| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rebel181

|
Tarih: Cum 24.03.2006 23:01 Mesaj konusu: Takamine G serisi akustik gitar |
|
|
takemine G serisinden eloktıro acustik gitarım var.. , doğrusu sesini duyarak aldım ama bi fikrim yok, ayrıntıları hakkında.... düşüncelerinizi bekliyorum..  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kobituary

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 3:55 Mesaj konusu: |
|
|
| hacım bende de eg320sc ns var, seçimin gayet iyi yapmışın güle güle kullan |
|
| Başa dön |
|
 |
Death-Lead

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
muhtemelen sendekide çin üretimidir. yinede sesi ve kalitesi fena değil. ama ağacı konusunda çok kaliteli değil. sapıda biraz kalın. elini dolduran cinsten. zaten fiyat olarakta 300 küsür dolar civarlarında olması gerek. özellikle söylüyorum fiyatına göre iyi bi alet olduğu kesin. preampını deneme fırsatım olmadı ama bu sitede bi yerde g serisinin ses örneği bulunuyodu, oda fena değildi, hoş bi sesi vardı.
uzun süre idare edecek bi gitar. güle güle kullan _________________ Japon Fender Strat 83 Usa Mod -- Usa Washburn c64se -- Marshall Mg100dfx -- Boss Ds1 -- Boss Sd1 -- Boss Cs3 -- Dod Corrosion Metal -- Mxr DoubleShot -- Sansamp GT2 -- İbanez DE7 -- Orginal Dunlop Cry Baby -- Crs Dibox |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 17:42 Mesaj konusu: |
|
|
bildiğim kadarıyla g serisi kore yapımı
bu gitarlar diğer yan sanayi gitarlardan farklı olarak "air drying" yani doğal yollardan kurutulmuş ağaçtan yapılıyo..
fazla bi ayrıntıya gerek yok,Lay Lay Lom satmasa tabi daha çok severdik Takamineleri ama Laylo bile içimizde Takamineye karşı olan sempatiye set çekemez..
güle güle kullan gitarını  _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
DreamofStyks Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 18:33 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir ara barlarda çok çıkmıştım benimki de G serisiydi perdeler hafif yüksek gibi o ayarlanmalı diye düşünüyorum ilk başta.Takamine'yi Bülnet Ortaçgil'de kullanıyor fakat tabi Kore'mi Japon'mu onu bilemiyorum.
Takamine ile bildiğim kadarıyla birde bu gitarların tabi hepsinde olmayabilir ama benim aldığımda Takamine'nin kendi ağaçlık alanın kesilen kendisinin yetiştirdiği özel ağaçlardan kesilerek yapılmıştı ve üzerinde ki EQ o seride her gitarın ağacının ses karakteristiğine bakılarak o gitara göre EQ konuluyordu.
Güzel bir gitardı fakat canlı performansta daha tok bir ses almayı umut ediyordum sanırım yanına bir akustik gitarlar için yapılmış efektörler iyi gider. _________________ Bilgi Toplumu Oldunuzda, duygu toplumu olmanıza megabaytlarınız mı yetmiyor ?
Ibanez RG2550 (Evo Bridge/Neck,Fast Track1) + Boss GT8 + Sansamp GT2 + Ultra-G x2(left&right) |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
bülent ortaçgilin gitarı 2000 küsür dolar yav
o çok ayrı,takamineyi yurt içinde ve dünya çapında kullanan çok gitarist var zaten akustik gitarda piyasanın ibanezi diyebiliriz takamine için..
bi de gereksiz bi bilgi veriyim;Takamine japoncada "yüksek dağ" demekmiş..japon bi eleman söylemişti  _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
Death-Lead

|
Tarih: Pts 11.09.2006 21:48 Mesaj konusu: |
|
|
| Vine_Inlay demiş ki: | bildiğim kadarıyla g serisi kore yapımı  |
demekki artık çin üretimide yapılyor. çünkü ben hep çin ile karşılaştım. gerçi çin in elini atmadığı birşey kalmadı. artık iğrenmeye başladım çinlilerin hepsinden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Japon Fender Strat 83 Usa Mod -- Usa Washburn c64se -- Marshall Mg100dfx -- Boss Ds1 -- Boss Sd1 -- Boss Cs3 -- Dod Corrosion Metal -- Mxr DoubleShot -- Sansamp GT2 -- İbanez DE7 -- Orginal Dunlop Cry Baby -- Crs Dibox |
|
| Başa dön |
|
 |
Death-Lead

|
Tarih: Pts 11.09.2006 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
takamine akustik gitarda kendini fazlasıyla kanıtlamış ve akustik gitar denildiği zaman sanatçıların elinden düşürmediği bi marka. bazı ucuz modelleri insanları yanlışa itebilir. ama Vine_Inlay arkadaşın dediği gibi takamine piyasanın fenderidir
son zamanlardamı bu kadar ucuz modeller çıkardı bilmiyorum ama bi takamine diyince biz ooo gücümüz yetmez ona derdik. (son zamanlar dediğim 6 sene önce ucuz modeli 600 dolar civarındaydı)
şimdi 350,400 ytl ye takamine var.
ayrıca düş sokağından peltek olanında bi zeytin dalı işlemeli takaminesi vardı. baya bi pahalıydı. barış simgesi için üretilmiş bi seriydi. yoksa denizciler içinmiydi be kafam karıştı  _________________ Japon Fender Strat 83 Usa Mod -- Usa Washburn c64se -- Marshall Mg100dfx -- Boss Ds1 -- Boss Sd1 -- Boss Cs3 -- Dod Corrosion Metal -- Mxr DoubleShot -- Sansamp GT2 -- İbanez DE7 -- Orginal Dunlop Cry Baby -- Crs Dibox |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Pts 11.09.2006 23:25 Mesaj konusu: |
|
|
Takamine de diğer çoğu akustik gitar üreticisi belirli aralıklarla limited seriler üretiyo geçen üzerinde "sazlık" desenleri olan bi modelini gördüm,sora bi ayı ve ejderha olanı vardı..vra oğlu var..
ama o ayı ve ejderhalı olanı gördüğünüzde dikkatli bakmanızı öneririm bu bi efsanenin karakterleriymiş,perdelerdeki kakmalar da yıldız desenliydi...çok karizma gitardı cidden  _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_01

|
Tarih: Cmt 01.12.2007 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
| beyler eski konu up ladım fakat takaine bulamıyorum.Yetkili bayisi kimdir?EG 561 almak istiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Cmt 01.12.2007 1:13 Mesaj konusu: |
|
|
Lay Lay Lom Müzik.
Tünel'de.
Ştank diye yapıştırırım cevabı... =) (Bak, bi sene önceki kullanıcılar hala aktif sitede. ) _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
Burocknroll

|
Tarih: Sal 29.04.2008 9:28 Mesaj konusu: |
|
|
Takamine`nin China uretimleri var...Sanirim G serileri China uretimi...Ben iki gun once G serisi EG440C arti hard case aldim 499 dolara...gitarin usa fiyati 399 dolar...Maun agactan yapilma ve klavye gul agaci...
Bircok gitar denedim ve buna karar verdim...
Denedigim gitarlar arasinda;
Ibanez Talman TCY10
Ibanez Talman TCM50
Ibanez Talman TCY20
Ibanez EW20ZWE
Ibanez EW20SMENT
Epiphone PR5-E
Bu gitarin verdigi ses hepsinden kat kat daha iyi...Amfidede denedim sesi gercekten harika bu fiyatta bir akustik gitara gore...Ama klavyesi cok sert yada bana oyle geldi...telleri degistirsem bu sorun biraz ortadan kalkarmi diye dusunuyorum ama bence cok fazla bir etkisi olmaz sanirim...Yarin gorutup geri verecem  _________________ Eve gelen Amerika`li bir kiz; - Hepiniz Turk`musunuz? - Evet - Peki budami Turk? Gosterdigi adam bizim evde kalan Jamaica`li bi zenci  |
|
| Başa dön |
|
 |
ExoRClsT

|
Tarih: Pts 23.06.2008 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
| dostum bende eg522c elektroklasik var çok memnunum...akustik modeliylede üzerindeki EQ aynıydı..sahnede çok ii bi alet valla ben çok seviorum param olsa bide akustiğini alıcam.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|