Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - eMule
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

eMule
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AristO

MesajTarih: Cum 30.11.2007 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neden hi id almıyorsun peki?
omeraktash

MesajTarih: Pts 28.01.2008 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar bir arkadasıma extreme modeu yukledik ve iş yerindeki kablosuz modemden de port actik (rt 205) emuleden de tcp udp numaralarını yazdım ama bi turlu baglanamıyoruz serverlara sebep ne ola ki? bendeki ayarların aynısı yaptım, ben baglanıp yuksek idyi cakıyorum ama arkadas baglanamıyor, anlamadım gitti. en sonunda benim modem kablolu da acaba ondan mı oluyor diye dusunur oldum ama hiç mi kablosuz baglanan yok diye de dusunmeden duramıyorum
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 28.01.2008 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu modlar sıkıntı vermeye basladigindan beri eMule'un kendi eski sürümü olan v0.47c 'yi kullaniyorum. Eskisi (3-4 sene once) gibi sorunsuz calisiyor su anda, memnunum. Sanirim mod yuklemem bundan sonra.

Eger care bulamazsan bence mod'u birak kendi sürümlerini dene.
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 31.01.2008 2:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynı hadise bende de oldu. mod'ları kullanmıyorum artık, böylesi daha güzel bir hayat, daha güzel emule.
arkhanson

MesajTarih: Cum 07.03.2008 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en iyisi hiç mod kullanmamak.. açıkçası ben performans açısından da çok da bir artısını göremedim.. zaten acelem de yok indimek için. acelem olsaydı alırdım kendime bir rapid premium, internet download manager'la otomatiğe bağlar çekerdim.. şimdilik razorback serverlarında kimi zaman hızlı kimi zaman yavaş ama mutluyum huzurluyum, emule eşşek gibi çalışıyor..
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 25.04.2008 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emule yeni kullanmaya başladım, ilk tespitlerim çoğu paylaşım programına göre daha çok material buluyor fakat indiremiyorum arkadaş Smile inenler de en fazla 4 KB ile falan iniyor...
sol tarafta bulunan serverların etkisi büyük herhalde, hangilerinden bağlanmalı?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Cantstandya

MesajTarih: Cum 25.04.2008 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

IP numarası 85 ile başlayan Razorback 3.0 canavar gibi şu an bence. Ayrıca seçenekler sekmesindeki bağlantılar kısmından bağlantı hızı özelliklerinize göre taban/tavan hız ayarlarını yapınca gözle görülür şekilde artar indirme hızı. Ben bu bölüme hiç bakmıyorum oysa FM başlığı olsun, emül başlığı olsun sık sık yazacağım başlıklar çünkü hayatımda önemli yer tutuyorlar. Buraya pek bakmadığım için de mod filan olayını yeni duydum valla, öyle pek araştırmacı biri değilim.

Bir arkadaş V0.47c kullanıyorum memnunum demiş modsuz filan; ben 46 kullanıyorum.. Smile Ne varsa eskilerde var arkadaş, canavar gibi canavar. Benim derdim, aklıma film filan gelmemesi ayıptır söylemesi.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
omeraktash

MesajTarih: Cum 25.04.2008 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet arkadasa katılıyorum, razorbackler iyi ama ben özellikle 3.1 olan razorbacki tavsiye ederim, dosya sayısı, ping ve kullanıcı sayısı hep yüksek oluyor.
ben de ne modsuz kullanıyorum ne de eski Smile eskilerden 46 vardı öldü resmen, modsuz versiyonları da denemedim. su anda extrem mod var, aman nazar değmesin, fişek gibi Smile bir tek kurtlar vadisini (pusu olmayan) komple bulamadı o kadar, onu da bulsa sampiyon dicem kendisine
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 25.04.2008 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mod ne oluyor abi yaw, birisi bi kısa açıklama yaparsa sevinirim, bende de modlar falan çalıştığı için mi indiremiyom, napıyom?
bir de bu razorback serverı hiç isminin gereklerini yapmıyor, razor indirmeme izin vermiyor arkadaş Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cum 25.04.2008 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Razorback 3.1 omeraktash'in dedigi gibi su an favori server. cok nadir topalliyo essegimiz o zaman diger alternatifler olan razorback 3.0 veya razorback 3.2 yardima kosuyorlar sagolsunlar.

Mod sürümler ise eMule firmasi disinda kisilerce yapilmis sürümlerdir. Eskiden gokhan sürümü vardi,kendisi uploud'u 1kb ile kısıtlıyordu ve gereksiz yukten kurtariyordu essegimizi. Farkli ihtiyaclar icin farkli farkli modlar (sürümler) var yani. Ama bir cogu patladi artik,banlandilar. Dolayisi ile biz essek kullanicilari su an en garanti olan Razorback 3.1 server'inda cirit atiyoruz Smile
Cantstandya

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki bir şey sorayım 3.1'cilere. IP'si 85 ile mi başlıyor onun da, yoksa 193 ile başlayandan mı bağlanıyorsunuz?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 1:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

193 ile baslayan Razorback 3.1 server'idir
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abiler sizin emülde de sorun var mı bir kaç gündür? Razorback'ler gitti ve bağlanınca hiç bir dosyada kullanıcı gözükmüyor, her şey 0. Lost'u da indiremedim, niye böyle oldu birden anlamış değilim.
TimeWontTell
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 08.06.2008 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rb3.1 stabil.eDonkey1 stabil.Diğer sunucularda sorun var.Bu ikisi zaten yeterli.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Wayfaerer

MesajTarih: Pzr 08.06.2008 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla indirmiştim zamanında hiç hızlı inmiyo bekle dur en iyisi rapidshare bide acc aldımı değme keyfine 107 kb hızla insin linkleri bulmakda çok kolay
Başa dön
Autopsy_table

MesajTarih: Cum 04.07.2008 6:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kablonet e geçtim, port mort gerekmeden bağlandı cayır cayır
omeraktash

MesajTarih: Sal 22.07.2008 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emule de sorun yasayan var mı su sıra? neye baglansam ölü gorunuyor, bi de ayarlar tam olmasına ragmen, düşük id veriyo
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 03.08.2008 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

omeraktash demiş ki:
emule de sorun yasayan var mı su sıra? neye baglansam ölü gorunuyor, bi de ayarlar tam olmasına ragmen, düşük id veriyo

Razorback server'lari uzun sure once cortlamisti. Buna muteakip eDonkeyServer server'lari duzelmisti. Su an bu durum gecerliligini koruyor. eDonkeyServer tavsiye ederim.
Başa dön
omeraktash

MesajTarih: Pzr 10.08.2008 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar ben modemi değiştirdim, rt102 vardı onun yerine yine rt ama kablosuz olanını aldım fakat tum işlemler dogru olmasına ragmen emule calısmıyor nedeni ne olabilir??
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 11.08.2008 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

port acman gerekiyor olabilir eger acmadiysan.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Sonraki
14. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız