| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
heavy_woman

Kayıt: Oct 30, 2007 Mesajlar: 21 Nerden: florida-istanbul-izmir
|
Tarih: Pzr 13.01.2008 11:48 Mesaj konusu: |
|
|
| biri bana bu müziği hakkını vererek icra eden bi turk grup söylesin gidip dinleyeceğiz..bi gitarist lazım bize..yaşını başını almış insanlarız..adam gibi adam gelsin çalsın istiyoruz..2 eleman yabancı...amaç eğlenelim eğlendirelim bu müziği diriltelim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1975 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pzr 13.01.2008 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | Voodoo Medicine matı anımsattı bana
Mr. ShameleSS acilen vokali değiştirmeliler
XXL annihilator coverlamış gayette başarılı olmuş trash diyebiliriz.
!redruM - vokalin ses rengini sevdim ama kayıtta efekt vs ile tonlanması lazım.bunlarda guns coverlamış , gitarlarında tonları güzel.adamakıllı bir mixajlayeniden dinlemek isterim.
Unlucky Mr. Lucky - dinlediklerimin içinden en iyisi diyebilirim.vokal sebastian tadını yakalamış birde pro bir kayıtta düşünün kesinlikle iyi işler çıkacaktır.
Crossfire kelimesine görünce aklıma ister istemez SRV geldi o tad bekledim ama bildiğin glam grubuymuş bu devirde böyle müzik gerçektek taktir edilmesi lazım.def leppardın eski zamanlarını anımsattı bana.aralarda progressive öğelerde katmışlar güzel olmuş. |
evet, Mr. ShameleSS'in vokal kötü, biraz zorlama söylemiş gibi. ama eski tayfa şarkıları hoşuma gitti.
bu arada Yamaç da grup değilmiş. adam solo albüm çıkarmış. bende grup zannetmiştim. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 14.01.2008 1:37 Mesaj konusu: |
|
|
| heavy_woman demiş ki: | | biri bana bu müziği hakkını vererek icra eden bi turk grup söylesin gidip dinleyeceğiz..bi gitarist lazım bize..yaşını başını almış insanlarız..adam gibi adam gelsin çalsın istiyoruz..2 eleman yabancı...amaç eğlenelim eğlendirelim bu müziği diriltelim... |
abi glam tarzı yapacak grubun en büyük derdi vokal kaç sefer denedik olmadı vokal olmayınca mötley gibi çal bir işe yaramaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
_JuDaS

|
Tarih: Pts 14.01.2008 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | heavy_woman demiş ki: | | biri bana bu müziği hakkını vererek icra eden bi turk grup söylesin gidip dinleyeceğiz..bi gitarist lazım bize..yaşını başını almış insanlarız..adam gibi adam gelsin çalsın istiyoruz..2 eleman yabancı...amaç eğlenelim eğlendirelim bu müziği diriltelim... |
abi glam tarzı yapacak grubun en büyük derdi vokal kaç sefer denedik olmadı vokal olmayınca mötley gibi çal bir işe yaramaz. |
abi aslında 'electric circus' var. Cumaları dorockta çıkıyor. Saf glam değil ama dinlenmeli mutlaka. _________________ Satılık Cort M600 Elektro Gitar -> http://www.turkrock.com/ftopic81325.html |
|
| Başa dön |
|
 |
heavy_woman

|
Tarih: Pts 14.01.2008 9:06 Mesaj konusu: |
|
|
| haklı olabilirsiniz..ama ben vokalim...ama 2. vokal düşünüyorum...bayan vokalden hoşlanmam bu tarz müzikte..vokal ben olsam dahi...başka bi adam daha istiyorum...JUDAS sağol,bi bakalım nasıl elemanlarmış...barlardan hiç hoşlanmasamda elemanlara söylerim bi bakarlar electric circus'a.. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 14.01.2008 10:31 Mesaj konusu: |
|
|
| heavy_woman demiş ki: | | haklı olabilirsiniz..ama ben vokalim...ama 2. vokal düşünüyorum...bayan vokalden hoşlanmam bu tarz müzikte..vokal ben olsam dahi...başka bi adam daha istiyorum...JUDAS sağol,bi bakalım nasıl elemanlarmış...barlardan hiç hoşlanmasamda elemanlara söylerim bi bakarlar electric circus'a.. | bayan vokalde iyi gider bu müziğe .örn.için vixen , heart , phantom blue. _________________ yılandan korkmam klimayı kapattıran çalışan kadın modelinden korktuğum kadar
satılık gibson maestro flaying v -15" crt monitör behringer EQ 40 YTL http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
heavy_woman

|
Tarih: Sal 15.01.2008 9:30 Mesaj konusu: |
|
|
| doğru..vixen ve heart benim için önemlidir...ama yinede ben bi erkeğin sesini daha çok beğeniyorum..sahneye daha çok yakışıyo...tabi bu benim tercihim..vokal olduğum halde böyle konuşmam..garipsenebilir...varsa bu müziğe hakkını verecek glam metali bütünüyle sahneye taşıyacak eleman,deneriz..daha burdayız.. |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Çrş 16.01.2008 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
Bence genel olarak rock ve metal'in içerisinde kadın vokalin en çok yakıştığı alttürdür glam.Hele de gerçekten iyi bir vokalse tadından dinlenmez... _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
|
| Başa dön |
|
 |
heavy_woman

|
Tarih: Prş 17.01.2008 9:28 Mesaj konusu: |
|
|
| evet...benim kişisel tercihimdi bu erkek vokalli glam grubu..benim gibi düşünen neredeyse hiç yok...ama tabi sonuçta bu benim işime yarar...ben de vokalim ve yıllardır bu işi yapıyorum..sahneki yüzler mutlu bunu görebiliyorum...düşündükleriniz doğrudur belkide...ama doğru olmasına luzum yok..bi şekilde ayrım gözeltilmeksizin dinleniyo bu müziğin hakkını gönülden veren vokallerimiz...bu amerikada da böyle isveçte de böyle ve sanıyorumki bu ülkede de böyle..yorumlar için sağolun baylar... |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 18.01.2008 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
heavy_woman

|
Tarih: Pzr 20.01.2008 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
| gayet havalı...cevabı aldım ben...ama bi cevaba daha ihtiyacım var baylar...bu ülkede zamanında böyle gruplar varmıydı?yada hala varmı?özellikle bayan elemanlardan oluşan...hiç duymadım,görmedim...yurtdışında çok..hala da var.. |
|
| Başa dön |
|
 |
glam_girl

|
Tarih: Sal 29.01.2008 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
| heavy_woman demiş ki: | | gayet havalı...cevabı aldım ben...ama bi cevaba daha ihtiyacım var baylar...bu ülkede zamanında böyle gruplar varmıydı?yada hala varmı?özellikle bayan elemanlardan oluşan...hiç duymadım,görmedim...yurtdışında çok..hala da var.. |
bende baya merak ettim simdi, bizim ulkede varmıydı acaba? |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
başka tarzlarda çok var da glam metal olarak olduğunu pek zannetmiyorum. hard rock tarzında kramp'ın ilk vokalisti mesela tülay kayacık'tı ama tamamen bayanlardan oluşmuyordu. türk glam grubu eğer olsaydı dergilerde rastlardık. en azından heart grubu gibi bir tane olmalıydı. _________________ Umursa, sorgula ve harekete geç!!! - 4 Ekim 2008 - R.E.M. @ S.O.S. İstanbul
It's The End Of The World As We Know It - R.E.M. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
yok abi ya nerde o cesaret gotiklik prim yapıyo artık özellikle bayan arkadaşlarımızda nerde bi Belinda Carlisle modeli bi bayan görmeyi çok isterdim  _________________ yılandan korkmam klimayı kapattıran çalışan kadın modelinden korktuğum kadar
satılık gibson maestro flaying v -15" crt monitör behringer EQ 40 YTL http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
heavy_woman

|
Tarih: Cum 01.02.2008 9:31 Mesaj konusu: |
|
|
burası turkiye öyle değilmi..? ülkeden kaçanların sayısız nedeni var..kendimden biliyorum..ayrıca kabullenilmesi gereken bi gerçek var..bu yurdun insana 'genellikle' pasif..olay aslnda para ülke imkan zart zurt olayı değil..yurtdışında aç gezip müzik icra eden biton adam var..burda da olabilir..belkide nadiren de olsa vardır böyle arkadaşlar..onlara lafım yok..ama müzik işi cesaret işidir de...cesarette sabır ve deneyimle oluşur..sabır ve deneyimse özveriyle...müzik aşığıysan müzik yap görelim...bu iş parasız da olur imkansız da..bunu da kendimden biliyorum...nasıl olduğunu anlatırım merak eden varsa...saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 29.02.2008 11:39 Mesaj konusu: |
|
|
hadi iyiyiz bu yaz def leppard , whitesnake , whitelion geliyo yüzümüz gülecek  _________________ yılandan korkmam klimayı kapattıran çalışan kadın modelinden korktuğum kadar
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 29.02.2008 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
halil abi, Whitelion gelmiyecek diyorlar. Mike Tramp tek başına gelecekmiş, solo takılacakmış diye duydum. duyduğum site şu an aklımda değil sormayın hangisi olduğunu?  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 29.02.2008 17:53 Mesaj konusu: |
|
|
zaten eskidende öyleydi.canlı izlediğimde de her nekadar whitelion şarkıslrını çalsalarda vitosuz olmazzzzz.... _________________ yılandan korkmam klimayı kapattıran çalışan kadın modelinden korktuğum kadar
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Pzr 02.03.2008 2:40 Mesaj konusu: |
|
|
Abi Yamaç'ı dinleyen varmı aranızda? _________________ www.tibetagirtan.com |
|