Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Barış Akarsu
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Barış Akarsu
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sevilay_06

MesajTarih: Prş 10.01.2008 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BARIŞ AKARSU başlığına yine müzik otoriteleri Rolling Eyes üşüşmüşler...herbirinizi ombudsman ilan ediyorum. piyasaya çıkacak müzik ile uğraşacaklara da illa ve zinhaarr sizden onay almadan müzisyenim dememelerini öğütlüyorum.. Wink

Siz kendinizde kimin yeteneği olup kimin yeteneksiz olduğuna karar verme hakkını bulduğunuza göre birer müzik üstadısınız sanırım.Buralarda oyalanmasanız diyorum. Müziğe başlayacaklara danışmanlık falan yapın. Evil or Very Mad

Ben BARIŞ AKARSU dinlemeye devam ediyorum. 3. Albümün dvd sindeki canlı peformansları (özellikle) herkese öneriyorum.
AYRILIK ZAMANSIZ GELİR CD+DVD Sİ (BARIŞ AKARSU BELGESELİ ) ÇIKTI, TÜM MÜZİK MARKETLERDE!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
panik_431

MesajTarih: Cum 11.01.2008 0:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herkes Barış Akarsu yu çok severdim diye bir şeyler yazmayacak tabii. işin müzik kısmıda var di mi? onuda eleştirmek lazım.
sevilay_06

MesajTarih: Cum 11.01.2008 0:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:
herkes Barış Akarsu yu çok severdim diye bir şeyler yazmayacak tabii. işin müzik kısmıda var di mi? onuda eleştirmek lazım.

tabi ki eleştirilecek, hatta ben sadece sevdiğim takip ettiğim sanatçıları eleştiririm. ama eleştirinin boyutu ''yeteneksiz, müzik yeteneği yok'' noktasına getirilirse ''orda dur bakalım sen kimsin'' diye sorarım.
yeteneği yok demek eleştiri değil karalamadır. hem sanatçıya hem dinleyenlerine saygısızlıktır.
Başa dön
le-fate-ignorante

MesajTarih: Cum 11.01.2008 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Allah rahmet eylesin.. ailesine sewenlerine sabır diliyorum
Başa dön
yener

MesajTarih: Cum 11.01.2008 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gecen televizyonda denk geldim,sanırım hayatını anlatan bir dvd'si çıkacakmış.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rockerrocker

MesajTarih: Cum 11.01.2008 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gloomy_Dark demiş ki:
Söylediklerim yanlış anlaşılmış.Müziğe yeteneği olmayan bir arkadaş.Bu cümlede bir hakaret var mı acaba

Ne dedim gerçekten ölümüne üzüldüm genç yaşta berbat bi duygu bu.Siz yazımın tamamInı okuyuN. Bir cümleye takılmayın arkadaşlar.Bunlar benim kendi fikrim.Barışın yeteneği yoktu.Size göre vardır.

Barışın yeteneği yok demek ayrı,ölümüne sevindim iyiki ölmüş demek ayrı.Zaten kötü amacım olsa kalkıp baş sağlığı dilemem.

O yüzden her ne kadar yeteneksizde olsa,genç bir insanDI.Karakterine de zaten laf etmedim.Karakterine birinin zaten laf demek bana düşmez,birini tanımadan asla.Ama müzik dinlenen bir şey,duyuyorsun.Yorum hakkına sahip olabiliyorsun.Canlı performansını da, dinlerim görürüm duyarım bak bu olmamış diyebilirim.Şahsi fikrimdir bu.Muzikal icrasını eleştirdim sadece.

Saygılar.

sizi yanlış anladığımı düşünmüyorum.... Şöyleki bir sanatçıyı şarkıcıyı yorumcuyu vs vs beğenmek ve dinlemek zorunda değil hiç kimse ben sizin dinlediğiniz sanatçıları beğenmeyebilirim sizde benimkileri yada bazılarını ama birilerine yeteneksiz demek bambaşka birşey siz bu kanıya varamazsınız siz söylüyorsunuz Barış ı tanımadığınızı bu durumda yetenekli olup olmadığınıda bilemezsiniz onun tarzını şarkılarını söyleme biçimini sesini beğenmeyebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız ama yeteneksiz diyemezsiniz kaldı ki bir müzik otoritesi olsanız dahi diyemezsiniz. Neyse artık zaten herşey için çok geç Barış biz onu sevenler için her yönden çok büyük bir değerdi ve artık o yok malesef aramızda o yüzden saçma sapan polemiklere girmek istemiyorum ama açıklama getirmek istedim yazdıklarıma bende... 162 sayfadır anlatmaya çalıştıklarımızı zaten anlamak isteyenler anladı gerisi için bişey diyemem bizler sizleri anlamaya çalışıyoruzda sizler niye anlamıyorsunuz bunuda anlamak oldukça güç.... Confused
Gloomy_Dark

MesajTarih: Cum 11.01.2008 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ufak bir mantıksal düzeltme yapmak istiyorum;sanırım bir insanın karakteriyle ilgili yorum yapmak için onu tanımak gerekir.Müziğiyle ilgili yorum yapmak için ise o şahsın karakterini tanımaya gerek yok.

Şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz.Evet ama ben burda sen bunu nasıl dinlersin diye yorum yapmadım.Kendi fikrim bu.Kendi fikrimide bir şey otoritesi olarak söyledim.

Size kolay gelsin.
Başa dön
rockerrocker

MesajTarih: Cum 11.01.2008 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gloomy_Dark demiş ki:
Ufak bir mantıksal düzeltme yapmak istiyorum;sanırım bir insanın karakteriyle ilgili yorum yapmak için onu tanımak gerekir.Müziğiyle ilgili yorum yapmak için ise o şahsın karakterini tanımaya gerek yok.

Şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz.Evet ama ben burda sen bunu nasıl dinlersin diye yorum yapmadım.Kendi fikrim bu.Kendi fikrimide bir şey otoritesi olarak söyledim.

Size kolay gelsin.

tabiki orası öyle ama yetenek neye ve kime göredir yani sizce yeteneksiz bir insanın kriterleri nelerdir. Bu kanıya varmak içinde o insanı kişisel olmasada müzikal anlamda tanımak gerekir yani nedir napıyordur sahnesi nasıldır canlı performansı nasıldır bestesi varmıdır çalışıp kendini geliştiriyormudur yoksa bunları yapmıyormudur işte bunu bilmeden yetenekli yeteneksiz saçma bir tartışma olur kaldıki daha öncede belirttiğim gibi kendinize göre yada neye göre otorite olursanız olunursa olunsun farketmez.
cell

MesajTarih: Pzr 13.01.2008 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Barışın ne kadar müziğe yeteneği olduğu ortada hiçbir zaman magazin olarak gündeme gelmemesine rağmen arkasında bu kadar çok seven bıraktı bunları sadece o oynadığı dizilerlemi yaptığını sanıyorsunuz hayır ben o dizisini hiç izlemedim bile Barışın kendi fiziğinden dışgörünüşünden çok sesine hayrandım ve onu yakışıklı bulmayan ama sesini çok beğenen bir sürü insan tanıyorum

Müziğe yeteneği olmayan bir insan nasıl zor şarkıların altından kalkıp muhteşem bir sesle onları yorumlayabilir ki?

Kaldıki otoriteler bile Barışın sesinin ne kadar iyi olduğundan bahsediyor.....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
panik_431

MesajTarih: Pzr 13.01.2008 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gloomy_Dark demiş ki:

Size kolay gelsin.

kardeş sen boşa nefes tüketiyorsun burda. ne dersen de, yine sen haksız duruma düşürürler. o yüzden boşver.
Başa dön
Gloomy_Dark

MesajTarih: Pts 14.01.2008 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet kardeş anlamazlar anlamıyorlar şimdi ben onlara sorsam 11!+99! ne yapar hadi anlamadılar yada anlamaları uzun sürdü,normal.

Ama çok basit bir şey anlatıyorum.Her neyse hadi kolay gele.
Başa dön
cell

MesajTarih: Sal 15.01.2008 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bnce git bu sayfadan bize bişey anlatma arkdaşım
bizim anlamadığımız söylüyorsun ama sen de anlamıyorsun o yazıları doğru düzgün okursann ne demek istediğimiz anlaycaksın
Başa dön
glam_girl

MesajTarih: Pzr 27.01.2008 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cell demiş ki:
Barışın ne kadar müziğe yeteneği olduğu ortada hiçbir zaman magazin olarak gündeme gelmemesine rağmen arkasında bu kadar çok seven bıraktı bunları sadece o oynadığı dizilerlemi yaptığını sanıyorsunuz hayır ben o dizisini hiç izlemedim bile Barışın kendi fiziğinden dışgörünüşünden çok sesine hayrandım ve onu yakışıklı bulmayan ama sesini çok beğenen bir sürü insan tanıyorum

Müziğe yeteneği olmayan bir insan nasıl zor şarkıların altından kalkıp muhteşem bir sesle onları yorumlayabilir ki?

Kaldıki otoriteler bile Barışın sesinin ne kadar iyi olduğundan bahsediyor.....

aynen katılıyorum Exclamation
Başa dön
Clickboy

MesajTarih: Pzr 27.01.2008 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:

Rock müzik icra ettiğini sanan türk müzik piyasasındaki çoğu zatlardan 53457 kat yetenekliydi... Hadi onu da geçtim, ortaya birşeyler koyması ve azmi yüzünden fark edilip daha iyi yerlere getirilmeliydi. Zaten kendine sorsan eminim yetenekli olduğunu da iddia etmezdi... Erken gitti çok üzüldük. Allah Rahmet eylesin...
Başa dön
ozgurv

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 9:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hiçbir zaman ben oldum havalarında bir insan olmadıki, her zaman yolun daha başında olduğunu gelecekde çok daha iyi kaliteli ve başarılı işler yapmak istediğini söyleyip durdu.
ultrakubi

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kim ne derse desin BARIŞ AKARSU süper bir şarkıcıydı ve çok yetenekliydi
şarkı yarışmasından çıkıpta başarılı olan ender kişilerden biri
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
meral_ozuslu

MesajTarih: Pts 18.02.2008 2:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BARIŞ-sevgi-dostluk her zaman kazanır.

Barış Akarsu UNUTULMAYACAK...

Kalbimizde ve anılarımızda yaşayacak.

Unutulmaması ve gençlere örnek teşkil edebilmesi için 28 yıllık yaşamının 10 yıllık müzik faaliyetleri ve özellikle 1.albümünden sonraki yayınLanmış/yayınlanmamış çalışmaları müzikseverlerle buluşturulmaya devam edecek...

SEVGİ-BARIŞ-DOSTLUKLA...
Başa dön
sevilay_06

MesajTarih: Sal 19.02.2008 2:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ayrılık Zamansız Gelir Albümünden ''RÜZGAR'' şarkısına çekilen klip
TURK C TV de yayında...
Başa dön
ocein

MesajTarih: Sal 19.02.2008 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şarkıcı Barış Akarsu Adına Kurulacak Dernek, Trafik Kazalarına Dikkat Çekecek

Resmi büyütmek için tıklayın
Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçen yaz trafik kazasına kurban giden Barış Akarsu adına dernek kurulacak. Barış Akarsu Derneği'nin en önemli amacı ise trafik kazaları ve yollardaki ölüm noktaları diye tabir edilen tehlikeli kavşaklara dikkat çekmek olacak.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçen yaz trafik kazasına kurban giden Barış Akarsu adına dernek kurulacak. Barış Akarsu Derneği'nin en önemli amacı ise trafik kazaları ve yollardaki ölüm noktaları diye tabir edilen tehlikeli kavşaklara dikkat çekmek olacak.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 29 Haziran 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, oğlunun adını taşıyan bir dernek kuracaklarını söyledi. Baba Selahattin Akarsu, derneğin amacının karayollarındaki ölüm noktaları olarak adlandırılan ve trafik kazalarının sıkça yaşandığı yerler ile diğer trafik kazalarına dikkat çekmek olduğunu söyledi.

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği'nde bir basın toplantısını düzenleyen Selahattin Akarsu, oğlunun başrolünü oynadığı "Yalancı Yarim" adlı dizide söylediği şarkılardan oluşan CD'si, çocukluk ve gençlik yıllarına ait fotoğraf ile görüntülerinin yer aldığı DVD'yi tanıttı. Baba Akarsu, DVD'de bir yanlışlık yapıldığını belirterek, "Oğlum Amasra'da değil, 29 Haziran 1979 yılında Zonguldak'ta doğmuştur. 3 yaşındayken bizimle birlikte Amasra'ya yerleşmiştir" dedi. Oğlunun başrolünü oynadığı "Yalancı Yarim" adlı dizide seslendirdiği şarkılarından oluşan CD ile küçüklükten ünlü olduğu zamana kadarki fotoğraf ve görüntülerinin yer aldığı DVD'sinin 5 Ocak'ta piyasaya çıktığını söyleyen Selahattin Akarsu, "Oğlum sağ olsaydı, yeni bestelerinden oluşan 3'üncü albümünü çıkaracaktı. Biz de dizide söylediği şarkıların altyapısını oluşturarak CD'sini çıkarttık. Bu CD'de annesinin Barış için yazdığı şiir bulunuyor. Eşim stüdyoya girerek şiiri kendisi seslendirdi" diye konuştu.

Barış Akarsu'yu ölümsüzleştirmek için İstanbul Beyoğlu'nda "Barış Akarsu Derneği" kuracaklarını söyleyen Selahattin Akarsu, "3 Şubat'ta Barış sevenler İstanbul'da geleneksel toplantı yapacak. Bu toplantı Barış'ın sağlığında da yapılıyordu. Bir de Barış Akarsu Derneği kurmak için çalışmalarımız sürüyor. Türkiye'de her yıl binlerce insan trafik kazasında hayatını kaybediyor ve sakat kalıyor. Trafik terörü can almayı sürdürüyor, katliama dönüşüyor. Trafik terörüne karşı eylemlilik oluşturmak derneğin amaçlarından biri olacak. 'Trafikte Barış Olsun, Sevgi Olsun' sloganıyla 29 Haziran'da oğlumun trafik kazası yaptığı Torbalı kavşağında büyük bir miting yapacağız. Ölüm kavşağı olarak adlandırılan hatalı yollara karşı çıkacağız. Derneğin amaçlarından biri de lösemili çocuklara destek olmak. Oğlum Bodrum'da kaza yapmadan önce lösemili çocuklar yarına konser vermişti. Derneğimiz barışı, kardeşliği ve sevgiyi savunacaktır. Oğlumun internet sitesinde hayranları arasında derneğin adı için isim yarışması açmıştık. Ama büyük ihtimalle derneğin adı 'Barış Akarsu Derneği' olacak" dedi. (Cihan Haber Ajansı) 23.01.2008 14:02 [1188954] Crying or Very sad
Başa dön
ocein

MesajTarih: Sal 19.02.2008 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tankut Öktem'in Yarım Kalan Eserleri Tamamlanıyor

İstanbul'da 6 Aralıkta Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 'Devlet Sanatçısı' Unvanlı Ünlü Heykeltıraş Tankut Öktem'in Mirasına Kızları Sahip Çıktı.

İstanbul'da 6 Aralıkta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ''Devlet Sanatçısı'' unvanlı ünlü heykeltıraş Tankut Öktem'in mirasına kızları sahip çıktı.

Öktem'in İstanbul'da yaşayan kızları heykeltıraş Oylum Öktem İşözen ve mimar Pınar Öktem Doğan, babalarının Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Küçükkumla beldesinde bulunan atölyesine, çalışanlarına ve ortada kalan hayvanlarına kol kanat gerdi.

Ünlü heykeltıraşın ölümüyle ''Ustasız'' kalan, acı olayın üzüntüsünü üzerlerinden atamadan atölyeye ve yarım kalan eserlere ne olacağı kaygısına düşen çalışanlar, Öktem'in kızlarının ''Babamız yaşıyormuş gibi çalışmanıza devam edin'' sözleriyle yeniden işe koyuldu.

İki kardeşin öncülüğünde Burhaniye Belediyesi'nin siparişi olan ''İlk Şehit-Uludağlı Recep'', KKTC'de Türklerle Rumların bir arada yaşadıkları Dipkarpaz beldesi için yaptırılan ''Atlı Atatürk'' anıtlarını tamamlayarak teslim eden atölye çalışanları, Öktem'in kendisi gibi trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun anısına yaptığı heykel ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın bahçesine konulacak ''Üç Mehmetçik'' anıtını tamamladı.

Öktem'in en son çalıştığı eserler arasında bulunan, ''Tarihe Saygı Projesi'' kapsamında, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 93. yıldönümü olan 18 Martta Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde açılacak parkın içine yaptırılan ''Tarihe Saygı Heykeli''nin tamamlanması için de atölyede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Atölye çalışanları bu heykelin ardından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca sipariş edilen rölyefin çalışmalarına başlayacak.

Babasıyla birlikte geçirdiği kazada yaralanan ve sağlığına kavuşan Pınar Öktem Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Babamın çalışmalarını devam ettirmek, onu yaşatmak, atölyenin devamını sağlamak ve heykellerini, onun misyonuyla yerlerine yerleştirmek bizim görevimiz'' dedi.

Doğan, babasının, ölümünden önce atölyede yarım kalan heykellerin bir çoğunun parçalarını bitirdiğini, sadece montajlarının yarım kaldığını söyledi. Öncelikle bu heykelleri tamamlayarak teslim ettiklerine işaret eden Doğan, şöyle konuştu:

''En büyük amacımız ve isteğimiz, elimizden geldiğince onun misyonununu devam ettirmek, onun var olan heykellerini Türkiye'nin dört bir köşesinde sergilemek. Babamın da isteği buydu. Daha sonra bu atölyeyi onun adına bir müzeye, heykel öğrencilerini bilgilendiren bir eğitim yuvasına dönüştürebilmeyi amaçlıyoruz.'' (Anadolu Ajansı) 28.01.2008 11:13 [1195303]
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166  Sonraki
162. sayfa (Toplam 166 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız