| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
AristO

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
omeraktash

|
Tarih: Pts 28.01.2008 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar bir arkadasıma extreme modeu yukledik ve iş yerindeki kablosuz modemden de port actik (rt 205) emuleden de tcp udp numaralarını yazdım ama bi turlu baglanamıyoruz serverlara sebep ne ola ki? bendeki ayarların aynısı yaptım, ben baglanıp yuksek idyi cakıyorum ama arkadas baglanamıyor, anlamadım gitti. en sonunda benim modem kablolu da acaba ondan mı oluyor diye dusunur oldum ama hiç mi kablosuz baglanan yok diye de dusunmeden duramıyorum _________________ ......washburn wr 154........gt6.....ampteq 60watt...... |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pts 28.01.2008 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
bu modlar sıkıntı vermeye basladigindan beri eMule'un kendi eski sürümü olan v0.47c 'yi kullaniyorum. Eskisi (3-4 sene once) gibi sorunsuz calisiyor su anda, memnunum. Sanirim mod yuklemem bundan sonra.
Eger care bulamazsan bence mod'u birak kendi sürümlerini dene. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 31.01.2008 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
aynı hadise bende de oldu. mod'ları kullanmıyorum artık, böylesi daha güzel bir hayat, daha güzel emule. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
arkhanson

|
Tarih: Cum 07.03.2008 23:04 Mesaj konusu: |
|
|
en iyisi hiç mod kullanmamak.. açıkçası ben performans açısından da çok da bir artısını göremedim.. zaten acelem de yok indimek için. acelem olsaydı alırdım kendime bir rapid premium, internet download manager'la otomatiğe bağlar çekerdim.. şimdilik razorback serverlarında kimi zaman hızlı kimi zaman yavaş ama mutluyum huzurluyum, emule eşşek gibi çalışıyor.. _________________ ben ortadoğu'ya meftun bir adamım. bunun rasyonel bir izahı yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 25.04.2008 11:50 Mesaj konusu: |
|
|
emule yeni kullanmaya başladım, ilk tespitlerim çoğu paylaşım programına göre daha çok material buluyor fakat indiremiyorum arkadaş inenler de en fazla 4 KB ile falan iniyor...
sol tarafta bulunan serverların etkisi büyük herhalde, hangilerinden bağlanmalı? |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 25.04.2008 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
IP numarası 85 ile başlayan Razorback 3.0 canavar gibi şu an bence. Ayrıca seçenekler sekmesindeki bağlantılar kısmından bağlantı hızı özelliklerinize göre taban/tavan hız ayarlarını yapınca gözle görülür şekilde artar indirme hızı. Ben bu bölüme hiç bakmıyorum oysa FM başlığı olsun, emül başlığı olsun sık sık yazacağım başlıklar çünkü hayatımda önemli yer tutuyorlar. Buraya pek bakmadığım için de mod filan olayını yeni duydum valla, öyle pek araştırmacı biri değilim.
Bir arkadaş V0.47c kullanıyorum memnunum demiş modsuz filan; ben 46 kullanıyorum.. Ne varsa eskilerde var arkadaş, canavar gibi canavar. Benim derdim, aklıma film filan gelmemesi ayıptır söylemesi. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
omeraktash

|
Tarih: Cum 25.04.2008 18:41 Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadasa katılıyorum, razorbackler iyi ama ben özellikle 3.1 olan razorbacki tavsiye ederim, dosya sayısı, ping ve kullanıcı sayısı hep yüksek oluyor.
ben de ne modsuz kullanıyorum ne de eski eskilerden 46 vardı öldü resmen, modsuz versiyonları da denemedim. su anda extrem mod var, aman nazar değmesin, fişek gibi bir tek kurtlar vadisini (pusu olmayan) komple bulamadı o kadar, onu da bulsa sampiyon dicem kendisine _________________ ......washburn wr 154........gt6.....ampteq 60watt...... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 25.04.2008 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
mod ne oluyor abi yaw, birisi bi kısa açıklama yaparsa sevinirim, bende de modlar falan çalıştığı için mi indiremiyom, napıyom?
bir de bu razorback serverı hiç isminin gereklerini yapmıyor, razor indirmeme izin vermiyor arkadaş  |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cum 25.04.2008 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
Razorback 3.1 omeraktash'in dedigi gibi su an favori server. cok nadir topalliyo essegimiz o zaman diger alternatifler olan razorback 3.0 veya razorback 3.2 yardima kosuyorlar sagolsunlar.
Mod sürümler ise eMule firmasi disinda kisilerce yapilmis sürümlerdir. Eskiden gokhan sürümü vardi,kendisi uploud'u 1kb ile kısıtlıyordu ve gereksiz yukten kurtariyordu essegimizi. Farkli ihtiyaclar icin farkli farkli modlar (sürümler) var yani. Ama bir cogu patladi artik,banlandilar. Dolayisi ile biz essek kullanicilari su an en garanti olan Razorback 3.1 server'inda cirit atiyoruz  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
Peki bir şey sorayım 3.1'cilere. IP'si 85 ile mi başlıyor onun da, yoksa 193 ile başlayandan mı bağlanıyorsunuz? _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
193 ile baslayan Razorback 3.1 server'idir _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 01.06.2008 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
Abiler sizin emülde de sorun var mı bir kaç gündür? Razorback'ler gitti ve bağlanınca hiç bir dosyada kullanıcı gözükmüyor, her şey 0. Lost'u da indiremedim, niye böyle oldu birden anlamış değilim. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
TimeWontTell Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 08.06.2008 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Rb3.1 stabil.eDonkey1 stabil.Diğer sunucularda sorun var.Bu ikisi zaten yeterli. |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Pzr 08.06.2008 18:44 Mesaj konusu: |
|
|
| valla indirmiştim zamanında hiç hızlı inmiyo bekle dur en iyisi rapidshare bide acc aldımı değme keyfine 107 kb hızla insin linkleri bulmakda çok kolay |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Cum 04.07.2008 6:21 Mesaj konusu: |
|
|
kablonet e geçtim, port mort gerekmeden bağlandı cayır cayır _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
omeraktash

|
Tarih: Sal 22.07.2008 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
emule de sorun yasayan var mı su sıra? neye baglansam ölü gorunuyor, bi de ayarlar tam olmasına ragmen, düşük id veriyo _________________ ......washburn wr 154........gt6.....ampteq 60watt...... |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pzr 03.08.2008 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
| omeraktash demiş ki: | | emule de sorun yasayan var mı su sıra? neye baglansam ölü gorunuyor, bi de ayarlar tam olmasına ragmen, düşük id veriyo |
Razorback server'lari uzun sure once cortlamisti. Buna muteakip eDonkeyServer server'lari duzelmisti. Su an bu durum gecerliligini koruyor. eDonkeyServer tavsiye ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
omeraktash

|
Tarih: Pzr 10.08.2008 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben modemi değiştirdim, rt102 vardı onun yerine yine rt ama kablosuz olanını aldım fakat tum işlemler dogru olmasına ragmen emule calısmıyor nedeni ne olabilir?? _________________ ......washburn wr 154........gt6.....ampteq 60watt...... |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pts 11.08.2008 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
port acman gerekiyor olabilir eger acmadiysan. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |