| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
halilpazarlama

|
Tarih: Pzr 30.12.2007 1:53 Mesaj konusu: |
|
|
abi bugün bulamadım dergiyi yılbaşından sonra herhalde alabileceğiz. _________________ yalarım ışıltısı kalır |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Sal 01.01.2008 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
Ocak çözmüş ) Saygılar efenim:) _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2015 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pts 07.01.2008 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
Dergiyi Sivas ta bulamadım. bitmiş. _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Sal 08.01.2008 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
Uykudan uyandığımda, kardeşimin BJ (ve Headbang)'i alalade de olsa incelediğini görmek beni mutlu etti! Dergiyi; babam ve annem yapılması gereken işlerini bitirdikten sonra almışlar, sağolsunlar, canlarım benim ... Sürpriz oldu benim için, vakit buldukça çok sevdiğim (bir ara nefret ettiğim de olmuştur, yalan söylemek olmaz!) bu dergiyi okumaya çalışıyorum... Aralık 2007 sayısını alamamıştım . Derginin eski sayılarını sahaflardan başka bir yerde bulmak imkansızmış. Herkese huzur dolu... yıllar diliyorum. _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Sal 08.01.2008 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
buldum dergiyi.
bu sayı çok güzel olmuş.
Sebastian Bach röportajı, W.A.S.P. konser kritiği... herşeyiyle muhteşem.
Sebastian Bach'ın MP3 hakkında söylediği laf çok iyi.
''MP3'ün .m.na koyayım''. demiş. süper laf etmiş. (maalesef indiriyoruz.) _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
yeni sayının kapağını gördüm! tam arşivlik olacağa benziyor. _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
KevinLomax Doğu Yücel

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
HEADBANG'DEN IRON MAIDEN OZEL SAYISI !!!
Headbang'de bu ay 13 SAYFALIK IRON MAIDEN DOSYASI var. Bu dosyada şunlar var:
* "Live After Death" DVD'si ve "Somewhere Back In Time" turnesi hakkindaki son detaylari içeren, hayallerimizi gerçeklestiren Iron Maiden'in hayat degistirici rolünü anlatan, Dogu Yücel imzali bir yazi.
* IRON MAIDEN ICON
Müzisyenler, Iron Maiden'in hayatlarindaki önemini anlatti:
Tarkan Gözübüyük (Pentagram)
Soner Canözer (Almora)
Yagmur Sarigül (maNga)
Hayko Cepkin
Ufuk Önen (Hazy Hill)
* MAIDEN HAYRANLARI:
Türk hayranlar Maiden'i ve izledikleri Maiden konserlerini anlattilar !!!
* "IRON MAIDEN, STEVE HARRIS'TIR"
Paul Di'Anno ile özel röportaj
* "BRUCE'UN DEMEÇLERI MORALLERI BOZMUSTU"
Blaze Bayley ile özel röportaj
* 3 koleksiyon karti: Dave Murray, Steve Harris, Bruce Dickinson
VE AYRICA...
SLAYER (Çağlan Tekil Slayer tutkusunu anlattı, zaten bilinen ve az bilinen bilgilerle dolu Slayer tarihi)
SEBASTIAN BACH (bu defa röportaj)
OPETH
GODSMACK
THE DILLINGER ESCAPE PLAN
CLAWFINGER (Utku yazdı...)
AYREON (Arjen Lucassen'le çok özel bir röportaj)
STILL REMAINS
MARDUK
MUNICIPAL WASTE
IN THIS MOMENT
DECIMATION
ROCK & METAL DUNYASI ANA HABER BULTENI
YASAYAN ÖLÜLER: JOHN BONHAM (LED ZEPPELIN)
APTÜLIKA
ALBÜM KRITIKLERI
CEMIYET SAYFALARI
GECMIS METAL MIMOZALARI
Blue Jean'de bu ay ayrıca LOST dergisi var. 5 dev postere sahip 52 sayfalık bir dergi. Onun ayrıntıları da şurada:
http://www.duslervekabuslar.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7536&FORUM_ID=4
BLUE JEAN'in bu özel sayısı yarın (pazartesi) çıkar tahminlerimize göre:) |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 28.01.2008 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
piyasaya çıktımı yeni sayı gidip bakalımmı ? _________________ yalarım ışıltısı kalır |
|
| Başa dön |
|
 |
Papa_Het Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
KevinLomax Doğu Yücel

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
dergi yarın (çarşamba) tüm istanbulda, perşembe ise türkiye'nin dört bir yanında.
maalesef sen bi önceki sayıyı almışsın. ama o da fena değildir:P |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 13:46 Mesaj konusu: |
|
|
geçen ay dergideki wasp konseri yazısı çok hoşmuş, tebrik ederim. bir konser bu kadar güzel anlatılabilirdi. dışarı çıktığımda yeni dergiyi büfelerde arıyor olacağım. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 31.01.2008 0:14 Mesaj konusu: |
|
|
dışarı çıktım ve sayıyı direk aldım. marduk röportajı kısa ama hoş olmuş. konuşma fırsatım olmamıştı, çok istiyordum mortuus babayla konuşmayı. bunun haricinde opeth yazısı güzel olmuş. aklıma gelen pek bir şey yok. daha çok death - black metal'e ağırlık verilirse daha çok şey aklıma gelecek. bu ara bu iki türden başkasını dinleyemiyorum başarılar, kolay gelsin. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 03.02.2008 0:11 Mesaj konusu: |
|
|
Dergi yine süper olmuş ama Lost ekini de baya sevdim. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 08.02.2008 13:14 Mesaj konusu: |
|
|
lost ekini ben de çok sevdim. hatta sırf o yazılar yüzünden 2 gündür kafayı yemiş durumdayım, dizideki gizemler ne zaman cevaplanacak ulan! _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cmt 09.02.2008 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
İron Maiden dosyasını 20 yakın kez okudum, hala bıkmadım ve bıkmayacağım. özellilke her hangi bir İron Maiden albümü dinlerken okumak çok zevkli (fantezim süper!) . Judas Priest dosyası da bekleriz.  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Cmt 09.02.2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
Bende bugün aldım =)
Marduk röportajı keşke biraz daha uzun olsaydı ..=)
Iron Maiden dosyası da harika olmuş
Darius_Miles dediği gibi biraz daha death-black metal ağırlıklı olsa hiç fena olmaz  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
abi çok güzel olmuş dergi elinize sağlık ama şu tokyo otelin vokalini görmek zorunda kaldım dergi sayeseninde okadar okudum aman önyargı kendinizi aşın falan diye ama yinede tipe bak demeden geçemiyorum.  _________________ yalarım ışıltısı kalır |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 23:15 Mesaj konusu: |
|
|
Dergiyi edinmemdeki ana sebep Iron Maiden'dı arkadaşlar. Bu zamana değin kendimi büyük bir Iron Maiden hayranı olarak görürdüm. Amma ve lakin, yıllanmış hayranları; ölümüne de olsa grubun peşini bırakmayan ağabeyleri görünce sıradan bir dinleyici olduğumu anladım...
Derginin içeriği gayet güzel, hoşuma gitti. Ama eski Blue Jean'i daha fazla özlüyorum, açık konuşmak gerekirse. Özlem Gürel'in yazılarını ve saire.. Doğu Yücel'in hala hayranıyız. Dergiyi alma sebeplerimden birisi de o. Yalnız, dilbilgisine, güzelim Türkçe'mize dikkat edilsin diyorum, naçizane...
Blue Jean'de yer alan Kaset cd doldurma kılavuzu başlığında Türk Müziği'nden bahsetmemişsiniz. Yazıyı hazırlayan hanfendiye ve Kutlu Özmakinacı'ya teessüflerimi iletiyorum. Bir başka sayıda türkü, klasik türk müziği listesi de yapın, yoksa affetmeyiz ona göre. _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
vader

|
Tarih: Cum 15.02.2008 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
| ya her şey iyi hoşta şu dergi ne zaman bluejeanden ayrılıp bağımsızlığına kavuşacak.sevmeye sevmeye bluejean almaktan bıktım. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 15.02.2008 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
bu tür dergileri okurken ister istemez tedirgin oluyorum.senelerdir heavy metal yada rock kökenli ne dergi aldıysam biriktirdiysem mutlaka dergi bir süre sonra kapandı.şebek aldık kapandı laneth aldık kapandı non serviam ve enredte kapandı.headbang okurkende düşünüyorum acaba kapanırmı yayından kalkarmı diye.arkadaşım hatta abi uzun sürmez merak etme dedi umarım aynı şey yine olmaz.uzun yıllar keyifle okuruz. _________________ yalarım ışıltısı kalır |
|
| Başa dön |
|
 |
|