Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Iced Earth
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Iced Earth
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Çrş 12.12.2007 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jon ne yapmaya çalışıyor cidden anlamak zor. Tim'e biraz ayıp olmuş açıkçası.

Madalyonun diğer yüzüne bakacak olursam da en sevdiğim vokalistlerden biri olan Barlow'un en sevdiğim gruplardan biri olan Iced Earth'e dönmesine sevindim.

Tim artık Beyond Fear projesine ağırlık versin veya bıraktıysa devam ettirsin. Kendine ait birşeyler yapsın. Böyle iyi bir sesi her zaman dinlemek isteriz.
illnino

MesajTarih: Çrş 12.12.2007 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel bir haber.Tim de boş durmaz heralde.
Blackrider

MesajTarih: Prş 13.12.2007 3:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işte bu!!!!!! sonunda yuvaya döndü Matt. hayatımın en güzel haberlerinden birisi bu. tekrar matthew'in sesini Iced Earth ile berabe duyabilcem! umarım TÜrkiye'ye gelirler en kısa zamanda.
DEJ-A

MesajTarih: Prş 13.12.2007 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Keşke.Ama bu tür gruplar ummakla gelmiyoo türkiyeye.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FyrkanThrash

MesajTarih: Prş 13.12.2007 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Matt Iced Earth'e GERİ döndü.Hayırlı olsun arkadaşlar...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Spacetimereality

MesajTarih: Cum 14.12.2007 2:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vokale mezarından kalkıp Freddie Mercury bile gelse Schaffer gibi iğrenç bir adamın başını çektiği grubun hayranı olamam hiçbir zaman. Arada açıp diğer elemanların hatırı için dinlerim, o ayrı.
kingofloss__

MesajTarih: Cum 14.12.2007 2:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada Tim Owens'ten hala ses seda yok.Adam ikinci defa reunion kurbanı oldu.Bence kendisi solo olarak devam etse kendisi için hayırlı olacak.Ya da Beyond Fear'a daha fazla ağırlık verebilir.

Barlow kadar olmasa da ses ve yorum olarak önemli ve güçlü bir vokalist,böyle durumların kurbanı olması üzücü...
aquestionofheaven

MesajTarih: Cum 14.12.2007 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jon Schaffer'în yaptığı açıklamanın tüm detayları ve Türkçe çeviris için aşağıdaki linke tıklayın arkadaşlar.

Iced Earth TR "Resmi" Fan Sitesi

http://www.icedearth-tr.com/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=1
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Spacetimereality

MesajTarih: Cum 14.12.2007 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ripper bence Barlow'dan çok daha iyi bir vokalist (birçok insana göre gelmiş geçmiş en iyi metal vokalistinin -Halford- yerini almak kolay değil), sadece Barlow'un sesi IE'e daha iyi uyuyor. Taş yerinde ağırdır.
Blackrider

MesajTarih: Cum 14.12.2007 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yapma arkadaşım hiç müzik bilgin olmasa kulağın var. Neye göre diyosun Tim daha iyi diye? Her Judas'a giren adam diğerinden iyi mi oluyor? Hem Iced Earth çok dinlemem diyosun. Okuyuşlarını, ara sıra dinlediğin bir grup üzerinden mi karşılaştırıyorsun? Üstteki mesajdan zaten Jon Shaffer'e laf etmişsin. Doğal olarak IE'nin tek gerçek vokalistine de laf etmen gayet doğal.
athrynn

MesajTarih: Cum 14.12.2007 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tim Owens'a bok atmak doğru değildir evet hatta Barlow'un sesi bencede Tim'den daha iyi.Ancak yinede Barlow Iced Earth'e daha uygun bi' vokalisttir denilmesi daha yerinde olacaktır kanımca.
Blackrider

MesajTarih: Cmt 15.12.2007 3:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Neye göre daha iyidir açıklar mısın? Benim kulağıma daha hoş geliyor diyorsan saygım sonsuz ama daha iyidir kavramı nedir? Ben anlamıyorum bu daha iyi daha kötü olayını. Elma ile armutu karıştırmak gibi bir şey bu. Farklı iki insanı karşılaştırıp, hiç bir sebep söylemeden biri daha iyi diye karar vermek bu kadar kolay mı ? Ben sorarım sen bu konuda ne biliyorsun, bilgin ne de karar veriyorsun. Vai mi daha iyi Satniani mi? Becker mi daha iyi Friedman mı? Sporcu mu arkadaşım bunlar? Birbirleriyle mi yarışıyorlar öyle bir yarışma mı var? Birileri çıkıyor kendi kendine yarıştırıyor insanları ama onların umrunda değil bu yarışma ortamı adam zaten olmuş. Kendini bulmuş kendi adı yetiyor. Böyle yarışmaya karşılaştırmaya gerekleri yok o yüzden kimse de çıkıp karşılaştırmasın.
Ayrıca kendi kendinizi bozmayın. Diyorsunuz ki Iced Earth için Matt daha uygun. Matt Judas'ta söylemedi ama Tim IE'de söyledi. İkisini karşılaştırabileceğiniz tek kaynak IE şarkılarını nasıl söyledikleri. Barlow tartışılmaz şekilde fark atıyor bu konuda. Peki nasıl oluyor da diğeri daha iyi diyorsunuz elinizdeki tek veri olarak alabileceğiniz yer IE iken?
DEJ-A

MesajTarih: Pts 17.12.2007 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blackrider demiş ki:
Neye göre daha iyidir açıklar mısın? Benim kulağıma daha hoş geliyor diyorsan saygım sonsuz ama daha iyidir kavramı nedir? Ben anlamıyorum bu daha iyi daha kötü olayını. Elma ile armutu karıştırmak gibi bir şey bu. Farklı iki insanı karşılaştırıp, hiç bir sebep söylemeden biri daha iyi diye karar vermek bu kadar kolay mı ? Ben sorarım sen bu konuda ne biliyorsun, bilgin ne de karar veriyorsun. Vai mi daha iyi Satniani mi? Becker mi daha iyi Friedman mı? Sporcu mu arkadaşım bunlar? Birbirleriyle mi yarışıyorlar öyle bir yarışma mı var? Birileri çıkıyor kendi kendine yarıştırıyor insanları ama onların umrunda değil bu yarışma ortamı adam zaten olmuş. Kendini bulmuş kendi adı yetiyor. Böyle yarışmaya karşılaştırmaya gerekleri yok o yüzden kimse de çıkıp karşılaştırmasın.
Ayrıca kendi kendinizi bozmayın. Diyorsunuz ki Iced Earth için Matt daha uygun. Matt Judas'ta söylemedi ama Tim IE'de söyledi. İkisini karşılaştırabileceğiniz tek kaynak IE şarkılarını nasıl söyledikleri. Barlow tartışılmaz şekilde fark atıyor bu konuda. Peki nasıl oluyor da diğeri daha iyi diyorsunuz elinizdeki tek veri olarak alabileceğiniz yer IE iken?

Her cümlesine katılıyorum.Bence diyecek başka birşey yok.Aslında var ama bu mat tim çatışması şeklinde olmamalı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Spacetimereality

MesajTarih: Cum 04.01.2008 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blackrider demiş ki:

yapma arkadaşım hiç müzik bilgin olmasa kulağın var.

Evet, hard 'n heavy müzik dinlemeye dün akşam başladım, ondan önce ibo, mahsun falan dinliyodum, o yüzdendir.

Blackrider demiş ki:

Neye göre diyosun Tim daha iyi diye? Her Judas'a giren adam diğerinden iyi mi oluyor?

Bana göre diyorum. Judas'da olmasıyla bir alakası yok. Sadece BANA göre.

Blackrider demiş ki:

Hem Iced Earth çok dinlemem diyosun. Okuyuşlarını, ara sıra dinlediğin bir grup üzerinden mi karşılaştırıyorsun?

Çok dinlemenin de bir ölçüsü var. Çok dinledim dediğim albümleri belki 200 kere dinlemişimdir. (Eskiden fazla dinlenmekten bozulup tekrar almak zorunda kaldığım bir sürü kaset oldu) Pek dinlemem dediğim bir grubun albümüyle ilgili yorum yapıyorsam o albümü de (görev icabı) en az 10 defa dinlemişimdir.

Blackrider demiş ki:

Üstteki mesajdan zaten Jon Shaffer'e laf etmişsin.

Kişiliğine ettim, müzisyenliğine diil. Hala da aynı şekilde düşünüyorum. Schaffer çoğu Floridalı gibi Cumhuriyetçi, Bush ve Irak savaşı destekçisi ve idam cezasını destekleyen bir insan. İsteyen sever, ben sevmek zorunda değilim.

Blackrider demiş ki:

Doğal olarak IE'nin tek gerçek vokalistine de laf etmen gayet doğal.

Biraz da okuduğumuzu anlama sıkıntımız var galiba. "IE'ün tek gerçek vokalistine" (ben de öyle olduğuna katılıyorum) laf etmedim.
Bak ne demişim: "Barlow'un sesi IE'e daha iyi uyuyor. Taş yerinde ağırdır."
Ripper BANA GÖRE Barlow'dan iyi bir vokalist, ama IE'de ben de Barlow'un sesini duymayı tercih ederim dedim. Ama günün birinde hem Barlow hem de Ripper aynı anda solo albüm çıkarsa ve sadece birini alacak param varsa (en son ne zaman bi albüme para verdin?) Ripper'ın albümünü yeğlerim dedim. O da benim tercihim.

Blackrider demiş ki:

Neye göre daha iyidir açıklar mısın? Benim kulağıma daha hoş geliyor diyorsan saygım sonsuz ama daha iyidir kavramı nedir?
Diyorsunuz ki Iced Earth için Matt daha uygun. Matt Judas'ta söylemedi ama Tim IE'de söyledi. İkisini karşılaştırabileceğiniz tek kaynak IE şarkılarını nasıl söyledikleri. Barlow tartışılmaz şekilde fark atıyor bu konuda. Peki nasıl oluyor da diğeri daha iyi diyorsunuz elinizdeki tek veri olarak alabileceğiniz yer IE iken?

İyi olması nesnel değil öznel. Benim kriterlerim bir vokalistte sahne duruşu, ses aralığı, ne kadar sıklıkla falsettoya kaçtığı, genel karizması, büyük insan topluluklarına ne kadar iyi hitap edebildiği, yaptığı konuşmalarla seyirciyi etkileyebilmesi ve yeri gelince eğlendirebilmesi vesairesi. Bunları iyi yapan vokaliste BEN iyi vokalist derim. Başka biri de vokalistlerde başka özellikler arayabilir. O yüzden de "bence" dedim zaten.

Blackrider demiş ki:

Sporcu mu arkadaşım bunlar? Birbirleriyle mi yarışıyorlar öyle bir yarışma mı var?

İşin o kısmı eskiden kalma bir alışkanlık. Daha MP3'lerin olmadığı, CD'lerin lüks sayıldığı günlerde harçlığından arttırabildiği kadar bütçesi olup "sizce hangi albümü alayım" diye mektup yazan birçok insanı "şu tarzı seviyorsan bunu al" diye yönlendirmek durumundaydık. Karşılaştırma yapma ihtiyacı da oradan doğuyor. Mesela burada "Iced Earth albümü alacaksan Barlow'lu albümleri al, yok eğer vokalist olmak istiyorsan ve kendini geliştirebileceğin solo albüm arıyorsan (iki vokalist de solo albüm çıkarmış farzedin) Ripper'ın albümünü Barlow'unkine tercih et, sana daha fazla şey katacaktır" demiş oluyorum. Yoksa kimseyi rock olimpiyatlarına sokma gibi bir amacımız yok.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DamnationGame

MesajTarih: Cmt 26.01.2008 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

NEWS
Hot Flashes
ICED EARTH Opens Auditions For Bassist To Complete 2008 Touring Lineup
Posted on Friday, January 25, 2008 at 17:46:29 EST

ICED EARTH has issued the following update:

"America’s premier heavy metal band, Iced Earth, is seeking a deeply passionate and motivated bass guitarist to complete the band’s touring lineup for the 2008 tour season. If you have the chops to join Jon Schaffer and Brent Smedley in metal’s most bulletproof rhythm section, read on.

Applicants MUST possess the following:

1. A demonstrated ability to play with impeccable timing and accuracy.

2. A commanding stage presence that bleeds intensity, aggression, and emotion.

3. Confidence in themselves but also a willingness to be a team player.

4. Proficiency in finger-style playing with some picking experience.

5. Residency in the United States (Midwest residence is a bonus, but not required).

6. A familiarity with the Iced Earth catalog.

7. A flexible work schedule, as this is not an offer for a full-time band position. However, should you land the gig and exceed our expectations in 2008, an opportunity for further collaboration on tour and in the studio will certainly be considered.

Applicants should submit the following:

1. A demo video on DVD is preferred, but an audio CD or cassette tape of your performance is also acceptable.

2. A photo of yourself if you do not submit a demo in video format.

3. A brief biography outlining your experience and gear setup.

4. Contact address, e-mail address, and phone number should we wish to interview you further.

Before we outline the format of your demo submission, know that, we ARE NOT INTERESTED in listening to a fully produced recording. DO NOT send us ONLY a finished CD release from any band that you have played with. We cannot judge your level of timing and accuracy if you send us a recording that’s been mixed and produced.

A simple LIVE home video or audio recording on a CD/cassette tape that documents your playing is all we need to know if you possess the finely-tuned skills we require. This, in addition to any recording of a live performance will be a plus in telling us what we need to know.

The following is what is required for further consideration:

1. A recording of you sitting down by yourself and playing LIVE along to a click-track.

2. Playing a minimum of 4 songs of varying tempos from Iced Earth or a combination of songs from Iced Earth and legendary bands such as IRON MAIDEN, BLACK SABBATH or RUSH. Pick well-known songs with challenging bass lines.

Please send your bio and demo materials in video or audio format to:

Spirit of 76 Collectibles
1728 17th Street
Columbus, Indiana 47201

*Please note that demos will not be returned.

If you have further questions, you may e-mail us at: webmaster@icedearth.com."
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Blackrider

MesajTarih: Pzr 27.01.2008 4:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitarist aramaz mı bu gruplar Smile
DamnationGame

MesajTarih: Sal 18.03.2008 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hot Flashes
Bassist Freddie Vidales: "My Plans Are To Go As Far As I Can With ICED EARTH"
Posted on Tuesday, March 18, 2008 at 11:44:44 EST

Iced-Earth.net, the Romanian ICED EARTH website, has issued an interview with new bassist Freddie Vidales. The following is an excerpt from the interview:

Q: First of all, what made you consider auditioning for Iced Earth ?

A: "Aside from the fact that they are a great and legendary band, bands of that caliber rarely, if ever, hold open auditions. They usually know several pro musicians that can fill the spot almost immediately. Just the thought that there was a chance I would be considered if I auditioned compelled me to record a DVD submission. I have seen several other bands, though not at the level of Iced Earth, post ads for auditions, but if I didn’t like the music or felt I would not enjoy myself doing it, then there’s no point in auditioning."

Q: How did the auditions go?

A: "Surprisingly well. Jon picked me up from the airport and we got along well from the beginning. I was a little nervous on the plane ride to Indiana that I might blow the audition, but after hanging out with Jon for a couple of hours before actually playing for him, I felt very relaxed and eager to show him what I could do."

Q: Isn't it a big leap, from death metal to a more melodic power/thrash metal ?

A: "Not for me because the style of death metal I played was more melodic and technical like the band DEATH. I’m used to playing technical music with different time signature changes and varying tempos. Iced Earth has a very wide range of material that I feel very comfortable playing."

Q: Were there any people that didn't accept the idea of you playing in Iced Earth ?

A: "Not at all. Everyone who matters to me has been very supportive and happy for me."

Q: What happened to INFUSION? It appears that your last release dates back in 2000, and you are currently unassigned to a record label.

A: "We had enough material to record a third album, but things were changing in Phoenix and with the music scene in general. So many of the clubs we had always played had closed down, and death metal was starting to go even further underground, until recently of course. We played our last show together in Phoenix in 2005. After that I moved to San Antonio and tried to get into the music scene down here, but it’s very different."

Q: Are you planning to go on with Infusion now that you are in Iced Earth? Should we expect a follow-up for Leveled soon?

A: "Now that I’m in Iced Earth, my plans are to go as far as I can with Iced Earth. No one can tell the future, but my plans do not involve any other bands."
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Blackrider

MesajTarih: Cmt 05.04.2008 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adamların epsi hakkında ilk yorumu yazmak bana düştü Razz
Matthew desem ve başka da bir şey demesem yeridir sanırım. Adam dönünce direk kendilerini bulmuşlar. Myspace'e parçaların ufak bi kısmını koyduklarından tam bir yorum yapmak zor ancak parçalar güzele benziyor. Klasik bi Iced Earth albümü olmuş aslında. Daha melankolik bir hava var ama o hissediliyor. Horrow Show'dan sonra çıkıyomuş gibi düşünmek lazım. Aradaki albümleri ben yok saymayı tercih ediyorum Smile
Blackrider

MesajTarih: Cmt 05.04.2008 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

I WALK AMONG YOU Single Release Dates Confirmed

Steamhammer/SPV have confirmed the release dates for ICED EARTH’S new single, "I Walk Among You":

Germany - June 13, 2008

Europe - June 16, 2008

USA/Canada - June 17, 2008

şu açıklamayı da yapalım.
illnino

MesajTarih: Çrş 09.04.2008 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

The Dark Saga albümü çok şahaneymiş be...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44  Sonraki
42. sayfa (Toplam 44 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız