| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ugur88

|
Tarih: Sal 21.08.2007 1:45 Mesaj konusu: |
|
|
| ironicca demiş ki: | | Dünyadaki en uyduruk gruplardan bence. |
içimde kaldı yazmazsam olmucak o kadar yerden yere vurulcak kadar kötü değiller |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 21.08.2007 10:59 Mesaj konusu: |
|
|
| DU_HAST demiş ki: | | Birçok grup derken? Ayrıldığı murderdolls'tan başka hangi grubu var acaba? |
korn'da da çalıyor yeni albüm için. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Prş 23.08.2007 7:24 Mesaj konusu: |
|
|
severim kendilerini, MM ile yaptıkları Fight Song'u daha da bir seviyorum artık  |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Cum 24.08.2007 7:50 Mesaj konusu: |
|
|
corey saçları da kesmiş çük kafa gibi olmuş... oldu mu şimdi o maske nasıl durcak kafada  _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 24.08.2007 10:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Darius_Miles demiş ki: | | DU_HAST demiş ki: | | Birçok grup derken? Ayrıldığı murderdolls'tan başka hangi grubu var acaba? |
korn'da da çalıyor yeni albüm için. | Albümdeki davullar Terry Bozzio ve Bad Religion bateristiyle kotarıldı,Jordison sadece turnede çalacak. _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
RoCkEr_95

|
Tarih: Sal 04.09.2007 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
benim bir arkadaşım dinliyordu,ben de ona lordi den bahsediyordum grupları karıştırınca,bi şarkı dinletti.. o andan itibaren birazcık slip knot dinlemeye başladım,ama bence iyi müzik yapıyorlar...  |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
Slipknot...Hayatımın grubu,yaşamım slipknot öncesi ve sonrası olarak iki bölüme ayrılabilir.Onları tanıdığımda 'IOWA' albümü dönemiydi. Acaip hasta olmuştum,o nasıl müzik? o nasıl nefret? o nasıl konser performansı?
Disasterpiece dvd'sini ağzı açık izledim bende birçok kişi gibi.
Vol.3 Albümü çıktığında biraz hayalkırıklığına uğramıştım açıkçası. Mesela bir 'Duality' şarkısını 2 sene sonra sevebildim.
Ama en başarılı oldukları albüm bu oldu.Grammy aldılar en önemlisi.
Live 9.0 iyi bir live albüm.Ancak bu kayıtla COREY'de ses falan kalmaığını anladık.Artık böğüremiyor herif.
Ancak STONE SOUR da ki gibi normal rock vokali yapabiliyor.
Mesela ROADRUNNER UNİTED albümündeki 'Rich Man' şarkısını söyleyen
Slipknot değil STONE SOUR vokali COREY TAYLOR'dır bence.
Ekim de şarkı yazımına girecekler,yaza doğru yeni albümleri yine ROADRUNNER'dan çıkar büyük ihtimal.
Umarım bu sefer TÜRKİYE'ye de gelirler. 2 sene önceki gibi Yunanistan'a kadar gelip bizi çatlatmazlar.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Pts 19.11.2007 13:23 Mesaj konusu: |
|
|
bi limp bizkit e bide slipknot a giderim konser olarak.daha başkada süper görmek istediğim bi grup kalmadı ama bu 2 grup kadar salya akıtacak eğlenceden akan salyanın farkına vardırmayacak başka grupta yok zati.kısmet bi yerde  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pts 19.11.2007 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Darius_Miles demiş ki: | | DU_HAST demiş ki: | | Birçok grup derken? Ayrıldığı murderdolls'tan başka hangi grubu var acaba? |
korn'da da çalıyor yeni albüm için. |
Yaklaşık 1 Hafta Önce Slipknot İle Stüdyo İçin KoRn'dan Ayrıldı. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Prş 22.11.2007 23:03 Mesaj konusu: |
|
|
çok şükür,stüdyo olayına başladılar demek. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 15.12.2007 4:04 Mesaj konusu: |
|
|
Shawn Clown'ın Gizmachi grubunu keşfedip kendi şirketinden albüm çıkartması,Joey'in 3 inches of blood'ın son albümünde prodüktör olması ve son olarak Corey'in Walls of Jericho'nun EP'sine prodüktörlük yapıyor olması,bundan sonrada elemanların isimlerini başka grupların prodüktörü vs. gibi şeylerde daha çok duyacağız demektir. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
keano

Kayıt: Jan 07, 2007 Mesajlar: 35 Nerden: Ki$in Manchester, yazin Izmir
|
Tarih: Cmt 22.12.2007 15:56 Mesaj konusu: |
|
|
2008 Slipknot 'un yili olacak.... (dememlen olmuyo ama... olacak. valla bak) _________________ Saygilar!
Kaan
http://www.last.fm/user/olionel |
|
| Başa dön |
|
 |
Bijoeny

|
Tarih: Sal 22.01.2008 21:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Slipknot en sevdiğim yabancı gruplardandır biterim kendilerine..Joey Jordison bitanedir..Söylediğine göre 2008 sonlarında albüm çalışmaları başlıcakmış,yeni albüm gelmiş geçmiş en sert Slipknot albümü olacakmış... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 23.01.2008 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
2007 sonları diyecektin sanırım.Çalışmaya başladılar bile. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
moshing_machine

|
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 26.01.2008 12:21 Mesaj konusu: |
|
|
+ Ministry _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 26.01.2008 12:33 Mesaj konusu: |
|
|
+Korn _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
MeSSiaH_sic

|
Tarih: Cmt 15.03.2008 20:41 Mesaj konusu: |
|
|
| yeni albüm ağustosta... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pts 17.03.2008 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
Yazın turnede var. Gözü açık gitmeden bi konser izleyebilsek... _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
le_anarchie

Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 22 Nerden: www.gbrock.topic-board.com
|
Tarih: Pzr 23.03.2008 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albümün adı "Another Day In The USA" miş.Ne kadar doğru emin değilim ama... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|