| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Burocknroll

|
Tarih: Pzr 20.01.2008 11:24 Mesaj konusu: Baslik Silinebilir Tesekkurler! |
|
|
Bundan yaklasik 1 ay once ayni basligi acmistim ama internetle pek ilgilenemedigim icin baslik silindi.Umarim bu sefer sabit bir baslik haline gelir ve sizlere yardimci olabilirim.
Ben Miami`de yasiyorum.Bu muzikle 10 senedir ilgileniyorum ve 5 yildir elektro gitar caliyorum.Burada ayni turde bir kac baslikla karsilastim ve bazi sorunlar yasandigini gordum.Acikcasi ikinci kez acmakta biraz cekingen davrandim cunku insalarin guvenini kazanmak kolay bir is degil.Ayrica yaptigimiz iste kolay degil sonucta.Gonderim islerini aracisiz kendim yapmaktayim.Almak isteginiz gitari yada aleti isterseniz magzada denerim ve o sekilde gonderirim.Magza musteri temsilcisi gibi degil en ufak ayrintisina kadar bizzat kendim ilgileniyorum.Ikinci el yada sifir aletlerde sam ash`in verdigi garantide dahil.
Simdi kisaca konuya deginmek istiyorum.Kaldigim yere yakin bir alisveris magzasinda Sam Ash muzik firmasi var.Amerikanin en koklu ve en eski muzik firmalarindan biri.Magzada ikinci el ve sifir gitarlar ve ekipmanlar mevcut.Bu hafta magzada cektigim ornek resimleri ekleyecegim bu basliga.Musicans friend yada ebay de aramadan once www.samash.com sitesine bakmanizi isterim.
Ornek fiyat olarak;
Fender
Hot Noiseless Stratocaster Electric Guitar Pickup Set 119$ arti %7 tax
Turkiye fiyati mydukkan`da 426 ytl...
Gonderim isini kisaca anlatmak istiyorum.Istediginiz alet edevat sam ash te yoksa alternatif sitelerden temin edebilirim.Ebay den almak istediginiz; aletin eger ebayde buy it now fiyati varsa size toplam tahmini fiyati soylerim.Acik artirmayada girebiliriz ama is sansa kaliyo biras ebayde.
Komisyon olarak %15 aliyorum.Bu rakama karar vermeden once arastirdim baktim genelde bu yuzdeyi aliyor bu isi yapan arkadaslar.Bunlarin yaninda kargo ucreti ve havale masrafi var.Havale olarak western union`u tercih ediyorum cunku en saglam ve en hizli yol western union.
Gumruk olayinda soyle bir sansimiz var.Sahis adi ile ve gift seklinde yollayacagim icin gumruge girme riski az.Zaten gumruge takilabilecek aletleri kabul etmiyorum.Gitar yollarken kasa ve klavye seklinde gonderim yolu daha mantikli.Tek parca halinde hard case isteyecegi gumruk riski yanisira boyut ve agirliktan kargo masrafi cok tutacagi icin basim agrisin istemem.
Cok detayli seyleri ozel mesaj atarak yada burakbeytur@gmail.com adresine e mail yollayarak sorabilirsiniz.Lutfen ciddi alici arkadaslar yazsin ve bende ona gore bosa zaman harcamayim.Sadece fiyat sormak icin yazmayin lutfen.
Ebay`den alinan Fender Custom Shop Pro Closet Classic:

En son Burocknroll tarafından Cmt 01.11.2008 9:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
inex2

|
Tarih: Pts 21.01.2008 1:45 Mesaj konusu: |
|
|
edit...
En son inex2 tarafından Pzr 04.05.2008 18:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
runemagick666

Kayıt: Sep 14, 2006 Mesajlar: 698 Nerden: türkiyenin ücra köşeleri varoşları
|
|
| Başa dön |
|
 |
Burocknroll

|
Tarih: Pts 21.01.2008 8:12 Mesaj konusu: |
|
|
kardes %7 tax ile 1496 dolar yapiyor.arti benim komisyonumuda eklersek 1720 dolar toplam kargo haric.kargo ne kadar tutar bilemiyorum cunku bircok kargo firmasi var.fedex yada ups hangisi daha saglikli ve uygun olur sormam gerek cunku sonucta pahali bi gitar.2. si tek parca halinde yollamam gumruk acisindan sorun olabilir.hard case de eklersek agirlik ve boyut artacagi icin cok dikkat ceker gumrukte.kasa ve klavye seklinde yollanirsa sorun cikacagini sanmiyorum. _________________ <div> <strong><strike>Siyaha Boya</strike></strong></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Burocknroll

|
Tarih: Pts 21.01.2008 8:37 Mesaj konusu: |
|
|
kardes sitede minimum alisveris 19.95 dolarmis.bu yuzden 4 tane siparis etmem gerekiyor.ups amerika ici normal kargo dahil 30.95 dolara geliyor fiyat.komisyonla beraber 35 dolar toplamda.turkiye kargo dahil 50 - 60 dolar gibi bisey olabilir toplam fiyat. _________________ <div> <strong><strike>Siyaha Boya</strike></strong></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
cancaliskan

|
Tarih: Pts 21.01.2008 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemPos=5&TempID=6&DepartmentID=1&STRID=24151&CategorySubID=370&CategoryID=370&BrandID=0&CategorySubPriceRangeID=0&pagesize=10&SortMethod=3&Method=3&PriceRangeID=0&SearchPhrase=&Contains=&Search_Type=Department&GroupCode=&categorysubsearch=true
bunu istiyorum , detayları ö.m ile konuşalım. _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp |
|
| Başa dön |
|
 |
Burocknroll

|
Tarih: Pts 21.01.2008 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
om ile cevap yazdim kardes _________________ <div> <strong><strike>Siyaha Boya</strike></strong></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
cancaliskan

|
Tarih: Pts 21.01.2008 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Burocknroll demiş ki: | | om ile cevap yazdim kardes |
özel mesaj geldide hata var onda...40 usd lık şey tax,komisyon ve kargo ile 250 usd olur demişsin?
%7 + %15 ile 182 usd etmesi imkansız. _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp |
|
| Başa dön |
|
 |
Burocknroll

|
Tarih: Pts 21.01.2008 11:36 Mesaj konusu: |
|
|
| cancaliskan demiş ki: | | Burocknroll demiş ki: | | om ile cevap yazdim kardes |
özel mesaj geldide hata var onda...40 usd lık şey tax,komisyon ve kargo ile 250 usd olur demişsin?
%7 + %15 ile 182 usd etmesi imkansız. |
kardes fiyata iyice bak sonra yaz buraya...senin icin print screen yaptim herkes gorsun diye...
 _________________ <div> <strong><strike>Siyaha Boya</strike></strong></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
cancaliskan

|
Tarih: Pts 21.01.2008 11:41 Mesaj konusu: |
|
|
benim verdiğim linke basınca bende direk bu çıkıyo :
 _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Pts 21.01.2008 11:52 Mesaj konusu: |
|
|
Vox'u EBay'den direk getirtsen gümrüğe takılmıyo, ucuz bi şi zaten, ben de "AC30" modelini getirtiyorum da.  _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
sigma_g

Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 342 Nerden: izmir vs. istanbul
|
Tarih: Pts 21.01.2008 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
magazada 2.el muzik aletleri de bulunuyordu sanırım.
acaba "paevey 5150 II EVH" var mı?sadece kafa kısmını istiyorum..kargo dahil kaça patlar? _________________ eski punkreals...omurilik soğanı kurbanı...
Squier Standard Series, Antique Burst Tortoise Shell(köprü-texas special)--Ax3000g--bir sürü pena falan |
|
| Başa dön |
|
 |
grognard3

|
Tarih: Pts 21.01.2008 14:38 Mesaj konusu: |
|
|
| bu vox ne işe yarıyor tam olarak acaba? |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Pts 21.01.2008 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
Kulaklıkla çalışan bi çeşit çalışma amfisi. =) Amerika'da çok farklı modeller var yıllardır ama Türkiye'ye malesef hiç gelmedi bu tarz bi ürün. _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
grognard3

|
Tarih: Pts 21.01.2008 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
| ilginçmiş...teşekkür ederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
alpergrk

|
Tarih: Pts 21.01.2008 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
| tam anlayamadım. şimdi bu fotograftaki küçük aleti direk gitara takıyoruz, bunun bir de kulaklık girişi var bu sayede kimseyi rahatsız etmeden çalışabiliyoruz öyle mi? toplamda kaça patlar peki bunu getirtmek? |
|
| Başa dön |
|
 |
slipknot777

|
Tarih: Pts 21.01.2008 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
| ö.m.attım burocknroll... |
|
| Başa dön |
|
 |
grognard3

|
Tarih: Pts 21.01.2008 15:51 Mesaj konusu: |
|
|
| alpergrk demiş ki: | | tam anlayamadım. şimdi bu fotograftaki küçük aleti direk gitara takıyoruz, bunun bir de kulaklık girişi var bu sayede kimseyi rahatsız etmeden çalışabiliyoruz öyle mi? toplamda kaça patlar peki bunu getirtmek? |
valla yararlı gibi birşey ac-30 , metal gibi versiyonları var sanırım nasıl bi değişim gösterir bilemem ama 3-4 kişi alırsa ortak kargo ile ucuza mal edilebilir...bu durumda bende sipariş verebilrim...merak ettim acıkcası... |
|
| Başa dön |
|
 |
Burocknroll

|
Tarih: Sal 22.01.2008 9:57 Mesaj konusu: |
|
|
toplu gonderim isi sakat bence.kargoya 50 dolar fazla verin ama gumruk isiyle ugrasmayin derim.vergisi 5 dolar tutsada cok ugrastiriyolar adami... _________________ <div> <strong><strike>Siyaha Boya</strike></strong></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
crackocain

|
Tarih: Sal 22.01.2008 10:24 Mesaj konusu: |
|
|
Bende gitarımı samash.com'dan aldırdıydım. Kuzen NY'de Manhattan'daki şubelerinden gitmiş eliyle almış. Hatta istediğim case'i yetiştiremedikleri için bedavaya, içinde ufak bir defo olan IBANEZ case içinde vermişler. Takdir ettim kendilerini...
Aracı arkadaşın samash'le yüzyüze iletişim kurabilecek mesafede olması o yüzden alıcılar için bence avantaj. Bu tarz istisnai işler ortaya çıkabilir nihayetinde...
Yanlız mesela kurnazlıkları olmuyor değil. Ben gitarımı musiciansfriend'den baktığımda 489 dolar olup stokta yoktu. Samash'e baktığımda 540 dolar gösteriyorlardı aynı gitarı.
www.musiciansfriend.com
www.music123.com
www.zzounds.zom
gibi sitelerde gitar stoğa girdiği an, diğer sitelerin fiyatlarına indirdiler. Yani illada samash diye diretmek de pahalıya da patlayabilir. _________________ Ref: NFF, wahshe, halilpazarlama, leprosy_info, shnicx, canovski, wape, fender_vintage, metallihead, killthepain, hipertansiyon, agmed |
|
| Başa dön |
|
 |
|