| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
chrioptera_in_carpathia

|
Tarih: Sal 01.01.2008 22:48 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
princess

|
Tarih: Cmt 05.01.2008 10:16 Mesaj konusu: |
|
|
hangi ay içinde onu söyleyin bari.. _________________ I hate imitator... |
|
| Başa dön |
|
 |
Mudkipz

|
Tarih: Cmt 05.01.2008 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
| chrioptera_in_carpathia demiş ki: | HURock Fest 2008 için açıklanan ilk grup...
Polonyalı Dev Black Death Metal grubu Behemoth 23 Nisan 2008 de Hacettepe Üniversitesi'nde... |
k? |
|
| Başa dön |
|
 |
paradox_1987

Kayıt: Apr 24, 2006 Mesajlar: 18 Nerden: Hacettepe üni./Beytepe
|
Tarih: Prş 17.01.2008 15:48 Mesaj konusu: |
|
|
| umarım bu sene amatör gruplara da yer verirsiinz... |
|
| Başa dön |
|
 |
princess

|
Tarih: Pts 28.01.2008 9:32 Mesaj konusu: |
|
|
amatör gruplar başvurabiliyor mu?? _________________ I hate imitator... |
|
| Başa dön |
|
 |
waymert

|
Tarih: Cum 21.03.2008 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
KAMUOYUNA DUYURULUR
2003 yılında faaliyetlerine başlayan ve 2004 yılından bu yana festival çıtasını her daim yükselterek Hacettepe öğrencilerine ve yıllar geçtikçe tüm Türkiye`ye hizmet vermiş olan Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu yani bilinen adı ile HÜROCK, her zaman destekçimiz olan sizlere bir açıklama yapmak zorundadır.
3 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirilen, geçen yıl resmi olarak “uluslararası” statüsü kazanan, bir öğrenci topluluğu olarak yapılagelmiş en büyük müzik etkinliği sayılan ve binlerce kitleyi etrafında toplamayı başararak müzik ziyafetine boğan “Hacettepe Üniversitesi 6Uluslararası Rock Festivalleri” yani bu sene gerçekleşmesi düşünülen ismi ile “HÜROCK FEST 2008” çalışmaları 8 ayı aşkın süredir sürmektedir.
23-24-25 Nisan 2008 tarihlerinde Beytepe`de gerçekleşmesi için seçimden önceki Rektörlük tarafından onay ve izin verilen festivalimiz, KATATONIA-HAGGARD-REAMONN-ANATHEMA-ŞEBNEM FERAH-PENTAGRAM-HAYKO CEPKİN-110 vb gibi bir çok grup ile anlaşmış, sponsorlarını temin etmiş, catering firmalarını bulmuş ve gerekli ses-ışık-sahne sistemi için anlaşmalar imzalamıştır. Ayrıca tanıtım için afiş çalışmaları tamamlanarak ön tanıtım afişleri internete verilmiş, stickerlar bastırılmış ve hatta festival bilekliklerinin siparişi bile verilmiştir.
HÜROCK FEST 2008 için yapılan çalışmalar %99 tamamlanmıştır.
Geleneksel olarak düzenlenen bu festival, yaklaşık olarak 1 ay önce gelen yeni Rektörlük tarafından, eski karar bozularak gerekçesiz olarak iptal edilmiştir.
Yapılan tüm sözleşmeleri, sponsorluk anlaşmalarını, tazminatları ve grup ayarlamalarını hiçe sayarak verilen bu kararı bozmak için, haftalardır çaba veren Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu Yönetim Kurulu, tüm itirazlara, verilen dilekçelere ve görüşmelere rağmen bir sonuç alamamıştır. HÜROCK FEST 2008`i kurtarmak adına ODTÜ ile görüşen ekibimiz malesef buradan da olumlu bir sonuç alamamıştır. Son bir çare ile Bilkent Üniversitesi ile görüşmüş ancak buradan da olumlu bir yanıt alamamış bulunmaktayız.
HÜROCK FEST 2008 adlı uluslararası müzik festivalinin tüm hazırlıkları bitmiş iken, etkinliğin gerçekleşmesine 2 aydan az süre kala iptal edilmesinin sorumluluğu tamamen HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ`ndedir.
Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu olarak yaptığımız 8 aylık çalışma göz göre göre çöpe atılmıştır. 23-24-25 Nisan 2008 tarihlerinde gerçekleştirilmesi düşünülen HÜROCK FEST 2008 festivalinin iptal kararının hemen ardından, Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Topluluğuna bu tarihlerin amfi tiyatro konseri olarak verilmesi de son derece düşündürücüdür!
Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu, son ana kadar bu festivalin yapılması için çaba göstermiş, gelenekselleşmiş olan Türkiye`nin en büyük üniversite rock festivalinin yapılabilmesi için canla başla çalışmıştır. Yakınlarımızda olanlar bunun en iyi tanıklarıdır.
Yeniden hatırlatılmalıdır ki; HÜROCK FEST 2008 tüm hazırlıkların tamamlanmasına rağmen HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ tarafından GEREKÇESİZ olarak iptal edilmiştir. Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu iptalde mesul değildir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu Yönetim Kurulu _________________ <div>Berk Seçkin Yıldız<br />Hacettepe Üniversitesi Rock Toplulugu Baskani <br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Cum 21.03.2008 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun diyor ve yeni rektörün kulaklarını patlatırcasına çınlatıyorum. Artık spekülasyonlar da son bulduğuna göre bahar şenliklerinde Ferhat Göçer, Yeni Türkü, Leman Sam gibi isimlerle 'lay lay lom' ya da diğer tabirle b*ktan durumlara hazır olmalı.... _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1380 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
Tarih: Cum 21.03.2008 3:15 Mesaj konusu: |
|
|
harbi bu ne ya yazıklar olsun işallah rektör bey kararından vazgeçer yoksa bu gerek ülkemiz gerekse üniversitelerimiz için karalayıcı bir yön teşkil eder ... _________________ > Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitar - Geri Vokal <
http://www.nora.anatolianrock.com/ , http://www.myspace.com/noratr
YENİ BESTELERİMİZ SİTELERİMİZE EKLENMİŞTİR !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Cum 21.03.2008 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen sene Sakarya'lardan kalkıp bir minibüs arkadaş grubuyla günübirlik Rotting Christ ve Orphaned Land izlemek için gelmiştik 6 saatlik yol, yorgunluk ve her türlü uykusuzluğa rağmen ve gerçekten bir üniversite festivalinden daha öte birşey olduğu belliydi Hürock Fest'in. Bu sene de grupları gördükten sonra çıtanın daha da yükseldiğini görüp, festivalin iptal olduğuna üzülmemek gerçekten mümkün değil.
Dediğim gibi umarım rektör kararından bir şekilde vazgeçer veya bir şekilde vazgeçirilir.  _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
NuMetalFan

Kayıt: May 15, 2005 Mesajlar: 581 Nerden: Hacettepe Konservatuvar
|
Tarih: Cum 21.03.2008 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
Ulan Hacettepeli olmaktan utanıyorum. Rektörün web sitesine herkes bir şeyler yazabilir. Ben geçenlerde uzunca bir yazı yazdım yolladım.
http://www.ugurerdener.com/ _________________ DjinnStylo.Net > DjinnStylo Resmi Web Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
princess

|
Tarih: Cum 21.03.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ben artık Türkiye cumhuriyeti!! vatandaşı olmaktan utanıyorum.... _________________ I hate imitator... |
|
| Başa dön |
|
 |
kinslayer

|
Tarih: Pzr 23.03.2008 15:56 Mesaj konusu: |
|
|
| ayıp ya hakkaten ayıp.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Mudkipz

|
Tarih: Pts 24.03.2008 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
| chrioptera_in_carpathia demiş ki: |  |
Buna bakarken ne kadar da dogru bir logoymus aklima geliyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
NuMetalFan

Kayıt: May 15, 2005 Mesajlar: 581 Nerden: Hacettepe Konservatuvar
|
Tarih: Pzr 30.03.2008 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
Değerli destekçilerimiz,
HÜROCK olarak kuruluşumuzdan bu yana 4.000`e yakın üyemiz, sayısız konser, film gösterimi, söyleşi gibi aktivitelerimiz ve iki ulusal, bir uluslararası Festival organizasyonumuz ile sizlere hizmet vermeye çalıştık.
Bu yıl karşılaştığımız tüm olumsuzlukları yeniden yazmayacağım. Ancak geleneksel olarak Hacettepe Üniversitesi`nde gerçekleştirilirken, iptal kararı verilen ve yönetim kurulunun asılsız iddialar ile iptal kararı verenler tarafından suçlandığı zorlu bir sürecin içinden geçtik.
Bu süreç içerisinde, toplam 24 grubumuzun 22 tanesini iptal etmek zorunda kaldık. Öte yandan iptal kararları elimizdeki sponsor desteğini de yitirmemize yol açmıştır. Bu olaylar finansal durumdan bizi dibe sürüklerken, imzalanan sözleşmeler büyük tazminatları karşımıza çıkarmıştır.
Bu güç durum içerisinden çıkmak, HÜROCK FEST 2008`i bu yıl tüm engellemelere karşı gerçekleştirmek amacıyla ANADOLU GÖSTERİ KONGRE MERKEZİ (eski ismi ile ANATOLIA) ile anlaşılmıştır. Anadolu Gösteri Kongre Merkezi Üst Otopark`da açık hava olarak gerçekleştirilecek olan festival, 26-27 Nisan 2008 tarihlerindedir.
Bilet fiyatları : Günlük 20 YTL
Kombine 25 YTL
26 Nisan 2008 Cumartesi Anathema
27 Nisan 2008 Pazar Haggard
*Alt gruplar daha sonra açıklanacaktır.
Yaşanan finansal güçlükler, sponsor iptalleri, sözleşme feshleri vb. gibi gelişmeler; önceki planlanan HÜROCK FEST sanatçı kadrosunda malesef değişikliklere yol açmıştır.
Şu an sponsorsuz ve tamamen bilet gelirine dayalı bir festival yapılacağı, bununla birlikte bu gelirle tüm masrafların – tazminatların ödeneceği unutulmamalıdır. Bu nedenle, tüm katılımlar finansal açıdan ve HÜROCK Yönetim Kurulu üyelerinin gelecekleri için son derece kritik önem taşımaktadır.
Tüm olumsuzluklara rağmen yanımızda olan sizlere sonsuz teşekkürlerimizi iletir, yaşanan haksızlığa en büyük cevabı vermek, HÜROCK FEST 2008`de hep beraber olmak için hepinizi 26-27 Nisan`da Anadolu Gösteri Kongre Merkezi Üst Otopark`ına bekleriz.
Yanımızda olmanız dileğiyle..
Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu Yönetim Kurulu
Event Link: http://www.facebook.com/event.php?eid=15250080836&ref=mf
Offical Link:
http://www.hurockfest.com
Arkadaşlar herkes gelsin mutlaka. Sonuçta adamlar bu festivalden para alamazlarsa hapse bile düşebilirler tazminatlar yüzünden. _________________ DjinnStylo.Net > DjinnStylo Resmi Web Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Pts 31.03.2008 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
Tüm engellemelere rağmen cidden tebrikler bu festivali öyle yada böyle bir şekilde yapabildiğiniz için.
Umarım sizede bunun karşılığı iyi bir şekilde döner, belirtilen olumsuz şartlar engellenmiş olunur. _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 31.03.2008 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
hey be anathema bir daha geliyor. orada olmaz mıyız bir kez daha, mutlaka oradayız, yine usanmadan, bıkmadan izleyeceğiz. ANGELICAAA  _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
Av:Phil Lynott (Thin Lizzy) |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pts 31.03.2008 22:18 Mesaj konusu: |
|
|
bu güzel haber oldu. orda olmaya çalışacağım _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 31.03.2008 22:28 Mesaj konusu: |
|
|
Dreamtone ve Haggard için oradayız.
Anathema ne de olsa iki aya geri gelir. _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pts 31.03.2008 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Helal olsun hepinize,inşallah sorunsuz bir festival olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
princess

|
Tarih: Sal 01.04.2008 7:06 Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler arkadaşlar işte tüm güçlüklere rağmen aştınız ve festivalimize bizi kavuşturdunuz..sağolun..orada olucaz.inşallah bundan sonrası için daha 'az zor'(kolay diyemedim-sanırım bu rektörle olamaz)olur.. _________________ I hate imitator... |
|
| Başa dön |
|
 |
|