| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
KathastrophobiA

|
Tarih: Cmt 29.12.2007 23:00 Mesaj konusu: KathastrophobiA(Doom Metal)/Ankara -Fright of Disaster EP!- |
|
|
KathastrophobiA; alternatif metal parçaları farklı tat ve tınılarla coverlayan, doom-gothic besteleri ile kendi tarzını ihya etmeyi amaçlayan,2007'nin henüz başlarında kurulmuş Ankara'lı bir gruptur..
(şu anki kadro)
VOKAL- Gizem Duman
RİTİM.GİTAR- Can Doğan
SOLO GİTAR-Kerim Uzun
BASS GİTAR- Sinan Selamoğlu
DAVUL- Coşkun Demir
KLAVYE&2.VOKAL- Murat Yılmaz
Grup ilk konserini,2007 KKÜ bahar şenliklerinde vermiş, bundan yaklaşık 3 ay sonra da vokal değişikliği yaşamıştır.. Uzun süren vokal arayaşının ardından şuanki kadro ortaya çıkmış, gerek beste gerek cover çalışmaları hız kazanmıştır...
KathastrophobiA çeşitli organizasyonlarda sahne almaktadır....
İletişim: kathastrophobia@hotmail.com
myspace.com/kathastrophobia
kathastrophobia.anatolianrock.com _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br />
En son KathastrophobiA tarafından Pzr 05.04.2009 22:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 15 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Pzr 30.12.2007 0:12 Mesaj konusu: KONSER.... |
|
|
KathastrophobiA yeni yıla girerken de sahnede olucak.. Bir haftalık aranın ardından,yılbaşında da ROOT BAR’da düzenlenen özel gecede özel performansla yerimizi alıyor, herkesi bekliyoruz;)
Yer : ROOT BAR
Tarih : 31 Aralık 2007
Saat : 19:00
Giriş : 7.5YTL (İLK İÇKİ DAHİL)
Yaş sınırı : +18 |
|
| Başa dön |
|
 |
curesh0t

|
Tarih: Pzr 30.12.2007 16:30 Mesaj konusu: |
|
|
başarılar arkadaşlar _________________ <strong>mikser davul=>myspace.com/mikserband<br />Kaşar davul=>myspace.com/kasarband<br />myspace.com/crsht</strong><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Pzr 30.12.2007 22:25 Mesaj konusu: KONSER... |
|
|
 _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Cmt 05.01.2008 19:38 Mesaj konusu: |
|
|
Cover parçalarımızdan bir tanesi olan Anathema -FRAGILE DREAMS canlı performansımızı bu linkten izleyip,dinleyebilirsiniz;)
http://www.youtube.com/watch?v=UmPd5-fNZOc _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
evilcats_gokcee

|
Tarih: Cmt 05.01.2008 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
grubun ismi cok uzun we ilginc.hayranlarinz bıle zor ogrenır yaw =P _________________ evil cats-backwokal/gitar punk cat rulz..! |
|
| Başa dön |
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Cmt 05.01.2008 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
Grubun ismine açıklık getirmek gerekirse latince kökenli, felaket anlamına gelen, -kathas- kelimesi ve tahmin edileceği üzre korku anlamına gelen -phobia- kelimesinin birleştirlmesiyle oluşturulmuş bi isimdir=) Türkçeye -felaket korkusu- anlamında çevrilebilir;) Ki grubun teması bunun üzerinedir... İsmin uzunluğuna gelince evet bu konuda herkes hemfikir ama Enslavement of Beauty örneği çoğaltılabileceği gibi uzun isimli grupların sayısı da bi hayli fazla=) Biz de çok fazla sorun olacağını düşünmüyoruz umarız olmaz:) Teşekkürler... _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
chronic_maniac

|
Tarih: Pzr 06.01.2008 10:35 Mesaj konusu: |
|
|
Burjuva Grubu adına Kathastrophobia grubuna müzik yaşamlarında başarılar dilerim...
Burjuva Vokal - Burak ERSOYLU (Kısaca Raven Burak =)) |
|
| Başa dön |
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Pzr 06.01.2008 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
Burak'cım çok teşekkürler=) Ben de KathastrophobiA adına sizlere başarılar diliyorum....
/MuraT\ _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
STUDYO218 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 14.01.2008 12:33 Mesaj konusu: |
|
|
STUDYO 218 acıldı!!! Sizleride bekleriz..Calısmalarınızda basarılar... _________________ www.myspace.com/studyo218
Bestekar Sokak 21/8 Kavaklıdere/Ankara
TEL: 419 2 218 |
|
| Başa dön |
|
 |
STUDYO218 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 14.01.2008 12:35 Mesaj konusu: |
|
|
STUDYO 218 acıldı!!! Sizleride bekleriz..Calısmalarınızda basarılar... _________________ www.myspace.com/studyo218
Bestekar Sokak 21/8 Kavaklıdere/Ankara
TEL: 419 2 218 |
|
| Başa dön |
|
 |
chronic_maniac

|
Tarih: Prş 24.01.2008 13:09 Mesaj konusu: |
|
|
| muratçım bana bi ulaşırmısın seninle bişi görüşmem gerekiyo.. kusura bakma telefonun falan yok mecburen burdan ulaşmak zorunda kaldım.. msn e ekle beni.. bersoylu@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_shine

|
Tarih: Prş 24.01.2008 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
Youtube'dan vidyolari izledim bence ikisi de gayet guzel olmus. Ozellikle so feel autumn rain i cok begendim. Basarilarinizin devamini dilerim, iyi calismalar. _________________ Julian Lloyd Webber
dide |
|
| Başa dön |
|
 |
Drednat

Kayıt: Jan 18, 2006 Mesajlar: 484 Nerden: Harikalar Diyarından, ciddiyim
|
|
| Başa dön |
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Cmt 26.01.2008 3:18 Mesaj konusu: |
|
|
| Drednat demiş ki: | god speed you black emperor gibi bir $ey olmu$ ma$allah  |
eyvallah..
o kadar da değil ama tek kelime bizimkisi  _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Drednat

|
|
| Başa dön |
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Drednat demiş ki: | hehe olsun. Yılba$ında dinleyemedik ona yanarım anacım ben  |
inş. bidahaki konserlere bekleriz efenim;) _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Pts 28.01.2008 18:54 Mesaj konusu: Veda... |
|
|
Vokalimiz Şirin ile gerek özel gerek eğitim hayatındanki problemlerden ötürü ne yazık ki yollarımızı ayırmak durumunda kaldık... :'( Bu ayrılık öncesi Şirin'le birlikte son konserimizi verip O'na sahnede veda edeceğiz... Hayatındaki tüm problemlerin çözülmesi ve istediklerini gerçekleştirmesi dileğiyle bu güzel insana hayatında başarılar ve mutluluklar diliyoruz... _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
KathastrophobiA

|
Tarih: Pts 28.01.2008 19:03 Mesaj konusu: Vokal... |
|
|
Arkadaşlar KathastrophobiA yeni vokalini arıyor...
Konser ve bar grubu olan KathastrophobiA yoluna yeni bir bayan vokalle devam edecektir... İlgilenenlerin;
http://kathastrophobia.anatolianrock.com adresindeki bize ulasın kısmından bizimle irtiba geçmesini bekliyoruz...
NOT:Gelecek arkadaşın sahne açısından(zaman,özel problemler vs...) bir kısıtlaması olmaması gerekmektedir... KathastrophobiA'nın da yer alacağı 9 Mart'ta gerçekleşecek büyük festival için yapılacak çalışmalara yetişmesi gerekmektedir... _________________ <div>{-Fright of Disaster EP-}</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Drednat

|
Tarih: Sal 29.01.2008 3:45 Mesaj konusu: |
|
|
yutub kayıtlarına baktığımda zaten vokalin sesiyle ilgili ciddi problemleri var gibiydi. Yeni bulacağınız vokal arkada$la ba$arılar dileriz sizlere. ne diyelim  _________________ "deli değilim doktor,her zaman değil"
http://www.youtube.com/watch?v=LdvSM-9RZbc |
|
| Başa dön |
|
 |
|