| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
forsytia

|
Tarih: Cmt 10.11.2007 13:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Haluk Bilginer' in Atatürk'ü canlandırdığı İŞ Bankası reklamı çok güzel olmuş çok başarılı ve bence bugüne kadar ki en iyi Atatürk karakteri çok benzetmişler.Kevin Costner a gerek yok Haluk Bilginer bu işi süper yapımış. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kunti

|
Tarih: Sal 25.12.2007 1:42 Mesaj konusu: |
|
|
| illnino demiş ki: | | cem yılmaz'ın telekom reklamları hiç güzel değil bence. |
katlıyorum,son dönemlerde en midemi bulandıran reklam filmlerinden diyebilirim.çok antipatik olmuş hiç gülemiyorsun.cem yılmaz gibi bir yeteneği kullanamamışlar,yönetmeni kimse gözükmesin gözüme. |
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 25.12.2007 10:16 Mesaj konusu: |
|
|
Gülse Birsel'in Whirlpool reklamı pek bi güzel. _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
freestyle

|
Tarih: Cum 04.01.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hypga

|
Tarih: Çrş 09.01.2008 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
Bravia reklamları çok hoş. _________________ Confusion will be my epitaph. |
|
| Başa dön |
|
 |
cattt

|
Tarih: Çrş 23.01.2008 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
Omo'nun "Kirlenmek güzeldir" serisinin son reklamı süper gerçekten!Verdiği mesajıyla çekimiyle temasıyla herşeyiyle harika...Robot olayını iyi yakalamışlar.O ne sevimli bişeydir öyle  |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 24.01.2008 23:03 Mesaj konusu: |
|
|
yeni arçelik reklamını beğendim ben. hani parmak izi bırakmayan beyaz eşya reklamı. perküsyon falan kullanmışlar, çok hoş olmuş. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
ottoman-empire

|
Tarih: Cmt 26.01.2008 17:23 Mesaj konusu: yardım!!! |
|
|
merhaba arkadaşlar.benim en sevdiğim reklam vivdenttin bir reklamı.bi kzıoderi yağmur yağdırmaya çalışıyor vivident veriyorlar adamın başıondan aşşa yağmur yayığıyo o reklam süper yapmışlar.benim esas istediğim o reklamda çalan müzik mükemmel bişey onu bula bilir miyiz yada reklamı arıyorum ne zamandır bulamadım bana yardımcı olursanız cok ama cok sevinirim.
teşekkürler... Batu-Han.. |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
| cattt demiş ki: | Omo'nun "Kirlenmek güzeldir" serisinin son reklamı süper gerçekten!Verdiği mesajıyla çekimiyle temasıyla herşeyiyle harika...Robot olayını iyi yakalamışlar.O ne sevimli bişeydir öyle  | Evet reklam benim de hoşuma gitti =) |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 1:05 Mesaj konusu: |
|
|
engin günaydının oynadıgı teb reklamlarıda güzel olmuş...engin günaydın klasigi...ama birde şu var sanki avrupa yakasındaki burhan altıntop tiplemesi adamın üstüne yapışıp kaldı gibi teb reklamlarında da biraz burhan altıntop havası var gibi en azından bana öyle geliyor... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
freestyle

|
Tarih: Cum 22.02.2008 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
| avea reklamları güzel.. |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Çrş 27.02.2008 12:23 Mesaj konusu: |
|
|
Sigarayı bıraktırma ürünü reklamı dönüyor bu aralar...
Küçük kız; ''Babacım,bugün okulda çok güzel bir gösteri yaptık...'' ile giriyor...
Meğer babsının resmine anlatıyormuş...Babası sigaradan ölmüş...Filmin son karesinde küçük kız babasının resmine sarılıp ağlamakta...
Ne iğrenç,ne miğde bulandırıcı bir reklam...İnsanların duygularıyla oynamak...
Sanki gerçek amaçları insanlara sigarayı bıraktırmakmış gibi... _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 476 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Prş 28.02.2008 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
En sevdiğim reklam, Haluk Bilginer'in Atatürk'ü oynadığı reklam. İş Bankası duyarlılığını göstermiş yine. Çok seviyorum o reklamı. Youtube'dan indirdim, defalarca izliyorum. _________________ Aynı masalları dinlemelerine rağmen, ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Prş 28.02.2008 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
| pepsi max reklamı güzel olmuş.... |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 476 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Prş 28.02.2008 14:51 Mesaj konusu: |
|
|
| yener demiş ki: | | pepsi max reklamı güzel olmuş.... |
O da var evet. Bedava bile oynarım o reklamda. Aysun Kayacı varsa paraya ne gerek var  _________________ Aynı masalları dinlemelerine rağmen, ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 28.02.2008 16:58 Mesaj konusu: |
|
|
fayrouz (böyle mi yazılıyordu) reklamının müziğine hasta oldum ben. araştırdım Eyes At the Billions => Cortney Tidwell arkadaşlar. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Cum 29.02.2008 4:14 Mesaj konusu: |
|
|
| nehirmavi demiş ki: | fayrouz (böyle mi yazılıyordu) reklamının müziğine hasta oldum ben. araştırdım Eyes At the Billions => Cortney Tidwell arkadaşlar. |
tüm arklarıma sormustum saolasın _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Prş 13.03.2008 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
ruffles reklamlarına bayılıyorum, özellikle müziğine.
son zaman türeyen vodafone reklamlarına ise gıcık oluyorum... _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
|
|
| Başa dön |
|
 |
scarsick

|
|
| Başa dön |
|
 |
|