| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
leonjohancool

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 1:26 Mesaj konusu: Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
|
Fiyatları yeniden düzenledim, artık ekipmana ihtiyacım kalmadı bu yüzden takas yoktur.
Orite VC-3250 5.0 MP fotoğraf makinesi ========> 40 YTL
Alesis WildFire60 amfi =====================> 250 YTL
Orite VC-3250 5.0 MP fotoğraf makinesi: Evde arayıp arayıp bulamıyordum bir süredir ve en sonunda buldum. Fakat artık işime yaramıyor. Zaten kullanmayıda öğrenemedim bir türlü Çok fazlada pil harcıyor. Üzerinde 256 MB Kingston memort stick var. Çok beğendiğim bir alet olmadığı için fiyatını iyice düşürüyorum. Aşağıdaki linkte memory stick dahil olmayan fiyatını ve özelliklerini bulabilirsiniz:
http://www.hipernex.com/pro.aspx?cid=719&iid=6671 Burada 136 YTL KDV dahil fiyatı vardır, bu fiyata memory stick dahil değildir.
Bende işte yanında memorystick'ini ve arakablosunu vereceğim. 40 ytl istiyorum.
Fotoğraf:
Öğrencimin satılık ekipmanları:
Alesis Wildfire 60: Temiz bir amfidir. Üzerinde processor bulunmaktadır. Adından da anlaşılacağı gibi 60 wattlıktır. Komşu rahatsızlıkları nedeniyle satılacaktır İstenilen fiyat 250 ytldir.
Not: Tekliflerinizi özel mesaj yoluyla değilde buradan yaparsanız çok sevinirim. Özel mesaj olunca mesaj kutusu dolup taşıyor, bazılarını silmek zorunda kalıyorum, bu sefer kim ne teklif etmişti unutuyorum falan. Kısacası tekliflerinizi buraya yaparsanız çok makbule geçer.
Saygılar _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi
En son leonjohancool tarafından Cmt 10.05.2008 9:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 41 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
uurcan

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel olmuş valla gözüm kaldı stratım olmasa talip olurdum.ii satışlar güzel gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
bilmiyorum hala gökhan abiyi tanımayan bilmeyen varmı ama kefilim ben gökhan abiye ayrıca istanbul temsilcisiyim:) varsa istanbuldan almak isteyen elden alabilirsiniz yani.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
bokabas

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
abi ne dicem benim aklıma gelmemişti 2 tane singlehum takmak nasıl sesi tatminkar mı tokluğu falan, çünkü heavy metal yaptığında bildiğin üzere diğer gitarların yanında çok ezik kalıyo sesi ,, teşekkürler _________________ metalika severlerin tipleri ya da kişilikleri genelde benzer oluyor |
|
| Başa dön |
|
 |
Emagristirego

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 14:49 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş çok güzel gitar yapmışsın param yetseydi alırdım.KArdeş bende ank dayım bi kere elime alıp o gitarı tonunu duyabilirmiyim  |
|
| Başa dön |
|
 |
lic_x

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
sadece neck manyetiğini alabilirim. fiyatını konuşuruz;) _________________ bir gitarım birde ben kaldık. =) |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Ginoobili demiş ki: | | bilmiyorum hala gökhan abiyi tanımayan bilmeyen varmı ama kefilim ben gökhan abiye ayrıca istanbul temsilcisiyim:) varsa istanbuldan almak isteyen elden alabilirsiniz yani.. | Çok teşekkürler Onur
| bokabas demiş ki: | | abi ne dicem benim aklıma gelmemişti 2 tane singlehum takmak nasıl sesi tatminkar mı tokluğu falan, çünkü heavy metal yaptığında bildiğin üzere diğer gitarların yanında çok ezik kalıyo sesi ,, teşekkürler | Ses bence gayet tatminkar, tok ve sağlam yani. Ancak heavy metal yapmak içinde Fender alınmaz be sert tonlar alabiliyorum evet ama öyle hayvani drivelar beklememek lazım. Bu her Fender için geçerlidir heralde
| Emagristirego demiş ki: | Kardeş çok güzel gitar yapmışsın param yetseydi alırdım.KArdeş bende ank dayım bi kere elime alıp o gitarı tonunu duyabilirmiyim  | Bu hafta biraz yoğunum, gelecek hafta falan olabilir
| lic_x demiş ki: | | sadece neck manyetiğini alabilirim. fiyatını konuşuruz;) | Ne yazıkki parçaları ayrı ayrı satmayacağım, çünkü yerini dodlduracak başka manyetik yok elimde ve alan kişininde neck manyetiği yokken almaya razı olması zor Sıcak bakmıyorum açıkçası.
Saygılar,
Gökhan _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
|
| Başa dön |
|
 |
serhat13

|
Tarih: Sal 27.11.2007 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
Toplayana kadar canın çıktı şimdi satıyorsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Sal 27.11.2007 11:13 Mesaj konusu: |
|
|
| serhat13 demiş ki: | Toplayana kadar canın çıktı şimdi satıyorsun. | bazen insanların ihtiyaçları emeklerinin önüne geçiyor abi  _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
Snackerjack

|
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
|
| Başa dön |
|
 |
mxr Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 01.12.2007 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
| slm 05058412983 mesaj atarsan ararım seni |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
|
| Başa dön |
|
 |
erenereneren

|
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Prş 13.12.2007 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
| erenereneren demiş ki: | | iyi satışlar gitar güzelmiş.. | çok sağol. Gerçekten çok uğraştım bu gitar için.Umarım değerini bilecek birilerine gider. _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|