| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
fordcan

|
Tarih: Cmt 26.01.2008 11:01 Mesaj konusu: |
|
|
yersen bi avuç fındıkiyi gelir hesabı içmeyen kişilerde uyarmalı cafe sahibini ben şahsen uyarıcam _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Cmt 26.01.2008 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
benim içemediğim biyerde hiçkimse içemez mantığıyla bende uyarırım. ama önce 'hacım be, dışarı çıkarma beni. bende burda tütiyim ' derin ondan sonra banada içirtmezse oda içmez ) _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
glam_girl

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 11:31 Mesaj konusu: |
|
|
ya ıyı guzel de, barda niye yasaklanıyor ? bir elimde bira, diger elim boş olmaz olamaz , dusunemiyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 14:04 Mesaj konusu: |
|
|
her bara giden sigara içmiyor ki...ya bir yerde iyi oldu yasaklandığı...bara bir gidiyoruz ortalık dumandan gözükmüyor...nefes almak imkansız oluyor bazen... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
| glam_girl demiş ki: | ya ıyı guzel de, barda niye yasaklanıyor ? bir elimde bira, diger elim boş olmaz olamaz , dusunemiyorum  |
Diğer elinide sevgilin tutar artık.Hep kendi açınızdan bakıyorsunuz.Peki ya içmeyenler orda ne hale geliyor düşünüyor musunuz hiç _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 16:50 Mesaj konusu: |
|
|
sevgili necroshine; tamam belki şu ana kadar yapılan uygulamalar sigara içmeyenlerin aleyhine oldu hep, şu yasak tamamıyla sigara içmeyenleri düşünülerek çıkarıldı belki, tamam hepsine eywallah...
benim anlayamadığım nokta neden "sigara içilebilir" alan oluşturulmasına izin verilmiyor? sözde özgürlükler uğruna üniversitelere giriş çıkış hakkında yeni düzenlemeler getiriliyor da sigara içenlerin özgürlüğü mü çok görülüyor? bu kökten yasakçı zihniyetin sebebini öğrenmek istiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 16:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Josephking_1903 demiş ki: | sevgili necroshine; tamam belki şu ana kadar yapılan uygulamalar sigara içmeyenlerin aleyhine oldu hep, şu yasak tamamıyla sigara içmeyenleri düşünülerek çıkarıldı belki, tamam hepsine eywallah...
benim anlayamadığım nokta neden "sigara içilebilir" alan oluşturulmasına izin verilmiyor? sözde özgürlükler uğruna üniversitelere giriş çıkış hakkında yeni düzenlemeler getiriliyor da sigara içenlerin özgürlüğü mü çok görülüyor? bu kökten yasakçı zihniyetin sebebini öğrenmek istiyorum... |
Ben yasakcı zihniyeti desteklemiyorum.Ben sigara içmiyorum ama Ankarada mesela bir alışverişmerkezine git sigara içilen içilmeyen heryerde sigara içenler var.Bu kanunda uygulanmayacak zaten oda ayrı mesele _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
şu anda yasağın yaptırımlarının mekan sahiplerine ağır gelmesinden midir yoksa yasağın çok yeni oluşundan mıdır bilmiyorum ama lokanta,fast food tarzı bazı yerlerde sigara yasağının geldiğini şahit oldum ki yasak daha tam olarak yürürlüğe geçmemesine rağmen ama alkollü yerlerde aynen devam ediyo ki değişmesi de çok zor...
şu 4 ay sonrasını çok merak ediyom gerçekten... |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
normalde barlarda cafelerde sigara içilen bölümler olması lazım...evet bu doğru ama büyük bir kitle sigara içtiği için heryer sigara içilen bölüm oluyor... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pts 28.01.2008 12:24 Mesaj konusu: |
|
|
Isvec`te odalar var sigara icmek istedigin zaman girebilecegin ama ne icki ne yemek göturebiliyorsun ve arti klimali falan bu odalar. Normalde ise acikhava yerlerde kesinlikle yasak degil, yani bir resturantin acikhavada olan masalarinda oturursan falan kesinlikle yasak degil. Stadyumlar ve diger acikhava yerlerde dahil buna. Futbol maclarinda da sigara yasaklama biraz bilmem neye su kacirmaya benzer... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 29.01.2008 0:01 Mesaj konusu: |
|
|
azönce zeytinburnunda bi kahveye gittik, sigara içilmesi yasaktı. ıstakaları bırakıp dışarda sigaramızı içip geliyoduk. çok garibime gitti valla.
ordan çıkıp ufak bi büfeye girdik, yemeğimizi yedik orda serbestti. kahve kocaman ama yasak, büfe küçücük ama serbest. biraz garibime gitti doğrusu. ama nekadar tiryaki olsamda şimdiye kadar gördüğüm en temiz havalı kahveydi, itiraf etmem lazım.. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 29.01.2008 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
bu, bildiğimiz kahve dimi, okeyin,batağın,51 in oynandığı tam teşekküllü bi kahve dimi
tırsmaya başladım walla hee, ulan rakımı sigarasız içersem var yaaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Sal 29.01.2008 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
Güven oranın kahve senin bulundugun ülkeninmde Türkiye oldugundan emin misin ? _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 29.01.2008 2:09 Mesaj konusu: |
|
|
kahve zeytinburnunda. hatta olivium un karşısında arada. bigün gelin beraber gidelimde inanın  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksyek

|
Tarih: Sal 29.01.2008 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Josephking_1903 demiş ki: | sevgili necroshine; tamam belki şu ana kadar yapılan uygulamalar sigara içmeyenlerin aleyhine oldu hep, şu yasak tamamıyla sigara içmeyenleri düşünülerek çıkarıldı belki, tamam hepsine eywallah...
benim anlayamadığım nokta neden "sigara içilebilir" alan oluşturulmasına izin verilmiyor? sözde özgürlükler uğruna üniversitelere giriş çıkış hakkında yeni düzenlemeler getiriliyor da sigara içenlerin özgürlüğü mü çok görülüyor? bu kökten yasakçı zihniyetin sebebini öğrenmek istiyorum... | çk balkona evinde üflet üfletebldn kadar,perdelere dikkat et de sararmasın  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 2:12 Mesaj konusu: |
|
|
lan istermisiniz bunlar evdede yasak koysun
şaka maka bizim evdeki elemanlar sigara içmiyo. 4 yıldır salonda içirmemek için oylama yapıyoruz ama ben bişekilde içiyorum. bu yasakdan sonra elemanlar ondan cesaretle içirtmezlerse iyidir : P _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 31.01.2008 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_arxebo demiş ki: | lan istermisiniz bunlar evdede yasak koysun
|
Ben isterim bizim evde yasak zaten Üretimini durdursunlar hatta _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Prş 31.01.2008 1:50 Mesaj konusu: |
|
|
| rocksyek demiş ki: | | Josephking_1903 demiş ki: | sevgili necroshine; tamam belki şu ana kadar yapılan uygulamalar sigara içmeyenlerin aleyhine oldu hep, şu yasak tamamıyla sigara içmeyenleri düşünülerek çıkarıldı belki, tamam hepsine eywallah...
benim anlayamadığım nokta neden "sigara içilebilir" alan oluşturulmasına izin verilmiyor? sözde özgürlükler uğruna üniversitelere giriş çıkış hakkında yeni düzenlemeler getiriliyor da sigara içenlerin özgürlüğü mü çok görülüyor? bu kökten yasakçı zihniyetin sebebini öğrenmek istiyorum... | çk balkona evinde üflet üfletebldn kadar,perdelere dikkat et de sararmasın  |
konumuz "kapalı alanlardaki sigara yasağı",benim evimde sigara içip içmemem değil... |
|
| Başa dön |
|
 |
SiLeNoZ

|
Tarih: Prş 31.01.2008 2:29 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün vapurda dışarıda falan da gördüm sigara içilmez yasaklarını. E hani iyi güzel kapalı alanlarda mutlaka sigara içilmemeli diyoruz da açık havada ne biliyim en azından vapurun ya ön ya da arka bölgesinde insanlar sigaralarını içebilmeli. Biraz abartmışlar sanki. Bir de köy kahveleri falan artık oralar olmuş bitmiş. Esnafa zarardan başka bir sonucu olacağını sanmam. Ama inatla kafe bar restoran sinema koridorları gibi yerlerde yasak olmasını istiyorum. _________________ Jackson USA SL1 (TB4, Classic Stack X 2), PS4 (TB4, J135, SH1B) Schecter S1 Elite (EMG 81, 85), Ibanez Rg 550 (Di Marzio pickups) POD x3 Live... |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksyek

|
Tarih: Prş 31.01.2008 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Josephking_1903 demiş ki: | | rocksyek demiş ki: | | Josephking_1903 demiş ki: | sevgili necroshine; tamam belki şu ana kadar yapılan uygulamalar sigara içmeyenlerin aleyhine oldu hep, şu yasak tamamıyla sigara içmeyenleri düşünülerek çıkarıldı belki, tamam hepsine eywallah...
konumuz "kapalı alanlardaki sigara yasağı",benim evimde sigara içip içmemem değil... | neden "sigara içilebilir"alan oluşturulmuyor şeklinde yazmşsn ya ben ondan onu yazdım |
|
| Başa dön |
|
 |
|