| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
limonata

|
Tarih: Çrş 26.12.2007 17:10 Mesaj konusu: |
|
|
Tarih öne alındı ve amerikada yayınlanacağı gün 31 OCAK 2008 perşembe olarak açıklandı heyecanla bekliyorum tahminim hemen 1 şubatta düşer internete
Ayrıca yeni resmi fragmanları izlemenizi tavsiye ediyorum helikopter ve kurtarma ekibi sonunda geliyor adaya bazılar kalıcak geride diyor bence hiçbiri gitmeyecek ama bakalım neler olucak. _________________ Más allá de ha pegado lejos |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Çrş 26.12.2007 19:34 Mesaj konusu: |
|
|
| kunti demiş ki: | | DakotaRain demiş ki: | | kunti demiş ki: | | ben bu dizinin sadece ilk bölümünü izledim.bu nedenle iyi yada kötü diye bir yorum yapmam doğru olmaz.fakat gördüğüm şey,bir yolcu uçağının adaya çakılarak parçalandığı ve bu kazadan kurtulmuş bir sürü insan.yani bu bana çok saçma geldi açıkcası.bir yolcu uçağının yere çakılması ortalama 500-600km ile falan olur ve uçak kaza yapmadan önce tüm yakıtını boşaltmış olsa bile yinede kurtulan olması mucize sayılır.düşünsenize en son ıspartadaki uçak kuyruğunu yere vurup sonra gövdesinin üzerine oturyor ve uçak parçalanmıyor bile.buna rağmen bu kazadaki herkez öldü. |
arkadaşım olay da zaten burda biraz daha izleseydin keşke.hatta 2.,3,sezona geldin mi nasıldan çok neden diye sormaya başlarsın |
nasıl hayatta kalıyor o kadar insan?devamını izlemediğim için bilmiyorum valla  |
sıpoylır sayılmaz heralde şunu diyeyim, sadece "o kadar insan" da değil olay özellikle o insanlar hayatta kalıyor. yani tesadüfen hayatta kalan 40 kişi de değil. Yani izlemeyene bilmeyene Lost anlatmak ta o kadar zor bi şey ki
4. sezon fragmanını ben de izledim adaya gelen helikopter falan. Herşey harika olacak ta kadroya bi de Jeremy Davies ekleniyor ki aman da aman. _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
prenell

|
Tarih: Prş 27.12.2007 20:01 Mesaj konusu: |
|
|
| normal olarak 3 sezon planlanmış bir diziydi şimdi 6 sezona çıkardılar hatta final içinde bir sinema filmi düşünülüyor heyecanla sezon 4 beklıyorum sanırsam adaya yenı gelecek olanlarla bizi sıkı bir heyecan bekliyor |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 29.12.2007 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
Filmi çekilirse süper olur...  _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 498 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
limonata

|
Tarih: Çrş 16.01.2008 13:10 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında en başından beri adadaki en gizemli kişi John Locke değilmi? Dizi onun etrafında dönüyor gibi geliyor bana eğer bir teori dönücekse onun başında John Locke gelmeli bence.
Birde meşhur "6 degrees of seperation" felsefesi 4. sezonda daha da çıkıcak karşımıza gibi geliyor bana. _________________ Más allá de ha pegado lejos |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Pts 21.01.2008 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
çok az kaldı 4.sezona çok az...  _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
When all I have - Is torn
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |
maneuver

|
Tarih: Çrş 23.01.2008 5:00 Mesaj konusu: |
|
|
| actarus demiş ki: | selam,
3 sezon izledim,
her sezonu iki günde
3 haftada bittirdim...
herkesin teori, bilimsel açıklama peşinde olması diziyi zinde tutan faktör...
ancak çoğu bölüm özellikle sezon 2 nin ilk 12 bölümü paso survivor-acun muhabetiydi...
başta çok gizem verdiler...others lar...kara duman..dharma 108 push the button...
others ların, silahlı çaylaklar olduğu ortaya çıktı...
dinamitle sapır sapır döküldüler...
kara duman 3 sezon oldu...hala muamma...
108 olayı bitti konu kapandı gitti..
jacobs bir barakada boş sandalye...
devamında olacaklar için bazı ipucu...
Hoşçakalın |
gece gece yarildim yaaaaa...hahahahahahhahahaahahahahaaa bu da bir bakis acisi diyelim...nedense gozum onunde "korkunç film" parodisi belirleyiverdi...saka maka tespitlerin dogru,ama "lost" de en sevdigim dizilerden biri ve ilk izledigimde ki gib olmasa da heyecanla bekliyorum...bu arada dizi yapimcilarinin yaptigi aciklamayla 4. sezonun ilk bolumu abc'de Amerika’da 31 ocak 2008 persembe gunune alindi...  _________________
√V''^√~√V^√V'^~---~√V''^√~√V^√V'^~---√ |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 23.01.2008 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
4.sezon başladığında izleyen arkadaşlar spoiler vermez dimi? veripte keyfimizi kaçırmazlar.  _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Çrş 23.01.2008 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
Modlar tetikte olsun veren olursa hemen silinsin hatta  _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 498 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Sal 29.01.2008 0:35 Mesaj konusu: |
|
|
| serox demiş ki: | Modlar tetikte olsun veren olursa hemen silinsin hatta  |
Moderatörler de 4. sezonu bekliyor yahu.  _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
seththeking

|
Tarih: Sal 29.01.2008 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
spoiler :
doktor herkesi bırakıp gidiyor
:spoiler _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@ |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Sal 29.01.2008 21:40 Mesaj konusu: |
|
|
netde rasladığım kayıp parçalar diye yeni çıkmış videolar mevcut arkadaşlar.genel olarak pek sıradışı olmasalarda bu son parça tam anlamıyla şok edici.hiç izlememiş olanlar hiç göz atmasın mümkünse.
http://www.youtube.com/watch?v=5TH5GOdJWMw _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
Down down down, meet my pain tonight
En son seventh tarafından Çrş 30.01.2008 13:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
jpetrucci

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
| seventh demiş ki: | netde rasladığım kayıp parçalar diye yeni çıkmış videolar mevcut arkadaşlar.genel olarak pek sıradışı olmasalarda bu son parça tam anlamıyla şok edici.hiç izlememiş olanlar hiç göz atmasın mümkünse.
http://www.youtube.com/watch?v=Ufx2UY--U2U |
This video is no longer available due to a copyright claim by The Walt Disney Company...
Merak ettim bak şimdi neydi acaba  _________________ Sometimes I feel like screaming
USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 13:16 Mesaj konusu: |
|
|
daha dün çalışıyodu bugün uçmuş.çok özür yenilenmiştir link  _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
evet evet kesinlikle. ta dizinin en başına götürüyor bu parça. Jack'in olayı sadece halüsinasyondan ibaret değilmiş anlaşılan. Adada babasının silüetini sadece Jack'in gözünden görmüştük bugüne kadar...Diğer parçalar genel olarak hani "niye izlettiler lan şimdi bunu bize, kesin pislik var" diye düşündürtüyor
kaldı bir gün sabır  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 31.01.2008 2:23 Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun herkese. yine onun bunun bulmacalarını, bilmecelerini çözmeye çalışıp kafayı sıyıracağız.
benim için en güzel yanı ise sawyer'a kavuşuyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
myankara

|
Tarih: Prş 31.01.2008 3:00 Mesaj konusu: |
|
|
sawyer sezon 4 de ölüyormuş sanırsam ama emin değilim... bol seyirli günler sonunda sezon 4 .) _________________ www.ankarock.com - Ankarada müzisyen olmak ... |
|
| Başa dön |
|
 |
limonata

|
Tarih: Cmt 02.02.2008 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
Herşey öyle havada kaldıki dizide tamam spoiler yapmıcam izlemeyenlere ama Hurley vardı başrolünde 4'ün ilk bölümünün birde flashforwardlar var artık işi iyice karıştırdı sanki hurley'in flashforwardlarını izledik ama Jack'inkinde gördüklerimizden biraz farklıydı. Bunun dışında John Locke olaya el atıyor ve taraf oluşuyor ada da. 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bu dizi ciddi bağımlılık yapıyor duyurulur.
Tabuttaki kişiyi görmesekde John Locke olmadığı kesinleşti. _________________ Más allá de ha pegado lejos |
|
| Başa dön |
|
 |
|