| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
memos

|
Tarih: Çrş 17.10.2007 18:08 Mesaj konusu: Demonoid.com |
|
|
Arkadaşlar bu demonoid.com acayip bi şekilde üyelikleri durdurmuş ancak başka biri sizi davet ediyor yani invitation code diye bişey gönderiyor size öyle üye olunuyor varsa aramızda üye olan gönderirse çok sevinirim _________________ bence okumaktan bir şey kaybetmezsin??
www.pisihole.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
jpetrucci

|
Tarih: Cmt 01.12.2007 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
sitede bir problem var şu an. düzeldiği zaman haber verirsen gönderebilirim. _________________ Sometimes I feel like screaming
USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 01.12.2007 15:36 Mesaj konusu: |
|
|
Sitede olan problem sitenin kapanmis olmasidir. Gelecegi hakkinda kesin bir bilgi yok ama buyuk ihtimalle acilmayacak gibi tekrardan... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
jpetrucci

|
Tarih: Pts 10.12.2007 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
evet şimdi okudum. umarım tekrar açılır. _________________ Sometimes I feel like screaming
USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo |
|
| Başa dön |
|
 |
jpetrucci

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
Demonoid tekrar açıldı.
memos inv. code istemiştin özel msg olarak atıyorum. _________________ Sometimes I feel like screaming
|
| Başa dön |
|
 |
woqpal

|
Tarih: Cum 25.04.2008 11:01 Mesaj konusu: |
|
|
| jpetrucci demiş ki: | Demonoid tekrar açıldı.
memos inv. code istemiştin özel msg olarak atıyorum. |
forumda yeniyim ama bana da gönderirsen sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
jpetrucci

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 22:37 Mesaj konusu: |
|
|
Özel msg olarak gönderiyorum. Bundan sonra herkes birbirine gönderirse sevinirim
bundan sonra isteyen senden alsın, ondan sonraki senin verdiğinden falan gibisinden... Böyle giderse daha iyi olacak  _________________ Sometimes I feel like screaming
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Prş 08.05.2008 19:11 Mesaj konusu: |
|
|
banada lazım alanlardan birisi gönderirse sevinirim  |
|
| Başa dön |