Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - hangi telefonu önerirsiniz?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

hangi telefonu önerirsiniz?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
omeraktash

MesajTarih: Pts 22.10.2007 9:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gorona demiş ki:
valla ben yeni N70 aldım, memnun olmadığım tek şeyi mp3'ü. ses kalitesinden değil, şarkıyı ileri-geri saramıyosun. mecbur bekliyosun sevdiğin kısmı Rolling Eyes

medya player ya da mp3 player kısmından mı giriyorsun? galeriden falan girince ileri geri sarma olmuyor ama medya player ya da mp3 playeri acıp oradan secersen sarkıları ileri geri rahat sararsın. belki yapıyorsundur ben yine de diyeyim dedim Smile

ayrıca 6510 kullanıyorum, karmasık bi telefon değil kucuk, batarya da saglam. iki tane telefonum var ama 6510 5 senedir değişmiyor. bi de 6630 var ki bu da program falan calıstırdıgından favorilerim arasında. msn calıstırması en buyuk avantajı, n73'ü denedik olmadı sanırım ona uygun bir msn olması gerekiyor..
Daishuman

MesajTarih: Cum 26.10.2007 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende bu aralar telefon almayı düşünüyorum..aklımda birkaç model var bunlarla ilgili ve aklında daha iyileri olanlar varsa yazarsa çok sevinirim..

Öncelikle düşündüğüm model Sony Ericsson k790i..3.2 megapiksel kamerası var gayet güzel...bir arkadaşımda eski 750i modelini denemiştim o bile şu zamanda çok iyi telefon..bu modeli daha iyidir sanırım..fiyatını tam bilmiyorum 500 ytl civarı sanırım..benim için uygundur..bu modelle ilgili görüşleriniz nedir acaba?.

Bunun alternatifi de Nokia N95..multimedia özelliklerinin güzelliği ve ufak bir bilgisayarı andırması beni çekiyor..fakat fiyatı sanırım 800 ytl civarlarında..yüksek sayılır..ayrıca diğer sitelerde okuduğum yorumlara göre üstün özelliklerine rağmen bu özellikleri tam randımanlı kullanamıyormuşuz..

araştırdığım telefonlar içinde bu iki model dikkatimi çekti..Sizlerin başka önerebileceği modeller ve bu aklımdaki modeller hakkında fikirleriniz nedir?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 5:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

omeraktash demiş ki:
medya player ya da mp3 player kısmından mı giriyorsun? galeriden falan girince ileri geri sarma olmuyor ama medya player ya da mp3 playeri acıp oradan secersen sarkıları ileri geri rahat sararsın. belki yapıyorsundur ben yine de diyeyim dedim Smile

güzel demişsinde bende gene olmuyor. nerden açarsan aç ileri geri saramıyosun parçayı.

bu biraz 'nereye dönersen dön dötün hep arkadadır' gibi oldu ama idare et Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

N95 800YTL'ye inmedi henüz,hala 1000YTL civarlarında...Ama taş gibi telefon,çok fazla artısı var.Eksik yanları Nokia'nın her zaman yaptığı gibi ticari nedenlerle bir-iki özelliği yarım koymuş olması mesela RAM biraz yetersiz geliyor.Sonra kızak biraz tam oturtulmamış ve bu özellikle telefon kızağı açıkken az sorun olabiliyor ama internette 9mm bant ile bunu düzeltileceği anlatılmış.Pil ise çok yetersiz,eğer GPS,web,radyo,MP3 özelliklerini sömüreyazarsanız hergün şarj etmek durumunda kalabilirsiniz.

Gelelim fasulyenin faydalarına...
WLAN desteği var,şukela işte,bahsetmeye gerek yok. Very Happy
GPS desteği var,son güncellemeyle İstanbul ve Ankara haritaları oldukça detaylandı.Şebekeden yiyen GPS'te ilk bağlantı biraz zaman alıyor,sonrasında ise verimli çalışıyor.Rota tarifi yapabilirsiniz,sesli rehber de açabilirsiniz.(Bir bayan sesi 5 metreden sonra sola dönünüz. falan diyor. Very Happy)Ama GPS yazılımını tam randımanlı kullanmak için gerekli bazı ekstra özellikler paralı yapılmış,kınıyoruz. Very Happy
Ses çıkışı hayvani,MP3 çalma kalitesi ise çok fazla şey beklenmezse iyi...iPod kalitesi falan beklemeyin yani... Very Happy Bu arada 3.5mm jack var,o gereksiz kablo ziyani kulaklıklara gerek yok.
Bluetooth,USB,Infrared destekleri eksiksiz...
Kamerası Carl Zeiss mercek 5MPX,bir telefon için manyak ötesi bir özellik tabii...Genelde çekimleri memnunluk verici,net ve güzel resimler çekiyor.Tabii üst düzey dijital kameralarla kıyaslamayın.Bir telefona göre çok çok iyi olduğu biline yeter ki...
Video çekimi NTSC DVD kalitesinde ve ses kayıtını da yeterli yapıyor.
Web uygulaması güzel,özellikle mouse ikonu ince düşünülmüş ama web uygulaması sık sık hafıza dolduğu hatasını veriyor.Opera 8.65 kullanın,sorun çıkmasın.
İşletim sistemi Symbian,daha söze gerek yok herhalde...
Boyutu büyük ama oldukça hafif,fakat işlemci hızı iyi olmasına karşın biraz yavaş...

Böyle işte...Güzel telefon ama...
Daishuman

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sabah biraz dışarı çıkıp fiyat araştırması yaptım..N95 seninde dediğin gibi 1000 ytl civarındaymış kapak oldum...büyük bir ikilemde hatta üçlemdeyim şu an:D Ericsson k790i düşünüyordum..onun fiyatı daha uygun tabi..ama N95te hayalleri süsleyen bir telefon..şu an çalıştığım için birşekilde öderim ama o telefonla buralarda dolaşmakta riskli her an kapkaç tehlikesi var(diğer tellerle de var tabi ama benim gibi 3310la yakalanırsanız telefonunuzu almayan duyarlı gaspçılarla karşılaşabiliyorsunuz Very Happy )

Ben telefonu alsamda dolaşmaya falan çıktığımda 3310u kullanıcam..malum hayat kötü..Konuya dönecek olursak üçüncü bir seçenekte D900 benim için..Samsungda iyi telefonlar yapıyor..Bu telefonda bu sene en iyi gsm aracı seçilmiş..(yanlış hatırlamıyorsam d500 2005 te d600 de 2006ta bu ödülü kapmıştı..her yıl alıyorlar yani).

Şuan üç telefon arasında kararsızım..Ericsson ilk tercihim gibi görünmesine rağmen N95 hayallerimi süslüyor..Emre özellikle senin anlatığın özelliklerden sonra Sad
Daishuman

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ayrıca biraz önce okuduğum yorumlara göre D900ün biraz şarj sorunu varmış..1-2 gün dayanıyormuş şarjı sanırım herkes aynı yorumu yapmış..benim gibi mp3 hastası birini pek tatmin etmez sanırım..
CedriX

MesajTarih: Pzr 28.10.2007 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daishuman Ericsson`un hemen hemen N95`e benzeyen su telefonu var ve fiyati biraz daha ucuz olmasi lazim. Sony Ericsson K850i. Özellikler birbirine cok yakindir ve ben telefon alacagim sirada N95 kullanicilari cok kötulediler. Bekle telefonu biraz gelistirip randimana soksunlar o zaman al dediler.

Turkcesi ne bilmiyorum ama su acilan telefonlardan tus yerlerinin gelmesi icin. Bir sureden sonra o kisim bozuluyormus ( 1-2 ay ) Ondan sonra GPS`de randiman yok diyorlar ve bazen öyle bir takiliyor ki telefonu tekrardan calistirmasi uzun zaman aliyor dediler. WLAN hakkinda kötu bir sey duymadim ama telefonda EDGE olmasi cok guzel. Internet olayi baya hizli oluyor. Email olayi ise diger telefonlarda cok daha rahat olabiliyormus, bunda biraz karmasalik varmis. En buyuk artisi yalniz kamerasi. 5 megapiksel kamera Carl Zeiss optik inanilmaz iyi bir sey. Ama unutma dedigim Ericsson telefonda da 5 megapiksel kamera var.

Ben daha dogrusu yazin Amerika`ya gittigimden beri klavyeli telefonlara cok özenmeye basladim Very Happy Bir tane Nokia e61i almayi planliyorum. Herkes buyuk telefon ne yapicaksin gibi laflar etse bile cok hosuma gidiyor....
illnino

MesajTarih: Pzr 28.10.2007 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LG Marka telefonlarıda beğeniyorum.
napalm

MesajTarih: Pts 29.10.2007 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nokia 3510i...tek geçerim...çıktığı günden beri kullanıyorum...bir defa bile garantiye gitmedi...telefonda tavla oynarken o kadar yumruk attım bana mısın demedi...Very Happy yeniliyordum çünkü Very Happy çizik bile yok daha...41 kere maşallah...

sonny ve lg telefonlarının menülerinde bir şey bulacaz diye nerdeyse şarjı bitiyor çok kullanışsız bana göre...
Char-BooRacK

MesajTarih: Pts 29.10.2007 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Can ciğer 3310 Very Happy şarjı bitince 10 dk kapalı tutuyosun bi kenara kouyosun 10 dk daha açlışıyo Very Happy ama her şarj bittikten sonra bir kere geçerli bu Very Happy
kingofloss__

MesajTarih: Prş 13.12.2007 3:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

N95'e kasım ayı sonunda yeni firmware çıkartıldı.V.20 diye geçen firmware sayesinde telefonun tek eksiği malzeme kalitesi ve kızağı kalıyor.RAM sorunu %90 oranın çözülmüş,menü ve işlem hızı artmış.GPS bile hızlanmış.Bir firmware güncellemesi bile nelere kadirmiş,görmüş oldum.

N95 almak isteyenler bu firmware nedeniyle gönül rahatlığıyla alabilirler.
panik_431

MesajTarih: Cum 14.12.2007 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sony ericsson w810i almayı düşünüyorum. nasıl bir telefondur? kullanan varmı aranız da? ben araştırdım, güzel bir şeye benziyor. ama sizin de düşüncülerinizi almak isterim.
DEJ-A

MesajTarih: Sal 05.02.2008 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Samsug e250 için 512 ok ama,1 gb hafıza kartını kaldıramıyo diyolar,dogrumu?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
uurock

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 5:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok saülam bşi arıosan bütçende iyiyse N95 al 8 gbda hafızası war maşallahı var yani

ama o kdr bütçem yok dersen samsung D900i tavsiye ederim ben kullanıyorum kesinlikle harika bi telefon derim Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Brokenstick

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sıfır alacaksan N73'ün üstüne tanımam

ikinci el alacaksan; Kendi kullandığım telefon olarak nokia 6630 seni yıllarca götürebilecek ve gerek kamerası gerek hızı gerek performansıyla çok iyi bir telefondur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oGSum_uA

MesajTarih: Pts 14.07.2008 3:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence bu saatten sonra wireless'siz telefon almamalı
hayko-vampir

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 17:34    Mesaj konusu: Re: hangi telefonu önerirsiniz? Alıntıyla Cevap Ver

CulDeSuc demiş ki:
bence samsung E900.....süper telefon...ahhh ahhh Crying or Very sad

aynen o cep telefonun aynısı bende var süper bir cep telefonu
Başa dön
serox

MesajTarih: Prş 07.08.2008 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar samsung U600 kullanıyorum ama sesi o kadar azki! Ses açma kodlarını bilen var mı?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
omeraktash

MesajTarih: Sal 19.08.2008 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Brokenstick demiş ki:
Sıfır alacaksan N73'ün üstüne tanımam

ikinci el alacaksan; Kendi kullandığım telefon olarak nokia 6630 seni yıllarca götürebilecek ve gerek kamerası gerek hızı gerek performansıyla çok iyi bir telefondur.

evet buna katılıyorum.... n73 ses olarak 6630dan cok daha iyi ama genel olrak bu iki telefon gercekten kilometre taşıdır diyebilirim, ha belki wireless olsa n73te tadından yenmezdi galiba Smile

bende bir tane Samsung E840 var, D900 tarzında ama bana gore ondan cok daha kaliteli, gorunusu de guzel. kızağı ise daha rahat D900e göre
forsytia

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nokia nın 'n' serisi
sony ericsson walkman
ve kullandığım LG çok iyidir tavsiye ederim.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız