Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gitar ve Ekipmanı Hakkında (GENEL)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gitar ve Ekipmanı Hakkında (GENEL)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 288, 289, 290, 291, 292  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Clickboy

MesajTarih: Pts 03.12.2007 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitarın boyasının full kazınması kaça malolur? Her luthier yapar mı? Ankara'da kim yapar?
randombrein

MesajTarih: Sal 11.12.2007 4:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar,bende elektro almayı düşünüyorum,elektro-gitarlar hakkında pek bişey bilmiyorum ama klasik gitarım var.Gitarla ilgili blues, phychodelic genelde eski şeyler dinlerim garage severim özellikle The White Stripes'ı oldukça severim.Jack White'ın bellirli gitarlar çaldığını biliyorum özellikle White Blood Cells albünün "sound"u oldukça iyi.Bu beğenilerimi göre bir gitar önerebilir misiniz? - oldulça zor oldu farkındayım - 600YTL gibi bir bütçem var.Teşşekkürler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
55

MesajTarih: Sal 11.12.2007 9:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

randombrein demiş ki:
Merhabalar,bende elektro almayı düşünüyorum,elektro-gitarlar hakkında pek bişey bilmiyorum ama klasik gitarım var.Gitarla ilgili blues, phychodelic genelde eski şeyler dinlerim garage severim özellikle The White Stripes'ı oldukça severim.Jack White'ın bellirli gitarlar çaldığını biliyorum özellikle White Blood Cells albünün "sound"u oldukça iyi.Bu beğenilerimi göre bir gitar önerebilir misiniz? - oldulça zor oldu farkındayım - 600YTL gibi bir bütçem var.Teşşekkürler...

ucuz ve rahat bulunabilir bir çözüm olarak cort'un g serisi gitarları var, onların maple klavyeli orta veya üst modelleri ve yanına da bi behringer gdi21 (veya blues driver tadında bi overdrive) istediğin sonucu yakalatabilir, yanlız uyarayım ben gözlemlerimden konuşuyorum, gitar değil bas çalıyorum ondan çok da güvenme Smile
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Sal 11.12.2007 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Clickboy demiş ki:
Gitarın boyasının full kazınması kaça malolur? Her luthier yapar mı? Ankara'da kim yapar?
Evrensel Muzik'te Kenan usta'ya bir danis. Orasi cozum olur sana.
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Sal 11.12.2007 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

randombrein demiş ki:

Telecaster veya Gretsch ayarindaki gitarlar sana cozum olur. 600 liraya zor ama bu gitarlarin muadillerini bulabilirsin Fender degil de Squier olabilir mesela.
Başa dön
randombrein

MesajTarih: Cum 14.12.2007 2:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gretsch için her model olabilir mi yoksa önerdiğin bir model varmı? 700YTL ye çıkabilirim bu arada.
Başa dön
Clickboy

MesajTarih: Pzr 23.12.2007 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
Clickboy demiş ki:

Oraya gittim yapmıyoruz öyle işler dediler... Başka bir yer biliyor musunuz acaba? Şu sıralar mümkünse acil boyasını kazıtmam lazım gitarın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yaderrock

MesajTarih: Cmt 29.12.2007 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar Schecter c-1 fr hellraiser yeni üretimde emg 81-89 u kullanmaya başlamış eskiden 81-85 ti hangisi daha sert oluyor onu açıklayabilirmisiniz.
Başa dön
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Cmt 29.12.2007 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daha sert diye birşey yok. Emg 89 = emg 85 + emg sa. Coil tap ile iki farklı manyetik arasında geçiş yapılabiliniyor.O kadar.
denizulger

MesajTarih: Pts 31.12.2007 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hellraiser deneyeyim dedim de geçenlerde ondan daha sert bir ton çıkarsa herhangi bir gitardan kellemi kesmem olasıdır.
ACHILLIEUS

MesajTarih: Pts 31.12.2007 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mosrite elektro gitarlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Başa dön
Yaderrock

MesajTarih: Sal 01.01.2008 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peavey envoy 110 amfisinin delay ve reverb özellikleri bulunuyor mu ?
Başa dön
Yaderrock

MesajTarih: Sal 01.01.2008 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ve peavey envoy 110 ile Peavey TransTube 110 EFX Guitar Combo Amp arasında sık sık gidip geliyorum hangi daha sert daha metal amfisi diye ama envoy da reverb ve delay özelliği varsa gözüm kapalı envoy alacam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim 2 hafta kaldı Smile
Başa dön
oray18

MesajTarih: Pts 07.01.2008 1:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[ıyı bı gıtar deıl ben caldım hıc paranı harcama
Başa dön
Katil_KelebeK

MesajTarih: Çrş 09.01.2008 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim.

Bende stagg s300 marka gitar var.Çok iyi bir gitar değil zaten.Set olarak aldım ben bu gitarı yeni başladığım için uygun dediler.Amfiside var.Bu gitar öle çok sert sesler vermiyor yada veremiyor Very Happy ben yeni bir amfi alsam mesela 10 w lık marshall sesi etkilermi? Yada ilerde bu gitarı modifiye etsem saçma mı olur?

Antalyadayım.Bir ibanez rg370 in fiyatı 900 m artık siz düşünün acayip pahalı burda gitarlar Evil or Very Mad
Başa dön
Blackened85

MesajTarih: Çrş 09.01.2008 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Clickboy demiş ki:
K_r_m demiş ki:
Clickboy demiş ki:

Oraya gittim yapmıyoruz öyle işler dediler... Başka bir yer biliyor musunuz acaba? Şu sıralar mümkünse acil boyasını kazıtmam lazım gitarın.

Eskişehir'de Çizmeli Kedi Gitar Atölyesi var orası yapar

cizmelikedigitar@gmail.com buraya mail at haber verirler.

@katil kelebek, bir süre elindekilerle takılmanı öneririm, ilerde para biriktirdikçe daha iyi modellere geçersin, eğer orada gitarlar pahalı ise mydukkan.com gibi sitelerden alabilirsin, kargo masrafı almıyorlar.
Başa dön
orkymorky

MesajTarih: Cmt 12.01.2008 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

POD X3 LİVE satıyorum arkadaşlar
(Bu alet bildiğiniz gibi yaklasık 2 ay önce çıktı ve türkiyeye gelmedi henüz... Ben Amerikadan getirttim)
Alet hiç kullanılmadı.

Aleti POD XT live fiyatına satıyorum...sadece 950$ a...
aletle ilgili:

* x3 adı GITAR+VOKAL+ BAS prosesoru olmasından geliyor..Ayni anda hem
gitari hemde mikrofonu baglayabilirsin ve ikisine farkli efektler
verebilirsin

* pod xt lerin neredeyse 2 katı ampli ve efekt var , 200 preset

* Xt lerde kasa plastikti, bu x3 te çelik butonlar var ve süper saglam.

* Direk usb2.0 bağlantısı ile süper kalitede direk ses kartı
özelliğiyle kayıt yapılabiliyor.

Alet türkiyeye geldiğinde sizin de tahmin edebileceğiniz gibi 1150 1200 doları bulacaktır. Dolayısıyla 950 dolar sizin için oldukça uygun bi fiyat. Üstelik bi alt modeli olan POD Xt ler 960 dolara satılırken...

Aletin ayrıntıları için: www.line6.com a girebilirsiniz

İlgilenenler için:

orkunbasaran@gmail.com

msn için: orkunbasaran@hotmail.com

tel: 0533 437 18 53
Başa dön
YT

MesajTarih: Cmt 12.01.2008 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşım her başlığa yazmışsın hakkaten, yenisin galiba, gelir gelmez forumu kirletmeye başlamışsın, ne satıyosan sat beni ilgilendirmez ama yazdığın yere dikkat et biraz, herkes her istediği yere her istediği şeyi yazmaya kalkarsa forum çöplüğe döner, kimsenin bir işine yaramaz, biraz saygı lütfen...
Başa dön
sem1heser

MesajTarih: Pzr 13.01.2008 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar http://www.behringer.com/UCG102/index.cfm?lang=eng bu linkteki gibi bi cihaz kullansam latency (gecikme) değerinde azalma olur mu, notebook kullanıcısıyım ve ses kartın durumu kötü Sad ibm ler sese pek önem vermiyor galiba lenovo serisinde
Başa dön
plaROCK

MesajTarih: Prş 17.01.2008 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar ibanez almayı dusunuyordum fakat sesleri fazla sert ama yinede bilmiyorum fenderin manyetikleri SSH diziliminde floyd rose lu kilit sistemli bir gitarını gordum cok guzel gozukuyordu bu gitarlar hakkında beni bilgilendirirmisiniz bileniniz varsa ses tarz
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 288, 289, 290, 291, 292  Sonraki
289. sayfa (Toplam 292 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız