| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
öz!em Site Yöneticisi / Editörü

|
Tarih: Prş 18.10.2007 4:11 Mesaj konusu: "Sahir Ünal" için yardim |
|
|
Beyaz Show' dan da tanıdığımız müzisyen Sahir Ünal'a,geçirdiği operasyon sonrasında alınan örneğin incelenmesi sonucu,LENFOMA(Lenf Kanseri)teşhisi kondu.
Lenfoma,hızlı yayılan fakat tedaviye cevap verme olasılığı yüksek bir kan kanseri türü.Ancak tüm kanser tedavileri gibi oldukça yüksek bir maliyet gerektiriyor. Hem sosyal güvenceye sahip olmayan,hem de yaklaşık 6 ay boyunca işini yapamayacak olan Sahir'e,sadece kemoterapi ilaçları için yaklaşık 56.000 YTL,ayrıca olası bir komplikasyon durumunda operasyon için yaklaşık 10.000 YTL ve son olarak da çalışamadığı süre içerisinde günlük hayatını sürdürebilmesi için makul bir para gerekiyor.Bu durum,bireysel olarak tüm müzisyen dostlarının maddi gücünü aşsa da,güçlerimizi birleştirirsek kolaylıkla üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. İrili ufaklı tüm yardımlarınız için içtenlikle teşekkür ediyorum
Yardımlarınız için:
Sahir Fırat Ünal,
AKBANK Kadıköy Şb.
Şube Kodu:020
Hesap No :162498
İletişim için Funda Yuna Ünal(eşi) :0535 6285856
----------------------------------------------------------------------
Mahcem Öztürk yazdı:
Eğer doğru ve istikrarlı bir şekilde bir anda yüklenirsek sıkı bir duyuru kampanyası ile bahsedilen parayı kimseye yük olmadan çıkarırız. bir kişi için büyük bir meblağ olabilir ama büyük bir camia için değil. Herkesin 5YTL göndsermesi bu işi çözer. 10YTL ise sağlama alır.
Forumumuz http://www.Müziktek.net 'in 4300 üyesine toplu email gönderiyorum, herkesten gönderebilirlerse 10YTL, çıkaramazlarsa 5YTL göndermesini isteyeceğim. Birkaç gün sigara içmeyiversinler.
Aynı şekilde yüksek sayıda üyesi olan başka müzik yapım forumları da var. Sahiplerini tanıyanlar lütfen onlarla iletişime geçsinler ve aynı katılımı sağlasınlar. _________________ 'in a night, or in a day, in a vision, or in none, is it therefore the less gone? all that we see or seem is but a dream within a dream.'
ozlem@turkrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
HuRRiCaNe26

|
Tarih: Pzr 21.10.2007 3:15 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında ne büyük paralar dönüyor ortada, yanlış anlamayın TV kanallarından bahsediyorum yani Beyaz Show orkestrası davulcusu bu insan, sağlığın dünyadaki en önemli şey olduğu düşünülürse..
Halk'tan önce TV kanalının desteği gerekiyor,ama madem destek olmuyor 5 ytl kimseye koymaz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Erren

|
Tarih: Pts 22.10.2007 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
Kanal D tarafından yardım edilmiş müziktekte yazıldı. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Sal 23.10.2007 0:04 Mesaj konusu: |
|
|
Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama bana esas zor gelen bankaya gidip sıra bekleyip vs.para göndermek.Bu işin kolay bir yolu bulunamaz mı? Yani bu telefonla mesaj atarak yapılan destek kampanyaları filan var onun gibi bişey çok mu zor olur'Böyle bişey olursa bence çok daha fazla yardım toplanır.Şahsen ben internet bankacılığını şuan teknik imkanlar yüzünden kullanamıyorum ve okul yüzünden bankaya uğrayacak vaktimde olmuyor.Yardım etmek içimden geldi ama sırf bu yüzden yapmıyorum.Dediğim gibi yanlış anlaşılmasın,sadece derdimi anlatmak istedim.sanırım birçok kişide benim gibi düşünüyordur. _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Sal 23.10.2007 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
Evet bence öncelikle bu yönde bir yardım için gerekli yerlere başvurulması gerekir ve acil olarak. Beş lira yatırmak mesele değil ama onun için o kadar işlemi yapmak ve beş lira için bi beş lira da bankaya veriyor olmak kötü birşey. Büyük rakam değil ama yardımca ihtiyacı olan birisine yaptığınızın yanında aynı değerde olması insanı üzüyor. Geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun hepimizin. _________________ Converse Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Tek fiyat 50 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
sigma_g

Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 307 Nerden: izmir vs. istanbul
|
Tarih: Sal 23.10.2007 9:53 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ilk yardım(sanırım) benden olsun..
25ytl değerli abimizin hesabına yatmıştır bilginize...teşekkürler..umarım sağlıgına en kısa sürede tekrar kavuşur.. tekrar acil şifalar diliyorum..
Erdem Tezcan, _________________ eski punkreals...omurilik soğanı kurbanı...
Squier Standard Series, Antique Burst Tortoise Shell(köprü-texas special)--Ax3000g--bir sürü pena falan
ALINIK AVT50X(YENİ NESİL OLAN AVT'LERDEN) |
|
| Başa dön |
|
 |
Levianet

|
Tarih: Çrş 24.10.2007 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
Akbank'ın BTM lerinde ücretsiz olarak istediğiniz Akbank hesabına artı ücret ödemeden para yatırabiliyorsunuz arkadaşlar, sıra beklemek ve havale ücreti sıkıntısı yaşamazsınız. _________________ http://www.myspace.com/leventkutluturk
ALL STAR // NÜANS Gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
snnP

|
Tarih: Cum 26.10.2007 4:33 Mesaj konusu: |
|
|
| şuan beşkuruşsuzum ama biraz toparlanınca elimden geldiğince birşeyler düşüneceğim geçmiş olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
öz!em Site Yöneticisi / Editörü

|
Tarih: Sal 30.10.2007 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
Herkese çok teşekkür ederim. Başlık kilitlenmiştir.
| Alıntı: | Arkadaşlar,
Kısa sürede gösterdiğiniz büyük ilgi için çok ama çok teşekkür ederim.Hepimizin zor bir zamanda birlik olup böyle büyük bir güç oluşturması beni ne kadar sevindirdi anlatamam.Yaptığınız yardımlar ve sevgili "müdür"ümüz Oğuz Koloğlu'nun çok önemli katkısı sonucunda,Sahir 8 seanslık kemoterapinin ilkine yarın giriyor.Bugün de 11 yıllık "patronumuz" Beyazıt Öztürk'le yaptığım görüşme sonucunda,eksik kalan meblağı tamamlamış bulunmaktayız.Başta sevgili Beyazıt Öztürk'e,Oğuz Koloğlu'na;tüm imkanlarını seferber eden Kanal D çalışanları ve program müdürümüz Dilek Dağcıoğlu'na;bize canı gönülden destek olan değerli sanatçılara,müzisyen dostlara;hiç tanımadıkları halde ellerinden gelen yardımı bizden esirgemeyen tüm sağduyulu "yeni dostlarımız"a sonsuz ve içten teşekkürler.
Bu gruptan,sevgili dostumun iyileşip tekrar normal hayatına döndüğünü müjdeleyeceğim günü sizler gibi ben de iple çekiyorum.
Hepinize özellikle sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Uluğ Aydeniz |
_________________ 'in a night, or in a day, in a vision, or in none, is it therefore the less gone? all that we see or seem is but a dream within a dream.'
ozlem@turkrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|