslisin. bu senin müziğe bakış açını genişletecek. bunları düşünüyorum, eğer bunları hazmedemiyorsak tartışmayalım bile.
Emin ol tonlarca grup dinledim,fakat lamb of god eleştirilmesi gereken değil,hakikaten dinlenmesi gereken ve ne isteniyosa karşılığında veren bi grup.Yıl 2008 tüm insanlık farklı soundlar arayışı içerisinde,yanlız şunu soriim 2002 yılında bu albümü daha çıkar çıkmaz dinlemiş olsaydın,bu yorumu yaparmıydın.Bence kesinlikle yapmazdın.Sana herkesin izlemesini tavsiye ettiğim trainspotting adlı filmden bi alıntı sunmak istiyorum."İnsanlar değişiyor, müzik değişiyor,uyuşturucular değişiyor, yeni birşeyler denemelisin."sözden de anlaşıldığı gibi,herşey değiştiği gibi müzikte değişiyor ve bu olası bi durumdur.ATPB albümüyle AOTW albümünü veya son şaheserlerini kıyaslayamazsın.Zamanına göre yaratılmış muhteşem bi albüm ben bundan bahsediyorum ve hala dinlediğim zaman vay be adamlar 6 sene önce bile hayvan gibi müzik yapmışlar diyorum.L.O.G'un harika ve kendine özgü bi tarzı var ve hakikaten onlar aslında pure american metal yapıyolar,tanınan metal kalıplarına asla oturtulamazlar !Diğer bi dip not daha;zevkler ve renkler tartışılmayacağı için söylüyorum,ben randy osursa bile dinlerim adamım Very Happy
LOG87

MesajTarih: Sal 29.01.2008 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spacetimereality demiş ki:
LOG87 demiş ki:
Diğer gülünç bi konu ise,randall'ın(randy) blythe'n yarattığı o agresiflik akan,insanı alıp tekme tokat dövüp,kendine aşık eden sonra yerine bırakan sözlere VASAT demen gerçekten kahkahalarla gülünesi bi durum Laughing

Mesela senin çok sevdiğin Tas Kebabını (sevmiyorsan da öyle farzet) başkaları vasat bir yemek olarak bulursa (hatta sevmiyorsa) buna da kahkahalarla gülüyor musun? Smile

"Kendine aşık eden sözler", "vasat sözler", hepsi göreceli şeylerdir, çok takılmamak lazım Smile
Hmm göreceliyse o zaman şunu söyliyim bende,bana göre dünya'da serj tankian,randy blyhte ve chuck schuldiner'dan başka vokal yok diyorum ok Laughing lafa bak ya komiksiniz hakikaten Very Happy Bu arada tas kebabı örneğine koptum be moruk Laughing başka yemek mi bulamadın kıyaslıcak hahahaha Laughing Laughing
LoG34

MesajTarih: Sal 29.01.2008 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yahu daha as the palaces burn'u kimin yaptığını bilmeden ööööyle konuşuyorsunuz..yok kendini tekrar ediyormuş şarkılar yok öyleymiş lamb of god abartılıyormuş falan filan..ben lamb of god'ın official fan'ı olarak gerçekten bu TİP arkadaşları kınıyorum..müzikten zerre kadar anlamayıp bütün otoriteler tarafından lamb of god'ın en sağlam albümü olarak derecelendirilen as the palaces burn'u kötülemişsiniz..ulan bu albümü devin townsend yaptı be...arayın bakalım devin townsend kimmiş neyin nesiymiş...ondan sonra lamb of god'la çalışmasına bakın...yani anlamıyorum madem sen müzikten anlamıyorsun neden böyle bilen insanları sinirlendirecek saçma sapan yorumlar atıyorsun...sırf bunu söylemek için saçma sapan insanların bulunduğu bir siteye üye oldum ben yaşlı adamım kalbim var sinirlendirdiniz beni ulan..lamb of god kötülenecek bir grup değildir..eğer bir gram müzik bilginiz olsa böyle konuşmazdınız yani lütfen hep saygı derdim ama saygıdan da anlamıyorsunuz...adamlar dünyanın en güzel müziklerinden birini yapıyorlar..bu ne saçmalıktır yahu..arkadaşlar biraz araştırın biraz müziği öğrenmeye bakın.. 2 tane şarkı dinliyorlar bunlar aynı şarkı diyorlar gir bi tab'ına bak arkadaş aynı mı değil mi..!yok böyle birşey gerçekten ağlanıcak halinize bir de gülüyorsunuz....!!
Başa dön
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Emin ol tonlarca grup dinledim,fakat lamb of god eleştirilmesi gereken değil,hakikaten dinlenmesi gereken...

hım. öyle bir grup ki kimse iyi - kötü eleştiremez zira herkes kukladır, dinlemek zorundadır. metallica, iron maiden, megadeth bile eleştirilirken bunları söylemen inanılmaz komik.

Alıntı:
Yıl 2008 tüm insanlık farklı soundlar arayışı içerisinde,yanlız şunu soriim 2002 yılında bu albümü daha çıkar çıkmaz dinlemiş olsaydın,bu yorumu yaparmıydın.Bence kesinlikle yapmazdın.

arkadaşım bu cümleler nedir ya? o zamana göre çok iyi cart curt, öyle iş olmaz. bir grubu eleştirirken grubun diskografisine bakarak, müzikal gelişimini kıyaslayabilirsin. kıyasladığın vakit her şey net gözüküyor. bunu tek ben demiyorum, merak etme. diğer albümleri kıyaslamasan bile aynı neticeyi görürsün. daha uzatmayacağım çünkü hala tartışmasını bilmeyen, önceden de düşündüğüm gibi metalika, cradle of filth, HIM fan'leri gibi laf olsun torba dolsun misali savunan birisin. bunu önce öğrenmen lazım.

Alıntı:
ATPB albümüyle AOTW albümünü veya son şaheserlerini kıyaslayamazsın.Zamanına göre yaratılmış muhteşem bi albüm ben bundan bahsediyorum ve hala dinlediğim zaman vay be adamlar 6 sene önce bile hayvan gibi müzik yapmışlar diyorum.L.O.G'un harika ve kendine özgü bi tarzı var ve hakikaten onlar aslında pure american metal yapıyolar,tanınan metal kalıplarına asla oturtulamazlar !Diğer bi dip not daha;zevkler ve renkler tartışılmayacağı için söylüyorum,ben randy osursa bile dinlerim adamım Very Happy

öncelikle bir grubu savunacaksan, "hayvan gibi müzik yapıyorlar", "randy osursa bile dinlerim" gibi gereksiz laflar üretmeyeceksin. burda bu alıntılara cevap bile vermemem gerekiyordu ama bir şeyler öğren diye söylüyorum. bir grupla ilgili tartışma yapılırken bu cümleler hiç bir işe yaramaz. sen bir dergide yazıları okurken, böyle mi yazıyor insanlar? kahvede arkadaşınla mı konuşuyorsun arkadaşım?

pure american metal...

...

bu tabirine artık hiç bir yorum getirmiyorum.
her şey ortada.

ha bu arada, o albümü hayvan gibi değil de insan gibi yapsalardı belki bunları konuşmayacaktık bile.
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

log34'e quote etmeme bile gerek yok zira kendisinin kalbi var ve kaldı ki official fan'lere laf söylemeyeceksin, seveceksin.
LOG87

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Darius_Miles demiş ki:
Alıntı:
Emin ol tonlarca grup dinledim,fakat lamb of god eleştirilmesi gereken değil,hakikaten dinlenmesi gereken...

hım. öyle bir grup ki kimse iyi - kötü eleştiremez zira herkes kukladır, dinlemek zorundadır. metallica, iron maiden, megadeth bile eleştirilirken bunları söylemen inanılmaz komik.

Alıntı:
Yıl 2008 tüm insanlık farklı soundlar arayışı içerisinde,yanlız şunu soriim 2002 yılında bu albümü daha çıkar çıkmaz dinlemiş olsaydın,bu yorumu yaparmıydın.Bence kesinlikle yapmazdın.

arkadaşım bu cümleler nedir ya? o zamana göre çok iyi cart curt, öyle iş olmaz. bir grubu eleştirirken grubun diskografisine bakarak, müzikal gelişimini kıyaslayabilirsin. kıyasladığın vakit her şey net gözüküyor. bunu tek ben demiyorum, merak etme. diğer albümleri kıyaslamasan bile aynı neticeyi görürsün. daha uzatmayacağım çünkü hala tartışmasını bilmeyen, önceden de düşündüğüm gibi metalika, cradle of filth, HIM fan'leri gibi laf olsun torba dolsun misali savunan birisin. bunu önce öğrenmen lazım.

Alıntı:
ATPB albümüyle AOTW albümünü veya son şaheserlerini kıyaslayamazsın.Zamanına göre yaratılmış muhteşem bi albüm ben bundan bahsediyorum ve hala dinlediğim zaman vay be adamlar 6 sene önce bile hayvan gibi müzik yapmışlar diyorum.L.O.G'un harika ve kendine özgü bi tarzı var ve hakikaten onlar aslında pure american metal yapıyolar,tanınan metal kalıplarına asla oturtulamazlar !Diğer bi dip not daha;zevkler ve renkler tartışılmayacağı için söylüyorum,ben randy osursa bile dinlerim adamım Very Happy

öncelikle bir grubu savunacaksan, "hayvan gibi müzik yapıyorlar", "randy osursa bile dinlerim" gibi gereksiz laflar üretmeyeceksin. burda bu alıntılara cevap bile vermemem gerekiyordu ama bir şeyler öğren diye söylüyorum. bir grupla ilgili tartışma yapılırken bu cümleler hiç bir işe yaramaz. sen bir dergide yazıları okurken, böyle mi yazıyor insanlar? kahvede arkadaşınla mı konuşuyorsun arkadaşım?

pure american metal...

...

bu tabirine artık hiç bir yorum getirmiyorum.
her şey ortada.

ha bu arada, o albümü hayvan gibi değil de insan gibi yapsalardı belki bunları konuşmayacaktık bile.
Ya sizler kendinizi bu işten para kazanan,eleştirmenler mi zannediyosunuz.Dostum diskografisine istediğin kadar bak,benle burda aşık atman asıl inanılmaz saçma,çünkü neredeyse tüm müzik eleştirmenleri lamb of god'un oluşumundan bugüne kadar katettiği yolun,asla inkar edilemez bi başarı olduğunu vurguluyo ki git onlara çat ok ayrıca biraz müzikal deneyimin olduğu zaman gel karşıma dostum,bende bi official fan'ım ayrıca bi müzisyenim.Bunu bi savunma mekanızması olarak algılama şunu söylemeye çalışıyorum,senin karşında boş bi adam yok dostum ok.Eğer sana beyinsiz sinir bozucu geliyosam,git log kritiğini eleştirmenlere de sun bakalım sana nereleriyle gülcekler!!!

Ayrıca log müziğini insanlara değil,kendilerini bu dünya da hayvan gibi yaşatıldıklarına inanan,kaos'a sesini duyurmak isteğen varlıklar için yapıyo o yüzden sen bırak dinlemeyi ve çünkü insansın sonuçta Wink
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 31.01.2008 0:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metal-archives'teki albüm kritiklerinin bir bölümüne bakabilirsin eğer bizlerin düşünceleri önemli değilse. burda yazan arkadaşların eminim senden fazla müzik bilgileri var (en azından sadece bildiği konu hakkında konuşuyorlar.), senin üslubunla, tavrınla nasıl biri olduğunu tanımış olduk. bunun için tartışmayacağım seninle. para kazanıp kazanmamak önemli değil, burdaki çoğu insan profesyonel yazıyor. ha bu yazılar dergide de olabilir, onun bir önemi yok.

yazılarımdan bir ders çıkarmanı istiyorum, birkaç kere daha oku bunları. zira hala log'un oluşumundan bu yana göstermiş olduğu başarıdan falan bahsediyorsun. bundan mı bahsettim? düzgün bir şekilde oku.

müzikal deneyimimden bahsetmişsin... öncelikle bunu ciddiye almam için kendi üslubunu değiştirmen gerekir bence.

benim sana yazacaklarım bu kadar. bir şeyler alırsın, beni kaale almazsın önemli değil. canın sağ olsun. bu dediklerim(iz)den küçücük bir şey dahi kaparsan senin için iyi. teşekkür ettim.
LOG87

MesajTarih: Prş 31.01.2008 6:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sen benim için yanlızca bi insansın dostum ;)bunları bana söyleyecek üstünlükte ve böbürlenecek yapıya asla sahip olamazsın bunlara zaten izin vermem ok ;)benim tanrım seni yarattığı gibi log'u da yarattı ben buna inanıyorum ve log senin gibilere değil bizim gibi onları savunanlara ihtiyaç duyuyor.Asıl ben seninle artık tartışmıcam bitmiştir.Metal archives'de insanların egolarını tatmin ettiği bi yerdir ve başka hiçbir farklılığı üstünlüğü yoktur.Son olarak üslübum kimse'ye ilgilendirmez ben buyum.Benim görüşüme saygı duymak zorundasın çünkü ben grubu savunanım kötüleyen değil..!!
bullet_for_my_valentine

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 0:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Log'dan güzel bi haber yeni dvd geliyor dvdnin ismi Walk with me in hell,dvdnin 1 Temmuz 2008'de piyasada olucağı açıklandı,heyecan verici bir haber sabırsızlıkla beklemedeyiz.
Coreality

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 1:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pure American Metal diye birşey yoktur. O log'un kendini lanse ettiği ismidir o kadar.
Başa dön
illnino

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

As Palace Burn yeeea
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu adamların dvd'leri hasta, çıkmasını dört gözle bekliyorum.
illnino

MesajTarih: Cum 23.05.2008 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bi tane dvd'leri vardı değil mi?
bullet_for_my_valentine

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iki tane var biri terror and hubris diğeride killadelphia
nostril

MesajTarih: Sal 27.05.2008 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mastodon'in yeni albüm haberini verdikten sonra Lamb Of God'in DVD haberini verecektim ama birisi zaten vermi$. ben de icerigini yazayim bari: 1. DVD'de "Walk With Me In Hell" belgeseli ve Sacrament albümündeki $arkilardan canli performanslar (dünya genelinde yapilmi$ turlar). 2. DVD'de Sacrament'in nasil yapildigi ve Download Festivali ("Lamb Of God's entire, uncut, brutal performance at the Download Festival 2007, where they performed in front of over 72,000 fans." dersek daha iyi anla$ilir herhalde).

Ekstra olarak ise: Silinen sahneler, Redneck sarkisinin resmî videosu ve Redneck'in yapili$inin belgeseli.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Sonraki
17. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız