| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rainbow

|
Tarih: Prş 08.11.2007 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
Şampiyonluk dediğin gibi 2 takım arasında gider gelir. Asıl çekişme CL'ye girecek diğer iki takım olabilmek için yaşanacak gene. Liverpool ve Chelsea tabi ki favori ama bir City mesela Chelsea'yi ilk 4'ün altına alsa negzel olur  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
CedriX

|
Tarih: Prş 08.11.2007 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
Haha, Biraz zor gibi o is
Sampiyonluk olayinda ne kadar Arsenal`i istesem bile Man. United alir gibi geliyor bana. Birincisi önceden dedigim gibi Arsenal oyunculari cok genc ve tecrubeleri cok fazla yok. Manchester United`da ise genc olmalarina ragmen Avrupa Sampiyonlugu, Dunya kupasi oynamis oyuncular var. Ikinci olarak ise United`in defansi daha kuvvetli Arsenal`a oranla. Arsenal`in kesinlikle kötu degil ama United`in Ferdinand, Wes Brown, Vidic ve Evra 4`lusu cok iyiler. Bu oyuncularin ayrica cok iyi bir hucum kabiliyetleri de var.
Bakalim artik sezon sonu neyi gösterecek. Bakarsiniz Liverpool`un sakatliklar biter ve hucumu bir acilir onlar sampiyon olur  _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cmt 15.12.2007 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
| bugün derby karsisinda tuncay'in golü harikaydi.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 16.12.2007 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
bugün yine tam derbi günü ingiltere de
15.30 liverpool-manchester united
18.00 arsenal-chealse |
|
| Başa dön |
|
 |
Resepsiyon

|
|
| Başa dön |
|
 |
Pansiyon_Hotel

|
Tarih: Cum 18.01.2008 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
- Christiano Ronaldo bir numara asıl. _________________ http://www.pansiyon-hotel.com
Impossible is nothing... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Resepsiyon demiş ki: | | beckham cok tatlıydı gidince zevki kactı bu ligin |
bu ne yaw
kızların futbola bakış açısına hayranım...
beckham gitti,ronaldo var, artık ona yönelin  |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 1:57 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş sana Jaap Stam'ı versek.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 2:11 Mesaj konusu: |
|
|
aradan onca zaman geçmesine rağmen başlığı yanlış açtığımı farkettim bugün, 40 yıllık "premier" i, "premiere" şeklinde yazıp, kendimden utandım şimdi
bu arada ingilterede sahaların eninin ortalama saha en uzunluğundan aşağı yukarı 4 metre daha büyük olduğunu biliyormuydunuz diyerekten ana konuya geçiş yapıym... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 08.02.2008 16:43 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.ntvspor.net/Pages/19913.ASP
şu yukarıdaki haberi okuyunca futbolun ne noktalara geldiğini üzülerek gördüm, bu kadar da uzun boylu, bu kadar ticari amaçlı kullanılmamalı, bu ne lan böyle futbolcular sirkte çalışanlar gibi ordan oraya mı gezicek...
ayrıca ben neyleyim katarda, arap emirliklerinde, dubai de oynanan premier ligini, ben premier ligi ingilterenin o güzelim stadlarının ihtişamını, sahaya yakınlığından dolayı verdiği hazzı hissetmek için izliyorum, böyle birşey yaparlarsa birçok futbolseverin zevklerine gem vurmuş olurlar, preimier lig gibi bana göre dünyanın en zevkli liginin içine etmiş olurlar, birileri daha fazla para kazanacak diye bu yapılmamalı... |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 08.02.2008 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
Cok mantiksiz degil ve bu kadar celallenmeye gerek yok. NBA, NBL ve yakinda NFL bir maclarini yurtdisinda oynuyorlar ve bu da sezonda sadece 1 mac. Cok guzel olmus olur ve Istanbul`a gelse örnegin bir premier ligi maci izlemis olacaksiniz.
Bu arada sirk mi bu demissin ve sirk diyemem ama ama bir eglence turu denilebilir. En cok sov yapan en cok parayi kazanmiyor mu? _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 5:13 Mesaj konusu: |
|
|
FOX'da bugün 15.30'da United - City.. 18.00'de Chelsea - Liverpool var.. Ulan yine maç gününe süper maçlar denk geldi; fakat United - City maçının başlarına da olsa göz atmaya çalışacağımdır çünkü şöyle bir makale var çok hoşuma gitti:
http://www.ntvspor.net/Pages/19894.asp _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
| CedriX demiş ki: | Cok mantiksiz degil ve bu kadar celallenmeye gerek yok. NBA, NBL ve yakinda NFL bir maclarini yurtdisinda oynuyorlar ve bu da sezonda sadece 1 mac. Cok guzel olmus olur ve Istanbul`a gelse örnegin bir premier ligi maci izlemis olacaksiniz.
Bu arada sirk mi bu demissin ve sirk diyemem ama ama bir eglence turu denilebilir. En cok sov yapan en cok parayi kazanmiyor mu? |
1 maç falan değil, 10 maç oynancak dışarıda...
taş yerinde ağırdır, premier lig de ingilterede güzeldir, futbol üzerinden bu kadar çok para kazanma amacı güden zihniyetlerin her zaman karşısındayım; futbolun, taraftarlığın ve taraftarlığın vermiş olduğu aidiyet duygusunun gönlü, futbolu yöneten patron amcaların cebinden zengindir. |
|
| Başa dön |
|
 |
sin-pecado

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | FOX'da bugün 15.30'da United - City.. 18.00'de Chelsea - Liverpool var.. Ulan yine maç gününe süper maçlar denk geldi; fakat United - City maçının başlarına da olsa göz atmaya çalışacağımdır çünkü şöyle bir makale var çok hoşuma gitti:
http://www.ntvspor.net/Pages/19894.asp |
Diyorum sana 1907 tribününden kombine alalım diye , ilk yarıyı koltuğumuzda izlerdik , ikinci yarıda bir göz sahada bir göz tv'de...
Tutturdun maraton , maraton diye...
Laylaycımısın kardeşim? _________________ Ibanez RG 2570 & Ibanez RG7620 |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 14:53 Mesaj konusu: |
|
|
Mayami Hiit taraftarına mı çevirecen lan beni? Bizim Philadelphia'lılar öyle takılsa neyse..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
sin-pecado

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
Ben anlamam abi öyle Miami , Philedelphia falan...Bangbus ve Captain Stabbin Miami'de çekiyorlar...In the V.I.P var birde Miami de çekilen  _________________ Ibanez RG 2570 & Ibanez RG7620 |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
haydaa, hocam sen niyeti bozmuşsun
my sister's hot friend nerde çekiliyordu? müsait olan heryerde mi  |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
10 mac oynanacak disarda ama her takim 10 mac degil, toplamda 10 mac olacak. Yani bir takim yurtdisina 10 maclik bir tura cikmiyor. Ne var ki bunda? Kesinlikle sacma degil. Basliktan ileriyi okumadin herhalde. Lig 5`e bölunecek ve dört takimlik gruplar bir baska ulkeye gidip orada birer mac oynayacaklar... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
| ewt doğru, o 5 e bölünme hadisesini bilmiyordum, şimdi öğreniyom, öyle 5 e falan bölünmesi yurtdışında oynanmasından daha kötü, ingiltere de birçok deplasman vardır ve bu maçlar iple çekilir ingiltere de, peki ya bu deplasman takımları gruplarda eşleşemeyecek durumda pozisyon alırlarsa, yani bir lig boyunca fb-gs maçının olmaması gibi birşeyi kast etmek istiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
"Endüstriyel Futbola Karşı Tribün Kültürü Dergisi"ni kovalardık bir zamanlar, Kadıköy Rıhtım'daki seyyarların peşinde dolanırdık yeni sayıyı bulup okuyacağız diye. Dergiyi çıkaranlar Galatasaray'lıydı, ama olsun. Yok, kalmadı sonra o da mk. Şimdi de ben bu olayı sonuna kadar eleştiririm..
AIK taraftarını Djurgarden, Chelsea taraftarını West Ham, Boro taraftarını Newcastle, ManU taraftarını Bolton deplasmanından ayırmaya çalışan her kuruma kafam girsin kısacası.. Yerin dibine batsın böyle iş. Mörçındayzing'den önce FUTBOL vardı. Bu ne lan? Kesecem kendimi, kıracam kombinemi.. Zamanında ne güzel demiş Yeni Türkü: "Biz büyüdük ve kirlendi dünya.."
Biraz popülist oldu belki ama.. İnanın ki aynı derecede de hislidir yani.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
|