| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
yoggom

|
Tarih: Cum 19.10.2007 20:06 Mesaj konusu: tanıtım: vokal müzik stüdyosu trabzon |
|
|
evet herkesin beklediği, trabzondaki ilk ve tek akustik stüdyo açıldı. tüm trabzon müzisyenlerine hayırlı uğurlu olsun. haydar'ın başarılı çalışmaları sonucunda, artık bizde akustik stüdyoda çalışabilicez  _________________ Çok yorgunum, beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman. Beni o limana çıkaramazsın... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
jmsking

|
Tarih: Pzr 18.11.2007 20:51 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk olarak şunu söyleyeyim.. oradaki baterinin zileeri berbat haydar abinin kendi deyimiyle--tencere kapağı-- eğer gidecekseniz kendi zillerinizi götürün. ben öyle yapıyorum saygılar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yoggom

|
Tarih: Pts 19.11.2007 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
trabzonda 2 sene öncesine kadar hiçbir stüdyo yoktu, elektro davullu stüdyo açildi, kimse memnun olmadi, herkes elestirdi, simdi ise trabzonda ilk defa akustik studyo aciliyor, yine begenilmiyor. meger trabzonda ne kadar cok profesyonel muzisyen varmis... _________________ Çok yorgunum, beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman. Beni o limana çıkaramazsın... |
|
| Başa dön |
|
 |
ahmee4

|
Tarih: Prş 13.03.2008 0:51 Mesaj konusu: |
|
|
ziller stüdyo ilk açıldığında öyleydi haklısın...
ancak yurtdışından özel üretim zil getirttik ayrıca bu zillerin dispritörlüğünü yapıyoruz... diğer zillerin aksine bu zillerin sesi darbe yedikçe güzelleşiyor tencere kapağı tabirine uyamıcak kadar güzel sesler çıkıyor
tekrar deneyin lütfen  |
|
| Başa dön |
|
 |
sustain

|
Tarih: Pzr 21.09.2008 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşım adres verseniz iyi olurdu ... |
|
| Başa dön |
|
 |
oytwon_

Kayıt: Sep 08, 2008 Mesajlar: 78 Nerden: trabzon-ankara-burdur-izmir-hakkari
|
Tarih: Cmt 27.09.2008 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
wokalin eski çalışanıyım.stdyo şuan ciddi anlamda sağlam durumdadır..son gelen malzemelerı yazmamışlar hemen duruma el atayım 1 adet mixer (kaç kanal olduğunu hatırlamıyorum) 4-5 kolon ayrıetten 1 elektro gitar.markasını sölemiyorum gidin kendiniz görün we şoke olun o gitar için bi ara dünyanın azarını yemiştim 
sustain nickli arkadaş adresi istemiş yardımcı olayım..
tabakhane camii karşısındaki tabakhane pasajının ''-2. KATI''.. 323 39 34 den yetkili arkadaşa ulaşabilirsin..bol prowalı günler   _________________ satılık add+ sd1----cry baby gcb95.. |
|
| Başa dön |
|
 |
aaltugg

|
|
| Başa dön |
|
 |
anil_senarsoy

|
Tarih: Pzr 12.10.2008 6:35 Mesaj konusu: |
|
|
| waoow.. hayirlisi olsunn trbazon icin.. ademimi bol screamli gunler beklio yanii=D |
|
| Başa dön |
|
 |
|